2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yirim ben senin pullu kokoslugunuda oglunun dot bezlerinide :)

Tişkür ederis tizesi.. :))))

Yafrum nıe bı suru marka alıp durmussun.. bebegı basta ne ıle alıstırrısann daima onu kullanacaksın.. bole cok cesıt kullanırsan bebegın poposu pişikten kurtulmaz ki.. Ben Prima aldım.. sızdırmaması.. kalıtesının dıgerlerınden yuksek olmasından dolayı hep o tavsıye edılıyor anneler tarafından,onunla basladık.. onunla devam edecegız.. tabı kı... Kuzey ın poposu tepkı vermezse..

Yaf kadın.. ulen aglattın benı beaa.. "Şer yaratılmamıştır, herşey aşktır, aşkın etrafında döner. Aşkına hayran kaldım" nası gusel bı sozdur.. resmen tuylerım diken diken oldu.

Arkadaslar.. ıyı hafta sonları.. esım ev ıle ugrasıyor.. bende ona yardım etmeye calısayım.. arada ugrar bakarım sıslere..

Didom.. güsel gözlüm, kendini toparlamana sevındım annem.. sana da yakısan bu dur... gülüp gececegiz.. emın ol, inan buna.. seni seviyorum.. dualarım seninle ve Neva ile...

mucizeciğim ben 55 kilo ile hamile kaldım.topikte çoğu işi 10 kilo almışken 5 kilo almıştım.biraz endişe de yaptım hatta.şimdi memnunum halimden ama çok hızlı aldım son aylarda.yemem içmem normal olmasına rağmen.şekerim de
açlık 87
1.saat 134 çıktı100 e gerek yomuş normalnş.ben kesin şekervar diyordum bu kadar hızlı kil aldığım için.bir de ayaklarım çık şişiyor.dinlenince geçerdi şimdi dinlenmekte kar etmiyor tam olarak şişi inmiyor.

gunaydin minnoslar..birazdan bebisimin karyolasini alicazz..cok mutluyum...

Bugun oglusumun bezini de aldım ben :))) bezi de hazır.. futluyum :)) Bı de kendıme bi cici aldım.. pullu mullu bısı yıne :)) allamm sankı pulla dogduk.. 30 undan sonra kokoş olduk cıktık :))
tatlim asil kokos sonradan olunmaz, kokos dogulur, ruhunda varmis, bastirmissin yillardir:)))))kaydirigubbakcemile2gerci benide onceden cok kokostum artik icimden gelmiyor...bastirilmis duygulaimi alevlndireyim bende:)))

bu eniste olayi cok uzarsa, enisteyi evden kacima oprasyonu uygulayalim sana:))buarada gece bende hic uyuyamadim(dondum habire.

keske doguma kadar 4 kilo ile bitirsem ben haftada 1 kilo sekline gidiyorum artik:)) yani oguma kadar bi 10 kilo daha alirim sanirsam suan 75 im 85 ile girerim doguma(

Valla Dide'min sözlerini okurken içimden dökülüverdi. Yazana değil yazdırana bak Evriş'im.

Ev işlerinizde kolay gelsin... Ben de biraz dinleneyim...

didem
geçmiş olsun canım..okuyunca içimden bi ürperti geçti birden kendimi düşündüm bir an..
ilk detaylı yaptırdığımızda doktorun kalbine kan akışı gitmemesinden bahsetmesi ve o anki ruh halim vs..
heleki ikinci gidişte sorunun devam ettiği halbuki bu haftalarda geçmesi gerektiğinin kalbinde delik olduğu vs.. ama bebeklerde görülebilecğini anlatması..
yani ne kadar üzülme desemde teselli etsemde kelimelerin boş olduğunu biliyorum..
sadece ve sadece dua etmekten rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok..
herşeyin hayırlısnı versin rabbim ben artık iyi düşünmeye çalışıyorum ve tek tesellim gelişiminin iyi gidiyor olması ama doğunca kalbinde sorunla doğmasından çok korkuyorum..
umarım bebeklerimiz sağlıklı gelir
geçmiş olsun duacıyım...

benim anladığım dr.ların kızdığı bir ayda 2nin üzerinde kilo alınması, endişeye kapılıyorlar ya böyle devam ederse diye... yoksa elbette ki bazı aylar daha çok almamız hamileliğin cilvesinden... kontrol edemiyoruz ki kendimizi her zaman... Şeker yok maşallah sende, güzel bir haber... O ayak şişmeleri esas şimdi başlıyor sanırım bende de... O olacak dide'm mecburen, her hamilede ödem şişlik oluyor, el mahkum...

hadigüle güle alın karyolanızı norraacım...

baby, ne eniştesi yav... nasıl bi operasyon o norra'cım :)

bilemiyorum norraa, yani her bünye farklı, aban haftada 500 gr. hak tanıyor :))2 ayda 4 kilo :)) bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı :)

Perşembe gidicem zaten o zaman sorucam.
Netteki sitelerdede normal değerlerin üst sınırı olarak 95-180-155-140 yazıyordu. 3K1Mucizenin dediği gibi galiba her labaratuvarın kendine göre belirlediği şeyler var.

