2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

böyle bir şey yaptıysa yani sırf ilgi çekmek için hakikaten ruh hastası..

allah yardımcın olsun..dualarım seninle...

kayra ruh hastası o kadın belli!!!! utanmadan yardım istiyor inanamadım okuyunca...

ama jennyin dedği mantıklı..zeki kadındır o

ne bileyim kızlar ya.62 gündür yatıyorum yavrum zamanında doğsun diye.allahın verdiği can minicik bir kalp...allah ıslah etsin ne diyeyim...

böyle bir şey yaptıysa yani sırf ilgi çekmek için hakikaten ruh hastası..

canım aklı başında olan biri böyle ciddi bir durumun önünde oturup bir internet sitesinden yardım istemez - hani tamam çocuğunu istemiyo olabilir ama çaresini burda mı arayacak allahını seversen Birde tahsilli biri - bana palavra gibi geldi Mşallah iyide ilgi çekmiş baksana

Cambaz'ım,
Çok geçmiş olsun canım. Dualarım seninle, inşallah bebişin kalabildiği kadar kalır içeride.

Bana destek olan tüm arkadaşlara da burdan ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Çok geçmiş olsun
Bebeğinin zamanında gelmesi için sualarımız seninle unutma - moralini yüksek tut!

kızlar naslsınız o topiği okudumda o kadını yolmak geldi içimden
zaten sinirim burnumda bi yerlerden çıkartmam gerekiyodu iyide oldu
keyfim yok hiç sadece okumakla yetinicem kötü bi gece geçirdim..
yarın kendime gelmiş olurum muhtemelen
sanırım aranızda hamilelik hormonları en moktan ve en yoğun çalışan benimki :çok üzgünüm:

aman bırakın ya ne sinirleniyosunuz elalemin saçamlıklarına - bebişlerimize zarar vermeyelim böyle şeyler yüzünden - ki ben hala inanmıyorum bunun gerçek olduğuna ya neyse
Esracım hayırdır neyin var - bişey mi oldu gece???

sen de maşallah amma marifetlisin be BABYMOM. ben var ya fırında kekmiş börekmiş hiiiiç yapmam. en son ne zaman yapmıştım hatırlamıyorum bile.

çok ilginç. ben aldım valla 31+3 ken. şart değil 32nin bitmesi diye biliyorum ben.

yanlış anlaşılmasın, ben sezeryan olacağım için 23 ekim olarak dikkate alınmadı satım. sebebini açıklamıştım, benim satımı doktorum daha 8.haftamdayken 23 ekim olarak değiştirmişti. raporumu da 23 ekime göre verdi. bir hafta öne yazdırmayı rica edecektim doktordan iznim yanmasın diye ama onun için daha erken davranmış olmam gerekiyordu. yani benim zaten normal doğum tarihim yazıldı rapora. eğer sezeryan olacak olursam bir haftam filan yanabilir. o yüzden diyorum ya 31.hafta biter bitmez gidin doktora, beklemeyin 32 bitsin diye. hatta kesin sezeryan olacaksanız 30+ da gidin bi konuşun belki muhtemel doğum tarihini bir hafta erken yazdırabilirsiniz.

çok geçmiş olsun canım. inşallah bekler bebeğin bir kaç hafta daha. dua ederiz tabi, etmez miyiz hiç. ama herşey normalse neden erken doğum olacağını düşünüyorlar ki? anlamadım ben....

kolay gelsin. aman ha kendini yorma. yavaş yavaş yaparsınız. çoğunu eşine yaptır zaten.

NAZANNNN

kız niye ece bas asagı pozisyonalmıs diyince sen duygulanıyorsun ki ilahi ne varbunda duygulancakkkk :))))))

ne yalan söyliyeyim ben de duygulandım bu cümleden, yani ece masum habersiz ya olaydan, e sen de sezeryan olacak diyosun ya, yani ece habersiz ve uslu bir bebiş olarak kafayı yoluna sokmuş ya, bu beni duygulandırıyor. senağlama

Dün gece neredeyse uzun bir süre oturarark uydum desem yeridir, oturarak derken, yastıkları sırtıma dizdim yatakta, bir o yastığa bir bu yastığa dayanıp anca uyuyabildim. Bir de kemik ağrıları devam ediyor tabi.

Dide'cim cumartesi güzel haberlerle gel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…