2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Akşam nette olursan ve ben unutmazsam tabi tarayıp göndermeye çalışırım sonucumu hem orda anlayabilirsin ne sormak istediğim. Enfeksiyon olsa herhalde derdi drum acaba gözündenmi kaçtı şeker konsantre olduda adam bilmiyorum ki.

Ben de özellikle hadi şöyle bir poz ver de çekeyim dememiştim zaten. O elini koydu, bir anda ben de o görüntüyü resim çerçevesine koyuverdim beynimde. Çoook hoşuma gitti ve çektimalkisalkisalkis

aa benm toktur hanım bişi demdi bu konuda neyhse 28.ci haftada gitcem ya ozaman belkim söler. am benm bi düşük var ve düşükden hemen sonra yapılmıştı bi iğne devlet karşılamıyor 130 tl didi.. agustosda tabi..

İnşallah canım. Sağolasına.s.
dün benden süt geldi.ama sadece sağ taraftan kyu kıvamlı sarı yapış yapıştı.

Ayyy:1rolleyes:Bebişin sağ salim doğacak ve o sütleri cukur cukur içecek annesi. İyi düşün, iyi olsuna.s.

Kızlar bugün kuzucuğumda bir haller var. Birkaç saattir sanki "çıkarın beni buradaaan"(ALLAH KORUSUN) der gibi acayip tekmeler atıyor. Hem de hareketleri çok hızlı. Acıttı bile 1-2 kez. Hayırdır inşallahCADIARZU

sen mutlusundur annesi ondan hareketlenmiştir yada sevdiği bişey yemiş olabilrisin benm oglm genelde çilek yediğimde aynen tarifdeki gibi tekmeliyor

DıDO...tüm kalbimle dualarım bebişinle...lütfen kendini üzme, moralini yüksek tut..dr.geçeceğini söylemiş zaten..allahım hakkınızda hayırlı yazılar yazsın..

bugün sabah benim zuzu da coştu..babasının yanındayız ya ben ona yordum..özlemiş kerata..

inan çok iyi oldu bunu söylediğin.rahatladım biraz.
bende ilk düşükten sonra olmuştum.doğrudur 28de söyler doktorun.ama sen yine de hatırlat.gözden kaçabiliyor.artık devlet karşılıyor.
DİDO...tüm kalbimle dualarım bebişinle...lütfen kendini üzme, moralini yüksek tut..dr.geçeceğini söylemiş zaten..allahım hakkınızda hayırlı yazılar yazsın..
Allah razı olsun
bugün sabah benim zuzu da coştu..babasının yanındayız ya ben ona yordum..özlemiş kerata..

slm kızlarrr naber neler yaptınız bakalımm

DİDEcim gecmiş olsun sen üzme kendini geciciymiş bak.....

buaralar dr.a giden varmı bebişler ne kadar oldu çok merak ediyorum kilolrını evrişin oğlu kaç kilo olmuşşşş

Artık 1 kereliğe mahsus karşılıyor devlet.. Bulması çok zor demi. Eczacılar Odasına başvurup getirtmek gerekiyo..

Didecim henüz bir problemden bahsetmek için çok erken. Lütfen şu iki haftada kendini ve Neva'yı strese sokma. Burko'mun da dediği gibi; iyi düşün, iyi olsun. Hatırlarsan GYPSY ye de neler söylüyor doktorlar ama çok şükür her şey yolunda.. Dualarımız sizinle..

Bana bi arkadaşım, son aylarda canının iyice yandığını söylemişti. Resmen tekmeleri canımı acıtıyor, diyordu. Ben de bekliyorum canımı acıtsın diye :asigim:

şeker sonuçlarımı yazıyorum

Açlık:74 (60-110)
1.saat:154 (80-140)
2.saat:132 (70-120)
3.saat:69 (70-110)

Budur arkadaşlar..
Aycacacim uzulme ama sanirim sana da diyetisyen yolu gozukecek..en azindan onlem amacli yediklerini kontrol altina alirlar...

kızlar benim son üç dört gündür ayaklarım şiş.ayakkabılarım olmuyor artık.sizlerde de oluyor mu
ahh tatlim sen bana sor bide, hava yastigi var sanki ayaklarimin altinda, basamiyorum, bie bilek kivrimi diye biseykalmiyor bazen bogum bogum, ellerde oyle..

