evet evet mutlaka gezmeci nazanım yorulmasa bari hani hamiş ya eşide unutmuyordur herhalde -tatlicadiarzu-
valla canım onun koçişi pek kabullenememıstı enson hamile olmasını.artık idrak ettımı iyicene bilmiom falla naniknanik
gel seni opiiimmmmŞeniz
kızlar ben dün yıkamıştım bebişimin kıyafetlerini bugun de ütüledim saatlerdir ugrasıyorum ama off demedim valla o kadar buyuk bir haz ve mutluluk veriyorki anlatamam...
ben biraz kestirmeye gidiyorum sonra körüşürük kaydirigubbakcemile3bu arada öpücükden bizde nasiplensek nasiplendirsek olmazmı kuzularŞenizŞenizŞeniz
Anladım tatlım...Ben de aslen bursalıyım. Annem de şu an bursada. Ama kayınvalidem aynı apt. oturuyoruz altlı üstlü. Doğum yapınca da annem gelicek inş o da kalıcak bir süre tatlım. Herşeyin hayırlısı bakalım...
Bişi daha sorucam kısslar yaf. Hastane çıkışı ve birkaç parça bişi almıştı kayınvalidem. Ben de sen aldıysan çıkış takımını ben almıyım anne demiştim. Dün de yıkamış aldıklarını ama kendi çamaşırları ile birlikte ve normal deterjanla. Ben banyoda gördüm. Sonra normal deterjanla mı yıkadın anne diye sordum. Yok kızım sabun tozuyla yıkadım dedi ama çamaşırlar yok yani normal deterjanla bir de kendi çamaşırlarıyla yıkanmış. Şimdi ben ne idem? Çamaşırları alıp bir daha yıkayamam ki görürse ne derim? Yeni doğmuş bebeğime de nasıl giydiririm onları? Offf ne yapayım ben yaaa?
aa öle mı,hiç haberım yok,inşallah iyidir kanaması falanmı olmöustu.neyse Allah ım şu önümüzdekı 2 ayı sorunsuz bı sekılde gecırmeyı bebeklerımızıı saglıkıla kucagımıza almayı nasip etsın inşallah
merhaba kızlar nasılsınız nazandan hala ses yok sanırım herşey yolunda sadece geziyor diye düşünelim dimi.
kayracım sen nasılsın canım hiç karşılaşamıyoruz
kayra yine kaçmış
kızlar ben dün yıkamıştım bebişimin kıyafetlerini bugun de ütüledim saatlerdir ugrasıyorum ama off demedim valla o kadar buyuk bir haz ve mutluluk veriyorki anlatamam...
aman dert ettiğin şeye bak güzelim.gecede sizinle değil ya..eşyalarını bir araya koyayım diye al çaktırmadan yıka...
canım sanırım kanaması yoktu ama yatmıştı.sancıları ve kasılmaları vardı durdurmaya çalışıyorlardı.ama ne yaptı haberim yok...
derya hanım karşılaşıncada yüz vermiyorsunuz artık..senağlamavarlığım yokluğum bir.canım baya oturdum pc başında annem kızdı kaçtım....
annemde yıkadı ütüledi ve çantaya yerleştirdi.allahım nasip ederse konyaya gideceğim ya onun için...güle güle giysin canım,bebişin...
canım benim yüz niye vermeyeyim seni görünce hemen seviniyorum ama epeydir denk gelemiyoruz ben geliyorum sen gidiyorsun :1no2:
oh maşallah sizin cicilerde yıkanmış paklanmış konyaya gidince senden haber alabilecekmiyiz eğer nete giremeyeceksen bana tel nonu verirmisin canım
canım nete sanırım giremem.ama tel no veririm.annemlerde net yok dışarı falan çıkınca mutlaka girerim.özelden atarım ben sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?