bugun benmkide yok birazdan kendşne gelir hiç olmadı yeniden yaparıs...takılma boşver..:)yaa ticker im gitti geri istiyorum baby gaga sitesi acılmıyorrr. aynı siteden ticker yapan kimsenin yok sanırım offfff
aynen canm ya öle cok belırgın bi agrı degil,hanı hareketlerımı kısıtlamıyo belkı ama,bı baskı oluyo mesela suan evde degılım yürüyerek eşimin yanına geldım yürüken hafıften hafıften arada vurdu bide taktımya kafayı oarayasenın hesap boyna kendımı dinliyom.,doktor tanıdıgımız var ona sordum "yanı bebek büyüdükce kasıkta agrı normal sayılıyor ama dayanamıycak gıbı olursan yada cok sıklaşırsa doktoruna bı görünürsün onun dısında normaldır " dedı:)
aha kelebekim ya sabah beri bunu dusnuyorm sag kasıgım agrıyor icçin için yani ole belirgin bir seklide değil ama sabah beri kendimi dinliyorum endiseler içindeyim ya erken doum korkusu oldurcek beni stresten dogurcam of atamıyorum aklımdan yaaa.
aynen iki taraflı olur rahim kasılması olsa dimi diye dusunup dusunup duruyorum netten baktım sorunun yanıtını bulamadım bilen varmıııı
Bugun oğluşumu gormeye gıdecegımm saat 18:00 da.. nanımmmm benım.. nanımm oğlum.. annesinin nanııı..
Petrikciim koca bi göbişle denize girmek tamamen rezillik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Çok tuhaf geldi walla başta, Allahtan sahil çok kalabalık değildi de milletin göz zevkini bozmadıım
Bugun oğluşumu gormeye gıdecegımm saat 18:00 da.. nanımmmm benım.. nanımm oğlum.. annesinin nanııı..
kıslar bir şey soracağım..hastane de eşimiz kalabilir mi yanımızda?
Dediğin gibi aslında ben de çok hoş bulurum hamile hamile denize girenleri.. ama ne biliim kendimde olunca bi tuhaf geldi.. ee pek de fit bi hamile sayılmam artık, başlarda ii gittik ama şimdi maşallahım var walla kaydirigubbakcemile3 Şöyle 4-5-6 aylık hallerimiz gelseydi yaza daha hoş olurdu bence.. neyse petriğim yaa, sağlıkla kucaklarımıza alalım da bebişlerimizi.. 1 senede de iyi kötü toparlanır vucudumuz, seneye bebişlerimizde fırtına gibi eseriz sahillerdeee delikafaduldenniye rezillik olsun kimene ben çok şık buluyorum hamile halimi sende zayıf hamişsin, hem insanların hamilelere karşı bi sempatisi var gülümseyerek bakıyorlar, kşke bizde gitsek, havuza gibiliriz sadce güneşlenirim ama içim gider
Ne tesadüf benimki dee :çok üzgünüm:ben çok istiyorum doğumda yanımda olmasını eşim istemiyor dayanamam diyor
evet bence de BABY... Hatta istanbulda olsaydın seni tavsiye ederdim arkadaşa dergi için.... hamilelikte bakım ve güzellik denince akla hemen BABYMOM gelir...babymimmm saatler olsun kuzummm
bayılıyorum senin şu süslü hallerine yaaa ne şanslı kocan varr
topiğimizin en bakımlı hatunu ilan ediyorum senüüüüü
hadi bakalım güzel haberle gel inşallah. dur ben kilosunu tahmin edeyim....ııımmmmm?Bugun oğluşumu gormeye gıdecegımm saat 18:00 da.. nanımmmm benım.. nanımm oğlum.. annesinin nanııı..
bu arada dun agdaya gitmisken kuaforumle de konustum rofle yaptırcam dogum iznine ayrılınca 8. ayın içinde yani. kızım beni bu beyazlamıs saclarla gormesin :)bitkisel dedim zaten dr umda dedi kesin birsey yok zararlı vs diye dedi zaten kaldıkı su saatten sonra olabilcek bir zararda yok dedi bende yaptırmaya karar verdim. hiç yaptıran yok dimi bitkisel boyatan varda rofle yaptıran yok sanırım ?
hatta rofle sac derisine pek degmiyor daha bile gvenli diyenler var .
bilmiyorum hangisi dogru
Refakatçi olarak kalabilir, ama sancı odasına almazlar çünkü orda başka kadınlarda var
tabi hastaneden hastaneye değişir, herpsi birbirinden farklı kuralları var sorsana doğum yapacağın hastaneye, ben 2 hastanenin odalarını gezdim bebek bakım odalarına baktım
ben çok istiyorum doğumda yanımda olmasını eşim istemiyor dayanamam diyor
kızlarrr ben geldimmmm
diyetisyenden geliyorum, kadın bana bir tane kesme şeker bile kullanmayacaksın dedi doğuma kadar, canım o kadar tatlı istiyor ki nasıl geçecek bu aylar hiç bilmiyorum. şekerli kızlar size de mi şekerli herşey yasak ?
Dediğin gibi aslında ben de çok hoş bulurum hamile hamile denize girenleri.. ama ne biliim kendimde olunca bi tuhaf geldi.. ee pek de fit bi hamile sayılmam artık, başlarda ii gittik ama şimdi maşallahım var walla kaydirigubbakcemile3 Şöyle 4-5-6 aylık hallerimiz gelseydi yaza daha hoş olurdu bence.. neyse petriğim yaa, sağlıkla kucaklarımıza alalım da bebişlerimizi.. 1 senede de iyi kötü toparlanır vucudumuz, seneye bebişlerimizde fırtına gibi eseriz sahillerdeee delikafadulden
kızlarrr ben geldimmmm
diyetisyenden geliyorum, kadın bana bir tane kesme şeker bile kullanmayacaksın dedi doğuma kadar, canım o kadar tatlı istiyor ki nasıl geçecek bu aylar hiç bilmiyorum. şekerli kızlar size de mi şekerli herşey yasak ?
ne annemi ne kaynanamı istiyorum kocamı istiyorum ben..bin minnetle geleni ne yapayım.sanki yalvarıyoruz.
ne annemi ne kaynanamı istiyorum kocamı istiyorum ben..bin minnetle geleni ne yapayım.sanki yalvarıyoruz.
kıslar bir şey soracağım..hastane de eşimiz kalabilir mi yanımızda?
evet bence de BABY... Hatta istanbulda olsaydın seni tavsiye ederdim arkadaşa dergi için.... hamilelikte bakım ve güzellik denince akla hemen BABYMOM gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?