2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yaa ticker im gitti geri istiyorum baby gaga sitesi acılmıyorrr. aynı siteden ticker yapan kimsenin yok sanırım offfff
bugun benmkide yok birazdan kendşne gelir hiç olmadı yeniden yaparıs...takılma boşver..:)

aynen canm ya öle cok belırgın bi agrı degil,hanı hareketlerımı kısıtlamıyo belkı ama,bı baskı oluyo mesela suan evde degılım yürüyerek eşimin yanına geldım yürüken hafıften hafıften arada vurdu bide taktımya kafayı oarayasenın hesap boyna kendımı dinliyom.,doktor tanıdıgımız var ona sordum "yanı bebek büyüdükce kasıkta agrı normal sayılıyor ama dayanamıycak gıbı olursan yada cok sıklaşırsa doktoruna bı görünürsün onun dısında normaldır " dedı

Bugun oğluşumu gormeye gıdecegımm saat 18:00 da.. nanımmmm benım.. nanımm oğlum.. annesinin nanııı..

hadı hayırlı haberlerle gel kuzu

Petrikciim koca bi göbişle denize girmek tamamen rezillik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Çok tuhaf geldi walla başta, Allahtan sahil çok kalabalık değildi de milletin göz zevkini bozmadıım

niye rezillik olsun kimene ben çok şık buluyorum hamile halimi sende zayıf hamişsin, hem insanların hamilelere karşı bi sempatisi var gülümseyerek bakıyorlar, kşke bizde gitsek, havuza gibiliriz sadce güneşlenirim ama içim gider

Bugun oğluşumu gormeye gıdecegımm saat 18:00 da.. nanımmmm benım.. nanımm oğlum.. annesinin nanııı..

güzel haberlerle fotoyla gel tatlım

kıslar bir şey soracağım..hastane de eşimiz kalabilir mi yanımızda?

Refakatçi olarak kalabilir, ama sancı odasına almazlar çünkü orda başka kadınlarda var
tabi hastaneden hastaneye değişir, herpsi birbirinden farklı kuralları var sorsana doğum yapacağın hastaneye, ben 2 hastanenin odalarını gezdim bebek bakım odalarına baktım

ben çok istiyorum doğumda yanımda olmasını eşim istemiyor dayanamam diyor

Dediğin gibi aslında ben de çok hoş bulurum hamile hamile denize girenleri.. ama ne biliim kendimde olunca bi tuhaf geldi.. ee pek de fit bi hamile sayılmam artık, başlarda ii gittik ama şimdi maşallahım var walla kaydirigubbakcemile3 Şöyle 4-5-6 aylık hallerimiz gelseydi yaza daha hoş olurdu bence.. neyse petriğim yaa, sağlıkla kucaklarımıza alalım da bebişlerimizi.. 1 senede de iyi kötü toparlanır vucudumuz, seneye bebişlerimizde fırtına gibi eseriz sahillerdeee delikafadulden

kızlarrr ben geldimmmm
diyetisyenden geliyorum, kadın bana bir tane kesme şeker bile kullanmayacaksın dedi doğuma kadar, canım o kadar tatlı istiyor ki nasıl geçecek bu aylar hiç bilmiyorum. şekerli kızlar size de mi şekerli herşey yasak ?

babymimmm saatler olsun kuzummm
bayılıyorum senin şu süslü hallerine yaaa ne şanslı kocan varr
topiğimizin en bakımlı hatunu ilan ediyorum senüüüüü
evet bence de BABY... Hatta istanbulda olsaydın seni tavsiye ederdim arkadaşa dergi için.... hamilelikte bakım ve güzellik denince akla hemen BABYMOM gelir...

hadi bakalım güzel haberle gel inşallah. dur ben kilosunu tahmin edeyim....ııımmmmm?
1.340 gr diyecek bence

ben de boyatmak istiyorum. EVRİŞ iki kere boyadı kendisi amonyaksız boyayla. hatta galiba TAZE BURCU da boyamıştı. ben de istiyorum, önlerimde beyazlar çıktı. ama sebep o beyazlar değil... benim ayrıca saçım çok matlaştı, çatır çatır kurudu... biraz daha bakımlıı parlak görünsün istiyorum. yoksa beyazlarla barışığım...

