2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hadı yaa Helin.. Kuzey de sımdı kafası asagıda.. ayaklar gobegımın ustunde.. ama eskısı gıbı fıkır fıkır donemeyecek mı dıyorsun yanı.. ???

sakaleyn, düşmüşsün canım geçmiş olsun.

Ben de düştüm dün. Elim ve dizlerimin üstüne düştüm ama bebiş de içeride biraz sarsılmıştır zannımca. Sinirim bozuldu oturdum hemen bir kenara. ınsanlar geldi yardım etti kaldırdı beni, utanç da duyuyor insan, kocaman bir göbüşle yerlerde :)) Bir süre hareket etmedi bebişim, sonra baktım kıpırdanıyor, rahatladım. Neyse, çok şükür bi sıkıntı olmadı, biraz ödümüz koptu o kadar :)) Göbek öne çekiyor artık tabii :))

:1hug:
inşallah canım benim..o gün hepiniz yanımda olsanız da yemek mısmarlasam size şöylee
kaçırmazssın sen az geyik değilsin ama sen de pek takılmıyon buralara hatıra gibi.

fıkır fıkır olmasa da hala dönme durumları olabilir diye biliyorum kuzuların...

Cok gecmıs olsun be annemm:)) ne utanacaksın, yercekımı kanununa aykırı halımız :)9 kıyamam sana :))

Su yer degıstırme konusunda.. bır suredır Kuzey aynı yerde hep, hıc degıstırmedı.. arada meksıka dalgası falan yapıoo.. degısıyor dıye dusunuyordum ama genelde onu hep kafa asagıda pozısyonunda hıssedıyorum.. ondna bırden dank ettı Helın de yazınca.

yok kızlar 32.haftaya kadar dönebilirmiş.son olarakta 36.hafta bakıyoruz dedi doktor.benim bile birkaç günüm var ama benim sıpa dönmemiş.yan yatıyor.bir ihtimal döner dedi.çünkü hala çok geziyor...

Son düzenleme:
Iyı olacak hersey Dıdom.. Helın gııbı sende gusel haberlerle doneceksın.. elınden bı içli kofte yerim artık :))))

geçmiş olsun canım...

Hadı yaa Helin.. Kuzey de sımdı kafası asagıda.. ayaklar gobegımın ustunde.. ama eskısı gıbı fıkır fıkır donemeyecek mı dıyorsun yanı.. ???
döner evrişim yaa.benim pampikim kafa aşağıya döndkten sonra daha bir hareketli oldu..ama tabi bu haftalar amniyon sıvısısnın en çok olduğu haftalar ilerleyen zamanlarda su azalacak yer daralacak daha az hareket edecekler..
niye utanç verici olsun ucizem yaaa.hem değiştir şu yukarıdaki depresyon yazısını..yok senin depresyon hakkın..böyle mucizevi günlerde
fıkır fıkır olmasa da hala dönme durumları olabilir diye biliyorum kuzuların...

efet ben de..

eşim pc yi istiyor.şimdi işten geldi annem yemeğini verdi.ve bana talimat geldi kalk uzan.emir demiri keser.malum asker ya.iyi akşamlar.akşam belki girerim...

Iyı olacak hersey Dıdom.. Helın gııbı sende gusel haberlerle doneceksın.. elınden bı içli kofte yerim artık :))))
ben kendim köfte olmuşum evrim..çok içliyimdir öyle böyle değil..hem içli hem acılı
Dıdomm.. bu yenı avatarın, ruh halını mı yansıtıyor annemm ??
sence? bir analiz et bakam kuşum

:1hug:

inşallah canım benim..o gün hepiniz yanımda olsanız da yemek mısmarlasam size şöylee

kaçırmazssın sen az geyik değilsin ama sen de pek takılmıyon buralara hatıra gibi.

içli köfte miiiiiiiiiii :) yerim yerim...
kıyma sevmem ama içli köfte yerim :)

dide'm fırsat olsukça okumaya çalışıyorum, yazacak kadar vakit oldukça da yazmaya.
Bu ara sıcaklardan bunaldım çok bilgisayar da fenalık veriyor, fazla yanaşmıyorum.
Bir de benim bağımlılıklarım var, internet gibi, bir çok dalarsam toparlayamam Allah korusun :)

haklısın evrişim, son 2 ayımızı ayda geçirme şansımız olaydı ah ne kolay olurdu, bi adım at, 1 kilometre uç, sonra istesen de düşemezsin falan :)) su yoktu ama di mi ayda (

Kuzey'i de yerim yerim, tepetaklağım benim :)

geçmiş olsun canım...

sağol kayra'cım..

