2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kırıksın sen bılıuyorsun degıl mı ?? Hıc gulecegım yoktu.. bı an hayal ettım de kordon havada, cocuk havada.. kaydirigubbakcemile3

Evroş; elevıt kullanıyor musun?? madem yıeymıyorsun, barı elevıt ıc duzenlı derım ben.. bır de muz ye her gun muhakkak.

Yazık işte annesi Kuzişe, sen de benim gibi dünyada doğur en iyisi, göbeğinin içini de hayal etmeye devam :))
Çocukken de çok hayal ederdim bu uzay mevzularını... Severdim, isterdim uzaylılar gelsin götürsün beni :))

eşim pc yi istiyor.şimdi işten geldi annem yemeğini verdi.ve bana talimat geldi kalk uzan.emir demiri keser.malum asker ya.iyi akşamlar.akşam belki girerim...

aa kayra benim eşimde esker bilmiyodum seninkini ii aksamlar
valla o kadar merak ediyorum ki onu aslında pencere gibi bişi olsa arada açıp baksak fana olmaqzdı bencede kaydirigubbakcemile3

evet canım elevit kullanıyorum muzuda hergün olmasada yiyodum hergüne çevireyim bunu onunla aram ii 3 karanlık 1 mucize tesekkür ederim sanada

hadi göün aydın bebişinede maşallah
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun..
güle güle giy elbiseni canım

çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah bebegin biraz daha içerde kalır sıkı sıkı tutunur
kolay değil canım o işlerin altından kalkmak bende yaptırdım 15 günde anca kendime geldim topla dur bitmiyo inşallah sende en kısa zamanda düzenine geçersin
üzülme üzülme canını sıkma be güzelimm bebeğini düşün

canın yandımı geçmiş olsun nazrmı ne

Selam kızlar, önce yazayım, sonra geçmişi okurum.

Doktordan geldik. Çok şükür her şeyimiz yerli yerinde. Sadece kilosu biraz beni düşündürdü. 1420 gr! O da haftasıyla uyumlu ama, ben hiç değilse 1600 - 1700 çıkar diye düşünüyordum. Gerçi doktorun bir şey dediği yok ama... Kendi kendime düşündüm işte.. Boyumuz 37 cm.

Bir de büyük tansiyonum yüksek çıktı biraz. 14! Sabahtan da ölçmüştüm, 13,5 gibi çıkmıştı. Tuzu tane hesabı kullanıyorum, neden böyle oldum ki ? Neyse bunun üstüne çıkmasın, çıkarsa haberim olsun, dedi doktor. Herhalde heyecanlandın, dedi bir de...

Kırmızı etten ve yumurtadan soğuduğumu söyledim. "Kırmızı et çok şart değil ama yumurta yemen lazım" dedi. Gene güzel güzel görüntüler verdi bize oğlum. Suyum falan her şey yolundaymış... 1 ay sonra görüşelim, dedi.

ıZıN KONUSUNDA

Biz zaten sezaryenli hastalara 3 ay izin veriyoruz, dedi. Dolayısıyla doğum öncesi iznimi kullanabilirmişim. Ama zaten okullar kapanacak ben izin tarihime gelene kadar. Bir kaç sınav görevi almaktan bişi çıkmaz, nasılsa ev - oukl arası fazla mesafe yok. Ek ders olur...

1 kg aldığımı duyan annem (yanımdaydı) ne düşündü, bilmiyorum. Aramız hala limonlu. Çıkışta "sana içecek bir şeyler alayım" dedi. ıstemedim. Suyum vardı zaten onu içip duruyordum. Bır kaç güne kalmaz aramız düzelir de, arkasından ne gelir bilmiyorum artık.

Son düzenleme:
canın yandımı geçmiş olsun nazrmı ne

Ellerim ve dizlerim acıdı ama geçti sonra angel'cim. Teşekkür ederim...

gözün aydın tazecim. Bence kilo ve boya takılma, her bebişin kilo alım hızı farklı olacak elbet. Sonuçta dr. bir sorun görmemiş. Tansiyon için de geçmiş olsun.

Yumurtayı benim dr. yazın gün aşırı yesen de olur demişti. Siz her gün mü yiyorsunuz yoksa haftada belli bir adet mi?

gözün aydın canım maşallah oğluna tansiyon sıcaktan da olurmu ki bu geldi benim aklıma kendine dikkat et

COK KISA SUREDıR SıZLERı TANIYORUM BURADA SANALDA OLSA ıYı Kı VARSINIZ ARKADAŞLAR...
HEPıNıZE TEK TEK TEŞEKKUR EDERıM.ıNŞALLAH DUALARINNIZI DUYAR ALLAHIM...

MERAK EDEN ARKADASLARIM OLMUŞ ıST.YEDıTEPE UNıVERST.HAST. BOSTANCI KOZYATAGINDAYIM.

ETRAFIMDAKı ODALARDAN YENı DOGMUŞ BEBEK SESLERı GELıYORDU GUNDUZ NıNNı GıBı GELDıLER BANA ...

MORALıM YUKSEK ÇOK ŞÜKÜR.

ERKEN DOGUMA KARSI BEBEıMıN CıĞERLERıNı GELıŞTıRMEK ıÇıN ıĞNE BAŞLANDI BUGUN V E YARIN..
HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE OLSUN.BELKı BEBEĞıM VE BENıM ıÇıN HAYIRLISI BUDUR.

