2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nasıl yani.önde giden çok arkadaşımız var burada.benimkide 1 hafta önde.niye erken doğsunki?çokmu iri?

oh canım gözün aydın.allah tamamına erdirsin...

oldum olası kıllanmışımdır bu mikro dalgalardan..şöyle bir yazı var.ne derece doğru bilmiyorum.
Mikrodalga fırınların mutfaklarımızda kolay ,pratik ve hızlı kullanım avantajları nedeni ile önemli bir yeri vardır. Gebelik esnasında kullanımına dair kesin veriler olmamasına rağmen rutin kullanımları tavsiye edilmemektedir.Göz dokusunun ve anne karnındaki bebeğin mikrodalga fırından etkilendiği bilinmektedir. Fakat bu etkinin olması için fırının bozuk olup mikrodalgalarda kaçak olması gerekmektedir.Çalışan mikro dalga fırının önünde gebelerin durması tavsiye edilmez.
Mikrodalga fırın proteinleri denatüre edebileceği ve besin kalitesini düşürebileceği için mikrodalga ile işlemden geçirilen yiyeceklerin gebelik sırasında çok zorunlu olmadığı sürece kullanılmaması tavsiye edilir.
Opr. Dr. Meltem Özdemir ERHAN | Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı - Jinekolog | sitesinden alıntıdır.

çok sevindim senin ve bebişin adına sağlıklı doğsunlar yeterki başka ne isteyelim:Saruboceq:

sat 27 kasım 3 eylül gibi ama sezeryan olucam için ağustos sonu olucak cinsiyeti öğrenmedim daha eşim süpriz olsun istiyor ilk bebek

burko mecalin yoksa halsizsen bırak dokunma ben oyle yapıorum gecen gun hic keyfim yoktu havamdada deildim esime dedim gelirken yiyecek bisiler al mc den hic havamda deilim die.

ama gucun var canın istemiosa o ayrı bebisi dusun ben oyle yapıorum iş yapmak istemiosam ama gucum varsa bebegimin hijyenik :)) ortamda olmasını istedigimden hemen yapmaya baslıorum dinlene dinlene.

tazefasulyem rica ederim canım hadi dr dan ii haberlerle gel insallah

:1shok::1shok:

çok sevindim güzel haberlerini duyduğuma..hey maşallah..allahım en hayırlısını göstersin hepimize..
o minicik elleri ve ayakları beni çok etkiliyo..fetişist de değilim ama minnacıklar ya yerim ben onları..

almadım evime ben de..zararlı olduğunu duyduğum için..

benim doktorum çalışırken sakın yakınında bulunma demişti, çıkardık mutfaktan kullanmıyoruz artık mikrodalga fırını, hamileyken sizde uzak durun kızlar... çamaşır makinesini bile çalıştırdıktan sonra uzaklaşın yanından diyor uzmanlar...

evdeki tüm elektronik eşyalar bir şekilde radyasyon yayıyorlar hangi birinden kendimizi koruyacağız bilmiyorum ki

kızlar öğlen dolaşmaya diye çıkmıştım ya, kendime hamile elbisesi aldım. akşam giyip poz vereceğim sizler için. ip askılı siyah penye bir elbise. büyük ihtimalle göğüs kısmı çok kötü duracak. ayrıca popom da zenci poposu gibi çıkacak. ama ben onun üstüne şifon bir gömlek giyer öle poz veririm. kamufle ederim yani popomu ve göğsümü.

ya dide nedesen haklısın hayatımyaa kavganı falanda hatırlıyorum ozamanda sormustum devlethastanesi ondanmı boyle kustahlıkettiler diye yine unuttum yine unuttum :)) batmandasın ya sanki oralarda ozelhastane olmazmıs gibi geliyor :) affettt :) kalırt abi esin yanında nedenkalmasın ozel hastane peki sizinaileden kimse gelebilcekmi yanınıza ikinizmi olcaksınzı sadece dogumda ?
ay geçende dedinya seker dagıtcak kimsem yok içim buruldu arkadasım yaa ;(

didenin ozel hastane konusunu unutmam gibi senin miyomkonunuda çok iyibildgimhalde fevri davranıp kafayı calıstırmayıp hemensoryuverdim :) oysa hatırlıyorum yeni ameliyatoldugunu vsvs sende mazur goruver canım aklımnerde bilmiyorum bi bulsam :)))

