2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aa kızlar nette bı site dikkatımı cektı.bebegınız kızmı olcak erkek mı dio.ben şıkları yanıtladım bı kacını işaretlemedım bana uymuyo die,bebegım %77 kız olcak cıktı.hehehe zevklı bişe keşke önceden farketseydık,ahanda burası
hamileyiz.biz®

canim bende de oluyor o tip seyler ama ben ufakliga bagliyorum, karnimin bi tarafinda toplaniyor geriyor sgeriyor sonra geciyor, oyle bisi olmasin seninki de??

canim bende de oluyor o tip seyler ama ben ufakliga bagliyorum, karnimin bi tarafinda toplaniyor geriyor sgeriyor sonra geciyor, oyle bisi olmasin seninki de??
hehe benımkıde öle işte,maşşalah kızım pek harektlı şu sıralar,ondan kaynaklanıyo muhtemelen,30.haftada artık bunun adıda yalancı kasılma oluyormus.yanı yalancı lmasını şuna baglıyolar,belınde kasıgında ve karnında agrın olmadıgı için yalancı kaıslmaymıs.sadece bebeklerımız gerılıyo plesentada.bende merak ettimdiş sadece banamı oluyo die
herkes dizi mi izliyor ne???

evet dizi anca bitti damlar bırazdan arkidişler :1closedeyes:

Bende de oluyor işte ki ben sizden bayağı gerideyim:uhmoktora söyledim, dinlen dedi rapor verdi. Nette okuduğum kadarıyla benim haftalarımdan itibaren yalancı kasılmaların olması normal. Beraberinde sancı olsaydı yatırırdık seni dedi doktor. Uani takip edilmesi gerekiyor gerçekten de. Ben ayaktayken geliyor çoğunlukla, uzanırsam geçiyor. Kendimi dinlemeyip yürümeye devam edersem sıklaşıyor:bbo:Umarım normaldirCADIARZU
herkes dizi mi izliyor ne???

Ben buradayım tatlımkaydirigubbakcemile2

%59 çıktı - bak şimdi tedirgin oldum :))))

dizi bitti ama oturduğum yerde bende bittim yaa gene bu sırt ağrısı beni mahvediyoo ooff duramayacagımmm uzanıcammm

burda devam ediyor hala dizi, suan bahcede hala barbecu yapiyorlar udlu mudlu, bakalim ne olucak...

Aynen öyle nurdancım, ama bişiler daha oluyo.. Zavallı beşir :) Parmaklıklar Ardında da çok hareketli, çoğunlukla onu izledim.

Serap.. gelırsen oku;

20 adet kıraz = 1 aspırın degerınde... her ıkısının ıcındekı madde aynı imiş.. bu aralar bıraz kırazın uzerıne düş.. su belının agrısına yardımcı olur belki.. fiyatı da oldukca uygun artık pazarda.. bol bol yemeye çalış.

o zaman ben dun aspirin komasina girmeliydim heralde:)))))))))))))))cokacimcoookkac 20 yedim saymadimcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…