HEPıNıZı COK SEVıYORUMŞeniz

CAMBAZ canım korkacak hiç bir şey yok.. Zaten sen de korkmuyorsun anladığım kadarıyla. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Moralinin yüksek olmasına sevindim...

aftabrucum evde olunca napayım eksik yonlerimi gelistiriyorum bu konuda cok eksigim gelecege yatırım yapıorum yani :))
haklısın canım. benim de bu açığımı kapatmam için kırk fırın ekmek yemem lazım. eşim özellikle rica etti "bak ben seni çok seviyorum ve hiç dert etmiyorum ama çocuğumuz için artık yemek-pasta-börek olayına girmen lazım, arkadaşlarının annelerine özenip durmasın yavrucak" dedi. doğru söze ne denir. çocuklar heves eder böle şeylere, şahsen ben ederdim, severdim sürekli kek börek çörek kokan evleri. ben şahsen bir kere poğaça 3 kere de börek yaptım. hiç kek yapmadım. eşim hiç kekimi yemedi mesela. ben hep soğuk meze türü ikramlıklar yaparım; patates salatası, kısır, çerkeztavuğu, vs vs... bi de yaş pasta yapabilirim hazır keklerle.

sana da geçmiş olsun arkadaşım. düşmekten hiç utanmam. gülene de kızmam. ama hamileyken düşmemiz kötü olabilir. göbeğimizi sert bişekilde çarparsak arkadaşlar bence mutlaka doktora görünelim, bebek hareket ediyor ne de olsa diye rahat olmayalım. umarım başka kimse düşmez.

bence protein alımı önemli. o yüzden zorla da olsa balık ve et tüketmeye çalış. bak ben de hiç sevmem eti, balıktan da hamileliğimde tiksindim, ama sevmeyerek de olsa hergün muhakkak et ya da balık birini yiyorum. sadece ceviz ve yumurta ile olmaz. bence biraz zorla kendini. en azından bakliyat ye bari.
buarada dergi çekimini daha önceden konuşmuştuk. çok yakın bir arkadaşımın kardeşi bi hamilelik dergisinde çalışıyor (bebeğim olabilir, adını unuttum) temmuz sayısına da benim fotomu koymak istiyor. birkaç foto çekecekler, konu onlara ait, benim sadece fotom olacak. ben kesinleşince tekrar bilgi veririm, derginin adını sayısını filan...

Hepınıze ıı akŞamlar tekrar gorusmek uzere...ıyı kı burda kablosuz net vr sızlrle yazısabılıyorum.
Moralımsınız

Cambaz, iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım. Dualarımız seninle ve bebeğinle. ınşallah ciğerleri gelişir ve sıkıntısız bir zamanda, olması gerektiği gibi, sağlıkla sıhhatle doğar inşallah. Moralin hep yüksek olsun. Bol bol sen de dua et.

CAMBAZ, moralinin yüksek olmasına çok sevindim. ağrıların kesilirse çıkacak mısın hastaneden? yoksa doğuma kadar yatacak mısın? bakarsın erken doğum filan olmaz. ama olsa da artık çok erken doğan bebekleri bile yaşatıyorlar. kaldı ki seninki 1 kg yu geçmiştir. şansı daha yüksek. yine de biz dayanabildiği kadar dayansın diye dua edelim.

TAZE kilosu gayet normal. ben 30+2 de gittiğimde 1.500gr çıkmıştı ve doktor çok normal olduğunu söylemişti. nerden çıkarıyorsun ki sen 1600-1700 gr ımı. bebeğin ille de normalden iri mi olmasını istiyorsun? bence haftasına göre uyumlu olması en güzeli.

aftabru, ben düştüğüm zamanları hatırlayıp kendime gülen bir insanımdır ama işte mahçup oluyorum artık, ne biliym, göbek bi yerde ben bi yerde, dağılmışız böyle :) insanlarımız sağolsun yardımsever ama ben hem gülüp hem mahçubiyet hissediyorum işte kaydirigubbakcemile

tazemmm maşallah kuzuna bence kilosu ii benim bebek 1470 bak sizdende 1 hafta öndeyiz ama kilo farkı yok bence ii dr de bişi dememiş bana bile dr kilosu çok ii dedi maşallah annesi

cambazcım canım geçmiş olsun. bebişin kalabildiği kadar kalır inşallah en güvenli olduğu yerde. bebişin ve senin için en hayırlısı olsun inşallah

canim dualarimiz seninle, hersey yolunda gider insalllah..

Yumurtayı benim dr. yazın gün aşırı yesen de olur demişti. Siz her gün mü yiyorsunuz yoksa haftada belli bir adet mi?
ben yumurtayi haftada 3 gun yiyorum ctsi pazar ve hftcici 1 gun, oda ancak sahanda, haslama agzima surmem..

masallah doruk pasa'ya, bence cok iyi..

ama önce bir göbek fotosu ekleyeyim. hem de bebeğimin gardrobları önünde. ahşap rengi olan dolap eski bir dolabımızdı ben onu kapladım. sonra beyaz yatak alınca bir de beyaz dolap yaptırdık ve bu ikisi birbirine uyum sağlasın diye ben onu da diğerinin deseniyle şerit şeklinde kapladım. kırmızı beyaz pitikare bir kağıtla. fotoda çok kötü çıktı kareliolduğu için, inşallah odasını yerleştirince daha güzel fotolar da çekerim. hem süslenmiş haliyle... hele bi yatağı da gelsin de....
göbeğimi çok seviyorum.
sakın bunu yeni elbisem sanmayın, size onunla poz verecektim bu akşam ama denemeden aldığım için biraz büyük almışım. yarın değiştireceğim, yarın akşam onunla poz veriririm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…