2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evriş hani çatlak oldu demiştin ya onlar ne renk neye benziyor ya benim kalçamda iki küçük mor çizgi belirmiş çatlıyormuyum yoksa? :1shok:

PINKY eşinin hareketi buradan benim gözlerimi doldurdu valla :)
sorma ya valla onlarında baba olma hayalleri var tabikii içinde ne fırtınalar kopuyor kimbilir..erkekler herzaman daha içe dönuk yaşıyorlar duygularını.. ben öyle değilim hemen aglarım gülerim yani mutlaka dışa vururum duygularımı..
birazdan ütüye başlıcam

gizzecim canım evrime katılıyorum sık muhabbet konusunda..bizde aynı apartmanda oturuyoruz ama hiç bi zaman yemekleri beraber yiyelim diye aklımızdan bile geçmedi..ama haftada bir aile yemeği olur bizde tüm kardeşler ineriz kayınvalideme... bebek oldukdan sonr se nasıl olsa 40 gun evinde olcaksın ya o dönemden sonra tekrar beraber yemeğe dönmezsiniz olur biter benm kuzenimde aynı sorun vardı sıkılmışlardı ama bi türlü teklifde bulunamıyorlardı nasıl söylices diye ama bebek olunca olaylar kendiliğinden gelişti yani o bahane oldu...

aslında dogru diyosun canım bıanda dıyemeyız dersen bebek dogdugunda daha iyi bahane olur.hatta sen bişe demessın eşin konusur ailesiyle.cocuk gece uyumadı falan kahvaltı saatımız kımı zaman erken kımı zaman geç vakte kalıyor,ee kahvaltı saati bellı olmayınca yemek saatlerımızde bebege göre ayarlanıyo vs.uyduracak bahane daha cok oluryerimseniben

yok canım dr soylemedi ben heran gecicek die bekliorum nerdeyse 1 aydan fazla oldu gecmio nette okudum onlar gecmez oyle kalır yazmıs bazıları .. bakalım bi cozum bulcam ama ne:)

gizzecim bencede cocuk olmadan yolunu yap ayır mutfagını vs ni simdi cocuk olunca daha cok dadanırlar. benim kardesim sizin gibi altlı ustlu oturuyor mutfakları duzenleri ayrı ama cocuk olunca kaynanası 7/24 onlardaydı yemekleri beraber yemeye baslamıslardı hatta kadın dioduki cocuk benim yanımda yatsın gece aglayınca sana getiririm. kardesim hemen o konuda tepki koydu cocuk benim yanımda yatacak die neyse bizaman sonra kaynanasının herseye karısmasından evde huzursuzluk cıktı kocasıda anasından yana oldu ve kızı nerdeyse lohusa bunalımdan kaybedioduk. ben hemen devreye girip gorumcesini aradım cok iidir gorumcesi annen artık evinde takılsın rahat bıraksınlar cocukları dedim annem esini aradı kızın psk normal deil napıosun dedi vs vs kızın sutu gitti zor geldi sonrada neyseki gorumce dedi zaten ben hep diorum gitmeyin artık basbasa bırakın die dedim soyle nefes alsınlar gencler onlarada yazık vs vs kızı kurtardık yoksa bunalıma giriodu benden sana ornek.

benim k.valdemde basımda olcak lohusalıgımda ama benimki benden cekinir ben cok karıstırtmam cunku hep duzenimiz ayrı oldu ama boyle olunca engelleyemeyebilirsin canım simdiden ayak yapıp ayırmakta fayda var.yinede karar senin

eylem yavas yavas yaparsan sorun olmaz bende birden basladım 30.haftamda drun zoruyla bugun 3.yu yaptım vede hareketlerimde rahatlık var bunlar dogurtcak hareketler deilki belini bacaklarını hamlıgını alan hareketler. zaten 7 aydır birfil yuruyus yapıp evdeki tum silme supurme islerini yapıodum simdi daha rahat oluyo coraplarımı giyebiliorum ayakkabılarımı cok rahat bagladım mesela.

Kolay gelsin tatlım sana..Siz belki birkaç aile beraber aynı apt olduğunuz için muhtemelen problem olmadı. Ama benim eşim evin tek oğlu ve uzun zamandan beri evden ayrı olduğu için ben ilk başlarda çok yadırgamamıştım beraber yemeği ama sizinde dedğiniz gibi çok muhabbete dönmeden işler ayrılmak en iisi.

Inşallah inşallah canım. Saol fikirlern için...

Hmmm böyle birşeyde olmas umarım ama ben işe başladığımda mecburen kayınvalidem bakıcak. Yani bebek gündüzleri bir süre onun yanında olucak... O zman ne yapıcas bakalım... fisfisfisfisfisfis:çok üzgünüm:

canını sıkma gizzeciğim.sakın.ben im kayınvalidem sağolsun ta izmirden hayatımı zehir etmeye yetiyor.aramızda 14 saat var ama herşeye karışır alınır.suçlar.offfffffff offffffffffffffff.o yüzden boşver....

kızlar nazandan haber yokmu ya çok merak ettim onu....dün doktora gidecekti akşam yazarım demişti ama...

Oh ne güzel. Bende bugün başlarım inşallah.

