2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nisan annelerinin doğum hikayelerini okudum, çok ağladım kızlar ya... o ameliyat kapısında helalleşmek eşi anneyi öpmeler ne kadar içini acıtıyo insanın, kendi başımıza gelince napıcaz bakalım. Allah bize de doğum hikayelerimizi yazmayı nasip etsin inşallah...

GYPSYm erik hosafını yaptım cokta guzel oldu kızlar tavsiye edilir sonradan erikleri suzdum suyunuda bi siseye koydum sogusun buzdolabına atıp serinleme icecegi yapıcam gercektende guzel oluyomus

Gunaydin guzel hamisler, ustumen kamyon gecmis gibiyim, cok youn hissediyorum kndimi, hic de keyfim yok(halbuki hava cok guzel...

Aayyy ölüyoooom, anneciiim, çok kötü fena grip olmuşum. Burnumdan hiç nefes alamıyom. Hepinizi öptüm (yok öpmiiim grip bulaşmasın) 2 gün giremem herhalde.
gecmis olsun canim, dikkat et kendine, benimde allerjim azdi, malum polen mevsimi, salya sumuk dolasiyorum..

hosaf mi bayilirim, soguk soguk...buarada bende ayniyim baby, hic halim yok..

selam kızlar..
bugün izin aldım kocişin şantiyesine geldim...ordan yazıyom size...adam burnumun dibinde çalışıyo ohh ne güzel oluyomuş..
bi bakayım neler kaynatmışsınız..

buarad 75 kilo olmusum( carsamba gunu universiteki doktora gittim, catlak kadin bana ekmek yeme, makarna yeme dedi, dedim ben zaten oncekinden daha dikat ediyorum yememe sutumu yogurdumu meyvemi yiyorum, sebzemi etimide..kadin her meyveyi yeme dedi, mesela uzum, muz, hurma, dedim ne alaka hurma(burdaki araplarla karistirdi beni asagilar bi sekilde), dedi elma portakal ye..kadina kalsa hicbisey yemeemliyimm.
Neyse dunde kendi doktoruma gittim, adam da uzulme bnim icin onemli olan sekerin normal olmasiydi, rejim yapamazsin hamilesin, tabiki yiyceksin, dengeli yedikten sonra dedi, dogumdan sonra verirsin dedi, nasil moral oldu, ben kendi doktorumu seviyorum yaa... Kadin bi muayene yapiyor alttan, nasil acitiyor,Kendi doktorum nasil yumsak yapiyor, hic canim yanmiyor, sonra kalkmam icin elimden belimden destekliyor, karnimdaki jeli kendi siliyor....Kesin kararimi verdim artik; kendi doktorumla ozel hastanede dogururucam...

GYPSYm erik hosafını yaptım cokta guzel oldu kızlar tavsiye edilir sonradan erikleri suzdum suyunuda bi siseye koydum sogusun buzdolabına atıp serinleme icecegi yapıcam gercektende guzel oluyomus

eline sağlık canımmm
erik suyu güzel olurr
bende vişne suyu yaparım çok deepfrezimde poşet poşet vişneler vardır kaynatır soğutur içeriz..

kızlar sizede şey oluyomu,sankı midem tas gıbı ve bastırınca acıyor sankı.bıara göbek delıgım ve cevrsınde olmustu bu acı,şimdi yukarı dogru cıkmaya basladı.acaba rahım iyice genısledı mıdeye baskımı yapıyorkı.ezik gibi acıyo resmen.Allah tan bebegım kıpırdıyoda için rahat.yoksa panık olurdum herhalll

ayni aci bendede mevcut canim, hala gobek deligimin cevresinde var, ayni ezik gibi, ama simdi ust taraftada bi noktada basladi, sanki biryere vurmussun acir gibi...

nurdanımm
ne kıl kadınmış yaaa
bebiş nasılmış peki?sadece kilonamı baktırdın

burda her seferinde usg bakilmiyor, hep alttan ve karindan muyene ile rahim durumuna ve aciklik varmi diye bakiliyor, rahime hic problem yok, bebek yukarda, gayet iyiymis, kalp sesini dinliyoz bide, bi dahaki usg 32. haftada, 4 hafta sonra yani, o zaman aagi donmusmu basi siye bakilcak, ama universiteye devam etmiycem,gicik oldum kadina..belki son kez usg icin giderim, o kadar..

