2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Canım benim, büyük geçmiş olsun. Yaşadıklarını içim acıyarak okudum. Çok acı çekmişsin. Allah tekrarlatmasın, bebeğini ve seni korusun canım. Bebeğinin odası hayırlı olsun. Ben de oda ilk kurulduğunda benzer duygulara kapılmıştım. Ya bir sorun çıkarda, bu odaya baka baka ağlamak zorunda kalırsam diye aklıma gelmişti ve çok korkmuştum ama zihnimden o düşünceyi hemen sildim. Kötü olasılıkları düşünme canım. Bebişini odanın içinde, yatağında yatarken düşün. Biraz büyüdüğünü, yatağın kenarına tutunup anne diye seni çağırdığını düşün. Ağrın tekrarlamayacak, Allahın izniyle rahat bir doğum yapacaksın. Bize doğum anını yazacaksın :) :1hug:

günaydın kızlar dün giremedim biraz rahatsızdım ama şimdi daha iyiyim.yinede bi halsizlik var ama biraz düzeldim.geçmiş almış başınıgitmiş.biraz geçmişe göz atayım

ynen canım kabuk oluyor.
Kızlar bu yazıyı haziran annelerinden alıntı yaptım. Hiç duymuş muydunuz? Mantıklı geldi..
taze ya boynu ya memeyi sündürmeli..belki süner o zamana kadar:)
ne dersen yapabilirsin sen pregnant mutant olduğun kesin zatenkaydirigubbakcemile3
yav esra sabah yataktan kalktım sen geldin aklıma..heyecanla okudum yazdıklarını..Allah korumuş canım benim.İnşallah ağrı tekrarlamaz da bebişine tam zamanında sağlıkla kavuşursun.hamilelik gerçekten ilginç bir süreç hiç yaşamadığımız şeyleri yaşatıyor bize..Allah yar ve yardımcın olsun.dualarım seninle.
kullanmak tabiki nasip olacak esram.ben de bebişle ilgili şu kafsındaki sıvı yüzünden bazen tuhaf görüntüler süzülüveriyor hayellerime hemn kovuyorum onları..çok zor biliyorum çok iyi anlıyorum.ama aldığımız herşeyi güzelce sağlıkla kullanmayı nasip edecek rabbim inşallah.

günaydın kızlar dün giremedim biraz rahatsızdım ama şimdi daha iyiyim.yinede bi halsizlik var ama biraz düzeldim.geçmiş almış başınıgitmiş.biraz geçmişe göz atayım

gerçi geçmişi okuyorsun..geçmiş olsun grip falandı galiba.

günaydın hepinize ne güzel bir haftayı daha bitirdik :))))

hafta sonu istanbuldan misafirim var ne yapıcam bilmiyorum evleri temizlemem lazım, onlarla ilgilenmem lazım ama bunları yapacak halim ve takatim yok malesef neyse allah yardımcım olur inşallah....

bu arada biz bebeğin uyku setini almıştık daha sermediğimiz için içini de hiç açmadık ama dün akşam kafamız esti içine baktık kırtentisi var ama yastığı yok yani kılıfı bile yok şimdi aldğımız mağazayı aradım o ürünlerde yastık yok dedi sinir oldum ya keşke kırlenti olmasaydıda yastığı olsaydı.... artık pembe bi kumaş alıp yastık kılıfı diktirmekten başka çarem yok.....

esrako canım çok çok büyük geçmiş olsun Allah bebişini korumuş inşallah doğumdan 6 ay sonraya kadar tekrarlanamaz inşallah sancın
bu arada esracım odanız hayırlı olsun güle güle büyütmek nasip etsin kızını

bu arada herkese günaydın

cnm geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsın bebişini sağlıkla kucağına alırsın :Saruboceq:

tepenin gözleri diil adını hatırlamıyorum ama o filmde aklıma geldii korku filmi manyağı olarak izlemedğim korku filmi yoktur heralde :jeyyar:

Ben de severim korku filmlerini ama izlememeye çalışıyor(dum). İki gün önce cnbc-e de şeytan çarpması diye bir film izledim. Bir de yazmazlar mı "gerçek bir olaydan alınmadır" diyee. O yazı olmasa o kadar merak edip izlemek için kasmayacaktım kendimi. Çok korkunçtu çoook. Halaa bazı sahneleri aklıma gelince ürperiyorum. Manyak karı ne diye oturursun tv başında gece yarılarına kadar. :mymeka: Eşim de yatmıştı tek başımaydım :1shok: Kaç kere yemin etiim kaç kere bozdum yeminimi bu korku filmleri konusunda...

