2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayyy çok üzüldüm inşallah sorun çözümlenir çok geçmş olsun ..
Canım bizimde bugün evlenme yıldönümümüz (3. yıl)
evlilik yıl dönümünüzü kutlarım canım...
gözün aydın maşallah oğluna kadın bulmanada çok sevindim bu arada...
gez gez bakalım ama dikkat et olurmu?bol bol da eğlennn
sanada iyi gezmler canım kendinize iyi bakın yormayın valla...
geldimmm geldimm

yazacaklarımçok uzun olucak biliyorsunuzben kisa anlatamıyorum:))
okumak istersenzibekleyin diye onyazı yazıpatıyorum :))
geçmisi ancakokudum hızlıbirsekilde
çok geçmiş olsun çok zor saatler atlatmışın umarım tekrarlamaz en azından doğuma kadar ....kendine iyi bak ..

gözün aydın canım o zaman

bu arada kızlar geçmişe bakınca meraba diyemedim herkese hayırlı cumalar diliyorum bende dün dr gittim oğlum çok iyiydi bize güldü resmen sıpa kilosu 1400 olmuş boyuda 36 cm suyumuz iyi plesantamız iyi bir sorunumuz yokmuş gelişimi iyi ve haftasına göre uyumlu dedi artık kontrollerim sıklaşmaya başlıyo ayda değil 20 günde bir bakıcaz dedi tek kötü şey temmuzda dr amerikaya gidiyo 20 gün yok panikledim biraz sonuçta son ay oluyo merak etme bişey olmaz dedi inşallah öyle olursenağlama bu arada istanbul buluşması konuşulmuş haftaya olursa ben gelemem kızlar kızımı bırakabiliceğim kimse yok annem antalyada ablamın yanında ancak haziran 15 den sonra bana uyar

içimizde en yüksek benim çıktı birinciliği kimseye vermem inş.
busabah açlık 107 tokluk 1. saat 147 çıktı, açlık 95 ve altı toklukta 140 altında olması lazım, 2 haftadır toklugu 2. saat ölçüyordum 120-130 arası çıkıyordu
şimdi 1. saat ölç dedi. dr ona bakıcak, testler yapılıyor 24 saatlik idrar testi kulağa iğrenç ve yorucu geliyor, şekerin böbreğime zarar verip vermediğine bakılacak, gerekirse insülene verecek inşallah insüline gerek kalmaz
hep akşam ölçümleri yüksek çıkardı dün akşam az yedim 141 çıktı ama aç yattım resmen
yarın ev boyanıyor çook stresliyim çok

saydıgın ağrılarn hepsi mevcuttur : ) ama dinlenebilmek ne mümkün halen elışveriş planları yapıyorum
bazende cangaverlik yapmak zorunda kalıyor insan, herkes yardım ediyor ama kendi yaptıgın gibi olmuyor işte, birinden iş rica etmek vede istediğim gibi olmaması çok sinirlendiriyor beni, sabır sabır yaa sabır

Helin , angels Sağolun a.s.

geçmiş olsun tatlım evriş, seviyorum seni.. hepimiz iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz manevi bir bağ oldu aramızda, sende yaz lütfen a.s.

Evriş sana da geçmiş olsun, Allah dayanma gücünü daim etsin...

EVRıŞ'cim sana da gçmiş olsun.bu hamilelikten dolayı kaynaklanan bir kalp çarpıntısımı?
YAAA HEPıMıZ BıRıBıRıMıZE DUA EDELıM,HAMıLELERıN DUALARI KABUL OLURMUŞ ARKADAŞLAR.

evriş geçmiş olsun sana da aman ihmal etme kalp konusunu

evrimim allah sana güç versin.... sen bu moralle herşeyin üstesinden gelirsin.

Evriş'cim sen de kendi enerjisini kendinde bulan insanlardansın maşallah.
Dolayısıyla inşallah çarpıntıların da senin enerjin karşısında etkisiz kalır... Dualarımız seninle...:

Şu dileklerin güzelliğine bak.. sırtım arkadan da itilsem yere gelmes ki benım zaten.. tesekkur edıyorum kuzular... yerim hepinisi tek tek.. ne mutlu bana duyarlılıgınıza layık olmuşum.. Ben de hepinizın yer ayrı, hepinizi tek tek ayrı güsellikle, ayrı birikimle sevıyorumm... Rabbim , evlatlarımızı bize bagıslasın.

