2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

valla canım onun koçişi pek kabullenememıstı enson hamile olmasını.artık idrak ettımı iyicene bilmiom falla naniknanik

idrak etmiştir artık yada çocuğun odası yatağı kuruluncada daha bi benimseniyor artık anlıyorsun ayni eve 3. bir şahıs eklenecek kaydirigubbakcemile5

gizzecim deryaya katılıyorum sen bence de hastane çantamı hazırlıycam diye al gece yıka sen işden gelen kadar kurur akşamda gelince ütülersin olur biter. yahu can sıkmaya değermi?

kızlar ben dün yıkamıştım bebişimin kıyafetlerini bugun de ütüledim saatlerdir ugrasıyorum ama off demedim valla o kadar buyuk bir haz ve mutluluk veriyorki anlatamam...

ben biraz kestirmeye gidiyorum sonra körüşürük kaydirigubbakcemile3bu arada öpücükden bizde nasiplensek nasiplendirsek olmazmı kuzularŞenizŞenizŞeniz

burko
tombiş kızına koca bi maşallah.

comelly
gözünaydın canım.kızının iyi olmasına sevindim

dide
çok güzel haberlerle gelmişsin.çok sevindim canım.o sıvı mutlaka yok olacaktır.yok olması zaman alıyor zaten.bana ilk 23.haftada söyledi.her gittiğimde azaldığını belirtti ve 31.haftamda tamamen yok olmuştu.doktorlar kötü bi şeyi her türlü ihtimali açıklıyorlar.korkulacak bi şey olsaydı söylerdi.çok sevindim iyi haberlerini alınca

nurdan
çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendini.dinlenmeye çalış.

doktordan başka gelenler ve atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar.sayfa çok olduğundan atlaya atlaya okuyorum

aman dert ettiğin şeye bak güzelim.gecede sizinle değil ya..eşyalarını bir araya koyayım diye al çaktırmadan yıka...

canım sanırım kanaması yoktu ama yatmıştı.sancıları ve kasılmaları vardı durdurmaya çalışıyorlardı.ama ne yaptı haberim yok...

merhaba kızlar nasılsınız nazandan hala ses yok sanırım herşey yolunda sadece geziyor diye düşünelim dimi.
kayracım sen nasılsın canım hiç karşılaşamıyoruz

kayra yine kaçmış

derya hanım karşılaşıncada yüz vermiyorsunuz artık..senağlamavarlığım yokluğum bir.canım baya oturdum pc başında annem kızdı kaçtım....

kızlar ben dün yıkamıştım bebişimin kıyafetlerini bugun de ütüledim saatlerdir ugrasıyorum ama off demedim valla o kadar buyuk bir haz ve mutluluk veriyorki anlatamam...

annemde yıkadı ütüledi ve çantaya yerleştirdi.allahım nasip ederse konyaya gideceğim ya onun için...güle güle giysin canım,bebişin...

canım benim yüz niye vermeyeyim seni görünce hemen seviniyorum ama epeydir denk gelemiyoruz ben geliyorum sen gidiyorsun :1no2:
oh maşallah sizin cicilerde yıkanmış paklanmış konyaya gidince senden haber alabilecekmiyiz eğer nete giremeyeceksen bana tel nonu verirmisin canım

kimsecikler yok yanlısım ben yanlıs nirelerde bu koca göbek takımı hepinizmi geziyorsunuz kıslarrrrrr

canım nete sanırım giremem.ama tel no veririm.annemlerde net yok dışarı falan çıkınca mutlaka girerim.özelden atarım ben sana...

Selam canlarım
Su konusunda bana kızan ve uyaran herkese tşk ederim - biliyorum suçluyum klava: ama elimden geleni yapıyorum zorluyorum kendimi içmeye çalışıyorum - hatta yazdıklarınızı okuduktan sonra 2 bardak içtim dolu dolu alkisalkisalkis
Çok meyve yiyorum - karpuz çıktığından beri bol bol tüketiyortum ama tabikide suyun yerini tutmuyo
Söz her gün 2 lt içecem

canım nete sanırım giremem.ama tel no veririm.annemlerde net yok dışarı falan çıkınca mutlaka girerim.özelden atarım ben sana...

canım konyaya 29 hazirandamı geliyorsun hem nete girersin ayol bende varya bana gelince uzun uzun yazarsın tel nonu banada verirsen sevinirim.yada ben sana vereyım merkeze falan indiğinde ararsın görüşürüz.gerçi sen ilçede değilsin galiba karıstırıyormuyum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…