Seni seviyoruz Şeniz Sen bizi düşünme, anlat kendini. Sadece iyi anlarımızı paylaşmak için burada değiliz. Aylardır bizi buraya bağlayan şey her anımızı birbirimizle paylaşıyor olmamız değil mi. Seni "grubun annesi", biz üzülürsek gene birbirimizi tamir ederis a.s. a.s.

ESRAKO, canım çok geçmiş olsun, az önce okudum yazdıklarını, Allah bir daha yaşlatmasın inşallah o ağrıyı...
Ama zaten sen enerjik yapınla kendini toparlamışsın moral anlamında, maşallah... Kendine moral verebilen insanlar azdır, sen öylelerdensin

Moral çok önemli, kendini de dinle ama çok dinleme... :)

Esraa çok geçmiş olsun, çok merak ettik seni, ameliyata gerek kalmaz inşallah geçer ağrıların, dualarımız seninle, dün arkadaşlar aradık meşgule verdi ulaşamadık deyince rahatsız etmemek için aramadım aklım hepsendeydi,
peki sezeryan olsaksın zaten, o an alsınlar taşları öyle olmuyormuymuş ?
mail gönderirim sana dün endoktin uzmanınn anlattıklarını

hayırlı olsun odanız güzel günlerde kullanın, olumsuz düşünme kullanacaksın tabi Allah sağlık sıhat versin, sağlıkla kucağına alacaksın Ece'ni

günaydın günaydın

esrakocum çok geçmiş olsun... dua ediyorum tekrar seni rahatsız etmesin o taşlar, etsede çözümü var çaresi var ama olsun, dikkat et kendine...

1-2 gündür çok şiddetli ağrılar başladı yine. Magezyum, kalsiyum vs. alıyorum ama hem uyku hem de gün içindeki koşuşturmacada bazen kendimi 7. ayda değil de 9. aydaymışım gibi hissetmeye başladım. Durumdan şikayetim yok, ama durum böyle :) Sanrıım benim de kendimi dinlenmeye alma zamanım yaklaşıyor, hatta belki de geldi geçiyor... sol yanım üzerine yatınca ben de çok rahat edemiyorum açıkçası, geceleri hep ah vah edip duruyorum...

evet gelelim basıma gelenlere
Canım çok büyük geçmiş olsun. İnşallah tekrarlamaz. Hepimiz dua edeceğiz öyle olması için. Odanız da hayırlı olsun. Ececik o odada debelenip duracak annesi. Kötü düünmek yokklava:
burkoooooo yine erkencisin..

Esrakoyu merak ettim. Koca totolu kaynanam bilgisayar odasında ikinci uykusunu uyuyor:bbo:Aylar sonra ilk defa wireless açtım onun yüzündenÇok kalmayacağım. Ama yazın bile uyuyamam zaten ben. En geç 9da kalkarım:1shok:

mucizecim sanırım çoğumuzda durum aynı..ama nasıl olduğunu anlamadan yaklaştık iyice mutlu sonlara..ama bazen sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor.dün gece eşime dedim ki sanki asırlardır hamileyim.ve sanki hep böyle kalacağım

defne avatar fotonda ne yapıyorsun allasen kahvemi içiyorsun? bişe mi yiyorsun ne o anlayamadım bir türlünaniknanik

gelin dediğin böyle erken kalkar kaynanasını da rahatsız etmez kahvaltı da hazırlar..çok takdir ettim seni şimdi:1rolleyes:

esrako cnm ya çok geçmiş olsun..şu kısa zamanıda sağlıkla ağrızıs atlatırsn inşallah minik ece gelir sen taoaprlanır öle amliyatını olursun...ekstradan yapabilcen bişi varmı ..hani bol su içmek gibi..ecenin odası hayırlı olsu mutlu ,ii günlerde kullansın inşallah

geçmiş olsun tatlım evriş, seviyorum seni.. hepimiz iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz manevi bir bağ oldu aramızda, sende yaz lütfen a.s.

Mucizem, aynı ağrılar bende de var, her sabah bel ağrırıyla uyanıyorum yükümüz artıyor bu ağrılar ondan, az kaldı az geçecek inşallah :)

Jenyy bu resmini çok beğendim

esram büyük geçmiş olsun, çok korktum bende diğer kızlar gibi. çektiğin sancıyı tahnim edebiliiyorum safra kesesi taşı baş edilebilecek bi ağrı değil maalesef. inşallah tekrarlamaz ece doğana kadar. sen sık sık dinlen canım, aklına da kötü şeyler getirme ece o güzel odasında büyüyecek mutlu mesut. petriğinde dediği gibi sezeryanda hemen temizleyemiyolar mı taşları acaba, keşke o zaman alabilseler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…