Son düzenleme:
kızlar biz 30. haftayı bitirdik 31.haftaya girdik sat'a göre.çok şükür 30+ lara geçtik. 8. ayıma girmiş bulunmaktayım
bende bendeeee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kızlar bebek odasına halı uyku seti ve perde alan var mı
ne marka aldınız funnababy var ama pahalı biraz hepsi uyumlu ürünler
ben aldım ikeadannn halımız 45 tlydi çokta hoşuma gitti tavsiye ederim perdelerde o civarda nevresimide 27 tl takım aldım hepisiniii
Ben tuzu hamileliğin başından beri azalttım zaten canımcım. Tansiyonum yükseklerde çıkınca korktuk tabi..baktırdım albumin yok şükür..
albümine nasıl baktırılıyor??bende varmıdır acaba
aldıklarını güle güle kullan tatlım yatağı kaça aldınız?ben netten baktım 35 tl park yatak için yataklar
birde o terliğie o kadar para verilirmi yaaa :dilcikar:
hey maşallahhh o ne kız ölee kocaman ayak boyun kaç senin yavrummm
sağol defnem amann hemde nasıl vicdan yaptım senağlama
ayrıca bu aralar pek sık girmiyosun??farkındayım yaneee
bide denize girdinmi giricem diyodun??
senağlama
sağlık olsun kuzum hee şeker kız halinle bize hazırlıcan biz yicez sen bakcan öylemii??
dün eşime diyorumki böyle böyle diye gelemedini felan söyledim diyoki iyi bari gelseydi şekerini fırlattırdın sen ona fiyor önüne reçelleri pekmezleri helvaları koyup :mymeka:
geçmiş olsun kuzum ama tam şeker yok yani dimi sadece dikkat edicen belli bi diyet programı yok yaneee??

bende dün eminönüne gittimm
ayaklarım yürümekten davullll -tatlicadiarzu-
anakucağı
portbebe
çantası
kangurusu
alt açması set olarak aldımmm
onun haricindede battaniye vs aldım yün battaniyemiz yoktuu
bide arabasız gittim ve onları taşıdım ama baktım dönemicemm bizim beyfendiye söyledim geldi aldı beni :dilcikar:
fotolarını koyarım bi ara çekippp
bendede fazla eksik kalmadı gibii az kaldı jübileye yanee
he bide lohusa donlarını sordum tanesi 3.5 tl dedi yuhh yane dedim
evirşim sen jokerdenmi alıcaktın bende öyle yapim bariii yasakkelime

ben de seni çok iyi anlıyorum esracım.hak şerleri hayreyler..

o senin bakan gözlerinin güzelliği evrişim.sen yoktun müthiş tasavvuf rüzgarları esti buralarda.amak-ı hayale göndü ortalık..gadının nicki zaten yetiyor değil mi? hepimiz bir mucize yaşıyoruz.insan düşününce hafsalası almıyor kafayı yiyecek gibi oulyor.
şöyle döt bezlerine doğru bir sıçrayış yapayım.hayırlı uğurlu olsun.prima aldın sanırsam.ben hala kararsızım

Hasteneler hazır kitler kullanıyorlar bu tarz ölçümler için. İdrar, hemogram, şeker vs. Her hastanenin kullandığı kit farklı olduğu için referans aralıkları da farklı oluyor. Siz siz olun, başkasının referans aralığına göre kendinizi değerlendirmeyin kızlaryerimseniben

3K1M senin durum da harbiden gıcık annem be. O anda acaba şekerim yüksek mi, düşüreyim mi; yoksa düşük mü yükselteyim mi diye düşün dur işin yoksa. Şu sıpalar bir doğsun, popolarından popolarından ısırmazsam neyim.Onatıyorlar bizi böyleklava:

Didom canım geçmiş olsun, dualarım seninle, düzelecek güzel olacak inşallah, bak doktorunda söylemiş önemli değil15 gün sonra gittiginde gayet sağlıklı göreceksin kuzunu Allah herşeyin hayırlısını versin canım benim :teselli:
bol yürüyüş yaparsın birde tambuğday unundan ekmek al çok tok tutuyor 1 dilim bile fazla geliyor hemde vitaminli, ben onu kullanıyorum onunun ekmeği hemde lezzetli

Güle güle kullanın, ben yüksek bel donlar aldım eminönünden tanesi 1,5 tl hamile kilodu gibi çok rahat kullan at çokta ucuz , kürkçü hanın içinde girişte soldaki 2. dükkanda bir daha gidersen bakarsın şekerim
bebek şeekri için süslerini aldınmı ?

evt bişi olmaz canım sadece dondurma istiyor alıştım canum gelin sizz

Şeker kızlar hepinize geçmiş olsun, Ayça sen sonuçları aldınmı görmedim ben?

