kuzular ya,sizdede başladımı bu yalancı kasılmalar,aynen verdıgım linkte anlatıldıgı gibi oluyo banada.karnımın bı tarafı sertlesıyo agrı yok sancıda yok ama rahatsızlık veren bı durum.bende erkenmı basladı acaba.şimdi düşünüyorum yarın hastaneye cıkıp doktora bı görünsemmı?anacım okuduk erken dogumları falan insan korkuyo yaayasakkelime
hehe benımkıde öle işte,maşşalah kızım pek harektlı şu sıralar,ondan kaynaklanıyo muhtemelen,30.haftada artık bunun adıda yalancı kasılma oluyormus.yanı yalancı lmasını şuna baglıyolar,belınde kasıgında ve karnında agrın olmadıgı için yalancı kaıslmaymıs.sadece bebeklerımız gerılıyo plesentada.bende merak ettimdiş sadece banamı oluyo diecanim bende de oluyor o tip seyler ama ben ufakliga bagliyorum, karnimin bi tarafinda toplaniyor geriyor sgeriyor sonra geciyor, oyle bisi olmasin seninki de??
herkes dizi mi izliyor ne???
Bende de oluyor işte ki ben sizden bayağı gerideyim:uhmkuzular ya,sizdede başladımı bu yalancı kasılmalar,aynen verdıgım linkte anlatıldıgı gibi oluyo banada.karnımın bı tarafı sertlesıyo agrı yok sancıda yok ama rahatsızlık veren bı durum.bende erkenmı basladı acaba.şimdi düşünüyorum yarın hastaneye cıkıp doktora bı görünsemmı?anacım okuduk erken dogumları falan insan korkuyo yaayasakkelime
herkes dizi mi izliyor ne???
aa kızlar nette bı site dikkatımı cektı.bebegınız kızmı olcak erkek mı dio.ben şıkları yanıtladım bı kacını işaretlemedım bana uymuyo die,bebegım %77 kız olcak cıktı.hehehe zevklı bişe keşke önceden farketseydık,ahanda burası
hamileyiz.biz®
%59 çıktı - bak şimdi tedirgin oldum :))))
burda devam ediyor hala dizi, suan bahcede hala barbecu yapiyorlar udlu mudlu, bakalim ne olucak...
Söliyim miiiiiiiiii lülülülülülü
Serap.. gelırsen oku;
20 adet kıraz = 1 aspırın degerınde... her ıkısının ıcındekı madde aynı imiş.. bu aralar bıraz kırazın uzerıne düş.. su belının agrısına yardımcı olur belki.. fiyatı da oldukca uygun artık pazarda.. bol bol yemeye çalış.
o zaman ben dun aspirin komasina girmeliydim heralde:)))))))))))))))cokacimcoookkac 20 yedim saymadimcokacimcoook
İyice relax olmandan baska bı zararı olmamıstır emın ol :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?