Yok cok meshur bı yer degıl.. takılma bosuna.
bu arada ta sakaryaya otobusle gıdıcem nasıl olucak bılmem bızımklıler arabayı sattılar bu gun senağlama of of neymısmıs yuksek model alıcaklarmıs ama 1 sene araba almıcaklarmıs sanırım
KIZIM ELVİNAM habıre hareket edıyo teyzelerı bı gorsenız ya artık dıkkat edersem dısardan görebılıyorum kaydirigubbakcemile2
benimki uyuşuk tosbaaa....geceleri azıyo babası gibi..haftamız da aynı senle ama..maşşallah seninkine..
ayy ellerinize sağlık fasulyem yaa onur eniştenin yanına gökhanı göndersemde onada gösterse de gökhanda yapsa olurmuu:uhm: yanlız onur enişte bunları gösterirken benim koca çok yemek yer masraflı olur biraskaydirigubbakcemile3
Di mi yaalkisalkisalkisBusecik tekmeleyince sevgilim elini karnıma koydu, bayıldım o görüntüye, çekiverdimkaydirigubbakcemile2
Kemeraltı Mina bebe, 45 TL şekerim. Beşiğini de oradan almıştık zaten. Sevdim o mağazayı, çok hesaplı:hooray:
O zaman ben sana ozelden bısı atıiimmm ..
benimki uyuşuk tosbaaa....geceleri azıyo babası gibi..haftamız da aynı senle ama..maşşallah seninkine..
selam kizlar ben geldim, toplam git gel 150 km yaptik, yarin tatil oldugu icin dunyanin trafigi vardi gitgel 3 saat yolda gecti, ama benim essek sipasii oglum g.tunu donup bi poz vermedi, dolastim, tuvalete gittim, bekledik, neredeyse amuda kalkicaktim ama kadin bi poz yakalayamadi, kafasi yukarida ayaklar asagidaymis ve yuzude ters donukmus yanii hayal kirikligiyla geldik esim ve ben..halbuki nasil heves yapmistik..bi tek boyunun 33 cm oldugunu ogrendik, o kadar cukulata yedim, seker komasina giricektim sipa banamisin demedi yaa...:mymeka:neyse haftaya bi daha randevu aldik pozisyon degistirdi degistirdi yoksa goremicez, hatayada son limit haftaymis, yani 28.haftadan sonra gruntu iyi olmuyor dedi kadin:1no2: iste boyle...
tazecim desene daha benim 8 senem var şurda 1 senedir evliyiz 1 yılda öncesi neysem ben umudumu kesmeyim yinede:1closedeyes:Ah canım benim.. Eğitimimiz çok kolay olmadı. 10 yıldır birlikteyiz, 6 yıldır evliyiz. Dİyebilirim ki; 2 yıldır falan böyle benim kocam. Önceden neler yapardı neler... sinirimden oturup ağlardım. Anası evde bişi yaptırmamış ki...
Haftada 20 saat derse girerdi, 2,5 gün okula giderdi. Ben 45 saat 6 gün çalışırdım. 10 saat dersimin olduğu gün eve gelmişim, ölüyorum ama ölüyorum... Beyefendinin boş günü ve eve geldiğimde "ne yiyceeez???" derdi bana.. Bİr de çocuk isterdi. Ben de nah !! derdim. Sonra baktım olmuyor, sen değişmezsen çocuk falan yapmıyorum, dedim. Gerçekten de hiç niyetim yoktu benim. İt gibi dolaşıp durmayı seviyodum =) Sonra o kendine çeki düzen verdi. Gerçekten değişti. Hatta görümcem bile şokta, sen nasıl eğittin bunu diyordu =) Şimdi ben söylemeden yapıyor çoğu şeyi. Ara sıra çıldırmıyor değilim gene ama, o kadar kusur kadı kızında da olur artık...
Çok güzel Burcum yaaa.. Bayıldım. yetenekli kadınsın valla....
Çok sevme =)
İyi yapmışsın evrimcim.. Anlat arkadaşa gerçekleri...
