ayy nasil mayisikim kizlar yaa, nedir bu ustumdki agirlik anlamadim bi turlu(..
pek kimse konuşmuyoo artık sanırım herkeste bi uyuşukluk var sıcaklardanmııııııı acabaa neler yapıyosunuzz ben yokken 100 sayfa konuşmışsunuz ben geldim sustunuzzz aaaaaklava: klava:
ii geceler serapcım. Sen bi ara yokken hepimiz anlaştık serap gelince bir iki üç tıp oynayalım dedik :)))
sonucunu ne zaman alıcan şekerin??
valla kötü bi gece geçti diyebilirm..adam nerdeyse ağlıcaktı nasıl kıyarsın bana bunu nasıl yaparsın diye sanki herifi aldattık öyle bir dramatikleştirdiki olayı vicdan azabı duydum resmen senağlama dedim kökü bende yapma böyle,elini atıyo saçıma saç gelmiyokii sabah kapıdan çıkana kadar nasıl kıydın saçlarına deyip durdu..gecede diyoki şimdi saçların yastğıa dağılmış olurdu azğıma girerdii hepp keşke olaydıda ağzıma gireydi diyo hay yarabbim dedim herifte hamilelik hormonları oluşmuş yaaa -tatlicadiarzu-
evet kesinlikle mesela ben o riski taşıyorum detaylı ultrason raporumda eklampsi ve preeklampsi yönünden takip edilmelidir risklidir yazıyor..ama takip eden yok nasıl takip edilcekse -tatlicadiarzu- erken doğum riski vs var..
takmıyorum kafaya artık..
kızlar benim son üç dört gündür ayaklarım şiş.ayakkabılarım olmuyor artık.sizlerde de oluyor mu
ah burkocum bu gün ben de şeker testi oldum.normal çıktı.ama şeker çıkmış çıkmamış hiç umrumda değildi.çünü bugün üzülerek çıktım doktordan.
sabah doktora gittik.anti d iğnesi ve şeker tarama testi için.önce bebişimize baktık.doktor uzun uzun inceledi.ama bu sefer bir farklılık vardı bize orasını burasını gösteren doktor.hiç bir şey söylemiyordu. kilosu 1kg 560 gr olmuş yan dönmüş ama hala kafa aşağıda değil.suyu iyimiş yalnız sola toplanmış yürüyüş yapmam gerkiyormuş.neyse sonra benim yatış gösterdi anti dyi devletin karşılaması için.bana ayrılan odada beklememi söyledi.sebebini anlayamadık.bir süre bekledik.bu arad oda çık güzeldi.çok beğendik.dığumdan sonra eşimde kalbilirmiş..hayaller kurduk falan.sonra doktor geldi.sizi tedirgin etmek istemem ama bebeğinizin kafasında su birikmesi var dedi.1.5 cm kalınlığında olduğunu,normalde tüm bebeklerin kafasında olduğunu ama bu haftalarda kaybolması gerekirken kaybolmadığını anlattı.ben nasıl yani hidrosefali mi dedim? kaybolmazsa evet dedi.Ram'da çık fazla hidrosefali vakası gördüğüm için çok fena oldum.bana hocası olan bir profun hastasının kendisine geldiğini profun bebek için kafada su var dediğini ancak kendisinin bakınca suyun kaybolduğunu gördüğünü anlattı ve gitti.ben başladım ağlamaya tabi.sonra hemşire geldi iğneyi yapmaya.beni teselli etmeye çalıştı bir sürü.neyse iğnemi olup şeker testi için aşağıya indim.kan alan kadın sakın üzülme ben üçüz dığurdum yaşamz dediler birini alalım dediler ama ben üçğünü de sağsalim doğurdum dedi.neyse sonra bana şeker solüsyonunu getirdi başka bir laborant.kendini tanıttı benim doktorun eşiydi..çok ilgilendi benimle.snra kat görevlisi geldi lütfen üzülmeyin dedi. onlar benimle ilgilendikçe ben ağladım.neyse işte şeker normal çıktı.aldığım 11 kiloya dıktor fazla dedi.artık bol bol salata ye dedi.yediklerimi anlattım ona dikkatli beslendiğimi falan biz en aza indirelim kilo alımını dedi.dışardan gören kilo almamışsın diyor oysa.o da önemli değil.benimle tekrar konuştu doktorum.aslında size söylemeyecektim.önemli bir şey deği.15 gün sonra gelin hep beraber kaybolduğunu göreceğiz sıvınn dedi..hala üzgünüm ama yapacak birşey yok dua etmekten ve beklemekten başka.bana çok dua edin olur mu?
ohh gule gule kullan cantani tatlim, yataginizida..terlik icin bulursun daha bi suru model, bende bakicam pembeli bisey ama parmak arasi degil normal ev terligi tarzi bakicam..
