2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tunaydın arkadaşlar,
giremedim sabah....
ESRAKO çok geçmiş olsun tekrar.
HELİN, DİDE, sizden ne haber? sıvı ile ilgili bir gelişme var mı? benim içime hiç kötü bişey doğmuyor arkadaşlar. turp gibi sizin bebişler. sizin de içiniz rahat olsun.
bebeğine alışveriş yapanlar güle güle kullanın
hasta veya rahatsız olanlarageçmiş olsun
doktora gideceklergüzel haberlerle gelin
demek istiyorum.
LALECE, doktor havadisi vermişsindir. foto ekledin mi? dur bi geçmişe bakayım.

keops canim 3 saatlik seker tarama testi mi yaptin?bende yaptim sonuçlari sali gunu gostericem doktoruma ama sanirim yuksek çikmis.

tunaydın arkadaşlar,
giremedim sabah....
ESRAKO çok geçmiş olsun tekrar.
HELİN, DİDE, sizden ne haber? sıvı ile ilgili bir gelişme var mı? benim içime hiç kötü bişey doğmuyor arkadaşlar. turp gibi sizin bebişler. sizin de içiniz rahat olsun.
bebeğine alışveriş yapanlar güle güle kullanın
hasta veya rahatsız olanlarageçmiş olsun
doktora gideceklergüzel haberlerle gelin
demek istiyorum.
LALECE, doktor havadisi vermişsindir. foto ekledin mi? dur bi geçmişe bakayım.

kelebek cicilerin cok ciciiii:))))
tesekkur edeerız canım
ohh maşşalah oglusuna,sizin ufaklık kesın basketcı falan olcek hee ben sana dıyım.daha şimdiden 40cm i bulduysa doguma kadar kac olur artık orasını bilmem.maşşalah tütüttü nazar degmesın kuzuna

kizlar beni de ekleyin listeye kustum eski listede vardim çikarilmisim.6 agustos erkek.

canım taa 2 -3 ay önce kadar topikteki arkadaslarla ortak bı kararla topiğe ugramayanların adını silmiştik.oyüzden yoksundur listede.eklıyorum hemen

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.beatrise......................................... 6 agustos __________________ ERKEK
13.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA

14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
27.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

gözün aydın.oğluna da maşallahbana da doktorum artık iki haftada bi geleceksin dedi.ee artık sonlara yaklaşıyoruz.ben zaten ilk 5 ay haftada bi gittim.sonra 10 günde bi gitmeye başladım.bebek hareketlerinden sonra rahatlayıp üç haftada bi gittiğim de oldu.şimdi ise en uzun iki haftada bi geleceksin dedi.yarın tekrar gideceğim.gerçi 10 gün oldu ama oğlumu özledim.3-4 gün erken gitmiş olucağım

ohh maşşalah oglusuna,sizin ufaklık kesın basketcı falan olcek hee ben sana dıyım.daha şimdiden 40cm i bulduysa doguma kadar kac olur artık orasını bilmem.maşşalah tütüttü nazar degmesın kuzuna

hihoyyyt. Sağol canım hepimizin bebişlerine maşşallah. Babası futbolcu olsun istiyo Galatasarayın minikler takımına filan göndericem diyo şimdiden:)) Belki çocuk futboldan hoşlanmıycak ama burasını düşünen yok:) Düşünüyorum bazen değil sık sık memleketin gidişatını, kötü maalesef. "futbolcu anası olsam fena olmaz " derken yakalıyorum kendimi :))) Sağ salim gelsinlerde ne olucaklarına kendileri karar verirler elbet.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız???
esrako yazdıklarını okudum böyle ayrıntılı anlatınca sanki insan kendi yaşamış gibi oluyo çok çoook geçmiş olsun inşallah ağrın olmaz bidaha
evriş canım kalp çarpıntın varmış seninde çok geçmiş olsun inşalah çok sıkıştırmaz doğuma kadar çok zorlamaz seni
ben haftasonu sınava giricem bi haftadır ona hazırlanıyorum o yüzden giremedim pazartesi rahat edicem işşallah bana şans dileyin benim için dua edin olurmu :Saruboceq: :Saruboceq: sınavım iyi geçsin
bu arada bende artık illeri saymaya başladım 81 e geldim sonunda
sanki çok az kaldı yakında şöyle yazacağımız günler gelecekmi??
''benim sancılarım başladı doğuma gidicem sanırım şimdi duşa giriyorum son kez''
bilgisayar açık olursa ben böyle yazıp çıkarım heralde

