sağol canım.sadece açlık kan şekeri için normal değer yazıyor.( 75-115 olmalıymış,benim 79 ) 1.,2. ve 3. saatler için normal değer yazılmamış.bu aralıkları internette de aradım,bulamadım,o yüzden içim daha çok rahatlasın diye karşılaştırma istedim. a.s.
tesekkur edeerız canımkelebek cicilerin cok ciciiii:))))
ohh maşşalah oglusuna,sizin ufaklık kesın basketcı falan olcek hee ben sana dıyım.daha şimdiden 40cm i bulduysa doguma kadar kac olur artık orasını bilmem.maşşalah tütüttü nazar degmesın kuzunaBizde dün dra gittik oğlum 1.115 gr olmuş maşşallah, boyuda yaklaşık 40 cm miş zor söylettim dr boyuna her şeyi normalse boyunu söylemenin gereği yok dedi ama söyledi sağolsun. Tam yakışıklı bi poz vermiştiki mürekkep bitmiş, mürekkep koyuldu ama bu arada bizimki coştu hareketli olduğundan yakalayamıyorum dedi dr 1 kaç dk 1 fotosunu alabildik beyimizin. Yukardada yazdığım gibi tekrar şeker için test istemedi.
kizlar beni de ekleyin listeye kustum eski listede vardim çikarilmisim.6 agustos erkek.
gözün aydın.oğluna da maşallahbu arada kızlar geçmişe bakınca meraba diyemedim herkese hayırlı cumalar diliyorum bende dün dr gittim oğlum çok iyiydi bize güldü resmen sıpa kilosu 1400 olmuş boyuda 36 cm suyumuz iyi plesantamız iyi bir sorunumuz yokmuş gelişimi iyi ve haftasına göre uyumlu dedi artık kontrollerim sıklaşmaya başlıyo ayda değil 20 günde bir bakıcaz dedi tek kötü şey temmuzda dr amerikaya gidiyo 20 gün yok panikledim biraz sonuçta son ay oluyo merak etme bişey olmaz dedi inşallah öyle olursenağlama bu arada istanbul buluşması konuşulmuş haftaya olursa ben gelemem kızlar kızımı bırakabiliceğim kimse yok annem antalyada ablamın yanında ancak haziran 15 den sonra bana uyar
ohh maşşalah oglusuna,sizin ufaklık kesın basketcı falan olcek hee ben sana dıyım.daha şimdiden 40cm i bulduysa doguma kadar kac olur artık orasını bilmem.maşşalah tütüttü nazar degmesın kuzuna
bu arada kızlar geçmişe bakınca meraba diyemedim herkese hayırlı cumalar diliyorum bende dün dr gittim oğlum çok iyiydi bize güldü resmen sıpa kilosu 1400 olmuş boyuda 36 cm suyumuz iyi plesantamız iyi bir sorunumuz yokmuş gelişimi iyi ve haftasına göre uyumlu dedi artık kontrollerim sıklaşmaya başlıyo ayda değil 20 günde bir bakıcaz dedi tek kötü şey temmuzda dr amerikaya gidiyo 20 gün yok panikledim biraz sonuçta son ay oluyo merak etme bişey olmaz dedi inşallah öyle olursenağlama bu arada istanbul buluşması konuşulmuş haftaya olursa ben gelemem kızlar kızımı bırakabiliceğim kimse yok annem antalyada ablamın yanında ancak haziran 15 den sonra bana uyar
Canım, şeker konusunu konuşurken bi kaç arkadaş her labaratuvarın normal değerlerinin değiştiğini söylemişti. Bende bi kaç siteden baktım ama kafamı bulandırmaktan başka bi işime yaramadı o yüzden bakma sen, dr un iyi dediyse iyidir. Benim 1. saat ölçümüm yüksek çıkmıştı dün dr uma sordum tekrar yapıcazmı yükleme diye gerek yok dedi hamur işinide azaltmıştım zaten .
Yisinler senin güçlü duruşunu. Allah yardımcın olsun canımmm:1hug:
ESRAKOM sanada çok geçmiş olsun inşallah kalan sürende tekrarlamaz ağrıların.
Bizde dün dra gittik oğlum 1.115 gr olmuş maşşallah, boyuda yaklaşık 40 cm miş zor söylettim dr boyuna her şeyi normalse boyunu söylemenin gereği yok dedi ama söyledi sağolsun. Tam yakışıklı bi poz vermiştiki mürekkep bitmiş, mürekkep koyuldu ama bu arada bizimki coştu hareketli olduğundan yakalayamıyorum dedi dr 1 kaç dk 1 fotosunu alabildik beyimizin. Yukardada yazdığım gibi tekrar şeker için test istemedi.
hihoyyyt. Sağol canım hepimizin bebişlerine maşşallah. Babası futbolcu olsun istiyo Galatasarayın minikler takımına filan göndericem diyo şimdiden:)) Belki çocuk futboldan hoşlanmıycak ama burasını düşünen yok:) Düşünüyorum bazen değil sık sık memleketin gidişatını, kötü maalesef. "futbolcu anası olsam fena olmaz " derken yakalıyorum kendimi :))) Sağ salim gelsinlerde ne olucaklarına kendileri karar verirler elbet.