Esrakom.. cok cok gecmıs olsun canım.. sabah uyandıgımda ilk aklıma gelen sen oldun.. Guzel haberlerını almak cok guzel.. moralını yuksek tut.. bu da gececek.. Ece nin sana sonuna kadar tutunacagına ınanıyoruzz biz.. onun ıcın bu kadar cırpınan anneyi kim bakırakır ki.. di mi ama ?? :)

PETRıK'cim stres yok stres yok;kim boyayacak odayı?daha ben hiç bi hazırlıga başlamadım ( bir tek oda siparişi verdik o da zaten temmuzun 10 unda gelicek inşallah.eşim de cok yogun nasıl boyarız odayı bilmem? Allah yardımcımız olsun en buyuk dert bu olsun boşver arkadaşım... :)))

MıNıK KELEBEK noldu arkadaşım bizi de ekledinmi yaptıgın listeye.cevap gelmedi o zmandan beri

evriş cnm çok geçmiş olsun..bilirim o çarpınyı uçacak gibi olurum ..inş düselir sende rahatlarsın...ve hamileliklte zaten kalp daha fazla atıyo senin bu durumda düşünemiyorum...yapabilcek bişi varmı peki rahat etmen için

oh maşşalah kuzunaa.süper ya artık kılolara gectık.bundan sonrada 2 küsür olmus diycez inşalah.bebiklerimize maşşalahh
[MİNİK KELEBEK noldu arkadaşım bizi de ekledinmi yaptıgın listeye.cevap gelmedi o zmandan beri

canım listeyı bı yenılemem lazım.bıara netım yoktu gıremedım,eklememişsemde eklerım hemen uzun zamandır liste yenılenmedı zaten

söylemesi kolayda uygulamak zor : )
bizim firma taşeron büyük işyerlerinin inşaat işlerini yapıyor, şirketin boyacıları boyayacak gider ayak faydaları oldu bana : ) biraz pişmanım onara yaptırdıgıma ama görücez yarın neler olacak adamlara bağırmazsam iyidir : ))

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
27.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

angeleyes_3 kullanıcısından alıntı
bu arada kızlar geçmişe bakınca meraba diyemedim herkese hayırlı cumalar diliyorum bende dün dr gittim oğlum çok iyiydi bize güldü resmen sıpa kilosu 1400 olmuş boyuda 36 cm suyumuz iyi plesantamız iyi bir sorunumuz yokmuş gelişimi iyi ve haftasına göre uyumlu dedi artık kontrollerim sıklaşmaya başlıyo ayda değil 20 günde bir bakıcaz dedi tek kötü şey temmuzda dr amerikaya gidiyo 20 gün yok panikledim biraz sonuçta son ay oluyo merak etme bişey olmaz dedi inşallah öyle olur bu arada istanbul buluşması konuşulmuş haftaya olursa ben gelemem kızlar kızımı bırakabiliceğim kimse yok annem antalyada ablamın yanında ancak haziran 15 den sonra bana uyar

Angels maşallah kuzuna
buluşma tarihi netleşmedi nezaman nerede belli değil 15 hazirana kadar bende uygun değilim

Canım, şeker konusunu konuşurken bi kaç arkadaş her labaratuvarın normal değerlerinin değiştiğini söylemişti. Bende bi kaç siteden baktım ama kafamı bulandırmaktan başka bi işime yaramadı o yüzden bakma sen, dr un iyi dediyse iyidir. Benim 1. saat ölçümüm yüksek çıkmıştı dün dr uma sordum tekrar yapıcazmı yükleme diye gerek yok dedi hamur işinide azaltmıştım zaten .

Yisinler senin güçlü duruşunu. Allah yardımcın olsun canımmm:1hug:

ESRAKOM sanada çok geçmiş olsun inşallah kalan sürende tekrarlamaz ağrıların.

Bizde dün dra gittik oğlum 1.115 gr olmuş maşşallah, boyuda yaklaşık 40 cm miş zor söylettim dr boyuna her şeyi normalse boyunu söylemenin gereği yok dedi ama söyledi sağolsun. Tam yakışıklı bi poz vermiştiki mürekkep bitmiş, mürekkep koyuldu ama bu arada bizimki coştu hareketli olduğundan yakalayamıyorum dedi dr 1 kaç dk 1 fotosunu alabildik beyimizin. Yukardada yazdığım gibi tekrar şeker için test istemedi.

Kıslar bebek şekerlerine bakayım derken aşağıdaki siteyi açtım. Site açılıp şarkı çalmaya başlayınca ağlamaya başladım. Ay hala ağlıyorum tutamıyorum kendimi. Sapıttım valla. Öğrenciler girip çıkıyor, rezil oldum çocuklara da...

Ebruş Bebek - Ebru Şanlı - Bebek şekeri, nişan şekeri, nikâh şekeri, kutlama şekeri, fuar şekeri, ikramlık şeker, logolu şeker, çocuk şekeri, bebek çikolatası, doğum şekeri, doğum hediyeleri, kapı süsleri, doğum odası süsleme, bebek odası süsleme, be

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
27.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…