2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrişim yatağınız hayırlı olsun canım güle güle kullanın ben yatakla beraber iç döşeğinide aldım baya güzel bişey geçen özelliklerinide yamıştım bebek için ortapedik yatağa gerek yok bence
su içme konusu bendede iyi durumda 3 4 lt buluyor azcık içmesem boğazım kuruyor hatta geceleride yanıma 1.5 lt sürahiyi koyuyorum her uyandığımda 1 bardak içiyorum boğazım çok kuruyor
haziran annelri gerçekten hemen hepsi sezeryan neden acaba ki bende dün baktım normal toplasan 5 tane anca çıkar bana bu gün deseki doktor riskin yok seni normal doğurtalım hemen kabul ederim ama malesef benim zaten iyileşirken dikişleirmde enfeksiyon olmuştu karnım büyüdükçede ve ayakta çok durdukça hafif ağrıdığı günler oluyo kaldıki normal doğum baskısını kaldıramaz

pinkycim aydın nekadar meraklı heycanlı masallah. bizimkinde hic heycan yok surekli soruyo topus napıo die yada karnımı sevio dinlemeye calısıo ama oyle aman aman heycanı yok. burdan dubai cok yakın ve cok ucuz mesela hep gitmek istiyoduk bana soruyo nezaman gideriz die dedim yılbasında gideriz bu sene dio topusuda goturcenmi :)) herhalde dedim artık o nerde ben orda onu hickimseye bırakmam. sanırım hala daha paylasmaya alısamadı beni , bi dogsunda ozaman die bekliorum

sakaleyn bende gece kalktıgımda hep su iciorum icim yanıo icimmmm :))))

bizim evin karsısında cok guzel park var yemyesil kus sesleri filan cıktım 4 tur attım geldim cok ii geldi yarın yapamam ama ptesiden itibaren sabah kahvaltıdan sonra duzenli olarak cıkıcam. resmen bacaklarımda yag olan yerler karıncalanmaya basladı . hem egzersizlerim hem yuruyusle cok ii olurum sanırım hemde son zamanlarımda hantallasmam. su egzersizler gobegimi yumusattı sanki ya simdi biraz dinlenicem. sonra egzersizim dusum ve ev islerimi yapma zamanım gelir :))

bugun herkes uykuda anlasılan hava cok sıcak cok dısarlara cıkmayın

buarada son taktıgım konu bacagımdaki yara izleri...hani bi donem deli gibi kasıntım vardı ya bende kasıodum sinek ısırıgı gibi oluyolardı sonra kasıntım gecince yaralar sondu ama izleri kaldı ya bacaklarım yani diz kapagımın ustleri vs hep sinek ısırıgı gibi iz iz kaldı gececegini sanmıstım ama meger gecmiomus onlar. omrumun sonuna kadar onlarla yasamk istemiorum caresini bilen varsa pls yardım etsin bana nette arastırdım ama net biseyler bulamadım

maşşalah evrişim 4litreyı bulmadım sanırım daha ama suyun nekadar önemlı oldugunu bılıyorum kı zaten ben susuz duramam gunde 2.5 lt ile 3.5 arasında gıdıp gelıyorum.ama boyyyna tuvaletteyım 2 saattte bır kaydirigubbakcemile3
ayrıca yatagınız cok güzel güle güle uyusun kuzey

babymom kullanıcısından alıntı
birde esimle konustum daha dogrusu on gorunce butun sıkıntım tr ozlemim gecti sarıldım optum optum ondan ayrı kalamıycama karar verdim konu yemekte dra geldi dedi giderse napcam canımı sıkıo eski druna donersin dedi hic tr lafı acmadım aklından tamamen cıkarmıs bende goze alamadım yani. tamam cok meraklıyım kocama itiraf ediorum:))) zaten burdaki turk kadınları benim lafımı etmisler kocasına cok duskun die ama onlarda cok ilgisiz ben napayım
valla bende kocamsız yapamam :1closedeyes: enuzun ayrılıgımız sadece 3 gun olmasına ragmen hıcc ayrı uyuyamam gec yüzkere uyanırım.sonucda gıdebılecegın baska doktorun varsa nıye okadar stres yapıyon be kuzu.sonucda bı alternatifin varmıs doktor konusunda bak bende eskı doktoruma dönüyorum

amannn nebiçim insanlar yaaa,valla en dogrusunun yapıyosun bende hiç sevmem o tipleri,aksama kadar oturcaklar sonra nerdelerse kocalar oraya gelcek orda yencek içilcekk :dilcikar: sadece bır samimi aile dostumuzla öyleyızdır,arada yemek falan beraber yerız onun dısında bende takılmam o tiplere heeçççde haz etmem.kesınlıkle kocamı evde karsılarım zaten ben evde yoksam ebedı eve cıkmaz .3 yıldır böle alıstık böle gidiyos falla.

