2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayy nasil mayisikim kizlar yaa, nedir bu ustumdki agirlik anlamadim bi turlu(..

canım o mayışıklık bendede var,zaman zaman içimden hiçbişe yapmak gelmıyo.ya aslında tuhaf karsılamamak lazım,netıcede vücudumuz bı evrım gecırıyo ve biyollojimiz tamamen tepe taklak oluyo.ona yoruyorum ben,bizim enerjimizi canım bebeklerımız alıyo sanırım

pek kimse konuşmuyoo artık sanırım herkeste bi uyuşukluk var sıcaklardanmııııııı acabaa neler yapıyosunuzz ben yokken 100 sayfa konuşmışsunuz ben geldim sustunuzzz aaaaa klava: klava:

Tazefasulye güle güle kullanın yatağınızıda çantanızıda. Bende ayaklarım kocaman olduğu için terlik bulamıyorum 40 giyiyodum şimdi 42 arıycam herhalde ah çileli başım -tatlicadiarzu-
Gidip lost izleyim bari biraz 5. sezon bitti ben 5. bölümde takılı kaldım izlerken uyuya kalıyorum hep :CüvCüv:bakalım neler olmuş.

pek kimse konuşmuyoo artık sanırım herkeste bi uyuşukluk var sıcaklardanmııııııı acabaa neler yapıyosunuzz ben yokken 100 sayfa konuşmışsunuz ben geldim sustunuzzz aaaaa klava: klava:

ii geceler serapcım. Sen bi ara yokken hepimiz anlaştık serap gelince bir iki üç tıp oynayalım dedik :)))

Esracım saçların çok güzel olmuş, bence tam yaza göre, ideal, güle güle uzat da seninki biraz öfkeyle oldu galiba yani hak etmişsin sen vicdan azabını ama sonuçta güzel:))))
eşinide takdir ettim valla başka ne yapsa bu kadar pişman olmazdın...

kızlar benim son üç dört gündür ayaklarım şiş.ayakkabılarım olmuyor artık.sizlerde de oluyor mu

ah helincim ayaklarım davul gibi oluyor terliklerimi bile giyemiyorum. eve gelir gelmez hemen tuzlu su yoksa dayanamıyorum. bol su içiyorum az tuzlu yiyorum ama değişmiyor...

sen yürüyüşünü yap tatlım, kilosunada maşallah kızının, doktor söylemekte haklı bencede böyle bir riski. kaybolmazsa evet demiş.... dualarım seninle olacak on beş gün sonrada iyi haberlerini alacağız ama sen bu arada boşuna üzme bebeğini...

evrimim kuzeyede maşallah... allah nazarlarlardan korusun...

merhaba kızlar kaç gündür yoktum geçmiştede pek ilerleyemedim didecim sadece senin durumu öğrendim geçmiş olsun iyi düşün öle denilip hiçbirşey olmayan bir sürü kişi var 15 gün sonra iyi haberler alırsın inşallah

ohh gule gule kullan cantani tatlim, yataginizida..terlik icin bulursun daha bi suru model, bende bakicam pembeli bisey ama parmak arasi degil normal ev terligi tarzi bakicam..

Sağ olun kıslar.. Eylemcim üniseks bakacaksın artık...

Ben sana kıyamam... kıyamam..

Hanı sunu hıc dusundun mu?? her bebegın sata gore gelısımı asagı yukarı takıp eder.. Hıc Neva nın gelısımının bır hafta gerıden gelebılecegı.. o yuzden bu suyun ondan daha gıtmemıs olabılecegını...

Aynısı benım arkadasımın bebegının de basına geldı.. bebegın adı Ceren.. o kafasındakı su bıraz daha gec gıttı.. su an bebek 1.5 yasında.. sarkı soylerken hareketlerınıde yapıyor bıze..

Senın gıbı hayata karsı dımdık duran,durmus,duracak bır kadına.. boyle cıva gıbı yayılmak yakısmıyor.. sen Neva ya tutunmazsann.. Neva neye tutunsun.. moralının bozulması, hele hele bır de oturup aglaman sadece Neva ya zarar verir.. moral, kanser olan adamın kanserini yok edıyor.. sen-ben bu zamana kadar ıkı ayagımızın uzerınde durabıldıysek,once önce Allaha, sonra kendımıze olan ınancımızdan kaynaklanıyor.

Benim için yerin çok ozel... buna dayanarak.. alenen, bu kadar acık ve de sert yazabılırım sana.. Ama evlat sozkonusu olunca, fazla sesim cıkmıyor.. senden ıstedıgım tek sey.. sorunu gormemezlıkten gelırsen.. sorun gorunmez olur gıder..

Bak Neva nın kılosunun guzellıgıne.. ona ıyı bakıyorsun, bakmaya da devam edeceksın.. cunku sana yakısan bu dur..Dualarım seninle güzel gözlüm.. bu günlerde gececek.. bılıyorum.. biliyorsun.Evladınla Allah'a emanetsın, emanet kalasın.

kızlar biz 30. haftayı bitirdik 31.haftaya girdik sat'a göre.çok şükür 30+ lara geçtik. 8. ayıma girmiş bulunmaktayım

Allah nazarlardan saklasın.. maşallah..şükür bugunlerı de goruyoruz.

Defnem.. tesekkur ederım kuzum güzel dileklerin için.. güsel dileklerimiz daim olsum cümlemiz için inşallah.

Eywallahh.. ıyı gusel hoş almıssınız da.. babanızın hayrına bır de fotosunu koysaydınız bacım... hıssedecek mıyız aldıklarını??? halla hallaaaaa

Bu arada Su almayı ıstedıgın terlıgın fotosunu koysana.. nası bısı.. bende su terlık konusunda cıddı sıkıntı yasıyorum.. nası bısı alıcam.. nereden alıcam.. habıre kurup duruyorum kafamda.. bugun de bakındım.. cık yok bısı...

Bugun oglusumun bezini de aldım ben :))) bezi de hazır.. futluyum :)) Bı de kendıme bi cici aldım.. pullu mullu bısı yıne :)) allamm sankı pulla dogduk.. 30 undan sonra kokoş olduk cıktık :))

gunaydın kızlar ii pazarlar
gece 3e kadar uyuyamadım aldım yastıgı salona geldim tvye bakarken sızmısım uyanınca nasıl mutlu oldun uyuyabilmisim die kalktım gittim yerime sabahta uyandım ama gece eziyet cektim. bebiste uyanıktı o saatte ee ben kıpır kıpır duramıorumki cocuk nasıl uyusun.

enuste bey tesrif etti adam kafasına gore gelmis sozde burda bi sirketle gorusecekmis bikac yerler daha anladıgım kadarıyla iş bulmaya calısacak yoksa gidecek bilmiom napcaz belkide onun sıkıntısındanda uyuyamamısımdır.millet ne rahat ya zaten cokta hizmet vs etmiom halim ortada anlayana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…