2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın herkese,
biraz geçmişi okuyabildim, şimdi eşim istiyor bilgisayarı yarın görüşürüz
Gülistan beni evden ara cep telefonum arada çekmiyor

Güliz doktoruna telefon aç sor ona göre ölçersin

senağlama
gelemiyoooo nesrinnn aradı şimdiii
valla hazır miss gibi kahvaltı varrr sadece çay demlenicekkk
senağlama

canım gelmeyi çok istiyordum :tomato: eşimin muhalefetine takıldım, hiç beklemiyordum gitme diyeceğin çok şaşırttı beni karışmazdı sarıyer deyince neeeeey dedi benneyaptımki
çok uzakmış yolda yorlurmuşum , ben otobüse binmeyim diye hergün arabayla alıyormuş oo neler söyledi, keşke araba kullanmayı bilsemdim, şişliye de gitmedim öylee takıldım evde, gelcem ama sözz
biizm boya işi bitsin siz gelin bize olmazmı ? sen gülistan melek, maviş artık kimgelmek isterse, ben şeker kızım ama siz e güzel kahvaltı hazırlarım : )

günayydınnn kızlarrrr

bugün pazar pek takılan olmaz sanırsam herkes eşiyle haftasonu tatili yapar

TAZE FASULYE :güle güle kullan aldıklarını bende akıllı yatak aldım park yatağın içine bebeğin şeklini alanlardan sanırım seninkide öle....

EVRİŞŞ bez ne aldın biz şimdiden stokladın annem saolsun huggies almışş ve evybaby kremli o da cok güzel bi pakette yeni doğan molfix almış ama onu pek beğenmedim diğerleri daha güzel kullanışlı belinde lastikli

Artık 1 kereliğe mahsus karşılıyor devlet.. Bulması çok zor demi. Eczacılar Odasına başvurup getirtmek gerekiyo..
bize önce siz temin edin biz yapalım dediler.sonra sanırım verdiği haberle benim üzüldüğümü görünce hastanenin deposundan çıkarttırdı doktor.uğraşmasınlar dedi herhalde.
olabildğince öyle yapmaya çalışıyorum.geriye dönüp boşuna kendimi horpalamışım demek istemiyorum.
sağol canım.
sadece sua ediyorum.o verdi ve o ne isterse o olur.ben kimim ki.sadece bir emanetçi.
inşallah canım.önemseyip yazdığın için çok sağol.
amin canım.

Günaydın kıslaaaar

evrişim sata göre gelişimi ileri.ama dediğin gibi her bebek farklıdır.bu tarz şeyleri bir çok hamile yaşamıştır eminim.o gün ağladım evet.ama daha iyiyim artık.Rabbim bizim için bir şey dilediyse onu hiç bir şey engelleyemez.ben hiçbir şeye kolaysahip olmadım hayatımda.çoğu kişinin basitçe elde ettiği hatta farketmeden sahip oldukları şeyler için bile mücadele etmek zorunda kaldım.bu da onlardan biridir umarım.umarım bu sınavı da geçerim.ama inan bu hepsinden farklı.anne olmak başka bir şeymiş.
en önemlisi de biz insanların tüm o bilim diiye üretilenlerin ne kadar aciz olduğunu anladım.dualarını eksik etme gönlü güzel bir insansın sen.çok teşekür ederim sana.

Didecim herkes zaten gerekeni yazmış - üzülmemen gerekiyor inan iyi olacak herşey Ben sana tek birşey tavsiye edecem - güzel düşün güzel olsun herşey - hiç moralini bozma Dualarımız seninle canım

Merhaba herkese .

Ekte şeker sonuçlarım var burko geldiğinde göz atırson sende. Telkırma senin 60. dk daki normal değerle benimki farklı neden acaba

Eklentiler

• $img002.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 34

Dide'm dualarım hep seninle ve Neva'yla... Şimdi sen bol bol yürüyüş yapacaksın... Teslimiyetine de hayran olmamak elde değil. Hz. İbrahim de oğlunu kurban edecekken teslim olmuştu ve oğlu da... Ama zaten bu sadece bir imtihandı ve kurbanlık bir hayvan iniverdi yanlarına... Baba oğul sevindiler... Allah seni de böyle sevindirsin inşallah en kısa zamanda... Şer yaratılmamıştır, herşey aşktır, aşkın etrafında döner. Aşkına hayran kaldım...

artık topiğin fahri şeker kızıyım...

Doktoruma düşük çıkan tokluk şekeri tahlil sonuçlarımı gösterdim... Glukoz yüklemesinde de 140'a yakın çıkmıştı. Ama toklukta epey düşük çıktı. Dr. dedi ki, şeker hastası adayısın... Kuvvetli adaymışım... Yani maviş, burko, inşallah sizde sorun çıkmaz ama benim durum böyle... Yani şeker kız olduğum resmieleşemedi ama resmi olarak şeker kız değilim diye cadılık yapıp tatlı yemek yokmuş. Yani FAHRı ŞEKER KIZ oldum ben dee...

