2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kolay gelsin. aman ha kendini yorma. yavaş yavaş yaparsınız. çoğunu eşine yaptır zaten.

saol canım - zaten hiç acelem yok - yavaş yavaş yapacam zaten nefesim daralıyo sıcaklarda hiç yormicam kendimi - eşine yaptır diyosun da adamcağız 12.30 geliyo gece o saatten sonra da bişey yaptırmak istemiyorum yorgun zaten - ama perdelerimi ona astırcam bakalım yapabilecek mi Herşeyimi kendim yapıyodum bugüne kadar öyle hiç alışık değilim birinin benim işlerime elini sürmesine ama elim mahkum Hatta ve hatta doğuma 1 hafta kala kadın bile çağırmayı düşünüyorum çünkü şimdiden ağır geliyo işler 2 ay sonrasını düşünemiyorum temizlik için

Çok çok gecmıs olsun arkadasım.. Allah yardımcın olsun.. dua edıcem senın ıcın.

Ben ıkı defadır boyadım.. bır hafta sonra ucuncuyu de boyarım.. ınsanın havası degısıyor.. cok mutlu oluyorum ben saclarımı ole canlı renklı guzel gorunce.. amonyaksız boyanın bır zararı yok Nazan.. cekım olsa da olmasa da boya derım ben..

Ya Kayra.. kızıyorum sana haaa ne gıdıp bole manyak manyak seyler okuyup yuregını agzına getırıyorsun.. valla okumadım olanı bıtenı, okumam da.. sen de okuma.. uzak dur bole psıkopat yazılardan, yazık degıl mı evladına yaa

yok be evrimcim valla gezerken gördüm.çok acil yardım deyince küçük hafta gebeliktir bir sıkıntısı vardır yardım edebilirim belki dedim.ben bebeğimi üzmedim canım o masumane bebeğe üzüldüm.neyse...hassasiyetin için sağol canım....

jenny sakın perde asma uzanma sen bilirsin gerçi ama hadi şunu da yapayım bitsin diyo insan. gündüz dinlen akşam hava karardıktan sonra yap işlerini yavaş yavaş...

Kızlar geçmişe fazla bakamıyorum, bu sıcaklarda bilgisayar başında durmak da zorlaşmaya başladı sanırım. O yüzden teruk etmeyi, hayırlı olsun, geçmiş olsun demeyi kaçırdığım kimse varsa kusura bakmayın lütfen. Teruk'u kaçırmadım o ayrı alkisalkisalkis

Sen üzülünce bebeğin üzülüyor, onu demek ıstedım.. tabıkı karar senın.. hassasım sıze karsı, cunku sızler benım ıcın cok onemlısınız.sen de saol...

Geçenlerde 1 gece magnezyum içmeyi unutmuşum, anında görüntü uyurken kramp giriverdi hemen. Gözüm korktu tabi. Ayrıca ben henüz rahim kasılması yaşadım mı yaşamadım mı onu da bilmiyorum. Yani ayırt edemiyorum, belki yaşamışımdır yalancı kasılmalardan. Magnezyum bu kasılmaları da önlüyor ya, yaklaşık 2 ay önce başlamıştım magnezyuma belki de ondan kasılmadı rahmim.

Sen üzülünce bebeğin üzülüyor, onu demek ıstedım.. tabıkı karar senın.. hassasım sıze karsı, cunku sızler benım ıcın cok onemlısınız.sen de saol...

sende bizim için önemlisin.aslında haklısında okuduğum her olumsuz belirtiyi kendimde arıyorum kazara vücudum o na benzer birşey yaşasa dünyadan kopuyorum.gel 36 hafta gel.............................

aftabrucum evde olunca napayım eksik yonlerimi gelistiriyorum bu konuda cok eksigim gelecege yatırım yapıorum yani :))

dide avatarına koptum cok sevimli

topigide okumadım okumayıda dusunmuyorum can sıkıcı seylerden tamamnen uzagım , burayada o tip haberler verilmesin die onyuzmilyonkez soyledik herkes okudugu can sıkıcı olayla basbasa kalsın burdaki diger hamileleride uzmesin insan ister istemez bakar gozu kayar canı sıkılır.

WIRELESS MODEM hakkında
Burko'cum, bizimki de air ties marka ama öyle kablolu kullanma ya da kablosuz kullanma diye bir düğme göremiyorum üzerinde. Demek modeller arasında fark var.

sende bizim için önemlisin.aslında haklısında okuduğum her olumsuz belirtiyi kendimde arıyorum kazara vücudum o na benzer birşey yaşasa dünyadan kopuyorum.gel 36 hafta gel.............................

Ben de az cok bu huyunu bıldıgmden kızdım ya sana.. haberlerın bıle o tur yayınlarını ızlemıyorum ben.. durabıldıgım kadar uzak durmaya calısıyorum.. cunku olmamız gerekenden cok cok daha fazla hassasıs bu donemde.. sırf bu yuzden kendını bole seylerden sakın derım ben.

gözün aydın canım.dönmez merak etme.benim ki de 28.haftada doğum pozisyonundaydı.doktor memnun kaldı geçen hafta gittiğimde yine doğum pozisyonundaydı.artık büyüyorlar.dönecek kadar yerleri yok

canım sezeryan olsun.önemli olan sağlıkla kucağımıza almak.sezeryanında kendine göre avantajları var.sağlıkla gelsinlerde

esrako
kızına maşallah.artık şüphelerden de kurtulmuş olduğuna sevindim.nerdeyse doğumlar başlayacak hala sen kız mı erkek mi çelişkisinden doktorlar yüzünden kurtulamadın.gözünaydın canım

sakalaynmaster
canım çok geçmiş olsun.şükür ucuz atlatmışsın.karnımız büyüdü iyice kızlar ve dahada büyüyecek.o yüzden yürürken çok dikkatli olmalıyız.

çok merak ettim sizin sinirlerinizi bozan mevzuyu ama okumayacağım. kesin çok üzülürüm. zaten sizi okumaya zor yetişiyorum, bi de gereksiz şeyler okumayayım. ama harbi merak da ettim yani. herkes tepki verdiğine göre gerçekten zalim bir anne adayı olsa gerek. neyse şimdi akşam akşam moral bozmama gerek yok. ben çıkıyorum. size iyi akşamlar.

canımsın.daha dikkatli olacağım bu konuda...sağol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…