sorma ya valla onlarında baba olma hayalleri var tabikii içinde ne fırtınalar kopuyor kimbilir..erkekler herzaman daha içe dönuk yaşıyorlar duygularını.. ben öyle değilim hemen aglarım gülerim yani mutlaka dışa vururum duygularımı..PINKY eşinin hareketi buradan benim gözlerimi doldurdu valla :)
Esra nın yogun ısteklerı uzerıne kucuk odaya koymusken yatagı, cekeyım dedım.. Kuzey ın kurmus oldugumuz yatagı..
Evriş, Minik ben de tamamen katılıyorum size.. Ben de istiyorum artık ama birden de bıçak keser gibi kesmek üzülürler kızarlar arkasında başka bişi ararlar die düşünüyorum. O yüzden kızım doğsun belki o zman bahanem de olur diye umuyorum... Artık zor geliyor aşağı inmek ben yukarıda da yemek yapayım artık filan derim.
Bencede de en sağlıklısı bu ayrıı bir düzen oluşturmak tabi...Zaten bu yüzden de ben hala kendimi misafir gibi hissediyorum sanırım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aa cok enteresan doktormu dedı canım gecmez die.nıe kasınmıssın öle bişe demedımı yada kasıntını azaltması için ilaç vs bıse önermedımı.dogumdan sonra gecer belkıde.mınık mınık yara izlerimi,valla ben hıc böle bı durumla karsılasmadım benden bişi cıkmaz kuzu sana :sm_confused:
gizzecim canım evrime katılıyorum sık muhabbet konusunda..bizde aynı apartmanda oturuyoruz ama hiç bi zaman yemekleri beraber yiyelim diye aklımızdan bile geçmedi..ama haftada bir aile yemeği olur bizde tüm kardeşler ineriz kayınvalideme... bebek oldukdan sonr se nasıl olsa 40 gun evinde olcaksın ya o dönemden sonra tekrar beraber yemeğe dönmezsiniz olur biter benm kuzenimde aynı sorun vardı sıkılmışlardı ama bi türlü teklifde bulunamıyorlardı nasıl söylices diye ama bebek olunca olaylar kendiliğinden gelişti yani o bahane oldu...
aslında dogru diyosun canım bıanda dıyemeyız dersen bebek dogdugunda daha iyi bahane olur.hatta sen bişe demessın eşin konusur ailesiyle.cocuk gece uyumadı falan kahvaltı saatımız kımı zaman erken kımı zaman geç vakte kalıyor,ee kahvaltı saati bellı olmayınca yemek saatlerımızde bebege göre ayarlanıyo vs.uyduracak bahane daha cok oluryerimseniben
yok canım dr soylemedi ben heran gecicek die bekliorum nerdeyse 1 aydan fazla oldu gecmio nette okudum onlar gecmez oyle kalır yazmıs bazıları .. bakalım bi cozum bulcam ama ne:)
gizzecim bencede cocuk olmadan yolunu yap ayır mutfagını vs ni simdi cocuk olunca daha cok dadanırlar. benim kardesim sizin gibi altlı ustlu oturuyor mutfakları duzenleri ayrı ama cocuk olunca kaynanası 7/24 onlardaydı yemekleri beraber yemeye baslamıslardı hatta kadın dioduki cocuk benim yanımda yatsın gece aglayınca sana getiririm. kardesim hemen o konuda tepki koydu cocuk benim yanımda yatacak die neyse bizaman sonra kaynanasının herseye karısmasından evde huzursuzluk cıktı kocasıda anasından yana oldu ve kızı nerdeyse lohusa bunalımdan kaybedioduk. ben hemen devreye girip gorumcesini aradım cok iidir gorumcesi annen artık evinde takılsın rahat bıraksınlar cocukları dedim annem esini aradı kızın psk normal deil napıosun dedi vs vs kızın sutu gitti zor geldi sonrada neyseki gorumce dedi zaten ben hep diorum gitmeyin artık basbasa bırakın die dedim soyle nefes alsınlar gencler onlarada yazık vs vs kızı kurtardık yoksa bunalıma giriodu benden sana ornek.
benim k.valdemde basımda olcak lohusalıgımda ama benimki benden cekinir ben cok karıstırtmam cunku hep duzenimiz ayrı oldu ama boyle olunca engelleyemeyebilirsin canım simdiden ayak yapıp ayırmakta fayda var.yinede karar senin
eylem yavas yavas yaparsan sorun olmaz bende birden basladım 30.haftamda drun zoruyla bugun 3.yu yaptım vede hareketlerimde rahatlık var bunlar dogurtcak hareketler deilki belini bacaklarını hamlıgını alan hareketler. zaten 7 aydır birfil yuruyus yapıp evdeki tum silme supurme islerini yapıodum simdi daha rahat oluyo coraplarımı giyebiliorum ayakkabılarımı cok rahat bagladım mesela.
kızlar nazandan haber yokmu ya çok merak ettim onu....dün doktora gidecekti akşam yazarım demişti ama...
kızlar ben telkırmayı merak ediorum
komiksin komiiiikSaçımı kestirdim. Oldukça kısa. Adam "şöyle çılgın bişiler yapalım mı" dedi. "Bayılırım çılgın modellere, evet, yap" dedim.
