2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

mercimekim hayır bildigimiz yesil erikten yaptım dun almıstım biraz eksi cıktı yiyemedim bende hosaf yaptım canımcım

norram sen takma kadın dru bosver kimde guvenli hissediosan ona git canım

telkirma 1 ve 2. saatler yuksek deilmi banamı oyle geldi drun ne dedi

bende de sağ göğsümün altında..en son gittiğimde kafası ordaydı..hala orda duruyo..nası tarif etsem bilmiyorum ama, hani saçları ile iç karnıma değiyomuş, sürtüyomuş gibi acayip yanıyo o bölge...çok rahatsız edici..bekliyorum biran önce dönsün diye...saçını hissetmem tabiki mümkün değil sıvıdan dolayı ama, öyle bi yanma işte neden oluyo bilmiyorum, çok feciiiii...

zaten anlatılanların tek korkulu yanı sancı odası 1 parmaklama 2 ikisindende simdiden hic hazetmedim yahu. sancı odası insana gaz odasını anımsatıyo

seninki simdiden meme delisi olacak belli baksana yerini ii bellemis saka bi yana benimkide bazen sag gogsumun altında oluyor tam memislerin altında kıprasıp duruyo bazende ayaklarıyla kasıgıma bastırıyo ozaman cok fena baskı oluyo icerde simdide yapıo aynı seyi delikafadulden

çok geçmiş olsun canım.inşallah bi dahaki seferde sorun çıkmaz.ihmaletme sakın

güzel haberlerle gel canım

ben de yarın 9.00da doktordayım..hadi bakalım ikimiz için de güzel bir gün olsun.
güzel haberlerinizi bekliyoruz

KIZLAR Bende yarın şeker ölçümüne gidicem.doktorum sadece aç gel dedi.bu açlık geceden mi başlıycak.bi de doktora gitmeden su bile içemez miyz ya bens abahları çok susarımm....heee kızlarr
inşallah güzel çıkar sonuçların canım

çok geçmiş olsun.bol su içmeyi ihmal etme

Aayyy ölüyoooom, anneciiim, çok kötü fena grip olmuşum. Burnumdan hiç nefes alamıyom. Hepinizi öptüm (yok öpmiiim grip bulaşmasın) 2 gün giremem herhalde.
çok geçmiş olsun.bol bol dinlenmeye çalış

şeker sonuçlarımı yazıyorum

Açlık:74 (60-110)
1.saat:154 (80-140)
2.saat:132 (70-120)
3.saat:69 (70-110)

Budur arkadaşlar..
doktoruna göstermedin mi daha.şeker var gibi gözüküyor canım.ama yinede doktor en iyisini bilir

Son düzenleme:
buarada gobek deligimin yarısı portlemis yarısı kalmıs zaten bugibi durumlarda davul gibi şişerim ve gergin olurum yani karnım kendim zaten herdaim gerginim

evet 1-2 yüksek.. dr.a akşamları gidiyorum.. bakalım ne der

off ya bıktım yemek yapma zorunlulugundan hic yapasım yok hicc hergun hergun bide bugun istenmeyen misafir olunca tadından yenmez gidip biseyler hazırlayım yavastan bari

helincim tebriklerrrr ne cabuk buyuyo bu sıpalar yaa
bugun feysbukta bi arkadasım dogum yapmıs bebeginde teninin uzerinde duruyo okadar hos bi fotoki ikiside guluo gordum gozlerim doldu ins bizimde oyle pozlarımız olur

kızlar benim son üç dört gündür ayaklarım şiş.ayakkabılarım olmuyor artık.sizlerde de oluyor mu

benim hic kımıldamadan 1 saat oturursam oluyor yada sıcaktan ama zaten normlade sis ayakkabılarım zaten olmuyo babet tarzı almıstım onlar oluyo bitek eskilerimi giyemiyorum benim bahsettigim durum norra diodu ya fil ayagı gibi işte oyle oluyo

Ben benim sıpayı hep göbek deliği hizamda hissediyorum sıpa hep yan duruyo diye düşünüyorum hatta. O soldaki ağrıyıda yatış ve duruş pozisyonlarıma yordum hep sola doğru yatıp otururken sol yanıma yaslanıyorum diye. kafasını karnıma filan yasladımı biliyorum göğsümün oralarda filan hiç hissedemedim daha beyimizi.Unutmazsam gittiğimde sorcam vural beye bu perşembe gitcez Allah izin verirse bakalım o ne diycek.