3 agustos pazara geliyor meltemm sakni sakin olabilirsin sezaryanını rahatolurhastane aypespese dogumyapacagız vllahi çok heyecanlııı

canım olsun ya sezaryan ol varsın oyle olsunrahat konforlu bakma normal doumuunda artı eksileri var sezaryanında kısmette boylesi varsa takma hiç

canım benim gunde 4 porsiyon meyva hakkım vardı normalde sonhaftalar çokkilo aldrım diye dr bir porsiyonunu kesti bu hafta 3 porsiyon devam ediyorum bir kilo falan verdimgeçen hafta ger ivercekbuhafta sonunda aldıgı birmeyvamı bir dilim ekmegimiinsallah :))

porsiyonların yazılı oldugu birtablo var
misal 10 erik 12 iri kayısı 15 kuçuk çilek gibi bu sekilde hesap edip 4 porsiyon yiyorum normalde ama gun içinde biranda hepsini birden degilmumkunse ayrı ayrı ikiser saat ara ogunler olarak ayrı porsiyonlar halinde

ya kizlar su yukaridki ayyildiz mankeni sizinde sinirinizi bozmuyormuuu??allahim yani tamda sayfasina koymuslarr, daha cok komplekse girelim diyee...

ya nurdan ilahı yaaa kaç gundur yazacagım unutuyorumm bukonuyu bende çokk sinir oluyorum masus yapar gibiler sanki fitk guzel karınlar bronz ten ve sortlar :)) çok sinirler çokksikayet edelimsite yoneticilerine dusuncesizlikbu diye:)))

chhe benim de bebis 17 gun onde gidiyor ama erken dogar falan demedi kimse direk alakaıldeğil ama rahim hcmi fazlalastıkca dogumun baslaması muhtemelmis oglumda iri gidiyordu ve erken dogmustu

ay canım benimm nekadar sevnidim bilemessin ya belkide tıpta buyukbir deneme yi yapmıs oluyorsun dr lar ornekyok onumuzde falan diyorlardı dimi,inssallah saglıkla tamamına erdireceksin

NAZANNNN

kız niye ece bas asagı pozisyonalmıs diyince sen duygulanıyorsun ki ilahi ne varbunda duygulancakkkk :))))))

ben de hep derim eşime almayalım.o isteyip durur.çevremde hemen herkes kullanıyor..neyse iyi ki almamışız o zaman..hayatı kolaylaştıran şeylerden oysa.

hatıra..
kardeşim bi butik bulmuş elbise satıyolarmış bol çeşit varmış bize göre, üst de varmış değişik değişik..akşam gidicem bi bakayım elbiseler 25 tl miş...haber veririm sana ihtiyacın olursa bakarsın..üst felan bakıcam diyodun ya..

tamam hadi affettik senisırnaşık şey esra haklısın batman diyince iyice mahrumiyet bölgesi sanılıyor..inan ben hayatımda görmediğim kadar sıfır arabayı burada gördüm..reklamda görüyorsun zort diye ertesi gün sokakta..çok uçurum var gelir seviyeleri arasında..çok şükür 7 tane de özel hastane var.medikali hiç sevmiyorum zaten..ama çok popüler burada..ama bu alman hastanesi tam benim kafama göre tüm personel çok saygılı..odalar çok güzel ..İnşallah iyi olur herşey ben ve bebişim için.
için de burulmasın canım benimki burulmuyor.annem sıcak mıcak diyor ne yapcam sıcakta dedi iki kere..o yüzden hiç umrumda değil..gelenin başımın üstünde yeri var kayınvalideme yarın gel desem gelir..ama sonra gelsin..eşimin olması çok işime gelir şöyle 1-2 hafta önce doğursam annem de yetişemese üzülmem hani.bir şekilde herşey olur..zorluk yaşanacaksa yaşanır..biz neler gördük esra bunlar bişe değil..:1rolleyes:

Sağol canım.

Yerli Parise çakma dedin diye hakkında dava açmayı düşünüyomuş haberin olsun :)))

İyi haberler alan arkadaşların gözü aydın.

Vallaha süper olur Seçil. Terziydi kumaş seçimiydi uğraşmayız. İnşallah hoş şeyler vardır. Haber bekliyom senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…