telkırma ; idrardaki enfeksiyon erken doğuma sebebiyet veriyor, antibiyotiği mutlaka kullanmalısın..

aftaebru ; canım sağol tahmin edebiliyorum neler yaşadığını, ben 30 yaşındayım ve ilk hamileliğim umarım hiçbir sorun cıkmaz... bu arada dergiye cıkmlaısın bence de, hem hatıra olur hem keyifli geçer, bize haber vermeyi sakın unutma...

eftelya ; benimde iki gündür sağ kasığımda ağrı var ince ince çekilme gibi sanki. solun ayatarak bol bol dinlen canım...

esraeko ; canım röfle yaptırabiliyomuymuşuz, ben kimyasal var diye hiç sormadım bile doktora çingene gibi dolaşıyorum ortalıkta yarısı kahve yarısı sarı saçlarımın, yapılabiliyosa doktoruma sorayım bende, cok isterim doğumdan önce yaptırmayı, emzirirken daha zor olur çünkü işlem uzun sürüyor. ya saçlarımı kestirme istiyorum annem hurafeler yüzünden izin vermiyor. hiç inanamazdım ama sanki bende mi tırsıyorum hiç anlamadım kendimi...

ne annemi ne kaynanamı istiyorum kocamı istiyorum ben..bin minnetle geleni ne yapayım.sanki yalvarıyoruz.

diğer şeker kızların menüsü gayet normal aslında. Dondurma hakları bile var. Ama demek ki senin değerin daha yüksek... Kolay gelsin, allah sabrını versin

Selamlar herkese
sıkıntılıyım bugün gereğinden fazla - acaba hava ile mi ilgili bilmiyorum - canım sıkılıyo patlicam Sizde de var mı öyle durumlar - ne yapsam da geçsin mirmirmirmir

ays inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalımda yavrularımızı, seneye oğlumla gideriz tatile çok keyifli olur hayali bile güzel : )

Güliz bana yasaklar listesi verdi, şeker şeekrli gıdalar hamur işleri yasak, çayı şekersiz iç dedi zaten 3 yıldır şekersiz içiyorum benim için fazla problem olmadı, hamurişide fazla yemezdim eskidende, birtek dondurma ver karuza üzüldüm doya doya yiyemicem

ne annemi ne kaynanamı istiyorum kocamı istiyorum ben..bin minnetle geleni ne yapayım.sanki yalvarıyoruz.

ben de çok istiyorum eğer normal doğum olursa eşim de başımda dursun elimi tutsun diye ama eşim yapısına aykırı olduğunu, dayanamayacağını, beni öyle görmek istemediğini , çok duygulanacağını ve etkileneceğini söyledi. Ben de ısrar etmeyeceğim. çok yakın bir arkadaşım var belki o girecek.

bende çoook istiyorum eşim yanımda olsun, dayanamam, duygulanırım elimayağım boşalır imkansız diyor, benim annem yada kız arkadaşım yanımda olurcak kısmet olursa, bakalım ikiside kendiliginden dedi ben gelirim yanında olurum diye :) kociş olsa başka olur tabi

ben annemden kız kardeşimden filan çekinirim, ya eşim ya da bir arkadaşım olsun yanımda... annem de dayanamaz zaten kardeşlerim de... biz de herkes dayanıksızdır... hoş benim normal doğum yapma şansım epey az görünüyor ama belli de olmaz. belki herşey çok yolunda giderse.. inşallah...

bizim burda kurallar cok katı yanına bırak erkegi refakatci bile almıolar hemsireler refakatciden daha sefkatli ve ilgili 14 haftalıkken yattım ya bobrek tasından hic yabancılık hissetmiosun ama simdiki turk dr un anlastıgı klinikte ozel oda uygulaması varmıs annem kalabilir ama babası giremez iceri 3 gun gec gorcek bebisini yani. beni gorebilio ben odamdan dısarı cıkıp onlarla istedigim vakit gorusebiliorum

evet bence de BABY... Hatta istanbulda olsaydın seni tavsiye ederdim arkadaşa dergi için.... hamilelikte bakım ve güzellik denince akla hemen BABYMOM gelir..

canım cok ama cok tskler eminimki bu topikteki herkes basta sen cok bakımlı ve guzel ben sadece merakımı ve bilgimi paylasıyorum

EVRIS cim oglusunu op yerimize ii haberlerle gel kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…