2 aydır öyleyim ben

Bende hep spor ayakkabı giydiğimden anlamıyordum ama geçen babetlerimi çıkardım zor oldu acil terlik almam lazım. Telkırma canım sonuçlarından 2 tanesi yüksek çıkmış görünüyo ama bakalım drun ne diycek inşallah iyi şeyler söyler ya benim 100 lük yükleme sonrası idrarda veriyosun ya onda benim değerimde pozitif normal değerlerde negatif yazıyo o ne kine acaba bilgin varmı ? Senin idrar sonucunda ne yazıyo. Benimde 1 değerim yüksek çıkmıştı hamurişini azalt demişti. Sıkma canını sakın.

ah yavrum,evladım benim..emme delisi olsun yerim ben onu katur kutur..

kızlar biz 30. haftayı bitirdik 31.haftaya girdik sat'a göre.çok şükür 30+ lara geçtik. 8. ayıma girmiş bulunmaktayım

ay helinim maşallah..sona yaklaşıyoruz birer birer , çok heyecanlı..

şeker sonuçlarımı yazıyorum

Açlık:74 (60-110)
1.saat:154 (80-140)
2.saat:132 (70-120)
3.saat:69 (70-110)

Budur arkadaşlar..

Kızlar 50lik yüklemeleriniz kaç çıkmıştı?

Ben dün yazlık ayakkabılarımın hiçbirini giyemediğimi farkettim. Sadece terliklerim oluyor:1no2:

Yav biri de iyi bir haber versin yasenağlamaÖnce Esrako şimdi siz. Püfff! 10 gün huzur yok bana:a015:
ah burkocum bu gün ben de şeker testi oldum.normal çıktı.ama şeker çıkmış çıkmamış hiç umrumda değildi.çünü bugün üzülerek çıktım doktordan.
sabah doktora gittik.anti d iğnesi ve şeker tarama testi için.önce bebişimize baktık.doktor uzun uzun inceledi.ama bu sefer bir farklılık vardı bize orasını burasını gösteren doktor.hiç bir şey söylemiyordu. kilosu 1kg 560 gr olmuş yan dönmüş ama hala kafa aşağıda değil.suyu iyimiş yalnız sola toplanmış yürüyüş yapmam gerkiyormuş.neyse sonra benim yatış gösterdi anti dyi devletin karşılaması için.bana ayrılan odada beklememi söyledi.sebebini anlayamadık.bir süre bekledik.bu arad oda çık güzeldi.çok beğendik.dığumdan sonra eşimde kalbilirmiş..hayaller kurduk falan.sonra doktor geldi.sizi tedirgin etmek istemem ama bebeğinizin kafasında su birikmesi var dedi.1.5 cm kalınlığında olduğunu,normalde tüm bebeklerin kafasında olduğunu ama bu haftalarda kaybolması gerekirken kaybolmadığını anlattı.ben nasıl yani hidrosefali mi dedim? kaybolmazsa evet dedi.Ram'da çık fazla hidrosefali vakası gördüğüm için çok fena oldum.bana hocası olan bir profun hastasının kendisine geldiğini profun bebek için kafada su var dediğini ancak kendisinin bakınca suyun kaybolduğunu gördüğünü anlattı ve gitti.ben başladım ağlamaya tabi.sonra hemşire geldi iğneyi yapmaya.beni teselli etmeye çalıştı bir sürü.neyse iğnemi olup şeker testi için aşağıya indim.kan alan kadın sakın üzülme ben üçüz dığurdum yaşamz dediler birini alalım dediler ama ben üçğünü de sağsalim doğurdum dedi.neyse sonra bana şeker solüsyonunu getirdi başka bir laborant.kendini tanıttı benim doktorun eşiydi..çok ilgilendi benimle.snra kat görevlisi geldi lütfen üzülmeyin dedi. onlar benimle ilgilendikçe ben ağladım.neyse işte şeker normal çıktı.aldığım 11 kiloya dıktor fazla dedi.artık bol bol salata ye dedi.yediklerimi anlattım ona dikkatli beslendiğimi falan biz en aza indirelim kilo alımını dedi.dışardan gören kilo almamışsın diyor oysa.o da önemli değil.benimle tekrar konuştu doktorum.aslında size söylemeyecektim.önemli bir şey deği.15 gün sonra gelin hep beraber kaybolduğunu göreceğiz sıvınn dedi..hala üzgünüm ama yapacak birşey yok dua etmekten ve beklemekten başka.bana çok dua edin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…