Eşimle haşim işcana gidiyoruz, orada arabayı park edicek yer vaarmı ??
anakucağı beşik bakıcaz görüşürüzzz

sağol petrik.ben ekmek yemiyorum zaten.çok nadir beyaz ekmek yerim.yiyince buğday ekmeğini abartırım sonra.bir de bana pilavı makarnayı azalt diyor.hangi pilav hangi makarna?3 hafta önce 1 su bardağı pirinçten yapmoştım enson.zaten bulguru severim ben.bu gün kısır yapıp yiyeceğim.bir de patlıcan salatası..az az yerim artık.çok da yerim..ne yapayım ya.tek derdimiz bu olsun.

didecim daha geçmişi okumadım ama senin yazını gördüm çok çok geçmiş olsun 2 hafta sonra olumlu haberlerle gelirsin inşallah burada hep böyle olmadımı üzüldük bazı şeylere başta ama sonra herşey yoluna giriyo üzüldüğümüzle kalıyoruz merak etme yine öyle olacak dualarım seninle

canım senin sekerkin çok iyi gitigi ortaya çıktıda ekmek ondanmı okadar artırıldı kilo mu çok verdin çok fazla 12 dilim ekmek neg uzel yaa

her besin grubunun deisimleri var canım kepek ekmegi yemekzorunda değilsinkii patlamıs yagsıztussuz mısır bile yersin bir su bardagı bir porsiyon ekmek yani

o nedir ben bilmedigimden bir yorum yapamıyorum daha evel dogum yapmıs biri larak oyle bir ihtiyac hisetmedim

ayyy kızlarrr tickerim 30. haftadaaa alkisalkisalkis
hatta deryanın hesabına göreee 30. haftam dolmuş oluyooo
çok heyecan vericiii...

deryanın hesabına gore ne demek kız hesap dogru 30, haftayı bitirdin 31 den gun almaya basladın yani 31, haftayıyasıyorsun su anda

ya kızlar bu alttan muayne olayına ne zaman bakıyo doktorlar çatı muaynesi yani ne zaman bakıp karar veriyolar sezeryanmı normalmi diye

son donemlerde bakıyorlar 35+ haftalarda çunku bumuayne dogum baslatabiliyormus diye duydrum, alltan yapılan her mudahale artık bu haftalardan sonra dgogumu tetikleyebilceği için mecbur kalmadıkca yapmıyorlar

aynen yaaa benimde oyle sanki carpmısım çuruk ve acıyoürrr

ayni aci bendede mevcut canim, hala gobek deligimin cevresinde var, ayni ezik gibi, ama simdi ust taraftada bi noktada basladi, sanki biryere vurmussun acir gibi...

hah bu anlattıklarnıda aynen oluyor demekki normall

kızlar bi şey sorucam 2 3 gündür bebeğin hareketleri çok yavaşladı arada oynuyor ama çok az bu zamanlarda artması gerekmiyomu niye böyle yavaşladı anlam veremedim. randevuma da çok var daha dr yi arıyıp sorsammı veya randevuyu beklemeden gitsemmi doktora ne yapıyım sizce

şeker sonuçlarımı yazıyorum

Açlık:74 (60-110)
1.saat:154 (80-140)
2.saat:132 (70-120)
3.saat:69 (70-110)

Budur arkadaşlar..

aycacım sende farkındasın sanırım yuksek degerlerin ama çok çok kotu dğil dr un basitbir diyet verir sanırım,

ay canım benim yaa neler hissettigini tahmin edebiliyorum birde sorunu bilen biri olarakyakından bana desen hidrosefali hep bildiim bir tabir ama yani tam nedir bilmiyorum yinede allah korusun dua etmekten baska yapacak hiçbirseyyok su asamada sanırım

Merhaba herkese .

Ekte şeker sonuçlarım var burko geldiğinde göz atırson sende. Telkırma senin 60. dk daki normal değerle benimki farklı neden acaba

eylem senin idrarrda glikoz duzeyine bakıldı sanırım ve pozitif cıkmıs idrarrda bakılan pozitgilik o ise sayet idrardrda da çıkmıs buda pek iyi değil dr un ne yorumladı gosterebildinmi ?

/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…