Yaa bizim sıpa da öyle çok anormal hareketli değil. arada dönüşlerini hissediyorum ya da elini karnımda gezdiriyor hissediyorum ama, burası kafası falan diyemem. Aman "ben buradayım" desin de bana... gerisi önemli değil.
tazecim desene daha benim 8 senem var şurda 1 senedir evliyiz 1 yılda öncesi neysem ben umudumu kesmeyim yinede:1closedeyes:
selam kizlar ben geldim, toplam git gel 150 km yaptik, yarin tatil oldugu icin dunyanin trafigi vardi gitgel 3 saat yolda gecti, ama benim essek sipasii oglum g.tunu donup bi poz vermedi, dolastim, tuvalete gittim, bekledik, neredeyse amuda kalkicaktim ama kadin bi poz yakalayamadi, kafasi yukarida ayaklar asagidaymis ve yuzude ters donukmus yanii hayal kirikligiyla geldik esim ve ben..halbuki nasil heves yapmistik..bi tek boyunun 33 cm oldugunu ogrendik, o kadar cukulata yedim, seker komasina giricektim sipa banamisin demedi yaa...:mymeka:neyse haftaya bi daha randevu aldik pozisyon degistirdi degistirdi yoksa goremicez, hatayada son limit haftaymis, yani 28.haftadan sonra gruntu iyi olmuyor dedi kadin:1no2: iste boyle...
Biz doktordan geldiikkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisKuzucuğuma fetal eko çekildi. Oynattı resmen doktor amcasını sıpa. Adam tam hah tutturdum diyor, fırt dönüveriyor bizimki:roflol:40 dakika kadar uğraştı zavallı. Ama haberlerimiz çok iyi şükürler olsun ki. Kalbin herşeyi yerli yerindeymiş. Gaayet sağlıklıymış kuzucuğum. Gerçi bunları öğrenebilmek için sabahın 8 buçuğundan öğlen 12ye kadar beklemeklava: kısmı bizi deli etti ama neyse artık. Keyfim yerinde:CüvCüv:
masallah buseye, fingirdek gelinim benim, yerim ben onun oynak totosunu:))
izmirdeyken, cesmeye yazliga gittigimizde agacin yarisini indirdim mideye, fayda etmismidir, baya bi etoks olmustur dimi:)))Bu aralar cıkan bu neyveden bır kac sefer yıyın derım arkadaslar
Karadut meyvesi çok güçlü bir antioksidan içerir.Bu güçlü antioksidanlar serbest radikalleri etkisiz hale getirerek bağışıklık sistemini güçlendiriyor. İçerdiği flavonoidler sayesinde kalbi koruyucu, yaşlanmayı geciktirici etkisi bulunuyor.
karadut bitkisi böceklenmeyen tek organik bitkidir.betakaroten ihtiva eder. yalnız zamanı çok çabuk geçtiği için en bol olan zamanlarında kaynatarak şurubunu yapabilir ve bu karadaut şurubunu difrizde saklayabilirsiniz.sağlık ve gençlik kaynağı olan bu şurubu mutlaka tüketin
Karadut nelere iyi geliyor?
*Halsizliği, aşırı yorgunluğu giderir
*Ağız ve boğaz enfeksiyonlarına tavsiye edilir
*Kanı temizler anemi hastalarına tavsiye edilir
*Kan basıncını düşürür
*Sindirim sistemi kronik hastalığına faydalı
*Mide salgılarını arttırır
*Sindirimi sistemini düzenler
* Saçların ve dişlerin güçlenmesini sağlar
*Kronik gastrit ve hepatit tedavisinde kullanılabilir
*Uykusuzluğa iyi gelir
kaynak:netten alıntı
benimkie kukuya bi tekmeler indiriyor,tepiyor resmen, zonkluyor...kafası o an ordaymış..benim hareketimle çıkıverdi..ama duruş pozisyonunu çok net bilebiliyorum artık..halen kafası yukarda...şu an kaburga kemiğime dayalı bikaç gündür, acayip kemiğim batıyo..ayaklarının kıpırtılarını kukumdan anlıyorum, kıpırtılar var sürekli..
magnezyumu bugun dr verdi bana, doguma kadar hatta sonrsindada devam dedi..Yavrular;
Şu magnezyum denen ılactan daima mı alıyorsunuz?? Yani kutu bıtıyor devam mı edıyorsunuz??
banada atsana noooluuurrrrr....O zaman ben sana ozelden bısı atıiimmm ..
