2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

zaten favori meyvalarımdır kiraz karpuz demekyararlıymıs yemege devam
aklınızda olsun ama cesitli meyva yiyin tektip yemeyin çokseviyorum diye hepsinde ayrı vitaminvar

Esra günde kaçar tane hangi meyveleri yiyosun ? Ben frenlemeye çalışıyorumda kendimi şekerden korktuğumdan.

benim garibim ecemde dogum pozisyonu almıs 15 gundurherkontrolde bas asagı duruyor sanırım artık geri donmez, ama çıkıs kapısı orda değil yanlıs yerde bekliyor haberi yok :)))))

Senin kız bizim şu oğlanla konuşsada ders verse, benimkininde kafası hala yukarda inat mı ne anası gibi :)

Bır de bı hayalım daha var.. 36 bedenle hastaneden cıkmak.. bıkını gıydıgımde.. yıne mutlu olmak.. anlıyor musunuz benı mafoldumben

İlahi! Sen millete gül Allahın sopası yok işte ahanda bizede gülecek malzeme verdin :)))

36. haftada bilem bakıyolarmış dönmüş mü diye o zamana kadar umut var yani bu doktorlarda sezeryan delüsü haaa. Benimkide dönmedi 31. haftadayım Allahtan umut kesilmez. Sıkıntıya sokma kendini.

Valla satımı degıstırmedı doktor.. 3 kasım dı,oyle de kaldı. ama 20 temmuz erken degıl mı Nazan.. 1 kasım sat baz alındıgında,neden 23 ekım e cekıldı?

çok iyi anlıyorum canım. ama hayalkırıklığına uğramamak istiyorsan bence hayalini şöle revize edelim;
38 bedenle hastaneden çık, eylül ayında bikiniyle denize gir.

Yok ve yafrum.. ne halde cıkacagımı bılıyorum.. hazırlıklıyım.. bakma ıste ütopık bır durum benım hayal :)) .. su emme ısını de hallettıkten sonra, gerekenı yapacagım zaten.. ama sezeryan olmanın dezavantajı karın 7 aylık cıkıcas.. orası malum

Bır de bı hayalım daha var.. 36 bedenle hastaneden cıkmak.. bıkını gıydıgımde.. yıne mutlu olmak.. anlıyor musunuz benı mafoldumben

hangi sinemada oynuyor o film yavrum, soyle biz de gidelim:)) hayal bunlar hayall...ben 40ima kadar 40 bedene sigayim baska bisey istemem...
1 ay once gorumcem bana 44 beden panolonunu verdi bacaktan yukari cikmadi:))))ki o baya kiloludur 42-44-46 arasi gider gelir, hayati boyunca 36 beden biri olarak onun kiyafetlerine girememek bana koydu diyim:)))

meltem evet cnm nihal hn gittim..saol cnm önerin için..benim doğum 20si ..senden sonra yanii
eylem bende öle umut ediyorum cnm..ne bilim hep böle ayaklar aşada..hiç değişmedi...belkid değişir..sağlıkla inşallah...

Kısıııım sabahtan beri yazılanları okumuyor musun hatun, erken doğum yapmaya mı karar verdin? Bi de ev süpüreyim, toz alayım, temizlik yapayım diyosun.Yorma bari kendini. Hava da nefes aldırmayacak kadar sıcak. Dikkat kendine cicim.

gözünaydın güzel gözlü TUANAcım. bence dönme ihtimali var hala. benimki de ters duruyor ama hep döneceğini umudediyorum. hatta konuşuyorum kızımla dön ne olur annecim diye. cuma günü gideceğiz doktoruna bakalım sözümü dinleyip dönmüş olacak mı?

Daha gosterıme gırmedı.. as kaldı.. yakında vızyona gırecek kaydirigubbakcemile3

benim SATımı hamileliğim daha en başlarında 23 ekime çekmişti doktorum. usg ölçümlerine göre erken döllenme saptamıştı. bebek hep bir hafta önden gidiyordu. zaten internette de diyor ki "ilk haftalarda vajinal usg ölçümü bebeğin gerçek haftasının bulunmasında önemlidir. satla uyumsuzluk varsa gereken düzeltme yapılır" diyor. yani ilk 11 haftada bebeğin ölçümleri erken döllenme ya da geç döllenme olup olmadığını gösteriyormuş. bende de erken döllenme çıkınca doktor 23 ekim olarak dikkate aldı hep satımı. raporumu da ona göre verdi ve muhtemelen 27-30 temmuz arası normal doğum , sezeryan olursa da bir hafta kadar daha önce...

bi de her sezeryan olan göbekli çıkmıyor hastaneden. benim kuzenim mesela sezeryan oldu ama gayet fitti hastaneden çıkarken. gerçisi kendisi topu topu 9 kilo almıştı 1.73 boyuna ama olsun. demek ki 38 beden çıkma ihtimalin hala var.

bırakın bari hayalini kursun evrisim ya hayali bile guzel dimi 36 beden tiril tiril kıyafetler.

ben bazen esimin tshirtlerini giyiyorum yada kendime bisey bakacaksam xl lere bakmak cok gucume gidio ama diorumki olsun 3 ay sonra citir anne olucam ozaman daha keyifli olcam :)) oyle teselli ediorum kendimi. alt beden degismedi benim ustten gidio alt aynı 38 ama doguma kadar 40 olurum sanırım .

