off bugun yine mayisikim, ogleden sonra ogrencilerin sinavi var, kul yutmaz olmama gerek ama hic dolasicak halim yok, oturucam valla, kopya cekenin direk kagidini alicam:)))
Amİn nazancım aynen Öyle pİŞİyoruz.
Ya kızlar sİzdede aŞırı hararet varmı?Çok terlİyorum ve uyuyamıyorum...
slm kıslar...dr den geldim bebişim hala ters,,dr hepmi böle dedi evet dedim hiç dönmedi dedim...biraz zor dedi hani yer değiştiriyosa zaman zaman döner derimde bu zaman kadar böleyse bakalım dedi ...sezeryan gözüküyo yani bana...çok istiyodum normal olmasını. kısım sağlıkla gelsinde ne yapalım.. bebişim ii çok şükür... gpyesracım cnm ben dr beğendim sanmıyorum kilon için bişi desin bana bişi demedi başladığım kiloyuda söledim...test edilmiştir vereliniortak ..
DEFNEcim senin sat nedir ki 23 temmuzda doğuruyorsun? çok erken değil mi? benim bile 27 temmuzmuş muhtemel tarihim. gerçi sezeryan olacak olursam 20 temmuz gibi alırlar herhalde.
al nurdanım al..acıma valla.off bugun yine mayisikim, ogleden sonra ogrencilerin sinavi var, kul yutmaz olmama gerek ama hic dolasicak halim yok, oturucam valla, kopya cekenin direk kagidini alicam:)))
bu değilde yerli paris hilton diye bişe varya o ciddi ciddi sinirimi bozuyor yabancısı bişeye benziyormuş gibi bir de öçakması başımızda..ya kizlar su yukaridki ayyildiz mankeni sizinde sinirinizi bozmuyormuuu??allahim yani tamda sayfasina koymuslarr, daha cok komplekse girelim diyee...
var tatlim, geceleri uyuyamiyorum don don;siseyi dayiyoruma agzima su yetmiyor ama terlemiyorum..
geçmiş olsun nazaramı geldin ne aman dikkat et kendine..kızlar bugün çok kötü düştüm babamızın izni bitmeden kızı hayvanat bahçes,ine götürelim dedik önce girişte güvenlik görevlisi bayan eşime sataştı küçük bi tartışma yaşandı ardında içerde gezerken sağ ayağımın burkulmasıyla kendimi yerde buldum çok korktum ama kuzum hemen bi tekme savurdu ardından ayağımın derdine düştük şükür bişeyim yok ama düşmenin etkisiyle kendimi çok kasmışım hertarafım ağrıyor
güle güle kullan canım...Ben kızıma bundan aldım teyzeleri. Tazem sanırım seninki de bundan değil mi?
Geçen gün bebek maması sitelerine bakınırken mamaların nasıl hazırlanacağını okuyordum. Efendim önce su iyice kaynatılacakmış, sonra 40 dereceye kadar soğutulacakmış sonra içine mama koyulacakmış....ohooo ölme eşeğim ölme. Ben kısmetse çalışan bir anne olacağım, nasıl uğraşayım yok kaynat yok soğut. Ben de siparişi DÜN verdim, BUGÜN geldi. Hem de yanında koca bir koçan indirim kuponu göndermişler. Gerçi haziran sonuna kadar geçerli kuponlar ama olsun. İhtiyacım olan birçok şey için kupon varhihoyyytTavsiye ederim:
E-Bebek | Beslenme | Biberon&Mama Isıtıcıları | Arçelik | Arçelik Bebeğim/Biberon Isıtıcısı ve Sterilazör
canım eşinin araştırmaları doğru bazı kadınlarda agır geçebiliyo lohusalık bazılarında hafif eşin genel olarak okumuş herkeste olucak diye bir kural yok tabi ama olanlarda var şu anki ruh halinden çok daha hassas olucaksınız bazı şeyler göze batıcak...GYPSYcim, öncelikle doğumgünün kutlu olsun arkadaşım. sevdiklerinle daha nice yaşlar göresin inşallah. herşey gönlünce olsun.
seni az çok tanıdık şeker. sen gönlü zengin bir insansın. eşinin ablasına yaptığı jesti kıskanmış ve problem etmiş olmanın bence tek bir sebebi hormonlarındır. sen de koymuşsun ya teşhisini; 0-6 yaş grubuna döndüm diye.... takmışsın sen buaralar eşine. fena sarmışsın adama. olabiliyormuş böle şeyler. benimki de diyor ki geçenlerde "doğumdan sonra sen benden nefret bile edebilirmişsin, beni bir kaşık suda boğmak isteyecekmişsin" beyefendi araştırma yapmış da biraz lohusalık bunalımıyla ilgili, şimdi kendisini benim bu tür davranışlarıma karşı hazırlıyormuş. böylece dayanması daha kolay olacakmış, iyice kanıksıyacakmış durumu. çok komik geldi. ondan nefret ettiğimi filan düşünemiyorum. gerçi çok olmuştur bi kaşık suda boğmak istediğim ama nefrete filan dönüşmemişti. şimdi ben de kendimi hazırlıyorum bu tür duygulara o da.... siz biraz erken başladınız galiba GYPSYcim... geçenlerde de fevri davranıp saçlarını kırptırdın. ama biz ne desek boş, sen takmışsın kafayı adama.... hay allah.... geçer geçer...