sinavinda basarilar tatlimmKIZLAR ANNEME GITMISTIM YA SINAVIMI UNUTTUM 23 24 de sınavım var sıkıntıdan annemde bı güzel tatıl yaptım valla luna parka bıle gıttım suyum azalmıstıya doplerde demıslerdı bana MÜJDE annem benı dr. götürdü içim rahat etsın dıye dr. düzelmiş dedı hatta abartmısım su içmeyı ödem olmus AKLINIZDA BULUNSUN COK FAZLA SU ICMEYIN MAXIMUM 2 LITRE ONA GÖRE
kızlar sınavı ne yapıcam ya 2 gunum kaldııııııııııııııdelikafadulden
kızlar ya ben bişi soracağım ben şu son 1 aydır acayip kesme şeker yiyorum masanın üstüne koydum at gibi kesme şeker yiyorum acaba şekeri filan yükseltirmiki:uhm:
Vall 3 kurus fasla olsun kırmızı olsun be Esra.. gecelık bıle kırmısı.. kaydirigubbakcemile3
yaw bende erken gelsede eşim birşeyler yapsak diyorum ama yok gelmiyor.annen gelmicekmi diyor bana bugun ne zaman gelecek diyor.sabah da moralimi bozuk görünce anneme bırakayımmı seni diyor.delimi ne hata üstüne hata yapıyor bu herif.cevap verme tenezzülünde bile bulanmadım yani o kadar.anlamıyorkı benim sadece ona ihtiyacım var su an anneme heleki kayınvalideme hiç yookkk..Çok üzgünüm çoook
arkadaşlar bu arada benim kızımı hergün bir kaç kere hıçkırık tutuyor..şu anda yine başaldı..siz de durum nedir.
afaebru maalesef sorunca sende aynı dertten muzdaripsin sandım iyi ki değilsin canım...
ya kızlar sizde endişeleniyomusunuz, detaylıda falan bakıldı herşeyi çok normal cok şükür ama benim 3 lü tarama testim 950/1 çıkmıştı eski doktorum biraz riskli istersen amniosentez yapalım demişti yaptırmamıştım, herşeyi çok normal gözüküyo ama yine de ben cok korkuyorum bi sakatlık bi sorun cıkıcak diye hep aklımda, hamilelik yüzünden mi bu kadar endişeli oluyo acaba insan, kötü şeylr düşünmemeye çalışıyorum ama sorun çıkıcak diye de ödüm kopuyoo benim(
bu arada ta sakaryaya otobusle gıdıcem nasıl olucak bılmem
selam kizlar ben geldim, toplam git gel 150 km yaptik, yarin tatil oldugu icin dunyanin trafigi vardi gitgel 3 saat yolda gecti, ama benim essek sipasii oglum g.tunu donup bi poz vermedi,cok uzuldum canım ins kısmet haftaya
canım sacmalama ve hemen kes seker yemeyi cok zaralı icinde bisuru yapay madde var hem sekerini dusun hem gereksiz kalori hem gereksiz yapay madde hemde gereksiz kilo cikolata ye daha ii
birileride o sebepten kırmızı kimono almıs bide der hic baska emelim yok gelecege yatırım yapıo caktırmadan seni gidi seni kaydirigubbakcemile3
gelgitcim aglamayan bebege meme vermezler acık acık soyle derdini yıldonumuzu unuttugunu filanda soyle ilgi istedigini vs vs de erkekler neyin var die sordugunda yokbisey diyince ustelemezler o sebepten sende biraz belli et isteklerini dusunemiodur belki bazen hammaddelerini ortaya koyuyolar iste
ben hıckırık filan anlamıorum tekme suzulme meksika dalgası hepsini anlıorum ama hıckırıgı hala basamadı kafam biraz buzusukte ondan yani :)))
benimde aklıma gelio bazen ama Allaha emanet onun takdiri ne ise bizim icin onu yasayıp gorcez insallahta hepimiz saglıkla bebislerimizi kucagımıza alıcaz yinede pozitif dusunmekte fayda var
otobusle cok rahat gidersin VIP turizme bin 2 saatlik yol, sakaryanın neresine gideceksin benim ailem sakaryada oturuyo
selam kizlar ben geldim, toplam git gel 150 km yaptik, yarin tatil oldugu icin dunyanin trafigi vardi gitgel 3 saat yolda gecti, ama benim essek sipasii oglum g.tunu donup bi poz vermedi,tmm canum yemicem bir daha:1no2:cok uzuldum canım ins kısmet haftaya
canım valla çok haklısın seni alkisalkisalkisalkisalkisalkis dediğinde çok katılıyorummmalkisalkisalkisKesme tabii =) ama boşverme de .. sEn hakkının korumazsan, aramazsan o hiç oralı olmaz..
canım önceden hep eşimin tarafına giderdim eşim hep küçücük yerde yatardı şimdi hani regli olmadığımız içinde ateş basıoya sanırım ben kaçıom bu seferde eşim geli ama bir türlü yayılamıorum yatağa dediğin gibi bazen içimden oturma odasında yatsak diom ozmnda ayrı yatacaz die demiorum bile bende sabahları o gidince yayılıyorum ancakaydirigubbakcemile3sende öle yappkaydirigubbakcemile3eftalyacım rahat rahat uyu yatakta yayıla yayıla
ya kızlar benim cok yayılasım oluyo ama esimdende ayrı yatmak istemiorum sizdede varmı oyle durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?