gecmis olsun canim, dikkat et kendine, benimde allerjim azdi, malum polen mevsimi, salya sumuk dolasiyorum..Aayyy ölüyoooom, anneciiim, çok kötü fena grip olmuşum. Burnumdan hiç nefes alamıyom. Hepinizi öptüm (yok öpmiiim grip bulaşmasın) 2 gün giremem herhalde.
gunaydın herkese ii tatiller guguk kusunuz ayakta yine :))))
gece sırt agrılarımdan cok fazla uyuyamadım o yuzden pek ii deilim sersem gibiyim bide soguktu gece usumusum biraz agzım burnum dolmus kahvaltı yaptım biraz kendime gelirim herhalde.
buarada dun erik almıstım ama cok eksi cıktı sinir oldum hosaf yapmayı deniycem nette bisuru erik hosafi tarifi var bir arkadasımda demisti cok guzel oluyo diye bakayım nasıl olcak
GYPSYm erik hosafını yaptım cokta guzel oldu kızlar tavsiye edilir sonradan erikleri suzdum suyunuda bi siseye koydum sogusun buzdolabına atıp serinleme icecegi yapıcam gercektende guzel oluyomus
kızlar sizede şey oluyomu,sankı midem tas gıbı ve bastırınca acıyor sankı.bıara göbek delıgım ve cevrsınde olmustu bu acı,şimdi yukarı dogru cıkmaya basladı.acaba rahım iyice genısledı mıdeye baskımı yapıyorkı.ezik gibi acıyo resmen.Allah tan bebegım kıpırdıyoda için rahat.yoksa panık olurdum herhalll
nurdanımm
ne kıl kadınmış yaaa
bebiş nasılmış peki?sadece kilonamı baktırdın
ayni aci bendede mevcut canim, hala gobek deligimin cevresinde var, ayni ezik gibi, ama simdi ust taraftada bi noktada basladi, sanki biryere vurmussun acir gibi...
buarad 75 kilo olmusum( carsamba gunu universiteki doktora gittim, catlak kadin bana ekmek yeme, makarna yeme dedi, dedim ben zaten oncekinden daha dikat ediyorum yememe sutumu yogurdumu meyvemi yiyorum, sebzemi etimide..kadin her meyveyi yeme dedi, mesela uzum, muz, hurma, dedim ne alaka hurma(burdaki araplarla karistirdi beni asagilar bi sekilde), dedi elma portakal ye..kadina kalsa hicbisey yemeemliyimm.
Neyse dunde kendi doktoruma gittim, adam da uzulme bnim icin onemli olan sekerin normal olmasiydi, rejim yapamazsin hamilesin, tabiki yiyceksin, dengeli yedikten sonra dedi, dogumdan sonra verirsin dedi, nasil moral oldu, ben kendi doktorumu seviyorum yaa... Kadin bi muayene yapiyor alttan, nasil acitiyor,Kendi doktorum nasil yumsak yapiyor, hic canim yanmiyor, sonra kalkmam icin elimden belimden destekliyor, karnimdaki jeli kendi siliyor....Kesin kararimi verdim artik; kendi doktorumla ozel hastanede dogururucam...
evet aynı öyle,demkkı sadece bende yok bu acı,normaldır diyom ama baezende korku sarıyo insanı.neyse heralde rahım iyice yukarı cıktıda ondan oluyo,aynı bıyere carpmısımda acıyomus ezilmiş gibi
hay agzına saglık ablanın erken gidince yol geçen hanına çeviriyorlar valla malum bölgeyi birde parmakla olsa iyi bagzıları neredeyse elinin tamamını sokuyor bari sokunca çıkarsalar bir işe yarayacak ya ben son dakikaya kadar evde beklemek istemiyorum o hataya bir kere düştüm gerekirse evdede dogururum valla cesaretim var tabi son anda yusuf yusuf olmassam :roflol:
GYPSYm erik hosafını yaptım cokta guzel oldu kızlar tavsiye edilir sonradan erikleri suzdum suyunuda bi siseye koydum sogusun buzdolabına atıp serinleme icecegi yapıcam gercektende guzel oluyomus
buarad 75 kilo olmusum( carsamba gunu universiteki doktora gittim, catlak kadin bana ekmek yeme, makarna yeme dedi, dedim ben zaten oncekinden daha dikat ediyorum yememe sutumu yogurdumu meyvemi yiyorum, sebzemi etimide..kadin her meyveyi yeme dedi, mesela uzum, muz, hurma, dedim ne alaka hurma(burdaki araplarla karistirdi beni asagilar bi sekilde), dedi elma portakal ye..kadina kalsa hicbisey yemeemliyimm.
Neyse dunde kendi doktoruma gittim, adam da uzulme bnim icin onemli olan sekerin normal olmasiydi, rejim yapamazsin hamilesin, tabiki yiyceksin, dengeli yedikten sonra dedi, dogumdan sonra verirsin dedi, nasil moral oldu, ben kendi doktorumu seviyorum yaa... Kadin bi muayene yapiyor alttan, nasil acitiyor,Kendi doktorum nasil yumsak yapiyor, hic canim yanmiyor, sonra kalkmam icin elimden belimden destekliyor, karnimdaki jeli kendi siliyor....Kesin kararimi verdim artik; kendi doktorumla ozel hastanede dogururucam...
eline sağlık canımmm
erik suyu güzel olurr
bende vişne suyu yaparım çok deepfrezimde poşet poşet vişneler vardır kaynatır soğutur içeriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?