tazecim kayısıyı hosaf yap icinden kayısıları cıkar bos siseye koy souguyunca dolaba koy kola vs yerine icersin yemeklerin yanında dusun ben yesil erigi yaptım boyle ama icerken hic erik tadı gelmio cok guzel bir icecek oluyo bu yaz gununde bi dene derim sevmezsen icmezsin olur biter annenlere verirsin yada esine icicrirsin :)

ben çıkıp biraz sıcak hava alayım. banka çok serin. dışarısı da fırın gibi. allah DıDEye, HELıNe KAYRAya sabır versin. ha bi de KAÇAKKEDıye... izmirliler de pişiyordur ama en azından onların denizkenarına filan inme şansları var. istanbul idare eder.... ben bi tur atıp geleyim.

buarada drun verdigi egzersizleri yaptım gercekten faydalı dusumuda aldım oyle terlemiosun hos dus alacak kadar yani hic terlemiosun ama hareketlerini kolaylastırıcı egzersizler keske simdiye kadar yapsaymısım 5.ayımdan beri elimde kadın ptesi artık basla diyince anca baslayabildim. ev gocuyo yavas yavas giriseyim bakayım islere arada gelirim dinlenmeye.

ben sezeryan olsam 07.08.09 tarihini isterdim size bir tuyo olsun :))

alkisalkisalkis Evet, evet, evet... Geçen sene satı 10 kasım olan bir arkadaşım 08.08.08 de sezaryen olmuştu. Bana da doktor geçen ay gittiğimde 08.08 demişti. Benim satım 11 kasım, 07.08.09 u önericem bugün bakalım, ne diyecek :)

Tarifin için ayrıca teşekkür ederim.

tuana3434 kullanıcısından alıntı slm kıslar...dr den geldim bebişim hala ters,,dr hepmi böle dedi evet dedim hiç dönmedi dedim...biraz zor dedi hani yer değiştiriyosa zaman zaman döner derimde bu zaman kadar böleyse bakalım dedi ...sezeryan gözüküyo yani bana...çok istiyodum normal olmasını. kısım sağlıkla gelsinde ne yapalım.. bebişim ii çok şükür... gpyesracım cnm ben dr beğendim sanmıyorum kilon için bişi desin bana bişi demedi başladığım kiloyuda söledim...test edilmiştir

canım maşşalah bebişine herseyın yolunda olmasına sevındım.ebebgın ters dıe üzülme hiç,en son 36.haftaya kadar yolu var.hazıran annelerınde bırınınkı 36.haftasında dönmüş mesela,bakalım bızımkı ne alemde haftaya görces kısmetse.valla bebegım bı asagıda bı yukarıda.benımıde daha tam pozisyon almadı

Bence gülünecek birşey değil. İlla ki yapar pH değişikliği. Vajinanın normal pH'ı 3.8miş. Zeytinyağının ortalama 5 civarı. Yani vajinanın asitliğini azaltmış olursunuz ki, bu da daha kolay mikrop kapmaya açık hale getiri. Yapmayın derim:1closedeyes:
Doğal yollarla halletmek bence de en güzeli. 35. haftadan sonra mümkün olduğu kadar hareketli olmak, merdiven inip çıkmak, alaturka tuvalete oturur gibi oturmak işe yarıyormuş. Bir de ayakta çalışanlar daha kolay doğururmuş. Misal, öğretmenleryerimseniben
benim garibim ecemde dogum pozisyonu almıs 15 gundurherkontrolde bas asagı duruyor sanırım artık geri donmez, ama çıkıs kapısı orda değil yanlıs yerde bekliyor haberi yok :)))))
Oy yerim ben o uslu kızıopuyorumnanaktanNe yapsın annesi, senin planlarından haberi yok ki kuzucuğumun:CüvCüv:
Anlıyorum kuzum....anlıyorum da......neysenaniknanik

Gözün aydın canım. Tabii ki önce bebeğimizin sağlığı. Şimdi ben kara kara düşünmeye başladım ya bebişim çok büyük olursa diye:bbo:Şekerli ortamdan en kısa sürede bebeği uzaklaştırabilmek için erken almayı tercih ediyormuş doktorlar. Öyle olursa bana da sezeryan diyebilirler:çok üzgünüm:

Kızlar dÜnyanım alıntısını yaptım saatledır okumaktan ŞaŞı oldum,bır ara sayfa kapandı ve herŞey sılındı.gÜzel dıleklerınız ıÇın teŞekkÜr ederım arkadaŞlar.rabbım kımseyı Üzmesın ınŞallah...

yav evrişşş bir de havalar o kadar sıcak ki zaten nefes alamıyorum klimada kurttukça kurutuyor burnumu keşler gibi çekiyorum habire burun spreyini...tam 40.haftada doğarsa benim nevam ağustos sıcağını da yiyeceğiz..hayırlısı artık bakalım tohtor ne diyecek..bir gelse cumartesi güzel haberler verse bana gerisi hikaye zaten

off bugun yine mayisikim, ogleden sonra ogrencilerin sinavi var, kul yutmaz olmama gerek ama hic dolasicak halim yok, oturucam valla, kopya cekenin direk kagidini alicam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…