gözün aydın canım.dönmez merak etme.benim ki de 28.haftada doğum pozisyonundaydı.doktor memnun kaldı geçen hafta gittiğimde yine doğum pozisyonundaydı.artık büyüyorlar.dönecek kadar yerleri yok
canım sezeryan olsun.önemli olan sağlıkla kucağımıza almak.sezeryanında kendine göre avantajları var.sağlıkla gelsinlerde
Hadı yaa Helin.. Kuzey de sımdı kafası asagıda.. ayaklar gobegımın ustunde.. ama eskısı gıbı fıkır fıkır donemeyecek mı dıyorsun yanı.. ???
:1hug:ne yalan söyliyeyim ben de duygulandım bu cümleden, yani ece masum habersiz ya olaydan, e sen de sezeryan olacak diyosun ya, yani ece habersiz ve uslu bir bebiş olarak kafayı yoluna sokmuş ya, bu beni duygulandırıyor. senağlama
inşallah canım benim..o gün hepiniz yanımda olsanız da yemek mısmarlasam size şöyleeDün gece neredeyse uzun bir süre oturarark uydum desem yeridir, oturarak derken, yastıkları sırtıma dizdim yatakta, bir o yastığa bir bu yastığa dayanıp anca uyuyabildim. Bir de kemik ağrıları devam ediyor tabi.
Dide'cim cumartesi güzel haberlerle gel inşallah.
kaçırmazssın sen az geyik değilsin ama sen de pek takılmıyon buralara hatıra gibi.Kızlar geçmişe fazla bakamıyorum, bu sıcaklarda bilgisayar başında durmak da zorlaşmaya başladı sanırım. O yüzden teruk etmeyi, hayırlı olsun, geçmiş olsun demeyi kaçırdığım kimse varsa kusura bakmayın lütfen. Teruk'u kaçırmadım o ayrı alkisalkisalkis
sakaleyn, düşmüşsün canım geçmiş olsun.
Ben de düştüm dün. Elim ve dizlerimin üstüne düştüm ama bebiş de içeride biraz sarsılmıştır zannımca. Sinirim bozuldu oturdum hemen bir kenara. İnsanlar geldi yardım etti kaldırdı beni, utanç da duyuyor insan, kocaman bir göbüşle yerlerde :)) Bir süre hareket etmedi bebişim, sonra baktım kıpırdanıyor, rahatladım. Neyse, çok şükür bi sıkıntı olmadı, biraz ödümüz koptu o kadar :)) Göbek öne çekiyor artık tabii :))
fıkır fıkır olmasa da hala dönme durumları olabilir diye biliyorum kuzuların...
sakaleyn, düşmüşsün canım geçmiş olsun.
Ben de düştüm dün. Elim ve dizlerimin üstüne düştüm ama bebiş de içeride biraz sarsılmıştır zannımca. Sinirim bozuldu oturdum hemen bir kenara. İnsanlar geldi yardım etti kaldırdı beni, utanç da duyuyor insan, kocaman bir göbüşle yerlerde :)) Bir süre hareket etmedi bebişim, sonra baktım kıpırdanıyor, rahatladım. Neyse, çok şükür bi sıkıntı olmadı, biraz ödümüz koptu o kadar :)) Göbek öne çekiyor artık tabii :))
döner evrişim yaa.benim pampikim kafa aşağıya döndkten sonra daha bir hareketli oldu..ama tabi bu haftalar amniyon sıvısısnın en çok olduğu haftalar ilerleyen zamanlarda su azalacak yer daralacak daha az hareket edecekler..Hadı yaa Helin.. Kuzey de sımdı kafası asagıda.. ayaklar gobegımın ustunde.. ama eskısı gıbı fıkır fıkır donemeyecek mı dıyorsun yanı.. ???
niye utanç verici olsun ucizem yaaa.hem değiştir şu yukarıdaki depresyon yazısını..yok senin depresyon hakkın..böyle mucizevi günlerdesakaleyn, düşmüşsün canım geçmiş olsun.
fıkır fıkır olmasa da hala dönme durumları olabilir diye biliyorum kuzuların...
ben kendim köfte olmuşum evrim..çok içliyimdir öyle böyle değil..hem içli hem acılıIyı olacak hersey Dıdom.. Helın gııbı sende gusel haberlerle doneceksın.. elınden bı içli kofte yerim artık :))))
sence? bir analiz et bakam kuşumDıdomm.. bu yenı avatarın, ruh halını mı yansıtıyor annemm ??
:1hug:
inşallah canım benim..o gün hepiniz yanımda olsanız da yemek mısmarlasam size şöylee
kaçırmazssın sen az geyik değilsin ama sen de pek takılmıyon buralara hatıra gibi.
Cok gecmıs olsun be annemm:)) ne utanacaksın, yercekımı kanununa aykırı halımız :)9 kıyamam sana :))
Su yer degıstırme konusunda.. bır suredır Kuzey aynı yerde hep, hıc degıstırmedı.. arada meksıka dalgası falan yapıoo.. degısıyor dıye dusunuyordum ama genelde onu hep kafa asagıda pozısyonunda hıssedıyorum.. ondna bırden dank ettı Helın de yazınca.
geçmiş olsun canım...
döner evrişim yaa.benim pampikim kafa aşağıya döndkten sonra daha bir hareketli oldu..ama tabi bu haftalar amniyon sıvısısnın en çok olduğu haftalar ilerleyen zamanlarda su azalacak yer daralacak daha az hareket edecekler..
niye utanç verici olsun ucizem yaaa.hem değiştir şu yukarıdaki depresyon yazısını..yok senin depresyon hakkın..böyle mucizevi günlerde
efet ben de..
ben kendim köfte olmuşum evrim..çok içliyimdir öyle böyle değil..hem içli hem acılı
sence? bir analiz et bakam kuşum
malesef benim oğlanda ters duruyo umarım döner çünkü normal doğum istiyordum bende konuşuyorum aftabru umarım söz dinlerler gerçi aslan burcu bildiğini okurmuş kaydirigubbakcemile3 ama hayırlısı napalım sağlıcakla doğsunlarda inşallahgözünaydın güzel gözlü TUANAcım. bence dönme ihtimali var hala. benimki de ters duruyor ama hep döneceğini umudediyorum. hatta konuşuyorum kızımla dön ne olur annecim diye. cuma günü gideceğiz doktoruna bakalım sözümü dinleyip dönmüş olacak mı?