aa cok enteresan doktormu dedı canım gecmez die.nıe kasınmıssın öle bişe demedımı yada kasıntını azaltması için ilaç vs bıse önermedımı.dogumdan sonra gecer belkıde.mınık mınık yara izlerimi,valla ben hıc böle bı durumla karsılasmadım benden bişi cıkmaz kuzu sana :sm_confused:

ınşallah ilaç etkisini gösterirde kasılmaların azalır. Teomanıda görmüşsün ne güsel. Maşşallah ona.

Gebelikte Egzersiz Rehberi - mutlukadin.gen.tr (Kadın Sağlığı Sitesi)

buldum benim egzersizlerim bunlar ama bana dr verdi muhakkak yap dedi kafanıza gore yapmayın sakın nefes teknikleride var

Sağol canım link için bende burdan çıktı yapıp druma sormuştum egzersizleri daha önceden yapmıyosan yapma şimdi yoksa pırt diye erkenden doğurursun dedi bende başlamadım dayı kızımda dr oda kendini yormayacak şekilde yapabilirsin demişti ben ufaktan yapıcam yormadan kendimi.

Maşşallah beişine bende yüsünü filan seçemedim buse nin. 100 lüğe gelince belki şeker kız değisindir ha bu hastanenin değerlerine göre vardır her şeyde bi hayır aman dikiver tepene suyu olsun bitsin.

Yok mu bu teyzenin Alanya şubesi yahu çok güldüm :))

:))))

Hadi gözün aydın aferim akıllı Rüzgar bebeğe. Bizimki hala ayaklar aşağıda çırpınıyo. Neyse daha vakti var nasılsa dönmek için keyfi gelirse kuzumun döner herhalde.
bende 31+2 de gitcem rapor için. Sen 32+.. larda mı gitcen. Mayısın 28 inde gitmiştim 2 hafta sonra gel rapor için deyince 9 una aldım randevuyu.

Yuppiiiii. Hadi gözün aydın . Çok sevindim bu güsel habere. Zaten şüphemiz yoktu iyi haberler alıcağından.

Yok canım almadım daha. Bugün bakamam yarında pazar orası kapalı olar belki pazartesiye inşallah. Ama öncesinde foto görmekte isterim yani.

Maşşallah kızına.

Şu halimizle bizi nasılda günaha sokuyolar ya hödükler. Allahım sen bilirsin.

Esra nın yogun ısteklerı uzerıne kucuk odaya koymusken yatagı, cekeyım dedım.. Kuzey ın kurmus oldugumuz yatagı..

Evrim turuncuyu mu aldın sen de. Güle güle kullansın kuzun.

Ama yapma annesi böyle içmeye çalış .

jenny_sh kullanıcısından alıntı
of ya su içemiyorum en büyük derdim - 1-2 bardak günde o da zorla zorla
bazen şişeyi koyuyorum yanıma canım sıkıldıkça içerim diye saatler sonra şişeden 1 bardak kadar eksilmiş sadece - napcam bilmiyorum

amanınnn jenny sen ne diyon kuzuuuu.nasıl okadar az içersin su.bak bebiklerımız buyudu artık eskısı gıbı oldukları alan genıs degıl yeterı kadar daralıyo gun gectıkce,bide bunun üstüne sen suyuda az içersen bebegınin alanını dahada daraltırsın ama canım.barı su cok tüketemıyorsan karpuz kavun ye bol bol enazından su deposu onlarda.ama suyun yerını tutmaz az daha zorla canım kendını.hepten sıcaklar artınca vucüd daha cok su kaybetcek

Günaydın Herkese,

Gerçi biras geç oldu ama neysee..

