alaturka mümkün değil - ben birtek hastanede idrar tahlili vereceğim zaman öyle bir tuvalet kullanıyorum ve okadar zorlanıyorum ki kas katı kasılıyorum resmen - bebeği ezecek gibi oluyorum :SNe alaturka tuvaleti yav:bbo:Ben azıcık eğilsem kasılıp kalıyor karnım. Bende mi gariplik var kızlar ya? Siz kasılmıyor musunuz bu kadar? Bir de adet sancısının çoook hafifi bir sızı oluyor kasıklarımda ara ara. Sizde de var mı?
hmmm tazem burcum ya benim anlamadıgım şu kendin emer gibi masaj yap???? nasıl yani........
:1shok: ama olmaski mumkun değil..mümkünse meme ucunu kendin em diyor diye anladım ben ama :uhm:
:1shok: ama olmaski mumkun değil..
benm boynum okadar uzun değil yani kıs denedim imkansız olmuyor...delikafadulden
mümkünse meme ucunu kendin em diyor diye anladım ben ama :uhm:
bu konuda sana sonuna kadar kaıtlıyorum kuzu.bu tombiş cocuk sevdası birde erkek cocuk sevdası nedır hıc anlama zaten.insanımız enteresan kimi zaman :1closedeyes:Tubamm.. ama o kadının dedıgı Pınk e.. genetık falan deıl.. sırf kadın kılolu dogurmak ıcın yırtınmıs anladıgım kadarıyla.. buna kızdım ben.. cocugun kılolu olması nedense bızım toplumda cok makbul, bunu da bır turlu ıdrak edememısımdır benım..
ya tabı bu saatten sonra oturamazsınız kuzu,ben 3 aydır falan oturuyorum.çünkü 3.ayda iltahap cıkmıstı bende buyüzdende hafıf bı lekelenmem olmustu ya,bu konuyuda duymustum.dedım denemekte fayda var,belkı gercekten alafrangada oturunca boşalmıyordur idrar torbam dıe.faydası oldu sanırım ilaç kullanmadan gectı,bazen bende zorlanır gıbı oluyorum ama öle cok kasılmıyorum ,tabı karnım iyice büyüdükten sonra oturabılırmıyım bilmiom vallaNe alaturka tuvaleti yav:bbo:Ben azıcık eğilsem kasılıp kalıyor karnım. Bende mi gariplik var kızlar ya? Siz kasılmıyor musunuz bu kadar? Bir de adet sancısının çoook hafifi bir sızı oluyor kasıklarımda ara ara. Sizde de var mı?
ay yarım bacak ağda yapıcam nasıl zor geliyo
sonrada yemeği fırına vericem (tavuk-patates)en kolay yemek
kızlarr ben 3 gün forumda olamam beni merak etmeyin
yarın kına gecemiz var kuzenimin ben öğlen anacıma gidicem ordan onlarla geçicem gecede orda kalıcam
cumarteside şimdi yazcam bissürü kalay yicem ama neyse geziye gidicem maşukiyeye ortaokul arkadaş gurubum ile koca bi otobüss ama gezmicem söz yorulmucam vs..
pazar günü zaten gündüz kuzenimin düğünü akşamda başka çok yakınımızı düğünü var sabahta kuaförde olurum pöffff
pztsi görüşürüz artık sadece aralarda fırsat bulursam okumak için girebilirm ama zor tabee
neyse kalkıp ağdamı yapayım bide börek sarıcam dolaba atıcam gezi için hazır olsun..
buarada kızlar,bugun karnımın sol tarafı ara ara sertlesıyor yanı kasılıyor zaamn zaman.uzun sürmüyor ama merak ettım bende arastırdım netten.sizde okuyun tavsiye ederım.
Anne Olunca Anladım - HAMİLELİKTE YALANCI KASILMALAR
nasıl başedilir yazıyodu.anam bı okudum susuzluktanda olabılıyormus bu yalancı kasılmalar ve ben bunu okuyunca bugun sadece bır bardak su içtiğimi farkettım :1shok::1shok::1shok: yazıda önerdıgı gibi hemen su içtim 3 bardak gercekten gevşedı karnım.
Naı bole bısı yaparsın.. şişen yok mu yanında..??? gunde 3 lıtrenın altına dusmek cok tehlıkelı Tuba.. şakası yok bu ısın.. al yanına bı sıse, ne kadar ıctıgını takıp et.. cıldırdın galıba.. butun gun bır bardak su ıle nası durur cocuk!!!!çok kızdım sana yaaaa
Hmmm, denedim, oluyor ?? Yani emmedim tabi ama :)) Mümkün yani.. Hay allah, kızı bulup sorayım bari.. Ben saç derimi de oynatabiliyorum, kulaklarımı da. Belki bende vardır bi tuhaflık sırnaşık şey
Hmmm, denedim, oluyor ?? Yani emmedim tabi ama :)) Mümkün yani.. Hay allah, kızı bulup sorayım bari.. Ben saç derimi de oynatabiliyorum, kulaklarımı da. Belki bende vardır bi tuhaflık sırnaşık şey
kuzular ya,sizdede başladımı bu yalancı kasılmalar,aynen verdıgım linkte anlatıldıgı gibi oluyo banada.karnımın bı tarafı sertlesıyo agrı yok sancıda yok ama rahatsızlık veren bı durum.bende erkenmı basladı acaba.şimdi düşünüyorum yarın hastaneye cıkıp doktora bı görünsemmı?anacım okuduk erken dogumları falan insan korkuyo yaayasakkelime
kuzular ya,sizdede başladımı bu yalancı kasılmalar,aynen verdıgım linkte anlatıldıgı gibi oluyo banada.karnımın bı tarafı sertlesıyo agrı yok sancıda yok ama rahatsızlık veren bı durum.bende erkenmı basladı acaba.şimdi düşünüyorum yarın hastaneye cıkıp doktora bı görünsemmı?anacım okuduk erken dogumları falan insan korkuyo yaayasakkelime
canım öncekı sayfada bı link verdım onu oku ayrınbtılı anlatıyo,zaten dogum sancısından ayıran durum,sadece rahatsızlık vermesıymıs,yanı karnım serrtlesıyo bazen kızım dönerkende acıtabılıyo,ama dogum sancısı belde kasıkta ve karında aynı anda agrı olmasıyla bırlıkte karnın sertlesmesıymıs.oyüzden panık olmuyorum fazla.sizede bı sorim dedım varmı sizdee die.Ya bana da söyledi doktor. Kasılmalarını say, dedi. Ama bazen anlamıyorum, Doruk mu oynuyor, yoksa kasılıyor muyum?
tezecim herkes biz gb özenli olmuyor malesef.....ben elimden gelse o sigara denen seyi kökten kaldırmak istiyorum havayı kirletiyolar bizede zarar bi de dışarda içipte yanından gecerken püüfletmezlermi olanca zehir üstümüze cok sinir oluyorum ellerini kırasım o sigarayı ağızlarına sokasım geliyo ve bi de derimde ööff be içmeyin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?