kolay gelsin. aman ha kendini yorma. yavaş yavaş yaparsınız. çoğunu eşine yaptır zaten.
HASTANEYE KALDIRILDIM.....
Arkadaslar basıma neler geldi....
pazar akşamı gaz sancısı şeklinde sancılarım vardı ve pazar gecesi sancılarım cogaldı ve dr.umu aradık hemen hastaneye gitmemi soyledi..
hastanede yapılan tetkikler ve ultrasondda bir şey cıkmadı ama şikayetlerım soru işareti bıraktı....bebişim maşallah gayet saglıklı suyumuzda ii.
pazartesi kendi dr. um gormek istedi cagırdı apar topar gittik.bu arada bebişin hareketleri aşagya dogru baskılı olmaaya basladı...
rahmime baktı 4 cm. kısalma yok.bebek gaayet ii.maşallah...
ancak şikayetlerim tamamen ERKEN DOGUM BELİRTİLERİYMİŞ...
NST ye bagladı sancılarımı kontrol etti o da ii cıktı.eve gonderdi evde 1 hafta hareketsiz istirahat ve bol su bir de gebelik hormonu progesteron içeren bir ilaç veerdi.uygulamama ragmen kızım rahat durmuyoooo.
Ama şimdi hastenedeyimşimdi serumlar takılıyor cumaya kaadar burada kontrol altındatım.benim kızım erken davranıyo teyzeleri...Ama merak etmeyin moralim gayet ii ve dr.uma cok guveniyorum..
burada amaç erken dogumu mumkun oldugunca ertelemek hatta durdurabilmek...
KIZIM DURU VE BENDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ......daha hiç bir hazırlıgım yokkkkk.
arkadaşlar, benim dergi çekimleri salı günü olacak galiba. acaba salıya kadar saçlarımı boyasam mı şu lorealin amonyaksız boyasıyla? ya da bant filan takıp beyazları kamufle mi etsem? size yeni bir fotomu ekleyim de siz bi bakın bakiim çok kötü görünüyor mu saçlarım?
yok be evrimcim valla gezerken gördüm.çok acil yardım deyince küçük hafta gebeliktir bir sıkıntısı vardır yardım edebilirim belki dedim.ben bebeğimi üzmedim canım o masumane bebeğe üzüldüm.neyse...hassasiyetin için sağol canım....
jenny, eşin assın perdeleri aman ha askın uzanma asmak için, asıversin o kadarını...
Sen üzülünce bebeğin üzülüyor, onu demek ıstedım.. tabıkı karar senın.. hassasım sıze karsı, cunku sızler benım ıcın cok onemlısınız.sen de saol...
sende bizim için önemlisin.aslında haklısında okuduğum her olumsuz belirtiyi kendimde arıyorum kazara vücudum o na benzer birşey yaşasa dünyadan kopuyorum.gel 36 hafta gel.............................
gözün aydın canım.dönmez merak etme.benim ki de 28.haftada doğum pozisyonundaydı.doktor memnun kaldı geçen hafta gittiğimde yine doğum pozisyonundaydı.artık büyüyorlar.dönecek kadar yerleri yokgünaydın burcu teyzesi rüyamda değil dün dr.daydıkda hala etkisindeyim çok şeker olmuşşş büyümüş 1500 gr.olmuş artık allahıma çok şükür doğum pozisyonunda inş.ters dönmez ondan cok korkuyorum
canım sezeryan olsun.önemli olan sağlıkla kucağımıza almak.sezeryanında kendine göre avantajları var.sağlıkla gelsinlerdeslm kıslar...dr den geldim bebişim hala ters,,dr hepmi böle dedi evet dedim hiç dönmedi dedim...biraz zor dedi hani yer değiştiriyosa zaman zaman döner derimde bu zaman kadar böleyse bakalım dedi ...sezeryan gözüküyo yani bana...çok istiyodum normal olmasını. kısım sağlıkla gelsinde ne yapalım.. bebişim ii çok şükür... gpyesracım cnm ben dr beğendim sanmıyorum kilon için bişi desin bana bişi demedi başladığım kiloyuda söledim...test edilmiştir vereliniortak ..
Ben de az cok bu huyunu bıldıgmden kızdım ya sana.. haberlerın bıle o tur yayınlarını ızlemıyorum ben.. durabıldıgım kadar uzak durmaya calısıyorum.. cunku olmamız gerekenden cok cok daha fazla hassasıs bu donemde.. sırf bu yuzden kendını bole seylerden sakın derım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?