2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

maviş sen merak etme bende 26 agustosda dogurcam ..hem niye sona kalmak gibi bi düşüncen varki... ayol sen bu başlıkda olmamış olsaydın normal hayatta normal bir zamanda dogurmuş olcaksın ayrıca arkadaslarımızın tecrubelerinden faydalanırıs işte fenamı valla ben şikayetçi değilim agustos sonunda dogurmakdan ..inş. herşey yolunda giderde normal dogum yaparım herdaim dualarım bu yönde..:)

benim normal doğum biraz zor gibi gözüküyo mavişim hem korkuyorum hem de rahim boyum kısa malum bide şeker eklendi üstüne.. gülistan haklı biz tecrübeli olacağız, bizden önce doğuranlar sayesinde.

herkese günaydıııııın,
çok güzel bir hafta sonu diliyorum.gezelim,kocişlere vakit ayıralım,burada sohbet edelim... ama ne yaparsak yapalım,bebişleri ve kendimizi üzmeyelim.
öpüldünüz...

keşke bende son doğuranlardan olsamm değdin gibi tecrübeleriden yaralanbilicen bu çok büyük bi avantaj..zaten bende son zamanlar temmuz annelerini okumayı planlıyorum tecrübe adına..

saolun canlarım ins sevimsiz durum olmaz karısı turkiyede adam burda calısıyo gelismeleri yazarım zaten cekemem soyledim k.valdeme k.pederime karısına soylesinlrr diye hickimse istemio oyle bi durumu

keşke bende son doğuranlardan olsamm değdin gibi tecrübeleriden yaralanbilicen bu çok büyük bi avantaj..zaten bende son zamanlar temmuz annelerini okumayı planlıyorum tecrübe adına..

ayy sorma canım bende hazıran annelerını okuyorum arada bır,bırı var normal dogum yapan.daha 38.haftasındaymıstı,aksamdan hafıf karın agrısı tarzı ufak tefek agrıları olmus,zaten ertesı gun satt 5dede randevusu varmıstı.neyse sabah olmus hala arada hafıuf hafıf agrısı oluyomustu ama öle cok zorlamamıs hatta evde işlerini yapmıs vs sonra içine dogmus anne ben saat 5i bekleyemıycem bıraz sancım var gıbı hadı erken gıdelım doktora demıs.anam doktr muayene etmıs nts ye sokmus ,yakınlarını ara hemen yatıs yapalım dogum baslıycak demıs :1shok: kadına serum takmıslar sancıları düzenlı gelsın dıe öle yanı.dogum yapmıs.cok şaşırdım okuyunca.

yaa anacım bız nası anlıycaz yaa,ben encok ondan korkuyom.nasıl bı sancı oldugunda doktora gitmek gerekıyor acaba ilk olacagı için o sancı dogum habercısımıdır yoksa yalancımıdır nerden anlaıcaz,yada ne bılım 36.haftadan sonra enyakın hastanede hergun 2günde bır nts yemı gırmek lazım kı.:sm_confused:

ya hu bunu önceden bilme şansımız yok malum tecrubesiz oldugumuz için.. ama benm kuzenimden bildiğim kadarıyla adet sancısının kat kat fazlası olcakmış ve dakika tutucas.. hatta ılık duş almanın yada kuvete su doldurup oturmanın çok faydası varmış benm kuzenim doguma 3 gun vardı bende yanındaydım sancısı gelmeye başladı oda bi duşa giriyim hem son temzilik falan filan dedi malum agda bile olsa son defa tertemiz olmak istedi ve o ılık duşdan çıkınca sancılar 3 dk da bir gelmeye başladı doktora gittik 3 cm açılma olmus hemen doguma aldılar ve 15 dk sonra dogurdu.. as kalsın bebek asansörde dogcakdı diye dalga bile geçtik yani..:) bide nişan geliomuş yani hafif pembemsi bir akıntı olurmuş ama benm ablam derki(ebe hemşire dir ekndisi) sancılar 5 dk ya düşmeden gitme diyor çünkü hastanede açılma varmı diye gelen giden bakıomuş malum açılma olayına sadece parmakla bakılıyor ve acı verci bişeymiş...