Tazefasulye güle güle kullanın yatağınızıda çantanızıda. Bende ayaklarım kocaman olduğu için terlik bulamıyorum 40 giyiyodum şimdi 42 arıycam herhalde ah çileli başım -tatlicadiarzu-
Gidip lost izleyim bari biraz 5. sezon bitti ben 5. bölümde takılı kaldım izlerken uyuya kalıyorum hep :CüvCüv:bakalım neler olmuş.
ah burkocum bu gün ben de şeker testi oldum.normal çıktı.ama şeker çıkmış çıkmamış hiç umrumda değildi.çünü bugün üzülerek çıktım doktordan.
sabah doktora gittik.anti d iğnesi ve şeker tarama testi için.önce bebişimize baktık.doktor uzun uzun inceledi.ama bu sefer bir farklılık vardı bize orasını burasını gösteren doktor.hiç bir şey söylemiyordu. kilosu 1kg 560 gr olmuş yan dönmüş ama hala kafa aşağıda değil.suyu iyimiş yalnız sola toplanmış yürüyüş yapmam gerkiyormuş.neyse sonra benim yatış gösterdi anti dyi devletin karşılaması için.bana ayrılan odada beklememi söyledi.sebebini anlayamadık.bir süre bekledik.bu arad oda çık güzeldi.çok beğendik.dığumdan sonra eşimde kalbilirmiş..hayaller kurduk falan.sonra doktor geldi.sizi tedirgin etmek istemem ama bebeğinizin kafasında su birikmesi var dedi.1.5 cm kalınlığında olduğunu,normalde tüm bebeklerin kafasında olduğunu ama bu haftalarda kaybolması gerekirken kaybolmadığını anlattı.ben nasıl yani hidrosefali mi dedim? kaybolmazsa evet dedi.Ram'da çık fazla hidrosefali vakası gördüğüm için çok fena oldum.bana hocası olan bir profun hastasının kendisine geldiğini profun bebek için kafada su var dediğini ancak kendisinin bakınca suyun kaybolduğunu gördüğünü anlattı ve gitti.ben başladım ağlamaya tabi.sonra hemşire geldi iğneyi yapmaya.beni teselli etmeye çalıştı bir sürü.neyse iğnemi olup şeker testi için aşağıya indim.kan alan kadın sakın üzülme ben üçüz dığurdum yaşamz dediler birini alalım dediler ama ben üçğünü de sağsalim doğurdum dedi.neyse sonra bana şeker solüsyonunu getirdi başka bir laborant.kendini tanıttı benim doktorun eşiydi..çok ilgilendi benimle.snra kat görevlisi geldi lütfen üzülmeyin dedi. onlar benimle ilgilendikçe ben ağladım.neyse işte şeker normal çıktı.aldığım 11 kiloya dıktor fazla dedi.artık bol bol salata ye dedi.yediklerimi anlattım ona dikkatli beslendiğimi falan biz en aza indirelim kilo alımını dedi.dışardan gören kilo almamışsın diyor oysa.o da önemli değil.benimle tekrar konuştu doktorum.aslında size söylemeyecektim.önemli bir şey deği.15 gün sonra gelin hep beraber kaybolduğunu göreceğiz sıvınn dedi..hala üzgünüm ama yapacak birşey yok dua etmekten ve beklemekten başka.bana çok dua edin olur mu?
kızlar biz 30. haftayı bitirdik 31.haftaya girdik sat'a göre.çok şükür 30+ lara geçtik. 8. ayıma girmiş bulunmaktayım
Kızlar, Doruk'un park yatağının içine koyacağımız visco yatağını aldık bugün. Çok güzel.. yumuşacık =)
Terlik bulamadım yalnız yaa... Nike'ta bi terlik vardı kırmızı, pullu çok hoşuma gitmişti. 60 TL biraz pahalı geldi bana ama, Onur alalım diyor. Onu da girdiğimiz mağazalarda göremedik.
Bir sırt çantası aldık Nike'tan, Doruk'un eşyalarını koymak için. Çok güzel, kenarlarında küçük gözleri falan var... Birlikteyken Onur'a taşıtmayı düşündüğüm için, feminen bişi almadık.
Eywallahh.. ıyı gusel hoş almıssınız da.. babanızın hayrına bır de fotosunu koysaydınız bacım... hıssedecek mıyız aldıklarını??? halla hallaaaaa
tmm yafrum dur yaa.... koyarıs =) zaten bişiler daha birikti...
Bugun oglusumun bezini de aldım ben :))) bezi de hazır.. futluyum :)) Bı de kendıme bi cici aldım.. pullu mullu bısı yıne :)) allamm sankı pulla dogduk.. 30 undan sonra kokoş olduk cıktık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?