burko
geçmiş olsun canım.umarım 100 lük yüklemede sorun çıkmaz

maviş
bebeğine maşallah canım.inşallah şeker testinide geçersin

Aman nurdan zaten eminim tıka basa yemiyorsundur. Ben de 2 haftada 2 kg aldım. Ama napayım, 3 top dondurma yesem kilom ertesi gün 300 gr atıyor. Bi de artık çok hızlı gelişecekler, 2,5 ayım kaldı mesela benim. En az 2 - 2,5 kg daha alması lazım Doruk'un. Bu demektir ki, ivme kazanıyoruz.. Diyet de yapamayacağına göre..

O doktorların dediği 10 kg - 12 kg la doğuma gitme olayı kaçımız için gerçekleşebilecek ki? Bi serap, bi eftelya, petrik.. Onları da döveceğiz zaten klava: =))))

ayni aci bendede mevcut canim, hala gobek deligimin cevresinde var, ayni ezik gibi, ama simdi ust taraftada bi noktada basladi, sanki biryere vurmussun acir gibi...

evet aynı öyle,demkkı sadece bende yok bu acı,normaldır diyom ama baezende korku sarıyo insanı.neyse heralde rahım iyice yukarı cıktıda ondan oluyo,aynı bıyere carpmısımda acıyomus ezilmiş gibi

ayy canım ya nıye takıyonkı kıl doktoru.bosver o cok biliyo,iyidi bu kılo alcan ide bebegı o vıtamınlı meyvelerden mahrummu bırakcakmıssın.amann salla gıtsın,sadece ekmek makarna pilav kızartma cok asırıya kacmadıgı müdetçe kulaklarını tıka şekerim söylenenlere

evet aynı öyle,demkkı sadece bende yok bu acı,normaldır diyom ama baezende korku sarıyo insanı.neyse heralde rahım iyice yukarı cıktıda ondan oluyo,aynı bıyere carpmısımda acıyomus ezilmiş gibi

Bende yok hiç ağrı filan acaba olmaması anormal mi benim rahim büyümüyo mu yoksa Allahım bu nasıl iştir yaw niye acı çekmiyorum diye üzülücem nerdeyse:))

Benim sol göğsümün altında ağrı vardı bi baktım hafif şişlik var hep soluma yatmaya çabalamaktan oldu galiba hani kemik battı gibilerinden bi şeyler söylüyolar ya onun gibi ordaki kemik etimimi zedeledi artıkın naptıysa bilemedim

şeker sonuçlarımı yazıyorum

Açlık:74 (60-110)
1.saat:154 (80-140)
2.saat:132 (70-120)
3.saat:69 (70-110)

Budur arkadaşlar..

ama ama ben açılma olup olmadığını sadece gözle bakıyolar sanıyodum...of ya of yaa...ben de evde çekerim o zaman..bu ne yaa adamı normal doğumdan soğutcaklar..senağlama

şu ekşi ve kırmızı olanlardan mı yaptın...mmmm..bayılıyorum o hoşafa, soğuk soğuk süper oluyo..afiyet olsun..

cık cık cık..tövbe estagfurullah..gitme boşver yaa..adamın sinirini bozup duran tipler..daha iyi varmış nasılsa, ne çekecen..

eline sağlık canımmm
erik suyu güzel olurr
bende vişne suyu yaparım çok deepfrezimde poşet poşet vişneler vardır kaynatır soğutur içeriz..

vişne de süper oluyo yawf..allam çıksın bir an önce..alkisalkisalkis

selam kızlar
esracım eşin için üzüldüm acayip şaşırmış ne yapsın ama sen gerçekten sinirlenmişsin anlaşılan
şeker dayanılabilecek bir durum hayatınızı zindana cevirmeyin bende dikkat etmeye başladım 148 çıkınca
pusetimiz geldi kargoyla ta bursadan ücretsiz ama haşim işcan da park yatak için pembe istemiştim adama bir de ayırın diye aradım dün işten ve bu öğlen eşim gitti almaya sonuç kutudakiler başka renkmiş eşimde sinirlenmiş almamış beni utandırdı valla adam sinir oldummmmmmmm
"Galeri büşra" bu arada firma haşim işcan a giderseniz bilginiz olsun belediye tarafında esnaflık da kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…