bence palavra yapıyo ya - insan istemese de bukadar açık açık yazmaz böyle bir şeyi - insan kendine bile itiraf etmeyi korkar ne kalmış ki bir paylaşım sitesinde yardım istesin Tepki olacağını biliyo ve öyle bir yazı yazmış
Ben şahsen böyle düşünüyorum
HASTANEYE KALDIRILDIM.....
Arkadaslar basıma neler geldi....
pazar akşamı gaz sancısı şeklinde sancılarım vardı ve pazar gecesi sancılarım cogaldı ve dr.umu aradık hemen hastaneye gitmemi soyledi..
hastanede yapılan tetkikler ve ultrasondda bir şey cıkmadı ama şikayetlerım soru işareti bıraktı....bebişim maşallah gayet saglıklı suyumuzda ii.
pazartesi kendi dr. um gormek istedi cagırdı apar topar gittik.bu arada bebişin hareketleri aşagya dogru baskılı olmaaya basladı...
rahmime baktı 4 cm. kısalma yok.bebek gaayet ii.maşallah...
ancak şikayetlerim tamamen ERKEN DOGUM BELİRTİLERİYMİŞ...
NST ye bagladı sancılarımı kontrol etti o da ii cıktı.eve gonderdi evde 1 hafta hareketsiz istirahat ve bol su bir de gebelik hormonu progesteron içeren bir ilaç veerdi.uygulamama ragmen kızım rahat durmuyoooo.
Ama şimdi hastenedeyimşimdi serumlar takılıyor cumaya kaadar burada kontrol altındatım.benim kızım erken davranıyo teyzeleri...Ama merak etmeyin moralim gayet ii ve dr.uma cok guveniyorum..
burada amaç erken dogumu mumkun oldugunca ertelemek hatta durdurabilmek...
KIZIM DURU VE BENDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ......daha hiç bir hazırlıgım yokkkkk.
kayra ruh hastası o kadın belli!!!! utanmadan yardım istiyor inanamadım okuyunca...
bence palavra yapıyo ya - insan istemese de bukadar açık açık yazmaz böyle bir şeyi - insan kendine bile itiraf etmeyi korkar ne kalmış ki bir paylaşım sitesinde yardım istesin Tepki olacağını biliyo ve öyle bir yazı yazmış
Ben şahsen böyle düşünüyorum
kayra şu anda tüylerim diken diken..duygularımı anlatamam gözlerim dolu dolu oldu..bir çoğumuz ne kadar istediğimiz halde düşük yapmış bazılarımız binbir uğraşla hamile kalmış insanlarız..onu anlamamız imkansız gibi bir şey..ne olursa olsun bu bir cinayet..evladına tutunsana be kadın sımsıkı tutsana
ama jennyin dedği mantıklı..zeki kadındır o
böyle bir şey yaptıysa yani sırf ilgi çekmek için hakikaten ruh hastası..
pazar akşamı gaz sancısı şeklinde sancılarım vardı ve pazar gecesi sancılarım cogaldı ve dr.umu aradık hemen hastaneye gitmemi soyledi..
hastanede yapılan tetkikler ve ultrasondda bir şey cıkmadı ama şikayetlerım soru işareti bıraktı....bebişim maşallah gayet saglıklı suyumuzda ii.
pazartesi kendi dr. um gormek istedi cagırdı apar topar gittik.bu arada bebişin hareketleri aşagya dogru baskılı olmaaya basladı...
NST ye bagladı sancılarımı kontrol etti o da ii cıktı.eve gonderdi evde 1 hafta hareketsiz istirahat ve bol su bir de gebelik hormonu progesteron içeren bir ilaç veerdi.uygulamama ragmen kızım rahat durmuyoooo.
Ama şimdi hastenedeyimşimdi serumlar takılıyor cumaya kaadar burada kontrol altındatım.benim kızım erken davranıyo teyzeleri...Ama merak etmeyin moralim gayet ii ve dr.uma cok guveniyorum..
KIZIM DURU VE BENDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ......daha hiç bir hazırlıgım yokkkkk.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/285049-acil-yardim-lutfennn.html
linkini kopyaladım.bir bakın ya.beni siteden atacaklar ama haksızmıyım delirdim ya
sen de maşallah amma marifetlisin be BABYMOM. ben var ya fırında kekmiş börekmiş hiiiiç yapmam. en son ne zaman yapmıştım hatırlamıyorum bile.dun tvde bi tarif seyrettim vede bugun canım ceke ceke yaptım ama kotu son yaktım kurabiyeleri altını kapatıcam die acmısım yanlıs yone cevirmisim dolayısıyla yandı olmadı ev yanık kokuo :) icinden 4-5 taneyi zar zor kazıya kazıya kurtardım ve yedim. dahada yapmam ondan :)
çok ilginç. ben aldım valla 31+3 ken. şart değil 32nin bitmesi diye biliyorum ben.türkiye hastanesini aradım 32+0,32+1 de falan çalışabilir raporu almak gerekiyormuş kesin yanacak yani en az 1 hafta 10 gün nasıl bir sistemdir bu anlamıyorum ki çalışan hamileler resmen iki üç bilinmeyenli denklem çözüyorlar
yanlış anlaşılmasın, ben sezeryan olacağım için 23 ekim olarak dikkate alınmadı satım. sebebini açıklamıştım, benim satımı doktorum daha 8.haftamdayken 23 ekim olarak değiştirmişti. raporumu da 23 ekime göre verdi. bir hafta öne yazdırmayı rica edecektim doktordan iznim yanmasın diye ama onun için daha erken davranmış olmam gerekiyordu. yani benim zaten normal doğum tarihim yazıldı rapora. eğer sezeryan olacak olursam bir haftam filan yanabilir. o yüzden diyorum ya 31.hafta biter bitmez gidin doktora, beklemeyin 32 bitsin diye. hatta kesin sezeryan olacaksanız 30+ da gidin bi konuşun belki muhtemel doğum tarihini bir hafta erken yazdırabilirsiniz.al iste bir 32+0 diyenhastane daha
benim eskihastane medikal park daki kıl dr ise 31+0 da d emisti valla acacaktı dahatta ben birkaç gunonce olmazmı dedimdi 11 haziran yaparız olur dedi o daediyor 30+4 e nazan actırmıs onuda anlamadım satımı geri çektik falandiyor sonuçta dr elinde olan birseymi bu yanii oyle ise niye diretiyorlarsezaryan olcagı kesin olan hastaların gununun yanması drl arın hosunamı gidiyor anlamıyorumki
Selam kızlar
Bizim badanamız bitti - ama bende bittim
Kendimi çok kötü hissediyorum - iğrenç bi baş ağırısıkafamı kaldıramıyorum resmen Birde dün fazla ayakta mı kaldım ne topluklarım feci ağırıyo basamıyorum resmen Ütümde bi ağırlık var bi ağırlık.... Ev darma duman - badana kokusu çıkana kadar odaya da fazla giremiyorum Yığdık herşeyi tek odaya - aradığım hiç bişeyi bulamıyorum Of ya öyle bi iş bekliyo ki beni düşünmesi bile yoruyo - zaten belimin ağırısı uyutmuyo geceleri of of
Birde hava - ay bu sıcak ne böyle ya nefes alınmıyo Daha 2 ay nasıl geçecek düşünmek bile istemiyorum
Bugün pek havamda değilim anlicağınız - herşey üstüme üstüme geliyo sanki
NAZANNNN
kız niye ece bas asagı pozisyonalmıs diyince sen duygulanıyorsun ki ilahi ne varbunda duygulancakkkk :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?