Hı?? 100 lük sonrası vermedim canım idrar ben.. 50'lik yapılırken idrar kültürü falan da istemiş dr o yapıldı? Tam ne sorduğunu anlamadım ama benim idrarda da enfeksiyon çıktı antibiyotik alıyorum..
burko benm 50 lik sonucum 127 di.. bu arada senn fotona özendik bende çektim ama cep tlf. çektim gerçekden çok hoş benm hiç aklmıa glmesd böle bi poz çok yaşa sen emi...
didecim canını sıkma dualrımız seninle..
aa benm toktur hanım bişi demdi bu konuda neyhse 28.ci haftada gitcem ya ozaman belkim söler. am benm bi düşük var ve düşükden hemen sonra yapılmıştı bi iğne devlet karşılamıyor 130 tl didi.. agustosda tabi..o test pozitif çıksa zaten iğne yapamazlar ortada ciddi bi sorun var demektir.. Ben de olucam anti D iğnesi niye olacaksam anlamış değilim, tamamen tedbir amaçlı..İlk çocuk olduğu için problem olmaz deniliyo ama yapılacakmış..
İnşallah canım. Sağolasına.s.evet 2 değerim yüksek çıksaydı şeker annelerden olucaktım ama bildiğim kadarıyla benim durumumda olanlara ilerleyen zamanlarda tekrar test yapılıyor. İnşallah sen şeker annelere dahil olmazsın canım hep sevindirik ol inşallah.
dün benden süt geldi.ama sadece sağ taraftan kyu kıvamlı sarı yapış yapıştı.
sen mutlusundur annesi ondan hareketlenmiştir yada sevdiği bişey yemiş olabilrisin benm oglm genelde çilek yediğimde aynen tarifdeki gibi tekmeliyorKızlar bugün kuzucuğumda bir haller var. Birkaç saattir sanki "çıkarın beni buradaaan"(ALLAH KORUSUN) der gibi acayip tekmeler atıyor. Hem de hareketleri çok hızlı. Acıttı bile 1-2 kez. Hayırdır inşallahCADIARZU
sen mutlusundur annesi ondan hareketlenmiştir yada sevdiği bişey yemiş olabilrisin benm oglm genelde çilek yediğimde aynen tarifdeki gibi tekmeliyor
inan çok iyi oldu bunu söylediğin.rahatladım biraz.Dideeeeeee, üzülmeee sakın. Benim teyze kızıma da 4 tene dr beyinde su var, beyni büyük falan dediler. Hatta çok korkuttular onu..Çook stresli olmuştu hamileliği. Hiiiiiiç bişecik de olmadı sağlıklı bi bebeği oldu. Şimdi iyi. Dua ediyoruz senin için de bişiycik olmaz..
bende ilk düşükten sonra olmuştum.doğrudur 28de söyler doktorun.ama sen yine de hatırlat.gözden kaçabiliyor.artık devlet karşılıyor.aa benm toktur hanım bişi demdi bu konuda neyhse 28.ci haftada gitcem ya ozaman belkim söler. am benm bi düşük var ve düşükden hemen sonra yapılmıştı bi iğne devlet karşılamıyor 130 tl didi.. agustosda tabi..
Allah razı olsunDİDO...tüm kalbimle dualarım bebişinle...lütfen kendini üzme, moralini yüksek tut..dr.geçeceğini söylemiş zaten..allahım hakkınızda hayırlı yazılar yazsın..
bugün sabah benim zuzu da coştu..babasının yanındayız ya ben ona yordum..özlemiş kerata..
inan çok iyi oldu bunu söylediğin.rahatladım biraz.
bende ilk düşükten sonra olmuştum.doğrudur 28de söyler doktorun.ama sen yine de hatırlat.gözden kaçabiliyor.artık devlet karşılıyor.
