valla onu bunu bilmem cok lezzetliydicokacimcoooksapini bile yiycektim yani..
e bizde kocaya emdirelim bari kendimiz nası emcez laelaelaelaelaeKızlar bu yazıyı haziran annelerinden alıntı yaptım. Hiç duymuş muydunuz? Mantıklı geldi..
bende sigara içiyoken bi kere kulağımdan dumanı çıkartmıştım kulak zarım delikti :roflol:Hmmm, denedim, oluyor ?? Yani emmedim tabi ama :)) Mümkün yani.. Hay allah, kızı bulup sorayım bari.. Ben saç derimi de oynatabiliyorum, kulaklarımı da. Belki bende vardır bi tuhaflık sırnaşık şey
kızz delüü sapınıda yicekmişşşvalla onu bunu bilmem cok lezzetliydicokacimcoooksapini bile yiycektim yani..
Noraa en son ne saman tartıldın annemm?? Bu ıstahını anlatıs seklın hep gecenın bu saatıne denk gelıoo.. merak edıorumm falla kaydirigubbakcemile3
e bizde kocaya emdirelim bari kendimiz nası emcez laelaelaelaelae
bende sigara içiyoken bi kere kulağımdan dumanı çıkartmıştım kulak zarım delikti :roflol:
kızz delüü sapınıda yicekmişşş
benim görümcem kiraz saplarını kaynatıyor suyunu içiyor zayıflatırmış ona faydası olmuştu haberiniz olsunnn
püüüüü kutsiye ziyneti deşti..
Evriş senin son birkaç gün canın bişeye mi sıkkın - ppek durgun geldin bana :1no2:
kızz delüü sapınıda yicekmişşş
benim görümcem kiraz saplarını kaynatıyor suyunu içiyor zayıflatırmış ona faydası olmuştu haberiniz olsunnn
Aynı kanıdayım.
o kim beaa şarkıcı kutsimi??
Mutant mıyız acaba esram??
Oyyy, çok fenaymışsın esra.. Yok kıss Parmaklıklar Ardında'da iki dişli karakter..
delikafadulden ayy korkunçç aklıma mutantlarla ilgili bi film geldii iğrençtiii
hııı tamamm
bende evrişte hissediyorum öyle haller
sanırım bu cinsi muhabettlermi baydı acebaaa
hııı tamamm
Kalmasın tabı... ıyı ol hep.nappim gece yapcak baska bi atraksiyon olmayinca istahima vuruyor benimde:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
her sabah tartiliyorum, ve moral bozuklugu neden acaba???artik koyuverdim isin ucunu, yesemde yemesemde aliyorum, bari icimde kalmasin...:jeyyar:
Evriş senin son birkaç gün canın bişeye mi sıkkın - ppek durgun geldin bana :1no2:
Aynı kanıdayım.
bende hissettimmmm..hadi bakalim anlattt evrisss....
hııı tamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?