aftabru
ben doktorumla bu konuyu telefonla konuştum.doktor kesinlikle rahat olmam gerektiğini bu sıvının beynin kendi gelişimini tamamlarken var olan doğal bi sıvı olduğunu hidrosefaliden farklı olduğunu söyledi.hidrosefaliyi de anlattı ama telefonda tam dinleyemedim.anladığım benim durumumun hidrosefali olmadığı.zamanla geçecek olan bi durum dedi.hatta sıvı değil o sıvı birikimi değil dedi.zaten her gidişimde azalıyordu.en son gittiğimde çok az kalmış dedi.eğer hidrosefali ihtimali olsaydı bu durumu size anlatırdım kendinizi hazırlamanız için dedi.yarın kontrolüm var.bakalım iyice azalmış mı.doktordan sonra rahatladım.ona güveniyorum.azaldığı içinde endişelenmedim.yarın daha detaylı konuşurum artık

evrişim

tahmin edebiliyorum kalp sorunuyla bi hamilelik geçirme zorluğunu.sol tarafıma yatınca dahi sanki kalbim sıkışıyor gibi düşünürken seni anlayabiliyorum.ama anladığım ve şu ana kadar yazışmalarımızdan çıkardığım şey çok güçlü kendine yeten bi insansın.problemlerini tek başına çözebilen ve belkide çözmeye alışmış bi insan olarak sana saygı duyuyorum.ben basit bi bel fıtığında bile bu kadar zorlanırken seni tahmin edebiliyorum.ama işte her şey evlatlarımız için.onlar rahat etsin sağlıklı doğsunlarda biz zor günler geçirelim diyoruz.inşallah en az sıkıntıyla hamileliğini geçirirsin diyorum.allah yardımcın olsun canım

Son düzenleme:

ikinizin oğluşlarına da maşallah..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sonra milli takım futbolcularını annesı gibi reklamdada oynarsın gızzzzzzzzzz

Şimdi durum biraz karışık aslında. Ben hamile kalmadan önce kucağında laptopla oturan biriydim. O zaman üst komşunun wirelessını kullanıyorduk - ki hala da geçerli o ama bebeişim etkilenmesin diye laptop açmıyorum. Masaüstü bilgisayarda da ttnet vardı ama hiiiiiç memnun değildik. Şu anda bebişimi etkilemesin diye masaüstü bilgisayarı kullanıyorum. Aylardır laptoptan internete bağlanmadım. Aslında adsl modemimizin de wireless özelliği var şimdi. Birkaç ay önce biri adsl aldık. Modemi kendileri verdiler. Markası airties. Onun wireless özelliğini hiç kullanmadım ama üzerinde bir düğme var, oradan kapatılabiliyor. Tekrar açması zor mudur bilmiyorum. Güzel bir modem. Tavsiye ederim

Çok mu karışık oldu:uhm:

kızlar bi şey sorucam şimdi ciciler bölümüne baktımda bebedor ve nuk un ürünlerini görüyorum sizlerde hep bunları nerelerden alıyosunuz bebek mağzalrındanmı marketlerdenmi eczanelerdenmi ben eczanelerde gördüm ama orda daha pahalı olur diye almadım şu an bebeğin tek ihtiyacı bunlar kaldı biberon tırnak makası falan haftaya alıcam ama nerden alacağımı bilmiyorum????

kızlar birşey sorucam 32. haftada alınan raporu 31+0 da mı alabilme şansımız oluyor yoksa 32+0 da mı?? kağan kocatepenin sitesinde 31+0 da alınabilir yazıyorda

yarın kontrolüm var kızlar bakalım oğlum ne kadar büyümüş olacak.bi de inşallah bu sefer yüzünü gösterir
hadı hayırlı haberlerle gel canım doktordan
canım bıkac eczaneye sorup fiyat arastırması yap,ınternettede bırcok sıtede var.ben bebek ürünlerı satan bıyerden aldım
kızlar birşey sorucam 32. haftada alınan raporu 31+0 da mı alabilme şansımız oluyor yoksa 32+0 da mı?? kağan kocatepenin sitesinde 31+0 da alınabilir yazıyorda

canım 31+0 oldugun gun 32.haftanın içinde oluyosun.sakın bekleme 32.haftaya gecmeyı yanmasın 1 haftan.gercı ben anlamam rapor işlerinden falan ama doktorların konusmasından bılıyom 31+0 oldugunda 32.haftaya gecmıs oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…