Allah razı olsun
ah burkocum bu gün ben de şeker testi oldum.normal çıktı.ama şeker çıkmış çıkmamış hiç umrumda değildi.çünü bugün üzülerek çıktım doktordan.
sabah doktora gittik.anti d iğnesi ve şeker tarama testi için.önce bebişimize baktık.doktor uzun uzun inceledi.ama bu sefer bir farklılık vardı bize orasını burasını gösteren doktor.hiç bir şey söylemiyordu. kilosu 1kg 560 gr olmuş yan dönmüş ama hala kafa aşağıda değil.suyu iyimiş yalnız sola toplanmış yürüyüş yapmam gerkiyormuş.neyse sonra benim yatış gösterdi anti dyi devletin karşılaması için.bana ayrılan odada beklememi söyledi.sebebini anlayamadık.bir süre bekledik.bu arad oda çık güzeldi.çok beğendik.dığumdan sonra eşimde kalbilirmiş..hayaller kurduk falan.sonra doktor geldi.sizi tedirgin etmek istemem ama bebeğinizin kafasında su birikmesi var dedi.1.5 cm kalınlığında olduğunu,normalde tüm bebeklerin kafasında olduğunu ama bu haftalarda kaybolması gerekirken kaybolmadığını anlattı.ben nasıl yani hidrosefali mi dedim? kaybolmazsa evet dedi.Ram'da çık fazla hidrosefali vakası gördüğüm için çok fena oldum.bana hocası olan bir profun hastasının kendisine geldiğini profun bebek için kafada su var dediğini ancak kendisinin bakınca suyun kaybolduğunu gördüğünü anlattı ve gitti.ben başladım ağlamaya tabi.sonra hemşire geldi iğneyi yapmaya.beni teselli etmeye çalıştı bir sürü.neyse iğnemi olup şeker testi için aşağıya indim.kan alan kadın sakın üzülme ben üçüz dığurdum yaşamz dediler birini alalım dediler ama ben üçğünü de sağsalim doğurdum dedi.neyse sonra bana şeker solüsyonunu getirdi başka bir laborant.kendini tanıttı benim doktorun eşiydi..çok ilgilendi benimle.snra kat görevlisi geldi lütfen üzülmeyin dedi. onlar benimle ilgilendikçe ben ağladım.neyse işte şeker normal çıktı.aldığım 11 kiloya dıktor fazla dedi.artık bol bol salata ye dedi.yediklerimi anlattım ona dikkatli beslendiğimi falan biz en aza indirelim kilo alımını dedi.dışardan gören kilo almamışsın diyor oysa.o da önemli değil.benimle tekrar konuştu doktorum.aslında size söylemeyecektim.önemli bir şey deği.15 gün sonra gelin hep beraber kaybolduğunu göreceğiz sıvınn dedi..hala üzgünüm ama yapacak birşey yok dua etmekten ve beklemekten başka.bana çok dua edin olur mu?
Kızlar bugün kuzucuğumda bir haller var. Birkaç saattir sanki "çıkarın beni buradaaan"(ALLAH KORUSUN) der gibi acayip tekmeler atıyor. Hem de hareketleri çok hızlı. Acıttı bile 1-2 kez. Hayırdır inşallahCADIARZU
Aycacacim uzulme ama sanirim sana da diyetisyen yolu gozukecek..en azindan onlem amacli yediklerini kontrol altina alirlar...şeker sonuçlarımı yazıyorum
Açlık:74 (60-110)
1.saat:154 (80-140)
2.saat:132 (70-120)
3.saat:69 (70-110)
Budur arkadaşlar..
ahh tatlim sen bana sor bide, hava yastigi var sanki ayaklarimin altinda, basamiyorum, bie bilek kivrimi diye biseykalmiyor bazen bogum bogum, ellerde oyle..kızlar benim son üç dört gündür ayaklarım şiş.ayakkabılarım olmuyor artık.sizlerde de oluyor mu
ah burkocum bu gün ben de şeker testi oldum.normal çıktı.ama şeker çıkmış çıkmamış hiç umrumda değildi.çünü bugün üzülerek çıktım doktordan.
