2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gunaydin kizlar bugun pek keyfim yok gece hic uyuyamadim, sabah 5e bi cise kalktim e kadar ebelendim, esimde uyyor, sonra uyudum 10 da kalktim, khvalti camasir derken , offf disari cikaimda yok, allahim dun ne guzeldi, bugun nasil bu ruh halimmm..

oluyor canım malesef.artık günleri geçiremiyorum.dışarısı sıcak.doktor 6 dan önce çıkma dedi.bunaldım.

Norra,

Hamileliğimizin ve hormonlarımızın bir armağanı bu sanırım bize... Artık uykularımız gittikçe kötüleşecek, hatta belki hiç uyuyamayacağız. En ufak şeylerde morallerimiz bozulacak. İnş bebişlerimize kavuşunca herşeyi çarçabuk atlatırız... Lohusalık bunalımına da girmessek süper olur de mi?kaydirigubbakcemile5

Ben de Ayça'yı, Nazan'ı merak ettim. Nazan ya dışarıdadır ya da yatağı kuruyorlardır. Ama Ayça neden bişi yazmıyor? O da sadece geçmişi mi okuyor acaba?

AYÇAA, duyuyorsan bizi ses ver...

gunaydin kizlar bugun pek keyfim yok gece hic uyuyamadim, sabah 5e bi cise kalktim e kadar ebelendim, esimde uyyor, sonra uyudum 10 da kalktim, khvalti camasir derken , offf disari cikaimda yok, allahim dun ne guzeldi, bugun nasil bu ruh halimmm..

Aman siz hamilelerinde günü günü nü tutmuyor yahu :) Dün senle Mercimekim herkesi öpmüşsünüz bugün öpücek kimse kalmadı ondan kendini kötü hissediyosun :))

Ben de iyi olmaya çalışıyorum... Az kalmış senin de gitmene ne güssel... Konyada doğum yapacağın hastaneyi dr filan araştırabildin mi cnm? Ne kadar kalacaksın orda?

güzelim zaten konyalıyım doktorumda orada.yani çokm sever çok güvenirim.canım bebeğimin kırkı çıkana kadar kalırım.senin annen yanındamı

Anladım tatlım...Ben de aslen bursalıyım. Annem de şu an bursada. Ama kayınvalidem aynı apt. oturuyoruz altlı üstlü. Doğum yapınca da annem gelicek inş o da kalıcak bir süre tatlım. Herşeyin hayırlısı bakalım...

Bişi daha sorucam kısslar yaf. Hastane çıkışı ve birkaç parça bişi almıştı kayınvalidem. Ben de sen aldıysan çıkış takımını ben almıyım anne demiştim. Dün de yıkamış aldıklarını ama kendi çamaşırları ile birlikte ve normal deterjanla. Ben banyoda gördüm. Sonra normal deterjanla mı yıkadın anne diye sordum. Yok kızım sabun tozuyla yıkadım dedi ama çamaşırlar yok yani normal deterjanla bir de kendi çamaşırlarıyla yıkanmış. Şimdi ben ne idem? Çamaşırları alıp bir daha yıkayamam ki görürse ne derim? Yeni doğmuş bebeğime de nasıl giydiririm onları? Offf ne yapayım ben yaaa?

evet minikcim erken doğum tehdidiyle 1 haftadır yatıyordu kızcağız.

aa öle mı,hiç haberım yok,inşallah iyidir kanaması falanmı olmöustu.neyse Allah ım şu önümüzdekı 2 ayı sorunsuz bı sekılde gecırmeyı bebeklerımızıı saglıkıla kucagımıza almayı nasip etsın inşallah

merhaba kızlar nasılsınız nazandan hala ses yok sanırım herşey yolunda sadece geziyor diye düşünelim dimi.
kayracım sen nasılsın canım hiç karşılaşamıyoruz

bencede nazan mutlaka gezıyodur bu havada hayatta ecde durmaz onun kocası,yoksa bızım nazanı formula 1 e falanmı götürdüki eşikaydirigubbakcemile3 hiç şaşırmam

kayınvaliden ne zaman vericek kıyafetleri oh eline sağlık yıkamışsın mis gibi de al hastane çantamı hazırlıyacağım diye gecede yıka kuzu bu kadar dert etme alkisalkisalkis

bencede nazan mutlaka gezıyodur bu havada hayatta evde durmaz onun kocası,yoksa bızım nazanı formula 1 e falanmı götürdüki eşikaydirigubbakcemile3 hiç şaşırmam

bencede nazan mutlaka gezıyodur bu havada hayatta ecde durmaz onun kocası,yoksa bızım nazanı formula 1 e falanmı götürdüki eşikaydirigubbakcemile3 hiç şaşırmam

evet evet mutlaka gezmeci nazanım yorulmasa bari hani hamiş ya eşide unutmuyordur herhalde -tatlicadiarzu-

bencede gizze dert etme bukadar,okadar bebek kıyafetının arasında onlarında yıkanmıs oldugunu zaten farketmez ayrıca havalar artık cok sıcak aksamdan yıkasan sabaha kururlar zatenminicik bişe kıyafetlerı.bende bıan önce yıkayıp ütülemek için can atıyorum,bıkac eksıgı daha kaldı onlarıda alıyım hepsini bir yıkarım artık.sonrada çantamızı hazırlıycaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…