Sonuç: menapoza girmiş, ama "ben hala gencim" mesajı vermeye çalışan kadın saçı ! Bir de düz fön çekti. Onur'un 55 yaşındaki halasına benzedim. Annem ve Onur beğendiler ama, ben kendimi 40 yaşında hissediyorumZaten model güzel. Modele lafım yok ama dediğim gibi, benim tarzım değil. Ben daha çoluk - çocuk modellerini severim. Adam "çılgın bişiler" diyince, halaya benzeyeceğimi düşünmemiştim hiç...
Neyse, ben kelebek tokalarla falan bişeye benzetirim...
Bu arada Doruk dünden beri pek bir hareketsizdi. Bugün sağlık ocağına gittim. Hemşire yokladı biraz Doruk'u. Sonra "sen bir şeylere mi kızdın, sinirlendin ya da üzüldün? Küstürmüşsün oğlunu" dedi. yuh! dedim.. "Biraz konuş oğlunla" dedi. Kalp atışı iyi, 140 civarıydı.. Üzüldüm. Sonra anneme gittim (kahvaltıya çağırdı), kahvaltı ettim, sohbet ettik ama o konuyla ilgili değil. Biraz dışarı çıktık, pazar falan gezdik ama bööle mesafeliyiz hala.. Yani ben değilim ama, o mesafeli. Neyse bu konuda kafanızı yeterince ütüledim.
AIDA ağdacı kadına çok güldüm :))
BURKOcum tekrar maşallah diyorum Busecik'e....
MILKSHAKE ishal bu, hepimizin başına geliyor. Bol su iç, sıvı kaybını önle. Geçmiş olsun. Korkma, bişi olmaz :)
NURDAN demek Teo'nun topları günün konusu oldu :)) Bence de GYPSY'nin dediği gibi yap :)
geldim ama geç oldu.muckgypsm esram aynen dun bende senn gibiakşam olmuş ve ben eşimi arayıp ne yemek yapsam diye sordum ve tabee canımcım eşimde sen zaten yoruldun dinlen ugraşma ben hallederim dedi... sende öyle bi şansını dene belki eşin bi hal çare bulur..hiç olmadı karpuz peynir yersiniz..ayhh canm çekti ama son dilim bu öglen ogluma yedirdim...hehe ben yemiom yani....
ayyy çok fırlama modundayım dehşet espri gucum geldi...
dide yokmu didee....esram hadi kasıp kavuralım forumu espriye bogalım bu kızları........
şu an çok özendiğin cırcır durumundayım midem de bulanıyorçç2 dk bir tuvaletteyim..karnım çok ağırıyor..cır cır olmak istediğinden emin misin?kiraz, mısır, erik, üstüne su...
cırcır yapar de mi bunlar, yeterli mi, başka ne yiyebilirim kolayca çıkacak ?
evrişim çok güzel.kuzu da çok tatlı..zamanın da gelsin de uyusun orada.Esra nın yogun ısteklerı uzerıne kucuk odaya koymusken yatagı, cekeyım dedım.. Kuzey ın kurmus oldugumuz yatagı..
noracım ben de çok su içerim..içemeyenleri de anlamam bu alışkanlık meselesi 2 lt hiç kesmez beni..hep böyleydim.susamam gerekmiyor su içmem için..sanırım evrim de öyle.ya evrim bravo sana ya nasil bu kadar su icebiliyorsun ben 2 litre ancak icebiliyorum, sonrasi midemi bulandiriyor, arada meyvesuyu, is yerinde ihlamur falan iciyorum ama safi su 2ltyi gecemiyor, cok denedim(((
bizon yedin de mi? kandırıkçıben dün 5 lt su içtimmm nasıl içtim bende kendime inanamıyorummm akşam lahmacunlardan sonra 2 lt içtim zatennn kalan 3 lt yi akşama kadar içtimmmm ağzım kuruyo resmen yaaaa
bizondandır bizondan.ayy süperdii falla kocaman kocaman 2,5 tane yedim bide yanında turşu ve ayran e doğal olarak o kadar su içtimm delikafadulden
Evet ya uzun zamandır yok. Ayrılmıştı işten evdeydi.
hm sankı ben onun adını dün asagıda gördün gibi.ama nezamandır gırmedıgınden haberım yoktu bende 2 gun yoktum yakızlar ben telkırmayı merak ediorum
aa bı cambaz64 vardı omu yattı hastaneye.niyekıne rahatsızmıydı,anacım 2 gun gırmedım neler kacırmısımkızlar bişey soracağım.cambaz dün hastaneden çıkacaktı herşey yoluna girerse.ondan haber varmı
gunaydin kizlar bugun pek keyfim yok gece hic uyuyamadim, sabah 5e bi cise kalktim e kadar ebelendim, esimde uyyor, sonra uyudum 10 da kalktim, khvalti camasir derken , offf disari cikaimda yok, allahim dun ne guzeldi, bugun nasil bu ruh halimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?