Bende yok hiç ağrı filan acaba olmaması anormal mi benim rahim büyümüyo mu yoksa Allahım bu nasıl iştir yaw niye acı çekmiyorum diye üzülücem nerdeyse:))
Benim sol göğsümün altında ağrı vardı bi baktım hafif şişlik var hep soluma yatmaya çabalamaktan oldu galiba hani kemik battı gibilerinden bi şeyler söylüyolar ya onun gibi ordaki kemik etimimi zedeledi artıkın naptıysa bilemedim
bende de sağ göğsümün altında..en son gittiğimde kafası ordaydı..hala orda duruyo..nası tarif etsem bilmiyorum ama, hani saçları ile iç karnıma değiyomuş, sürtüyomuş gibi acayip yanıyo o bölge...çok rahatsız edici..bekliyorum biran önce dönsün diye...saçını hissetmem tabiki mümkün değil sıvıdan dolayı ama, öyle bi yanma işte neden oluyo bilmiyorum, çok feciiiii...
çok geçmiş olsun canım.inşallah bi dahaki seferde sorun çıkmaz.ihmaletme sakınkızlar selam ben doktordan geldim 50 grlık şeker yüklemem yapıldı ama benim kafa çorba oldukafamçokkarıştı
durumu size anlatayım ilk önce aç karınla şekerimi ölçtüler 139 çıktı tabi ben şoktadelikafadulden laboratuardaki kadın dediki sana yükleme yapmaya gerek yok doktoruna git söyle zaten aç karınla bu kadar çıktıysa yüklemeden sonra fırlar dedi doktora gittim dedimki durum böyle doktor hemen diyetisyene yönlendiricem seni dedi fakat bide yükleme yapılsın ki bi görelim ne kadar fırlayacak dedi neyse ben yüklemeyi yaptırdım sonucunu aldım ne göreyim şeker düşmüş 123 :1shok: hemen doktorun yanına gittim dedim durum bu doktorda tabi şokta kesin dedi senin aç karınla bakılan şekeri yanlış gördüler dedi çünkü yükleme yapıldıktan sonra şekerin düşmesi imkansız dedi o yüzden 10 gün sonra bu defa 100 grlık yükleme yapılacak tekrardan offffff
güzel haberlerle gel canımben yavaş yavaş çıkıyorum arkadaşlar mesaim bitiyor.... evde bir dünya iş ve tatlı yapmak beni bekliyor.... yarın sabah erkenden yola çıkacağız dr. gidicez randevumuz var sabahın 9'unda:)))) kızımı çok özledim inşallah bende sizler gibi iyi haberlerle gelirim.... kendinize iyi bakın.... iyi tatiller.... pazartesi görüşürüz artık.... ozaman anlatırım ne nasıl olmuş kaç kilo olmuş gelişmelerden haberdar ederim.......
güzel haberlerinizi bekliyoruzben de yarın 9.00da doktordayım..hadi bakalım ikimiz için de güzel bir gün olsun.
inşallah güzel çıkar sonuçların canımKIZLAR Bende yarın şeker ölçümüne gidicem.doktorum sadece aç gel dedi.bu açlık geceden mi başlıycak.bi de doktora gitmeden su bile içemez miyz ya bens abahları çok susarımm....heee kızlarr
çok geçmiş olsun.bol su içmeyi ihmal etmeselam hanımlar karnımda sancılarım vardı belime vuruordu ağrısı dr gidinde meğer
ben kum döküyormuşum hem idrar yollarım enfeksiyon almış hem magnezzyum hemde böbrekler için bir laç verdi iğrenç bir tadı ama ne yapalım içmem gerekiyor
bu arada çatlak oluşan varmı yada hangi kremi kullanıyorsunuz
çok geçmiş olsun.bol bol dinlenmeye çalışAayyy ölüyoooom, anneciiim, çok kötü fena grip olmuşum. Burnumdan hiç nefes alamıyom. Hepinizi öptüm (yok öpmiiim grip bulaşmasın) 2 gün giremem herhalde.
doktoruna göstermedin mi daha.şeker var gibi gözüküyor canım.ama yinede doktor en iyisini bilirşeker sonuçlarımı yazıyorum
Açlık:74 (60-110)
1.saat:154 (80-140)
2.saat:132 (70-120)
3.saat:69 (70-110)
Budur arkadaşlar..
mercimekim hayır bildigimiz yesil erikten yaptım dun almıstım biraz eksi cıktı yiyemedim bende hosaf yaptım canımcım
norram sen takma kadın dru bosver kimde guvenli hissediosan ona git canım
telkirma 1 ve 2. saatler yuksek deilmi banamı oyle geldi drun ne dedi
kızlar benim son üç dört gündür ayaklarım şiş.ayakkabılarım olmuyor artık.sizlerde de oluyor mu
bende de sağ göğsümün altında..en son gittiğimde kafası ordaydı..hala orda duruyo..nası tarif etsem bilmiyorum ama, hani saçları ile iç karnıma değiyomuş, sürtüyomuş gibi acayip yanıyo o bölge...çok rahatsız edici..bekliyorum biran önce dönsün diye...saçını hissetmem tabiki mümkün değil sıvıdan dolayı ama, öyle bi yanma işte neden oluyo bilmiyorum, çok feciiiii...
kızlar benim son üç dört gündür ayaklarım şiş.ayakkabılarım olmuyor artık.sizlerde de oluyor mu
2 aydır öyleyim ben
seninki simdiden meme delisi olacak belli baksana yerini ii bellemis saka bi yana benimkide bazen sag gogsumun altında oluyor tam memislerin altında kıprasıp duruyo bazende ayaklarıyla kasıgıma bastırıyo ozaman cok fena baskı oluyo icerde simdide yapıo aynı seyi delikafadulden
kızlar biz 30. haftayı bitirdik 31.haftaya girdik sat'a göre.çok şükür 30+ lara geçtik. 8. ayıma girmiş bulunmaktayım
şeker sonuçlarımı yazıyorum
Açlık:74 (60-110)
1.saat:154 (80-140)
2.saat:132 (70-120)
3.saat:69 (70-110)
Budur arkadaşlar..
Bende hep spor ayakkabı giydiğimden anlamıyordum ama geçen babetlerimi çıkardım zor oldu acil terlik almam lazım. Telkırma canım sonuçlarından 2 tanesi yüksek çıkmış görünüyo ama bakalım drun ne diycek inşallah iyi şeyler söyler ya benim 100 lük yükleme sonrası idrarda veriyosun ya onda benim değerimde pozitif normal değerlerde negatif yazıyo o ne kine acaba bilgin varmı ? Senin idrar sonucunda ne yazıyo. Benimde 1 değerim yüksek çıkmıştı hamurişini azalt demişti. Sıkma canını sakın.
ah burkocum bu gün ben de şeker testi oldum.normal çıktı.ama şeker çıkmış çıkmamış hiç umrumda değildi.çünü bugün üzülerek çıktım doktordan.Yav biri de iyi bir haber versin yasenağlamaÖnce Esrako şimdi siz. Püfff! 10 gün huzur yok bana:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?