küsüm size oooo siz kahvaltılar herbişi ediyiniz hane ben çaığırmak yokmu.....bu arada esra sayfayı açtım ana kıs ne yaptın kendine dedim..en son kuaföre gitceni biliyodum ama belkide yapmas dedim...helal sana dedğini yapıyon..bende rapunzel oldum hherif istemiyo kesmemi...ben kesersem oda kesermiş saçlarını aman diyom sen yereki kesme bende kesmicem....

bu arada bende kızma ilk alışverişi yapm9ış oluyorum ..aldı9kça aldım aldıkça aldım yengemle kardeşim vardı taşııncak gibi diildi yükler bu kadar yeter dedim sonunda....

evriş[/COLOR evet ya haklısın biberon emzik konusunda..belkide bebiş istemicek ...ama beberon çok tavsiye edildi dayanamdım aldım...emzik istemiyorum kesinlikle kullanmasını alışmasın onu almadım......boğulmayı önleyici yastık alcaktım satıcı adam bebğe bırakıp biyeremi gitceksin dedi gerek yok bence dedi..bende almadım.....

hay agzına saglık ablanın erken gidince yol geçen hanına çeviriyorlar valla malum bölgeyi birde parmakla olsa iyi bagzıları neredeyse elinin tamamını sokuyor bari sokunca çıkarsalar bir işe yarayacak ya ben son dakikaya kadar evde beklemek istemiyorum o hataya bir kere düştüm gerekirse evdede dogururum valla cesaretim var tabi son anda yusuf yusuf olmassam :roflol:

evet kızlar ya bende aslında size katılıyorum sancıyı evde çekmek çok daha iiiyi ama sancısı çok şiddetli olup paniğe kapılıp doktora gidenler oluyo bide taaa ertesi gün doğuruyolar işte o çok kötü oluyo
umarım bizim herşey yolunda gider bakalım nsl anlayacaz sancıyı umarım zamanında gideriz ilk bebişi olacaklar malum tedirginiz acemiyiz nede olsa sancıyı bence evde çekmek en mantıklısı ama tabi bende en ufak bi sancıda kesin doktorun yolunu tutarım panik olurum kesin

ah mavişim benim herif nişanım gelince beni apartopar götürdü hastaneye ne sancım vardı nede birşey ertesi sabah zorla dogurdum valla ama ilk gittigimde sabah 7 gibiydi akşam 11 sonra sancılarım başladı sancı odasında açılmanın olmasını bekledim nihayetindede kesimli dogum oldu ama kızımı görünce bütün acılar son buldu hele normal dogumda anne karnından suyla beraber akıp çıktıgında o an artık içinizde olmadıgını anlıyorsunuz ben bir an bir boşluk yaşamıştım dogrusu ne olursa olsun degiyor kızlar dünyaları verseler gözünüz ondan başka birşey görmüyor allah vaktinde saatinde hayırlı dogumlar versin hepimize ilk zamanlar haftaları sayıyorduk artık günlerle şafak sayıyoruz geçmez denilende geçiyor galiba

benim arkadaşım 40 haftalık benden hep 10 hafta önde gitti dün konuştuk diyoki yalancı sancı bile çekmedim nasıl anlıcam napcam bilmiyorum diyoo
napcaz yaaaaaa senağlama
ah be kuzum aklıma geldin sen hemde bana yakınsıınn ama msnen yoktu özelden yaz hemenn
o gelen gidenin sokma olayı hic hosuma gitmio gercekten en iisi sancılar 5dk da bire dusunce hastaneye gitmek
ay iyide ya evde doğurursak nasıl olcak yaa benim hastane çok uzak diil ama ya trafik olursa levennte felan ay o riske giremem parmaklanmak daha iyi yaaa
melekk msn versene özelden
banadaa banadaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…