sabah doktora gittik.anti d iğnesi ve şeker tarama testi için.önce bebişimize baktık.doktor uzun uzun inceledi.ama bu sefer bir farklılık vardı bize orasını burasını gösteren doktor.hiç bir şey söylemiyordu. kilosu 1kg 560 gr olmuş yan dönmüş ama hala kafa aşağıda değil.suyu iyimiş yalnız sola toplanmış yürüyüş yapmam gerkiyormuş.neyse sonra benim yatış gösterdi anti dyi devletin karşılaması için.bana ayrılan odada beklememi söyledi.sebebini anlayamadık.bir süre bekledik.bu arad oda çık güzeldi.çok beğendik.dığumdan sonra eşimde kalbilirmiş..hayaller kurduk falan.sonra doktor geldi.sizi tedirgin etmek istemem ama bebeğinizin kafasında su birikmesi var dedi.1.5 cm kalınlığında olduğunu,normalde tüm bebeklerin kafasında olduğunu ama bu haftalarda kaybolması gerekirken kaybolmadığını anlattı.ben nasıl yani hidrosefali mi dedim? kaybolmazsa evet dedi.Ram'da çık fazla hidrosefali vakası gördüğüm için çok fena oldum.bana hocası olan bir profun hastasının kendisine geldiğini profun bebek için kafada su var dediğini ancak kendisinin bakınca suyun kaybolduğunu gördüğünü anlattı ve gitti.ben başladım ağlamaya tabi.sonra hemşire geldi iğneyi yapmaya.beni teselli etmeye çalıştı bir sürü.neyse iğnemi olup şeker testi için aşağıya indim.kan alan kadın sakın üzülme ben üçüz dığurdum yaşamz dediler birini alalım dediler ama ben üçğünü de sağsalim doğurdum dedi.neyse sonra bana şeker solüsyonunu getirdi başka bir laborant.kendini tanıttı benim doktorun eşiydi..çok ilgilendi benimle.snra kat görevlisi geldi lütfen üzülmeyin dedi. onlar benimle ilgilendikçe ben ağladım.neyse işte şeker normal çıktı.aldığım 11 kiloya dıktor fazla dedi.artık bol bol salata ye dedi.yediklerimi anlattım ona dikkatli beslendiğimi falan biz en aza indirelim kilo alımını dedi.dışardan gören kilo almamışsın diyor oysa.o da önemli değil.benimle tekrar konuştu doktorum.aslında size söylemeyecektim.önemli bir şey deği.15 gün sonra gelin hep beraber kaybolduğunu göreceğiz sıvınn dedi..hala üzgünüm ama yapacak birşey yok dua etmekten ve beklemekten başka.bana çok dua edin olur mu?
ayy canım sende pek bi hoşsun diycem ama senı cok iyi anlıyorum kaydirigubbakcemile3 valla paranoyak oluyo insan hamıleyken,hangı agrını normal hanıgısının anormal oldugunu anlamak için doktor oldukk,peehhh yane.Bende yok hiç ağrı filan acaba olmaması anormal mi benim rahim büyümüyo mu yoksa Allahım bu nasıl iştir yaw niye acı çekmiyorum diye üzülücem nerdeyse:))
canım 2 sonucun azzcık yüksek cıkmıs heralde dıyetisyene tedbır amaclı gönderir,kontrol altına alınır.çünkü sınırın hafıf üstünde sonuclarşeker sonuçlarımı yazıyorum
Açlık:74 (60-110)
1.saat:154 (80-140)
2.saat:132 (70-120)
3.saat:69 (70-110)
Budur arkadaşlar..
benım 144 cıkmıstı ama 100grlık şükürkı üst sınırın cok cok altındaydı 4 sonucumdaKızlar 50lik yüklemeleriniz kaç çıkmıştı?
aa benm toktur hanım bişi demdi bu konuda neyhse 28.ci haftada gitcem ya ozaman belkim söler. am benm bi düşük var ve düşükden hemen sonra yapılmıştı bi iğne devlet karşılamıyor 130 tl didi.. agustosda tabi..
Kızlar, Doruk'un park yatağının içine koyacağımız visco yatağını aldık bugün. Çok güzel.. yumuşacık =)
Terlik bulamadım yalnız yaa... Nike'ta bi terlik vardı kırmızı, pullu çok hoşuma gitmişti. 60 TL biraz pahalı geldi bana ama, Onur alalım diyor. Onu da girdiğimiz mağazalarda göremedik.
Bir sırt çantası aldık Nike'tan, Doruk'un eşyalarını koymak için. Çok güzel, kenarlarında küçük gözleri falan var... Birlikteyken Onur'a taşıtmayı düşündüğüm için, feminen bişi almadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?