gözün aydın maşallah kızına...SLM KIZLARRR
biz dr.dan geldik ayyyyyyy ccookk mutluyum gördüm sonunda kızımızı canımbenim 1500 kilo olmuş ve 37 cm şimdilik herşey normal suyumuz tüm ölçümlerimiz ayrıca pozisyonumuzda normal inş.ters dönmez de sonuna kadar böle gider.
8 temmuza kadar sık dişini sakın yorma kendini dinlen ondan sonra ne zaman olursada önemli değil dedi dr. neyse ben şimdi yemek hazırlıycam kaçıyorum hemen
canım sıkma sakın! rahim kasılır artı herkeste gelicek diye bir kural yok doğumdan sonra süt kanalların aktifleşicek zaten bi daha yapma sakın...günaydın kızlar
kızlar ya bu süt olayına ben çok takmaya başladım hepinizden süt geliyormu bende tık yok bazen elimle sıkıyorum ama damla bile gelmiyo bu benim sütüm olmayacağının habercisimi üffff yaaa
gözün aydın canım inşallah bebişin döner vee inşallah normal yapabilirsin...slm kıslar...dr den geldim bebişim hala ters,,dr hepmi böle dedi evet dedim hiç dönmedi dedim...biraz zor dedi hani yer değiştiriyosa zaman zaman döner derimde bu zaman kadar böleyse bakalım dedi ...sezeryan gözüküyo yani bana...çok istiyodum normal olmasını. kısım sağlıkla gelsinde ne yapalım.. bebişim ii çok şükür... gpyesracım cnm ben dr beğendim sanmıyorum kilon için bişi desin bana bişi demedi başladığım kiloyuda söledim...test edilmiştir vereliniortak ..
Amİn nazancım aynen Öyle pİŞİyoruz.
Ya kızlar sİzdede aŞırı hararet varmı?Çok terlİyorum ve uyuyamıyorum...
hayırlı olsun ve hoşgeldin..akarada olan derya ve defne var sanırsam.slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ama hamileliğimin başından beri takip ediyorum sizleri gerçekten faydası oluyor hemde insanı rahatlatıyor burayı okumak benimki 27. haftada ağustosun sonu diye bekliyorum inşallah sezeryan istiyorum ve doğum için hastane ayarlıycam içinizde ankarada olup özel hastane düşünen varmı acaba yardımcı olurmusunuz?
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ama hamileliğimin başından beri takip ediyorum sizleri gerçekten faydası oluyor hemde insanı rahatlatıyor burayı okumak benimki 27. haftada ağustosun sonu diye bekliyorum inşallah sezeryan istiyorum ve doğum için hastane ayarlıycam içinizde ankarada olup özel hastane düşünen varmı acaba yardımcı olurmusunuz?
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ama hamileliğimin başından beri takip ediyorum sizleri gerçekten faydası oluyor hemde insanı rahatlatıyor burayı okumak benimki 27. haftada ağustosun sonu diye bekliyorum inşallah sezeryan istiyorum ve doğum için hastane ayarlıycam içinizde ankarada olup özel hastane düşünen varmı acaba yardımcı olurmusunuz?
Biri bana deh! desin kızlar yaaa:bbo:Ev kalkmış gidiyo, benim kolumu kaldırmaya mecalim yok:1shok:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Merhabaaa,
Ben de burdayım biraz geçmişi okuyayım dedim. Ama sonra yoruldum, atlaya atlaya ancak yetiştim sizlere.
Doktordaqn iyi haberlerle dönen arkadaşlar, gözünüz aydın. KAYRA sana da çok sevindim. Yolculuk edebileceksin demek ki, ne güzel bi haber senin için.
AFTABRU, gerçekten hava inanlımaz sıcak. Evin içinde tüm gün yatmaktan başka bişi yapılmıyo malesef. Akşamüstü serinlikte belki biraz dolaşılabilir o kadarcık. Zaten yarın birgün o da kalmaz. Hatta Adana bile boşalır. Terkedilmiş şehir gibi oluyo...
COMELY,
Geçmiş olsun canım. Neyse bebişinin kalp atışları düzelmiş, daha da düzelir inşallah...
PETRİK ve ESRAKO,
Odalarınızla ilgili işler baayağı hafiflemiş. Allah sağlıkla içinde yatmalarını nasip etsin bebişlerin.
ESRAKO, bebişinin cibinliğini çok sevdim. Bizimkine çok benziyor, görmüştün fotosunu önceden. Güle güle kullansın bebişlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?