2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya kizlar su yukaridki ayyildiz mankeni sizinde sinirinizi bozmuyormuuu??allahim yani tamda sayfasina koymuslarr, daha cok komplekse girelim diyee...

Amın nazancım aynen Öyle pıŞıyoruz.
Ya kızlar sızdede aŞırı hararet varmı?Çok terlıyorum ve uyuyamıyorum...

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ama hamileliğimin başından beri takip ediyorum sizleri gerçekten faydası oluyor hemde insanı rahatlatıyor burayı okumak benimki 27. haftada ağustosun sonu diye bekliyorum inşallah sezeryan istiyorum ve doğum için hastane ayarlıycam içinizde ankarada olup özel hastane düşünen varmı acaba yardımcı olurmusunuz?

tuanacım bebeğin iyi ya maşallah, sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin, hoşgelsin.
doktorunun hepmi böle sorusunuda hayretle karşılıyorum :1shok:

DEFNEcim senin sat nedir ki 23 temmuzda doğuruyorsun? çok erken değil mi? benim bile 27 temmuzmuş muhtemel tarihim. gerçi sezeryan olacak olursam 20 temmuz gibi alırlar herhalde.

nazanım 29 ekim benim sat, hemen hemen aynı tarihleri almışız sezeryan için...

off bugun yine mayisikim, ogleden sonra ogrencilerin sinavi var, kul yutmaz olmama gerek ama hic dolasicak halim yok, oturucam valla, kopya cekenin direk kagidini alicam:)))
al nurdanım al..acıma valla.
ya kizlar su yukaridki ayyildiz mankeni sizinde sinirinizi bozmuyormuuu??allahim yani tamda sayfasina koymuslarr, daha cok komplekse girelim diyee...
bu değilde yerli paris hilton diye bişe varya o ciddi ciddi sinirimi bozuyor yabancısı bişeye benziyormuş gibi bir de öçakması başımızda..
var tatlim, geceleri uyuyamiyorum don don;siseyi dayiyoruma agzima su yetmiyor ama terlemiyorum..

su kesmiyor harareti hakketten..dayanıyorum karpuza milkshake

geçmiş olsun nazaramı geldin ne aman dikkat et kendine..
güle güle kullan canım...
canım eşinin araştırmaları doğru bazı kadınlarda agır geçebiliyo lohusalık bazılarında hafif eşin genel olarak okumuş herkeste olucak diye bir kural yok tabi ama olanlarda var şu anki ruh halinden çok daha hassas olucaksınız bazı şeyler göze batıcak...
gözün aydın maşallah kızına...
canım sıkma sakın! rahim kasılır artı herkeste gelicek diye bir kural yok doğumdan sonra süt kanalların aktifleşicek zaten bi daha yapma sakın...
gözün aydın canım inşallah bebişin döner vee inşallah normal yapabilirsin...
Amİn nazancım aynen Öyle pİŞİyoruz.
Ya kızlar sİzdede aŞırı hararet varmı?Çok terlİyorum ve uyuyamıyorum...

evet evet gece uykuları berbat havalardan dolayıda hararetin olması normalll bol bol su bende öyleyim....

hayırlı olsun ve hoşgeldin..akarada olan derya ve defne var sanırsam.

hoşgeldin greeneyes

ben ankaraya geliyorum haftaya, doğum için orada olacağım ama hala bir hastanede karar vermiş değilim. akaya gittim iki kez sonuncuda vazgeçtim gibi. zekai tahir burakta bir doktor var gidebileceğim. o hastaneyide ben istemiyorum ama özel hastanede yaparım derse hastaneye göre onuda düşüneceğim. yani önce doktor arıyorum sonra hastane, önümüzdeki haftadan itibaren netleştirmek istiyorum.

Hoşgeldin canım. Senin satın ne zaman? Bebiş kız mı erkek mi?Anlat biraz bakalımyerimseniben

birde behiye var ankaralı ama nereye gittiğini bilmiyorum.

deryada keçiören hastanesine gidiyordu.

