o bişe değil siteye saldırırlar felan benim yüzümden
site berbat.. ne alıntı yapılıyor.. ne de bısı yazılabılıor..
hatıra eylemin adıydı değil mi?
Selam kızlar,
Bu aralar pek uğrayamadım.
Biraz işlerim vardı bir de nette problem vardı onlarla uğraştım.
Mayısın 23 de dr a kontrole gittim ve bebek 2 hafta fazla gelişme göstermiş.
Fazla geliştiği için dr koldan tokluk şekeri testi istedi neyseki sonuç çok iyi çıktı.
Bu durumda bebiş erken doğabilirmiş.
Yani 4 ağustos yerine 17 Temmuzda gelebilir.
tamam hadi affettik senisırnaşık şey esra haklısın batman diyince iyice mahrumiyet bölgesi sanılıyor..inan ben hayatımda görmediğim kadar sıfır arabayı burada gördüm..reklamda görüyorsun zort diye ertesi gün sokakta..çok uçurum var gelir seviyeleri arasında..çok şükür 7 tane de özel hastane var.medikali hiç sevmiyorum zaten..ama çok popüler burada..ama bu alman hastanesi tam benim kafama göre tüm personel çok saygılı..odalar çok güzel ..İnşallah iyi olur herşey ben ve bebişim için.
için de burulmasın canım benimki burulmuyor.annem sıcak mıcak diyor ne yapcam sıcakta dedi iki kere..o yüzden hiç umrumda değil..gelenin başımın üstünde yeri var kayınvalideme yarın gel desem gelir..ama sonra gelsin..eşimin olması çok işime gelir şöyle 1-2 hafta önce doğursam annem de yetişemese üzülmem hani.bir şekilde herşey olur..zorluk yaşanacaksa yaşanır..biz neler gördük esra bunlar bişe değil..:1rolleyes:
gözünaydın maşallah bebişşine erken gelsin iyi olduktan sonra ne güzel yazın tadını beraber çıkarırsınız...
ama bebişler konuşabilseler diyeceklerki yahu kilo alsak kabahat almasak kabahat :)))))
didom sinopta bir tane özel hastane yok olsa ben ankara sinop zırt pırt gitmek zorunda kalmazdım. bölge değilde para önemli tabi...
türkiye hastanesini aradım 32+0,32+1 de falan çalışabilir raporu almak gerekiyormuş kesin yanacak yani en az 1 hafta 10 gün nasıl bir sistemdir bu anlamıyorum ki çalışan hamileler resmen iki üç bilinmeyenli denklem çözüyorlar
hoşgeldin aramıza. bundan sonra daha çok katılmaya çalış. gerçi ben de pek katılamıyorum, işlerin yoğunluğundan ama aklım hep topikte kalıyor. çok hoş burda olmak, arkadaşlıklar kurmak. gerçekten çok hoş.slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ama hamileliğimin başından beri takip ediyorum sizleri gerçekten faydası oluyor hemde insanı rahatlatıyor burayı okumak benimki 27. haftada ağustosun sonu diye bekliyorum inşallah sezeryan istiyorum ve doğum için hastane ayarlıycam içinizde ankarada olup özel hastane düşünen varmı acaba yardımcı olurmusunuz?
kuzum ben aslında normal doğurmak istiyorum ama büyük ihtimalle 20-25 temmuz arası sezeryan olurum. daha henüz tam tarih konuşmadık.nazanım 29 ekim benim sat, hemen hemen aynı tarihleri almışız sezeryan için...
bilmez miyim? 5 sene çalıştım ben adanada. yazın herkes yazlılığına giderdi (benim ailem dahil) ben evde yalnız kalır, o sıcakta işe gider gelirdim. felaket bir şehirdir yazları adana... ama diyarbakırın da yaz sıcağını bilirim ben. o kuru fakat yakıcı bir sıcaktır. adana ise yapış yapış ... hangisi daha kötü karar veremiyorum.Merhabaaa,
AFTABRU, gerçekten hava inanlımaz sıcak. Evin içinde tüm gün yatmaktan başka bişi yapılmıyo malesef. Akşamüstü serinlikte belki biraz dolaşılabilir o kadarcık. Zaten yarın birgün o da kalmaz. Hatta Adana bile boşalır. Terkedilmiş şehir gibi oluyo...
sen de hoşgeldin.... neden izmirde doğum yapmayı tercih ediyorsun? ailen buraya gelemiyor mu doğum zamanı? normalde doktorun burda değil mi?slm arkadaşlar bende sizler gibi ağustos annesi olacağım inşallah 14 ağustos doğum tarihim. İstanbulda yaşıyorum ama aslen izmiliyim bu ctesi izmire gidiyorum ve doğumu orada ailemin yanında yapmayı düşünüyorum. İzmirde önerebileceğiniz bi dr ya da hastane var mı acaba? ayrıca gaziemirli olarak incirli parkta buluşmanızı çok kıskandımmm:))
ya ne biliim işte, sanki onu öle gözümde canlandırıyorum, zavallım normal yolla çıkmaya hazırlanıyor ama başına geleceklerden haberdar değil. aslında sezeryan onun için daha konforlu ama o doğal olarak kendini kanaldan çıkmaya hazırlıyor ya.... ne biliim işte üzülüyorum. keşke kolay olsa riskli olmasa da hepimiz rahatça normal doğum yapabilsek. şahsen ben kendi adıma çok isterim ama doktorlar öle şeyler anlatıyorlar ki normal doğumla ilgili gittikçe korkmaya başladım. kendim için değil korkum bebeğim için... daha riskliymiş normal doğum. sezeryan bebek için daha iyiymiş....NAZANNNN
kız niye ece bas asagı pozisyonalmıs diyince sen duygulanıyorsun ki ilahi ne varbunda duygulancakkkk :))))))
hey allahım, yolk sacı, kalp atışı, ikili test filan derken artık eşlerin kullanacağı izinleri de konuşmaya düşünmeye başlamışız... ne hoşbir eşlere 3 gün izin veriliyor malum sgk da öle sezeryan olacaklar hafta sonu olmayın kocalarınız da izin yapsın 3 günnnnnn yardımcı da olurlar hem
hey allahım, yolk sacı, kalp atışı, ikili test filan derken artık eşlerin kullanacağı izinleri de konuşmaya düşünmeye başlamışız... ne hoş
bende diorum neyin hatırası neyi hatırlatıo bize:) eylemcimmis meger hatıra
ya bende diycektim hatıra kim yahu diye:) hic hatiradiye hitap edilmedi heralde eylem e nerdençıktı simdi bir an kim o oldum:)
bende diorum neyin hatırası neyi hatırlatıo bize:) eylemcimmis meger hatıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?