Nasıl ya anlamadım düşük çıkıncada mı aday oluyoruz ? Aman resmileşmesin zaten şeker kız olman canım.

Didecim herkes zaten gerekeni yazmış - üzülmemen gerekiyor inan iyi olacak herşey Ben sana tek birşey tavsiye edecem - güzel düşün güzel olsun herşey - hiç moralini bozma Dualarımız seninle canım
sağol bitanem.
hz.ibrahim kıssasnı ne güzel yazmışsın.gözlerim doldu..Rabbim bizi de sevindirsin inşallah ve kimseyi böyle şeylerle imtihan etmesin.hepinizin bebeklerini korusun.gönülden dileğimdir bu.fahri şekerliğin bu kadar şeker oluyor demek.maşallah

Nasıl ya anlamadım düşük çıkıncada mı aday oluyoruz ? Aman resmileşmesin zaten şeker kız olman canım.

Yani şeker düşük olunca da hipoglisemi riski oluyor eylemcim, bu da demek oluyor ki, vücudumun şekere tepkisi bazen yüksek bazen düşük ama sonuçta farklı farklı oluyor, yani dengesiz, yani risk, e dolayısıyla NO SUGAR NO CRY...

Amin canım amin. Çok içten bir amin.

Merhaba herkese .

Ekte şeker sonuçlarım var burko geldiğinde göz atırson sende. Telkırma senin 60. dk daki normal değerle benimki farklı neden acaba

Senin normal değer aralıkların benimkinden farklı.. Senin aralığa göre bende şeker gözükmüyor mesela çok ilginç.. İdrarında pozitif çıkmış bende öyle bir değer yok, yani idrar alınmadı. Doktor çok önemli bulmamış ki bişey dememiş idrar için. Ama telefonla ulaşma şansın varsa sor istersen..

Kilo konusunda da artık doğuma kadar 4 kilo alma hakkım varmış, ortalama 2 ay kaldı desek, her aya 2 kilo düşüyor... Bebek de bu 2 ayda 2 kilo alsa diye hesapladı dr. benim kendime alabileceğim maksimum kilo 2 imiş.. 2 ben 2 bebek toplamda 4...

amma uzun yazmışım :) leylayım bugün... 2+2, 4 eder işte durum kısaca bu...

mucize benim de 11 kilo almam fazlaymış.ekmek yeme diyor bana doktor.zaten yemiyorum.biir tane kepek ekmeğini iki kişi 1 haftada yiyoruz.günde 3-5 dilim yiy0rdum.coştu benim kilolar.insan bir ayda 4 kilo alır mı?ilk aylar yerinde sayan ben son 3 ay coştum.

Evet evdeyim artık..

o aralıklar laboratuvardan laboratuvara değişiyor sanırım... bu 2 li testleri yaptırırken araştırmıştım da, her laboratuvarın kendi datasına göre bir aralığı olabiliyormuş, dolayısıyla çok sayıda kişinin test yaptırdığı yerler geniş bir örnekleme sahip olduğu için daha doğru sonuç verebiliyor... sanırım böyleydi sistemin işleyişi... tabi her bakılan değer için öyle midir bilmiyorum... işin genel teorisi buydu...

ama ekmekte de alınması gereken besinler var... Bizim dr. kepek yeme çünkü demiri azaltır demişti, ben yedim tabi gene de kepek, ama esas önerdiği çavdardı. Beyaz ekmeği de önermiyordu, ama ne yapayım her zaman çavdarı nasıl bulayım, ne denk geldiyse yedim ben de... ama az yemekte fayda var...

11 kilo fazla değil ki zaten sen kilolu biri değilsin di mi...

Yazın sonlarına doğru 64 kiloydum :) (ne günlerdi :).. Sonra sigarayı bıraktım, 1 ayda aldığım kilo 10 du :1shok: ve 74 ile hamile kalmıştım. Şimdi ise aldığım kilo 12 civarı. Ne yapayım, yemeyi sadece geçen ay çok abartmıştım... Geçen ay da 4 kilo alarak dr. dan fırça yemiştim. Onun dışında abartmadım yediklerimi... Mayıs bitti, Ağustosu da saymıyorum. Haziran ve Temmuz kaldı... son aylarda çok alınır diyorlar da bünyeden bünyeye değişir sanırım... ama senin 11 kilo gayet normal geldi bana... sonuçta hepimiz aşağı yuakrı 10 ve üzerinde kilo aldık topikte... bir de vücudun tuttuğu su var ödem var hepsi kilo değil ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…