gunaydin kizlar bugun pek keyfim yok gece hic uyuyamadim, sabah 5e bi cise kalktim e kadar ebelendim, esimde uyyor, sonra uyudum 10 da kalktim, khvalti camasir derken , offf disari cikaimda yok, allahim dun ne guzeldi, bugun nasil bu ruh halimmm..
niye kimse yazmıyor kızlar....yaaaaaaaaaaa
gunaydin kizlar bugun pek keyfim yok gece hic uyuyamadim, sabah 5e bi cise kalktim e kadar ebelendim, esimde uyyor, sonra uyudum 10 da kalktim, khvalti camasir derken , offf disari cikaimda yok, allahim dun ne guzeldi, bugun nasil bu ruh halimmm..
Kayracım herkes gitti nerdeyse. Biz kaldık... Sen nasılsın? Haziran sonu mu gidiyordun konyaya?
evet minikcim erken doğum tehdidiyle 1 haftadır yatıyordu kızcağız.
Aman siz hamilelerinde günü günü nü tutmuyor yahu :) Dün senle Mercimekim herkesi öpmüşsünüz bugün öpücek kimse kalmadı ondan kendini kötü hissediyosun :))
Anladım tatlım...Ben de aslen bursalıyım. Annem de şu an bursada. Ama kayınvalidem aynı apt. oturuyoruz altlı üstlü. Doğum yapınca da annem gelicek inş o da kalıcak bir süre tatlım. Herşeyin hayırlısı bakalım...
Bişi daha sorucam kısslar yaf. Hastane çıkışı ve birkaç parça bişi almıştı kayınvalidem. Ben de sen aldıysan çıkış takımını ben almıyım anne demiştim. Dün de yıkamış aldıklarını ama kendi çamaşırları ile birlikte ve normal deterjanla. Ben banyoda gördüm. Sonra normal deterjanla mı yıkadın anne diye sordum. Yok kızım sabun tozuyla yıkadım dedi ama çamaşırlar yok yani normal deterjanla bir de kendi çamaşırlarıyla yıkanmış. Şimdi ben ne idem? Çamaşırları alıp bir daha yıkayamam ki görürse ne derim? Yeni doğmuş bebeğime de nasıl giydiririm onları? Offf ne yapayım ben yaaa?
bencede nazan mutlaka gezıyodurbu havada hayatta ecde durmaz onun kocası,yoksa bızım nazanı formula 1 e falanmı götürdüki eşikaydirigubbakcemile3 hiç şaşırmam
selam kızlar son günlerde çok az girdim.bayağı geçmiş birikmiş.biraz okuyayım sizlerde neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?