2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Günaydın kızlarrrr a.s.
ESRAKOm çok çok geçmiş olsun cnm :teselli: Dün rahatsızlığını Nazan'dan öğrendiğim andan itibaren her aklıma geldiğin an dua ettim senin için.. Yaşadığın ağrıyı sızıyı anlayamasam da öyle bi durumda Ece'yi kaybetme korkunu az çok anlayabiliyorum.. En ufak bişey de bile ilk bebişlerimiz gelio aklımıza.. Ama ben inanıyorum kii vakti saati gelince hepimiz sağlıkla alıcaz yavrularımızı kucağımıza. Lütfen sende hep pozitif düşünmeye çalış kii öle olsun yerimseniben Odası da hayırlı olsun, ii günlerde kullanın inş.. sağlıkla mutlulukla büyüsün Ececiik :Saruboceq:

Evriş sana da geçmiş olsun, Allah dayanma gücünü daim etsin...

ESRA'cımçooooook geçmiş olsun arkadaşım.bir kaç gun giremedim ben de nete neler olmuş boyle yaaa!
şu an ii olduguna sevindim umarım daha da ii olacaksın arkadaşım.
bebeişnin odasının gelmesi bunun üzerine cok ii olmuş moral olmuştur.güle güle mutluluk içinde kullnmka nasip etsin Allahım sana ve hepimize...
bu arada sen daha ne kadar çlışacaksın kiii?

EVRıŞ'cim sana da gçmiş olsun.bu hamilelikten dolayı kaynaklanan bir kalp çarpıntısımı?
YAAA HEPıMıZ BıRıBıRıMıZE DUA EDELıM,HAMıLELERıN DUALARI KABUL OLURMUŞ ARKADAŞLAR.

maşallah oğluşuna.geriden gelmesini sorun etme.ölçümler doktordan doktora değişiyor.arkadaşıma bi doktor 16 haftalık demiş.iki gün için üçlü test için başka bi doktora gitmiş 18 haftalık demiş.senin sat ne.günlerimiz yakın galiba.benim 28 ekim.yarın doktora gidiyorum.bakalım benim oğluşum ne kadar olmuş

çok sevindim.böyle doktorlarda var işte.nasıl göremiyorlar plesantayı anlamıyorum.neyse sorun yok ya önemli olan bu

canım kızına maşallah.kilosu iyi.doktor kötü olsa uyarırdı.kiloya takmayın.doğunca öyle bi alıyorlar ki.önemli olan sağlıklı olsun gelişimi yerinde olsun

dualarımız onunla.inşallah tekrarlamaz ağrıları

ŞEKERİMİ KONTROL ALTINA ALABİLMİŞİM :))
geçen gun dr.uma gittim ben de de şeker ölçümleri yuksek çıkmıştı.derken diyetisyene gonderildim.geçen gun de kendi kadın dogumcuma gittigimde tuttugum sonuç listesinini gorunce beni cok rahatlattı.diyetisyenimde listemi birasssscık daha esnetti.:)))
artık kan olçümümü sadace pazartesi ve sabah yapmaya başladım.
cok sevindim sizinle paylaşmak istedim.
bu arada diyet listem 2100-2200 kalorilik bir listeymiş...

kızlar sonunda tembelliği bı kenara bırakıp bebişimin cicilerini ekledım kaydirigubbakcemile2 biraz uzun oldu ama olsun bıdaha bıdaha ugrasmıyım dedım.jubileye az kaldı kaydirigubbakcemile3

canım benim dünden beri hep aklımdasın, hep duacınım..allahım evladını ve seni korusun..pozitifsin pozitif düşüneceğine inanıyorum...

gunaydinn kizlarr bugun evdeyim, ohh miss gibi..hava cok guzel ama evde dinlenicem bugun...

gözün aydın darısı başıma
dün banada ölçümlerin iyi dendi ama bu sabah çok yüksek çıktı ,sinirli ve stresliyim onunda etkisi vardır
ölçümlerini yazarmıısın sana zahmet? önceden hergün günde 6 kezmi ölçüyordun?

oooo nurdan hanımlarda evde keyif yapanlar kervanına katıldı..iyice gerinin yayılın bakalım

evrimim allah sana güç versin.... sen bu moralle herşeyin üstesinden gelirsin.

didomcum o denemeydi aynı makinede çektiğim resimleri yükleyemiyorum tesadüfen o yüklendi su içiyorumdur elbet:))))

evet petrik sinirli üzgün stresli olunca cok tetikliyo gerçekten. (
benim hastanede yapılan ilk açlık ve tokluk testlerim aşırı yuksek degildi ama sonuçte sınırın ustundeydi cnm.
kadın dogumcumda bana sadece sabah açlık ve tokluk şeker olçümü yapmamı istedi ben de cihazı alıp evde duzenli bir şekilde yaptım.1 hafta sonunda dr'um sonuçlaımı kontrol etti ve güzel gittigini begendigin soyledi canım.DR'umun bana dedgi gibi sabah uyandım açlık ölçümü yaptım o sonucun 100 un altında olması onemli dedi.Tokluk için ise sabah kahvaltısına başladıgım andan itibaren 2 saat sonra bakmam gerektigini soyledi onuda 110 un altında olması gerekiyormuş.benim sonuçlarım da bunların hep altında cıktı cok şükür..şimdi de dediğim gibi sadece pazartsi ve cuma aynı şekilde ölçmemi istedi.

bu arada senin cok mu yuksekti sonuçların?

Evriş'cim sen de kendi enerjisini kendinde bulan insanlardansın maşallah.
Dolayısıyla inşallah çarpıntıların da senin enerjin karşısında etkisiz kalır... Dualarımız seninle...

Burkoooo şu wirelesi kapanıp açılan modeminin markası nedir acep? Hep soracağım hep unutuyorum sormayı... Neyse biz de ondan alalım. Bir de kapama açma derken bir düğme mi var yoksa bilgisayar ayarlarından mı kapatıp açıyorsun? Nasıl oluyor yani, bi zahmet anlatabilirsen çok sevineceğim...

dide'm, gerçekten de aylar yüzyıl gibi gelmeye başlıyor bir noktadan sonra ama sonra da özleyeceğiz sanırım bu zamanları da, hani öyle diyorlar da, bilemem tabi :)

gelin dediğin böyle erken kalkar kaynanasını da rahatsız etmez kahvaltı da hazırlar..çok takdir ettim seni şimdi:1rolleyes:

:roflol:

petrik'im, bel ağrısı, kalça kemiklerinde ağrı, sola dönünce solda sağa dönünce sağda oluşan ağrı, kasık ağrısı, bacak ağrısı, yürüdükçe ayaklarda oluşan ağrı, ödem vs.. :) ne ararsan var... Ben mutluyum şikaytet etmiyorum ama sadece şunu iyice kavradım ki artık cengaverlik yapmanın manası yok, yani istirahat edilmesi gerekiyorsa edilecek! Ferman gibi ya, ama uymak lazım...

gözün aydın canım.bebeişine de koca bi maşallah

benimde son günlerde göğüs uçlarım çok kaşınıyor ve yeniden ağrıyıp sızlamaya başladılar

geçmiş olsun.artık dinlenme zamanı canım.kendini çok yorma bol bol dinlen derim

esrako
çok geçmiş olsun canım.dualarımız seninle.inşallah tekrarlamaz canım

kızlar bebişimin cicilerini begenen herkeze tek tek tesekkur ederız,adı bebek kıyafetı olunca hepsi birbirinden güzel oluyor gercekten.inşallah saglıkla mutlu günlerde giydirmek nasip olur hepimize a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…