Biri bana deh! desin kızlar yaaa:bbo:Ev kalkmış gidiyo, benim kolumu kaldırmaya mecalim yok:1shok:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Merhabaaa,
Ben de burdayım biraz geçmişi okuyayım dedim. Ama sonra yoruldum, atlaya atlaya ancak yetiştim sizlere.
Doktordaqn iyi haberlerle dönen arkadaşlar, gözünüz aydın. KAYRA sana da çok sevindim. Yolculuk edebileceksin demek ki, ne güzel bi haber senin için.
AFTABRU, gerçekten hava inanlımaz sıcak. Evin içinde tüm gün yatmaktan başka bişi yapılmıyo malesef. Akşamüstü serinlikte belki biraz dolaşılabilir o kadarcık. Zaten yarın birgün o da kalmaz. Hatta Adana bile boşalır. Terkedilmiş şehir gibi oluyo...

COMELY,
Geçmiş olsun canım. Neyse bebişinin kalp atışları düzelmiş, daha da düzelir inşallah...

PETRİK ve ESRAKO,
Odalarınızla ilgili işler baayağı hafiflemiş. Allah sağlıkla içinde yatmalarını nasip etsin bebişlerin.
ESRAKO, bebişinin cibinliğini çok sevdim. Bizimkine çok benziyor, görmüştün fotosunu önceden. Güle güle kullansın bebişlerimiz.

Biri bana deh! desin kızlar yaaa:bbo:Ev kalkmış gidiyo, benim kolumu kaldırmaya mecalim yok:1shok:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kimse demesin bırak evide kalksın gitsin nereye gidiyosa

sen fücudunun sesini dinle demekki sana dinlen diyor, sende dinlen tatlım kaldırma kolunu...

Selam kızlar,
Bu aralar pek uğrayamadım.
Biraz işlerim vardı bir de nette problem vardı onlarla uğraştım.
Mayısın 23 de dr a kontrole gittim ve bebek 2 hafta fazla gelişme göstermiş.
Fazla geliştiği için dr koldan tokluk şekeri testi istedi neyseki sonuç çok iyi çıktı.
Bu durumda bebiş erken doğabilirmiş.
Yani 4 ağustos yerine 17 Temmuzda gelebilir.

GYPSYESRA;
Geç oldu ama, daha nice nice senelere bebişinle kocişinle beraber girebilmen dileğiyle...

Kızlar ben de dün doktora gittim. Önce fetal eko çektirdik. Allah'a şükür bebişimin kalbi çok iyiymiş. Benimki de olabileceğin en iyisi.
Neyse geçen haftaki üzüntümüz geçti biraz. Bebişim 1,480 gr olmuş. 40 küsür cm. boy dedi. Hatta ilk defa 4 boyutlu fotosunu gördük. Bir ara bize el salladı. Çok utangaç olacak benim kızım eli hep yüzündeydi. :))
Neyse dünden itibaren biraz rahat bi nefes aldık. Bu bi haftada ne yaptıysan onu yapmaya devam et dedi doktor. Hep yattım, hep yattım. Sıkıcı oluyor ama, bebiş için katlanıcaz artık, sağlıkla gelsin de.
Haftaya tekrar görmek istedi. Hayırlısı.

slm arkadaşlar bende sizler gibi ağustos annesi olacağım inşallah 14 ağustos doğum tarihim. ıstanbulda yaşıyorum ama aslen izmiliyim bu ctesi izmire gidiyorum ve doğumu orada ailemin yanında yapmayı düşünüyorum. ızmirde önerebileceğiniz bi dr ya da hastane var mı acaba? ayrıca gaziemirli olarak incirli parkta buluşmanızı çok kıskandımmm:))

canım çok ama çok teşekkür ederim.evet söyledi.ama 35.haftamdan önce yola çıkmayı düşünmüyorum.30 haziran 1 temmuz yeter dedi doktorum.gün sayıyorum artık allahın izniyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…