Selver Allah kolaylık versin zor bi durum dediğin gibi pat diyede kesemessin bu gidiş gelişleri. Bide bebek olunca daha çok dialoğun olur gibime geliyo e illaki merak edip girip çıkacaklar evine. İnşallah seni rahatsız edecek derecede olmaz bu geliş gidişler.

kayracım haftasonları nazan genelde gezer o yuzden henuz aklımıza bişey getirmeyelim en geç pazartesi yazar gerçi bugun NAZ ın yatagı gelcekdi ama umarım iyi haberlerle gelir..

kızlar nazandan haber yokmu ya çok merak ettim onu....dün doktora gidecekti akşam yazarım demişti ama...

aa evet aksam girer yazarım demıstı.ugramadı hiç.bı profiline bakim bakalım enson nezaman girmiş kk ya.

buarada ben milkshake de merak ettım,dün saat 10.5 dan sonra oda hiç girmemiş.acaba dün gıttımıkı hastaneye.ishalle bulantım var diodu.

kızlar bişey soracağım.cambaz dün hastaneden çıkacaktı herşey yoluna girerse.ondan haber varmı

gunaydin kizlar bugun pek keyfim yok gece hic uyuyamadim, sabah 5e bi cise kalktim e kadar ebelendim, esimde uyyor, sonra uyudum 10 da kalktim, khvalti camasir derken , offf disari cikaimda yok, allahim dun ne guzeldi, bugun nasil bu ruh halimmm..

gözünaydın diyen sevincimi paylaşan herkese çok teşekkürler. komiksin komiiiik
geldim ama geç oldu.muck
kiraz, mısır, erik, üstüne su...
cırcır yapar de mi bunlar, yeterli mi, başka ne yiyebilirim kolayca çıkacak ?
şu an çok özendiğin cırcır durumundayım midem de bulanıyorçç2 dk bir tuvaletteyim..karnım çok ağırıyor..cır cır olmak istediğinden emin misin?

Esra nın yogun ısteklerı uzerıne kucuk odaya koymusken yatagı, cekeyım dedım.. Kuzey ın kurmus oldugumuz yatagı..

evrişim çok güzel.kuzu da çok tatlı..zamanın da gelsin de uyusun orada.
ya evrim bravo sana ya nasil bu kadar su icebiliyorsun ben 2 litre ancak icebiliyorum, sonrasi midemi bulandiriyor, arada meyvesuyu, is yerinde ihlamur falan iciyorum ama safi su 2ltyi gecemiyor, cok denedim(((
noracım ben de çok su içerim..içemeyenleri de anlamam bu alışkanlık meselesi 2 lt hiç kesmez beni..hep böyleydim.susamam gerekmiyor su içmem için..sanırım evrim de öyle.
ben dün 5 lt su içtimmm nasıl içtim bende kendime inanamıyorummm akşam lahmacunlardan sonra 2 lt içtim zatennn kalan 3 lt yi akşama kadar içtimmmm ağzım kuruyo resmen yaaaa
bizon yedin de mi? kandırıkçı
ayy süperdii falla kocaman kocaman 2,5 tane yedim bide yanında turşu ve ayran e doğal olarak o kadar su içtimm delikafadulden
bizondandır bizondan.
Evet ya uzun zamandır yok. Ayrılmıştı işten evdeydi.

canı yazmak istemiyordur diye düşünüyorum.olumsuz bir şey yoktur bence.

BU ARADA KALÇA AĞRISI ÇEKENLER AĞRILARINIZ NE ALEM DE? BENİMKİLER DÜN YENİDEN BAŞLADI SABAHA KADAR UYUMADIM..ŞİMDİ UYUYYAYIM DEDİM YİNE AĞIRIYOR.HİÇ BİR POZİSYONDA GEÇMİYOR..OTURUNCA HAFİFLİYOR AMA İNCEDEN İNCEYE OYUYOR..ACABA SON 2 AY BÖYLE Mİ OLACAK.İZNE DE AYRILMAK İSTEMİYORUM PUFFF

kızlar ben telkırmayı merak ediorum
hm sankı ben onun adını dün asagıda gördün gibi.ama nezamandır gırmedıgınden haberım yoktu bende 2 gun yoktum ya
kızlar bişey soracağım.cambaz dün hastaneden çıkacaktı herşey yoluna girerse.ondan haber varmı
aa bı cambaz64 vardı omu yattı hastaneye.niyekıne rahatsızmıydı,anacım 2 gun gırmedım neler kacırmısım
gunaydin kizlar bugun pek keyfim yok gece hic uyuyamadim, sabah 5e bi cise kalktim e kadar ebelendim, esimde uyyor, sonra uyudum 10 da kalktim, khvalti camasir derken , offf disari cikaimda yok, allahim dun ne guzeldi, bugun nasil bu ruh halimmm..

canım ya obazen banada oluyor,uykum bı kacıyorkı sorma.canım maalesef hamileilk psiklajısı işte,zaman zaman elını hiçbişeye süresın gelmıyo.benım ruh halımde bıse yok ama evde hiiçç iş yapasım yok.yanı şu saat oldu anca yatagı bıde kahvaltı sofrasını topladım.evde yapılcak onca iş beklıyo ama elımı götüremıyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…