2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar bu yazıyı haziran annelerinden alıntı yaptım. Hiç duymuş muydunuz? Mantıklı geldi..
e bizde kocaya emdirelim bari kendimiz nası emcez laelaelaelaelae
Hmmm, denedim, oluyor ?? Yani emmedim tabi ama :)) Mümkün yani.. Hay allah, kızı bulup sorayım bari.. Ben saç derimi de oynatabiliyorum, kulaklarımı da. Belki bende vardır bi tuhaflık sırnaşık şey
bende sigara içiyoken bi kere kulağımdan dumanı çıkartmıştım kulak zarım delikti :roflol:
valla onu bunu bilmem cok lezzetliydicokacimcoooksapini bile yiycektim yani..
kızz delüü sapınıda yicekmişşş
benim görümcem kiraz saplarını kaynatıyor suyunu içiyor zayıflatırmış ona faydası olmuştu haberiniz olsunnn

Noraa en son ne saman tartıldın annemm?? Bu ıstahını anlatıs seklın hep gecenın bu saatıne denk gelıoo.. merak edıorumm falla kaydirigubbakcemile3

nappim gece yapcak baska bi atraksiyon olmayinca istahima vuruyor benimde:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
her sabah tartiliyorum, ve moral bozuklugu neden acaba???artik koyuverdim isin ucunu, yesemde yemesemde aliyorum, bari icimde kalmasin...:jeyyar:

gülistannnn seviyom kız seniii
aynı bennn dikkatli ol sende çok yorma kendinii
ben en son kendi düğünümde masalara çıkmıştım
ama bu sefer mecbur yavaş sakin oynucaz -tatlicadiarzu-

Mutant mıyız acaba esram??

kızz delüü sapınıda yicekmişşş
benim görümcem kiraz saplarını kaynatıyor suyunu içiyor zayıflatırmış ona faydası olmuştu haberiniz olsunnn

onu bende biliyorum misir puskulu kiraz sapi kaynat ic, sezen aksu bilem uygulamis...

nappim gece yapcak baska bi atraksiyon olmayinca istahima vuruyor benimde:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
her sabah tartiliyorum, ve moral bozuklugu neden acaba???artik koyuverdim isin ucunu, yesemde yemesemde aliyorum, bari icimde kalmasin...:jeyyar:
Kalmasın tabı... ıyı ol hep.

Evriş senin son birkaç gün canın bişeye mi sıkkın - ppek durgun geldin bana :1no2:

Aynı kanıdayım.

bende hissettimmmm..hadi bakalim anlattt evrisss....

hııı tamamm

bende evrişte hissediyorum öyle haller
sanırım bu cinsi muhabettlermi baydı acebaaa

Dostlar.. ben pek alenı alenı yazmasam da artık kalpten dolayı bedenen cıdden zorlanıyorum.. bu halıyle ruh halıme de yansıyor olabılır arada.. ıdare edın benı artık.Şu, ay fenayım, ay bayılıyorum yazan tıplerı sevmedıgımden kendımı de yansıtmıyorum sıse.. cunku sızde hemen etkılenıyorsunuz halıyle.. muck.

tepenin gözleri diil adını hatırlamıyorum ama o filmde aklıma geldii korku filmi manyağı olarak izlemedğim korku filmi yoktur heralde :jeyyar:

evrimimm niye öyle düşünüyosun biz her sıknıtmııızı yazıyoruz amaa
rabbim sabır versin sana canımm hayırlısı ile atlatsan şu iki ayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…