2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hmmm.. ilk üç ay da bulantılardan dolayı böyle hissetmiştin hep ?

yerim ben seni, cok seviyom seni biliyon dimi a.s.
seni cok iyi anliyorum, benim anneminde bana hamileyken kalp sorunlari varmis, yillardir var (doktorlar o zamanin sartlarindan dolayi kardesim olmasini bu yuzden hep engelledi )..ama bak bana tosun gibiyim...her nekadar premature dogsamda, annem 3. ayindan itibaren hastanede surekli serumlarla yatsa da, benim masallahim var.. senin kuzeyin de boyle olucak iste, sapasaglam kucagina gelicek..az kaldi kusum biraz daha gayret, sonra bisi kalmiycak...Şeniz

evrimimm niye öyle düşünüyosun biz her sıknıtmııızı yazıyoruz amaa
rabbim sabır versin sana canımm hayırlısı ile atlatsan şu iki ayıı

Atlatıcam.. uzerıme dusenı yapıyorum.. dınlenıyorum, uzanıyorum, kendıme ıyı bakıyorum.. işim Kuzey benım, gücüm Kuzey.. işimde gücüm de oğlum.. atlatırızz onunla omuz omuza.. ötesi yok :)))

Hmmm.. ilk üç ay da bulantılardan dolayı böyle hissetmiştin hep ?

Benım bulantım olmadı ki hiç.. karıstırıyor olmayasın.. :))

Alıcam tabii oglumu yaaa... annesının kuzusunu.. ole umutsuzlugumm falan asla yok, olmadı, olmayacak da.. ole bı luksum yok benım.. durgunlasmamın nedeni.. eskıye gore bıraz daha halsız olmam sadece.. hersey yolunda.. sonuna kadar da ole olacak.. ınanıyorum buna.

İzlemem mi, şu korku alemini gel bana sor. Şimdi etkilenmeyeyim diye izlemiyorum. Bir tek supernatural. Onda da Dean var diye -tatlicadiarzu-

ben hala izliyorum korku, bizim en buyuk zevkimiz bisayari alip, yataga girip, karanlikta gozlerimizi parmak arali kapatip izlemek:)) eskiden yaninda cips kola olurdu, benim artik sutum oluyor yanimda:)))

bizim evrişimizin farkıda buuu seviyorum senin güçlü kararlı kişiliğinii
ötesii yok ne var ne yok evlatlarımızzz
İzlemem mi, şu korku alemini gel bana sor. Şimdi etkilenmeyeyim diye izlemiyorum. Bir tek supernatural. Onda da Dean var diye -tatlicadiarzu-
ayyy bende izlemyiorum bu aralar ama sinemaya gidipte hiç aşk meşk filmlerine para verdiğimi hatırlamam ya korku filmine giderrim yada komedi sapık türüne mesela amerikan pastaa bayılırım o filmin serilerine delikafadulden
ben hala izliyorum korku, bizim en buyuk zevkimiz bisayari alip, yataga girip, karanlikta gozlerimizi parmak arali kapatip izlemek:)) eskiden yaninda cips kola olurdu, benim artik sutum oluyor yanimda:)))
izlemeee yanllışş yapıyosunnn doğur sonra izlemeye devam ettt bende izlemiyorum kaldıki hiç korkmam psikopat gibi izlerim gözlerimi ayırırp ama ara verdimm..etkilenirsin farkında olmadannn :1no2:

kızlar ya esraya akşamüstü msj attım hala iletilmedi cepi hep kapalıydı
iyi düşünmeye çalşıyorum dinleniyodur vs şeklinde
ev teli olsa düşünmeden arıcam içimde hep bi kurt :S

kızlar ya esraya akşamüstü msj attım hala iletilmedi cepi hep kapalıydı
iyi düşünmeye çalşıyorum dinleniyodur vs şeklinde
ev teli olsa düşünmeden arıcam içimde hep bi kurt :S

belki herkes ariyor diye kapatmistir dinlenmek icin..umarim iyidir, evdemisymis hala hastanede mi acaba, nazan ulasir belki..

ben yatıyorum kızlar yoğun 3 gün beni bekliyor
tatlı rüyalar hepinize..
eğer esra foruma girerse mutlaka beni arasın yada birileri bana haber versin..
:a015:

:uhm: :uhm: Bir ara girmiyordun, özelden mesaj atmıştım. Hiç keyfim yok. Kepenkleri kapattım mutfağın. Sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Makarna dışında bir şey yiyemiyorum ? :uhm: :uhm:

Ha kokulara karsı duyarlılıgımm vardı.. sogan kokusundan ıgrenıyordum, o zamanı dıosun annem sen :)) apartmandan bırısı sogan kavurdu mu benım alıcılar devreye gırıyordu.. hakaten kotu zamanlardı..

Yaf yerinde ve zamanında ben gene ortalıgı kaynatırım :)) her zaman her zaman da olmas ki jenny :))))) hamıleyım yaf, insaff :))

ıyi dusunelım iyi olsun.. kotu haber olsa sımdıye kadar gelırdı Nazan tarafından falan.. ıyıdır, artık olduk 30.. bu saatten sonra evlatlarımız da kendı basının caresıne bakar.. kotu dusunmeyın lutfen..

Sizleri cok sevıyorum kuzular.. hepinizin yeri ayrı ayrı cok gusel.. Esram kendını fazla yormamaya calıs gezınırken.. Allaha emanet olun evlatlarınızla.. ıyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…