ayyy çok üzüldüm inşallah sorun çözümlenir çok geçmş olsun ..arkadaşlar, az önce ESRAKO sms atmış dün gece hastaneye kaldırıldım diye. hemen aradım. safrakesesinde taş varmış. 3 saat ağrıyı zor geçirmişler. nerdeyse acele maeliyata alacaklarmış ki ağrı geçmiş. dua edelim de en az bir ay daha ağrı tekrar etmesin. yoksa ameliyat etmeleri gerekecek. dün gece morali çok bozukmuş ama şimdi sesi daha iyiydi.
evlilik yıl dönümünüzü kutlarım canım...Canım bizimde bugün evlenme yıldönümümüz (3. yıl)
gözün aydın maşallah oğluna kadın bulmanada çok sevindim bu arada...Dün doktordaydım 2 haftada 1 kilo almışım ayda 1 kilo alsan daha iyi olur ama buda fena değildedi, Diyetisyende tebrik etti şeker ölçümleri gayet iyi böyle aynen devam
oğluş 1300 gr olmuş100 gr fazla 10 gün önde gidiyor dün 27+2 dim ölçümlerde 28+6 çıktı
çok problem değil dedi dr. 20 günden sonra sı önemliymiş, olumsuz birşey olsa panik yyapardı çok rahat anlattı
Bu sabahta Endokrin uzmanına gittim ölçümler genel olarak iyi ama yemek yedikyen 1 saat sonra ölç bundan sonra dedi, çok iyi bir doktordu ssk olmasına ragmen randevu alamazsanda gel günü geçirme bakarım dedi
2 haftada bir Endokrine ve kadındoğuma gitmem gerekiyor, Endoktin kan testi verdi ve 24 saatlik idrar istedi :bbo: nasıl başarıcam bilmiyorum ama temiz pet şişeye 24 saatlik idrar biriktirip teste götürmem gerekiyor, acil şekilde huni almam lazım :kaydirigubbakcemile3
bilgiler için sağol Baby zeytinyağlı pamuk u yazmamışsın o nasıl olcak fitil gibimi kullanıcaz ??
gez gez bakalım ama dikkat et olurmu?bol bol da eğlennnay yarım bacak ağda yapıcam nasıl zor geliyo
sonrada yemeği fırına vericem (tavuk-patates)en kolay yemek
kızlarr ben 3 gün forumda olamam beni merak etmeyin
yarın kına gecemiz var kuzenimin ben öğlen anacıma gidicem ordan onlarla geçicem gecede orda kalıcam
cumarteside şimdi yazcam bissürü kalay yicem ama neyse geziye gidicem maşukiyeye ortaokul arkadaş gurubum ile koca bi otobüss ama gezmicem söz yorulmucam vs..
pazar günü zaten gündüz kuzenimin düğünü akşamda başka çok yakınımızı düğünü var sabahta kuaförde olurum pöffff
pztsi görüşürüz artık sadece aralarda fırsat bulursam okumak için girebilirm ama zor tabee
neyse kalkıp ağdamı yapayım bide börek sarıcam dolaba atıcam gezi için hazır olsun..
sanada iyi gezmler canım kendinize iyi bakın yormayın valla...gypsym esram maşallahınız var yine tam gun planlar hazır. imrendim diyeyim.. sen gez gez sonrada salı gunu gelme benle olivyuma:.... neyhse..
bende haftaya salıdan itibaren hergunum dolu
salı olivyum
çarşamba fatih
perşembe eminönü
cuma ev gezmesi öncesnde doktorucuguma gidicem+ sunnet kınası
cumartesi bakırköy pazarı + kına gecesi
pazar önce nikah var ordan bi yere kaçarız
al bakalım ohhhh hep senmi gezcen hatta öbür hafta pazartesim bile dolu ama yazmıyım buraya
çok geçmiş olsun çok zor saatler atlatmışın umarım tekrarlamaz en azından doğuma kadar ....kendine iyi bak ..geldimmm geldimm
yazacaklarımçok uzun olucak biliyorsunuzben kisa anlatamıyorum:))
okumak istersenzibekleyin diye onyazı yazıpatıyorum :))
geçmisi ancakokudum hızlıbirsekilde
ŞEKERİMİ KONTROL ALTINA ALABİLMİŞİM :))
geçen gun dr.uma gittim ben de de şeker ölçümleri yuksek çıkmıştı.derken diyetisyene gonderildim.geçen gun de kendi kadın dogumcuma gittigimde tuttugum sonuç listesinini gorunce beni cok rahatlattı.diyetisyenimde listemi birasssscık daha esnetti.:)))
artık kan olçümümü sadace pazartesi ve sabah yapmaya başladım.
cok sevindim sizinle paylaşmak istedim.
bu arada diyet listem 2100-2200 kalorilik bir listeymiş...
gözün aydın canım o zaman