sen iste ben değişmem mi... naniknanik

ben kendim köfte olmuşum evrim..çok içliyimdir öyle böyle değil..hem içli hem acılı

sence? bir analiz et bakam kuşum

Ben senın benzetme sanatını yerımm yaaa kaydirigubbakcemile3 sıpa senı :))

Ya analız etmesıne ederim.. muzurlukta sınırım yoktur bılırrsın ama su ara daha bı hassassın,Neva nın hatrına sonraya saklıyorumm sana olan muamelelerımı,bekle benı e mi civcivimm benim.. opuyorumnanaktan

merhaba kızlar kociş evde olduğu için pek giremiyorum şimdide alışverişe gittide oturabildim

Mucızem.. bı o ay meselesını cok dusunurum,ozellıkle de uyurken ne enfes olur dıye.. bır de gobegımın seffaf olmasını cok hayal ederım,oğluşumu ıslemek sahane olurdu emınımm.. ne utopık dusuncelerım var di mi?? kaydirigubbakcemile2

malesef benim oğlanda ters duruyo umarım döner çünkü normal doğum istiyordum bende konuşuyorum aftabru umarım söz dinlerler gerçi aslan burcu bildiğini okurmuş kaydirigubbakcemile3 ama hayırlısı napalım sağlıcakla doğsunlarda inşallah

çok iyi anlıyorum canım. ama hayalkırıklığına uğramamak istiyorsan bence hayalini şöle revize edelim;
38 bedenle hastaneden çık, eylül ayında bikiniyle denize gir.

neyse 38 bedende süper mesela benim 40 bedenle hamile kaldığım ve su an 82 kilo olduğum düşünülürse 42 bedene de razıyım ben ama ideal bedene 38 mümkün olmadığını söylesede eşim emzirme bittikten sonra elimden gelenin en iisini yapcam inş umarıom daha fazla almam fil oldum resmen -tatlicadiarzu- :CüvCüv: cokacimcoook

benim kızda hep tersti sonra yan döndü iki gün sonrada nolaması gereken pozisyonu aldı..bu saatten sonra yerleri de daraldı artık dönmezler bence de.

umarım dönerler benimki ve normal isteyen herkesinki :Saruboceq: :Saruboceq:
Bır de bı hayalım daha var.. 36 bedenle hastaneden cıkmak.. bıkını gıydıgımde.. yıne mutlu olmak.. anlıyor musunuz benı mafoldumben

bence sen bu sene olmasada emzirme döneminden sonra kesin eski haline dönersin evrişim üsme kendini
kızlar ben ne zamandır balık yemiyorum yaklaşık 3 aydır, et yiyemiyorum , tavuk bazen ama ceviz yiyorum hergün sütte doğru dürüst içemiyorum bakliyat arada sırada yiyorum yumurta bol tüketiyorum.bişey olmaz dimi hergün bulantı canıma okuyo :bbo: :bbo: napabilirim eksik kalmaz demi bebişimin gelişimi nolur olasın kötü şiyler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım maşallah de kendine kaşı biyerlerini benim karnım göbek deliğine kadar çatlak dolu sayılamayacak kadar yani belki çatlayalı 2 aydan fazla oldu çok kötü ama napalım hasanım sağ olsun o bana yeter ne yapıyosan devam et maşallah

maşallah kızına canım
50lik yaptırdın ve doktor sorun görmediyse yaptırmıyorsun canım

saol burkocum dr bişey demedi 50liği yaptırdım bende unuttu arada kaynadı sandım

ne dergisi canım merak ettim ikiside olabilir ben hiç boyamadım bişey diyemicem

çok geçmiş olsun canım inş zamanında olur dua etcem inş

Sen başlı başına ütopik bi gadınsın zaten evrişim, ama şeffaf göbekle korkmas mıydın yav, ben korkardım ne yalan söyliyeyim :) Ay olayında mutabıkız ama. Bir de aya somon, et, balık yağı, magnezyum, kalsiyum, süt, yoğurt vs. götürme şansımız olsa ohh, yeme de yanında yat.. Ama ayda da doğuramazdık beaa, çocuk doğsa da göbek kordonuna bağlı uçardı havalarda, yakalayacaksın da totosuna vuracaksın da ağlayacak da, hem maske takmak falan lazımdı o zaman, ah ah dünyayı sevmem ama dünya daha iyiymiş :))

evros, balık ve et yemeye çalış lütfen. Tavuğu ise çok tavsiye etmiyorlar hamilelilte, içinde hormon ve antibiyotik olabileceği gerekçesiyle. Yani kendini üzme, bebiş besleneceği şekilde beslenir, ama senin de iyi beslenmen lazım. Bir de tavuk zehirleyebilir yaz aylarında.

Comely
de zehirlenmiş ona da geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…