didecim uzlme, 15 gun sonra iyi haberlrle geliceksin, dualarimiz seninle tatlim, sikilip bebiside strese sokma..:teselli:

Kızlar, Doruk'un park yatağının içine koyacağımız visco yatağını aldık bugün. Çok güzel.. yumuşacık =)

Terlik bulamadım yalnız yaa... Nike'ta bi terlik vardı kırmızı, pullu çok hoşuma gitmişti. 60 TL biraz pahalı geldi bana ama, Onur alalım diyor. Onu da girdiğimiz mağazalarda göremedik.

Bir sırt çantası aldık Nike'tan, Doruk'un eşyalarını koymak için. Çok güzel, kenarlarında küçük gözleri falan var... Birlikteyken Onur'a taşıtmayı düşündüğüm için, feminen bişi almadık.

ayy nasil mayisikim kizlar yaa, nedir bu ustumdki agirlik anlamadim bi turlu(
buarada bugun moralimde bozuldu, bizim banyoyu yapacak bulgar usta bulgaristanana gitmis, gelmicekmis, kaldik mi ortada ustasiz(banyoyu yapcak yeni birini bulmak gerek, burdada cok kolay bulunmuyor usta hem uygun fiyata hemde guzel yapan, allahim artik rahat rahat banyo yapabilmek istiyorum yaaa(((napcaz bilmiyorum((hep esimin rahatligi yuzunden, simdiye cok tan biticekti hep erteledi...artik soylnmekde istemiyorum, kavga cikiyor((oluruna biraktim..

Bende yok hiç ağrı filan acaba olmaması anormal mi benim rahim büyümüyo mu yoksa Allahım bu nasıl iştir yaw niye acı çekmiyorum diye üzülücem nerdeyse:))
ayy canım sende pek bi hoşsun diycem ama senı cok iyi anlıyorum kaydirigubbakcemile3 valla paranoyak oluyo insan hamıleyken,hangı agrını normal hanıgısının anormal oldugunu anlamak için doktor oldukk,peehhh yane.
şeker sonuçlarımı yazıyorum

Açlık:74 (60-110)
1.saat:154 (80-140)
2.saat:132 (70-120)
3.saat:69 (70-110)

Budur arkadaşlar..
canım 2 sonucun azzcık yüksek cıkmıs heralde dıyetisyene tedbır amaclı gönderir,kontrol altına alınır.çünkü sınırın hafıf üstünde sonuclar
Kızlar 50lik yüklemeleriniz kaç çıkmıştı?
benım 144 cıkmıstı ama 100grlık şükürkı üst sınırın cok cok altındaydı 4 sonucumda

yaa bu antı d iğnesı kan uyuşmazlıgında yapılmıyormuydu.kuzular hepinizde kan uyusmaslıgımı var ben pek bişi anlamadımda :sm_confused:

Son düzenleme:

ohh gule gule kullan cantani tatlim, yataginizida..terlik icin bulursun daha bi suru model, bende bakicam pembeli bisey ama parmak arasi degil normal ev terligi tarzi bakicam..

canım didemmmm sakın kendını bırakma,evet gercekten sıkıntı yaratacak bı konu ama Allah a bol bol dua et,neler duyduk; yasamaz denen cocuklar dogdu, %90 otizm denen bbekler cin gıbı akıllı.valla usg nınde yanılma payı var ki herseyden önemlısı Rabbim iyi ol desın akan sular durur,inan 2 hafta sonra bıze cok güzel haberlerle gelcen.dualarımız senınle canım hatta iyi gelecekse söliyim 6.ayından itibaren doktor ; arkadasıma her muayeneye gıttıgınde bebegın kafasının cok büyük oldugunu söyleyıp durdu cok moralı bozuldu arkadasımın ama hep dua ettı hiç isyan etmedı.oğlu dogdu minicik bi kafası var(yanı normal) yanı 3 ay yasadıgı stres sadece bı usg yanılmasıymıs,hanı verılecek cvp o.ama asıl dogru olan bana sorarsan Allah a tüm kalbınle inanmak ve bebegımızı Rabbıme emanet etmek.elimizden bırtek bu gelır canım :1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…