çok iyi anlıyorum canım. ama hayalkırıklığına uğramamak istiyorsan bence hayalini şöle revize edelim;
38 bedenle hastaneden çık, eylül ayında bikiniyle denize gir.
benim kızda hep tersti sonra yan döndü iki gün sonrada nolaması gereken pozisyonu aldı..bu saatten sonra yerleri de daraldı artık dönmezler bence de.
Bır de bı hayalım daha var.. 36 bedenle hastaneden cıkmak.. bıkını gıydıgımde.. yıne mutlu olmak.. anlıyor musunuz benı mafoldumben
kızlar ben ne zamandır balık yemiyorum yaklaşık 3 aydır, et yiyemiyorum , tavuk bazen ama ceviz yiyorum hergün sütte doğru dürüst içemiyorum bakliyat arada sırada yiyorum yumurta bol tüketiyorum.bişey olmaz dimi hergün bulantı canıma okuyo :bbo: :bbo: napabilirim eksik kalmaz demi bebişimin gelişimi nolur olasın kötü şiyler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Yaa kızlar ben haftada 1 defa kırmızı et yemeği yapıyordum. 2 gün falan onu yiyorduk. Ama sıcaklarla birlikte canım hiç et istemiyor, hatta midemi bulandırıyor. Bir de yumurta.. Normalde hastasıyımdır. Bazı günler 2 tane yerim, o derece severi yumurtayı ama ı ıh, canım hiç mi hiç istemiyor.
Varsa yoksa kendimi ! yemek istiyorum :)) Ve kendim gibi sebzeleri.. Bİr de balıktan bıkmıyorum. Haftada 1 bazen 2 defa yiyorum. Ama protein olayı biraz sarpa saracak gibi çünkü bakliyat da pek sevmem... Tohtur beye söyliyim bakalım ne diycek?
:)
nazan ya bende öle karpuz istiyorum ama güzel çıkmıyo sinir oluyorummm
buarada ben 2 kilo almışım 1 ayda ve henüz hiç çatlağım olmadığı için dr. sordu sen ne kullanıyorsun die bi kenara not aldı doğuma kadar kullanmaya devam et hiç olmucak sende catlak öle gb gözüküyo dedi...çok sevindim inş.hiç catlamıycamm
SLM KIZLARRR
biz dr.dan geldik ayyyyyyy ccookk mutluyum gördüm sonunda kızımızı canımbenim 1500 kilo olmuş ve 37 cm şimdilik herşey normal suyumuz tüm ölçümlerimiz ayrıca pozisyonumuzda normal inş.ters dönmez de sonuna kadar böle gider.
8 temmuza kadar sık dişini sakın yorma kendini dinlen ondan sonra ne zaman olursada önemli değil dedi dr. neyse ben şimdi yemek hazırlıycam kaçıyorum hemen
50lik yaptırdın ve doktor sorun görmediyse yaptırmıyorsun canım
arkadaşlar, benim dergi çekimleri salı günü olacak galiba. acaba salıya kadar saçlarımı boyasam mı şu lorealin amonyaksız boyasıyla? ya da bant filan takıp beyazları kamufle mi etsem? size yeni bir fotomu ekleyim de siz bi bakın bakiim çok kötü görünüyor mu saçlarım?
HASTANEYE KALDIRILDIM.....
Arkadaslar basıma neler geldi....
pazar akşamı gaz sancısı şeklinde sancılarım vardı ve pazar gecesi sancılarım cogaldı ve dr.umu aradık hemen hastaneye gitmemi soyledi..
hastanede yapılan tetkikler ve ultrasondda bir şey cıkmadı ama şikayetlerım soru işareti bıraktı....bebişim maşallah gayet saglıklı suyumuzda ii.
pazartesi kendi dr. um gormek istedi cagırdı apar topar gittik.bu arada bebişin hareketleri aşagya dogru baskılı olmaaya basladı...
rahmime baktı 4 cm. kısalma yok.bebek gaayet ii.maşallah...
ancak şikayetlerim tamamen ERKEN DOGUM BELİRTİLERİYMİŞ...
NST ye bagladı sancılarımı kontrol etti o da ii cıktı.eve gonderdi evde 1 hafta hareketsiz istirahat ve bol su bir de gebelik hormonu progesteron içeren bir ilaç veerdi.uygulamama ragmen kızım rahat durmuyoooo.
Ama şimdi hastenedeyimşimdi serumlar takılıyor cumaya kaadar burada kontrol altındatım.benim kızım erken davranıyo teyzeleri...Ama merak etmeyin moralim gayet ii ve dr.uma cok guveniyorum..
burada amaç erken dogumu mumkun oldugunca ertelemek hatta durdurabilmek...
KIZIM DURU VE BENDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ......daha hiç bir hazırlıgım yokkkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?