2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hatıraaaa...
yarın oğlumu görcem biliyomusun çok heyecanlıyımmm..çok ösledim onu burnumda tütüyor..

gözünaydın maşallah bebişşine erken gelsin iyi olduktan sonra ne güzel yazın tadını beraber çıkarırsınız...

ama bebişler konuşabilseler diyeceklerki yahu kilo alsak kabahat almasak kabahat :)))))

didom sinopta bir tane özel hastane yok olsa ben ankara sinop zırt pırt gitmek zorunda kalmazdım. bölge değilde para önemli tabi...

esrako cum 3 ağustos pazartesi canım ve benim sezeryan mı yoksa normal mi olacağım belli değil bakalım kısmet ama olur yani aynı gün belli olmaz kocamızın rüyası bu yönde

bir eşlere 3 gün izin veriliyor malum sgk da öle sezeryan olacaklar hafta sonu olmayın kocalarınız da izin yapsın 3 günnnnnn yardımcı da olurlar hem

gerçekten çok şaşırdım...geçenlerde gazetede okudum nüfüsa göre özel hastane yatırımı açısından Batman istanbul'dan sonra ikinci sıradaymış. Böyle iyi yönleri de var.

dun tvde bi tarif seyrettim vede bugun canım ceke ceke yaptım ama kotu son yaktım kurabiyeleri altını kapatıcam die acmısım yanlıs yone cevirmisim dolayısıyla yandı olmadı ev yanık kokuo :) icinden 4-5 taneyi zar zor kazıya kazıya kurtardım ve yedim. dahada yapmam ondan :)

türkiye hastanesini aradım 32+0,32+1 de falan çalışabilir raporu almak gerekiyormuş kesin yanacak yani en az 1 hafta 10 gün nasıl bir sistemdir bu anlamıyorum ki çalışan hamileler resmen iki üç bilinmeyenli denklem çözüyorlar

aa dogru fasulye yaa 3austos pazartesiye gliyor haklısın

ya bende diycektim hatıra kim yahu diye:) hic hatiradiye hitap edilmedi heralde eylem e nerdençıktı simdi bir an kim o oldum:)

al iste bir 32+0 diyenhastane daha
benim eskihastane medikal park daki kıl dr ise 31+0 da d emisti valla acacaktı dahatta ben birkaç gunonce olmazmı dedimdi 11 haziran yaparız olur dedi o daediyor 30+4 e nazan actırmıs onuda anlamadım satımı geri çektik falandiyor sonuçta dr elinde olan birseymi bu yanii oyle ise niye diretiyorlarsezaryan olcagı kesin olan hastaların gununun yanması drl arın hosunamı gidiyor anlamıyorumki

hoşgeldin aramıza. bundan sonra daha çok katılmaya çalış. gerçi ben de pek katılamıyorum, işlerin yoğunluğundan ama aklım hep topikte kalıyor. çok hoş burda olmak, arkadaşlıklar kurmak. gerçekten çok hoş.
nazanım 29 ekim benim sat, hemen hemen aynı tarihleri almışız sezeryan için...
kuzum ben aslında normal doğurmak istiyorum ama büyük ihtimalle 20-25 temmuz arası sezeryan olurum. daha henüz tam tarih konuşmadık.

bilmez miyim? 5 sene çalıştım ben adanada. yazın herkes yazlılığına giderdi (benim ailem dahil) ben evde yalnız kalır, o sıcakta işe gider gelirdim. felaket bir şehirdir yazları adana... ama diyarbakırın da yaz sıcağını bilirim ben. o kuru fakat yakıcı bir sıcaktır. adana ise yapış yapış ... hangisi daha kötü karar veremiyorum.
buarad gözünüzaydın canım. bebeğin de sen de iyiymişsiniz. allah huzurla sağlıkla tamamına erdirsin. kilosu da çok çok iyi.

sen de hoşgeldin.... neden izmirde doğum yapmayı tercih ediyorsun? ailen buraya gelemiyor mu doğum zamanı? normalde doktorun burda değil mi?

NAZANNNN

kız niye ece bas asagı pozisyonalmıs diyince sen duygulanıyorsun ki ilahi ne varbunda duygulancakkkk :))))))
ya ne biliim işte, sanki onu öle gözümde canlandırıyorum, zavallım normal yolla çıkmaya hazırlanıyor ama başına geleceklerden haberdar değil. aslında sezeryan onun için daha konforlu ama o doğal olarak kendini kanaldan çıkmaya hazırlıyor ya.... ne biliim işte üzülüyorum. keşke kolay olsa riskli olmasa da hepimiz rahatça normal doğum yapabilsek. şahsen ben kendi adıma çok isterim ama doktorlar öle şeyler anlatıyorlar ki normal doğumla ilgili gittikçe korkmaya başladım. kendim için değil korkum bebeğim için... daha riskliymiş normal doğum. sezeryan bebek için daha iyiymiş....

bir eşlere 3 gün izin veriliyor malum sgk da öle sezeryan olacaklar hafta sonu olmayın kocalarınız da izin yapsın 3 günnnnnn yardımcı da olurlar hem
hey allahım, yolk sacı, kalp atışı, ikili test filan derken artık eşlerin kullanacağı izinleri de konuşmaya düşünmeye başlamışız... ne hoş

gerçekten haklısın esra hoşlarına gidiyor sanırım karnımız burnumuzda yaz sıcaklarında işyerine gelmemiz annem gerçi doktoruma değil kadın doğumdaki personelden birine sordum ama hastane prosedürüdür bu değişmez yane

işyerinden akşam çıkıp sabahına doğuma gidicez nerdeyse

hey allahım, yolk sacı, kalp atışı, ikili test filan derken artık eşlerin kullanacağı izinleri de konuşmaya düşünmeye başlamışız... ne hoş

ay evet nazan haklısın eşlerin iznine kadar düşünüyoruz vallahi ee yazık onlarada biz tüm gün bebeklerle birlikteyiz ama onlar ancak doğunca daha iyi algılayacaklar çok görmemek lazım 3 günü normal olursa planlama şansın yok ama sezeryan olacaksa 3 gün izni bırakmamak lazım dimiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…