Burkoooo şu wirelesi kapanıp açılan modeminin markası nedir acep? Hep soracağım hep unutuyorum sormayı... Neyse biz de ondan alalım. Bir de kapama açma derken bir düğme mi var yoksa bilgisayar ayarlarından mı kapatıp açıyorsun? Nasıl oluyor yani, bi zahmet anlatabilirsen çok sevineceğim...
bu arada kızlar geçmişe bakınca meraba diyemedim herkese hayırlı cumalar diliyorum bende dün dr gittim oğlum çok iyiydi bize güldü resmen sıpa kilosu 1400 olmuş boyuda 36 cm suyumuz iyi plesantamız iyi bir sorunumuz yokmuş gelişimi iyi ve haftasına göre uyumlu dedi artık kontrollerim sıklaşmaya başlıyo ayda değil 20 günde bir bakıcaz dedi tek kötü şey temmuzda dr amerikaya gidiyo 20 gün yok panikledim biraz sonuçta son ay oluyo merak etme bişey olmaz dedi inşallah öyle olursenağlama bu arada istanbul buluşması konuşulmuş haftaya olursa ben gelemem kızlar kızımı bırakabiliceğim kimse yok annem antalyada ablamın yanında ancak haziran 15 den sonra bana uyar[/QUOTE
temmuzda doğurmamaya çalışacaksın yani.sıkacaksın artık..maşallah bebişine.
nazancım helin aşağıda anlatmış benimki de aynı durum.beyin gelişirken var olan bir sıvı kaybolması gerekiyormuş kaybolmamış.helinin haftası benden ileride ve azalıyormuş sıvı kendim için de aynı şeyi ümit ediyorum.tunaydın arkadaşlar,
giremedim sabah....
ESRAKO çok geçmiş olsun tekrar.
HELİN, DİDE, sizden ne haber? sıvı ile ilgili bir gelişme var mı? benim içime hiç kötü bişey doğmuyor arkadaşlar. turp gibi sizin bebişler. sizin de içiniz rahat olsun.
bebeğine alışveriş yapanlar güle güle kullanın
hasta veya rahatsız olanlarageçmiş olsun
doktora gideceklergüzel haberlerle gelin
demek istiyorum.
LALECE, doktor havadisi vermişsindir. foto ekledin mi? dur bi geçmişe bakayım.
olsun canım olsun tabii.gözüm yok..rahatına bakee olsun okadar artikayaklarim zor tasiyor beni(
tatlim pztsi de resmi tatil burdasüprizzzzzgesüprizzzzzl ysüprizzzzzafruummmhihoyyyt
helinciğim bana da aynı şeyleri söyledi doktorum..senin durumun bana nasıl umut veriyor bilemezsin..allahtan sen baştan benim gibi öğrenmedim.ben buraya yazmasaydım hiç bilmeyecektin ve kaybolup gidecekti.aftabru
ben doktorumla bu konuyu telefonla konuştum.doktor kesinlikle rahat olmam gerektiğini bu sıvının beynin kendi gelişimini tamamlarken var olan doğal bi sıvı olduğunu hidrosefaliden farklı olduğunu söyledi.hidrosefaliyi de anlattı ama telefonda tam dinleyemedim.anladığım benim durumumun hidrosefali olmadığı.zamanla geçecek olan bi durum dedi.hatta sıvı değil o sıvı birikimi değil dedi.zaten her gidişimde azalıyordu.en son gittiğimde çok az kalmış dedi.eğer hidrosefali ihtimali olsaydı bu durumu size anlatırdım kendinizi hazırlamanız için dedi.yarın kontrolüm var.bakalım iyice azalmış mı.doktordan sonra rahatladım.ona güveniyorum.azaldığı içinde endişelenmedim.yarın daha detaylı konuşurum artık
yarın kontrolüm var kızlar bakalım oğlum ne kadar büyümüş olacak.bi de inşallah bu sefer yüzünü gösterir
beni ayrıca bilgilendirebilirsen çok sevinirim..belki buradan göremem özel mesaj atabilirsen iyi olur.umarım herşey yolundadır.
hadı hayırlı haberlerle gel canım doktordanyarın kontrolüm var kızlar bakalım oğlum ne kadar büyümüş olacak.bi de inşallah bu sefer yüzünü gösterir
canım bıkac eczaneye sorup fiyat arastırması yap,ınternettede bırcok sıtede var.ben bebek ürünlerı satan bıyerden aldımkızlar bi şey sorucam şimdi ciciler bölümüne baktımda bebedor ve nuk un ürünlerini görüyorum sizlerde hep bunları nerelerden alıyosunuz bebek mağzalrındanmı marketlerdenmi eczanelerdenmi ben eczanelerde gördüm ama orda daha pahalı olur diye almadım şu an bebeğin tek ihtiyacı bunlar kaldı biberon tırnak makası falan haftaya alıcam ama nerden alacağımı bilmiyorum????
kızlar birşey sorucam 32. haftada alınan raporu 31+0 da mı alabilme şansımız oluyor yoksa 32+0 da mı?? kağan kocatepenin sitesinde 31+0 da alınabilir yazıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?