Dide'm, Neva'nın iyi olmasına çoooook sevindim. Biz zaten kötü bir durumla karşılaşacağını hiç düiünmüyorduk ama senin de rahatlaman çok ii oldu... İnş tüm sıkıntılarımız böle çabucak hallolur... Maaşallah kuzuna, Neva'na!

Comely, Mercimekim siz de iyi haberlerle gelmişsiniz doktorlardan. Sizin de kuzularınıza maaşallah Bebişlerimizin dönme olayı 36. haftaya kadar olabiliyormuş. İşyerinde izne ayrılan hamile bir arkadaşım vardı dün gördüm raporunu getirmiş. 36 haftalıktı bebişi, yeni döndü dedi. Döndüğünü anladım zaten biraz acıttı canımı dedi.

Aminnn canımmm. Bu arada ben bebişlerimizin 1 yaşına kadar çilek yememeleri gerekiyor diye biliyorum. O da bal gibi tehlikeli bir besinmiş.. Ben de yeni öğrendim kuzu sen de bir araştır istersen tatlım...

Ben bir aksilik çıkmazsa gelmek istiyorummmm... Bir de kahvaltı olacakmış süper:lepi::lepi:... Çok heyecanlandım şimdiden...hihoyyyt

Esra nın yogun ısteklerı uzerıne kucuk odaya koymusken yatagı, cekeyım dedım.. Kuzey ın kurmus oldugumuz yatagı..

Kuzey'in içinde büyüsün tatlı tatlı uyusun inş annesi. Güle güle ii günlerde kullanın...

Babym, tebrik ediyorum seni... Evine bağlılığın,kararlılığın çok beğendimalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Yav şu su içme meselesinde bişiler daha söylemek istiyorum. Baş ucuma koca bir bardak su koyuyordum 500 ml. Sabaha kadara bitiriyordum. Ama birkaç gündür havalar ısındı ya, bi içiyorum suyu : ılık !! Resmen hamam suyu gibi geliyor. Bundan sonra dolaba taşınmam gerekecek. Çok soğuk da içemem ama, karıştırıp içerim.

Dün gece manyak manyak rüyalar gördüm. Oğlum doğmuş, birkaç aylık olmuş, biri onu kaçırmaya çalışıyor. Bir uyandım, kalkışıma Onur uyandı. Sonra ilk krampımı yaşadım gece :) Acıyormuş beee!!

evrim yatak cok guzelmis masallah cok begendim ii gunlerde bol bol uyusun Kuzey bey gulucukler atsın icinde insallah

Benim de sabah sabah canım sıkıldııı kısslar yaaaafff.

Bu sabah kalktık eşimle çamaşırlar vardı makinamda onları çıkarttık beraber yatağımızı topladık giyindik. Biz kayınvalidemle altlı üstlü oturduğumuz için yemekleri beraber yiyoruz aşağı indik kahvaltı etmeye... Neyse kahvaltıyı hazırladık yedik içtik ben masayı toplarken dedim Özgür balkonu yıkayıver de ben de çamaşırları sereyim...O da kardeşine takıldı hadi git sen yıkayıver dedi. Normalde görümcemde kayınvalidem de saolsun çok yardım ederler bana ama ben kendi evimde deilken benim işlerimin yapılmasından çok hoşlanmam o yüzden onların yardım tekliflerini genelde redederim ben yaparım die. O yüzden dedm yine Özgür hadi yıkayıver. Bu sefer kayınvalidem "Neden böle yapıyorsun? Öznur (görümcem) yıkasın ne gerek var? Sen ona o sana yardım edecek" filan dedi. Burdan yok yere bir tartışma çıktı sabah sabah. Ben de üzüldüm tabi. Yukarı çıktım bu sefer eşim nie üsteledin ki filan dedi. Üstelemeseydin tartışma çıkmazdı dedi.. Üff suçlu yine ben oldumm.

Genellikle tüm tartışmalarımız bu yüzden çıkıyor üzülüyorum artık...Yani üçüncü birinin sölediği bir kelime bir sözden çıkıyor. Ben asla yansıtmam bir başkasının bana ya da onunla ilgili sölediği yaptığı şeyleri kocişime ama beraber yaşayınca birass engelleyemiyorsun. Artık yemekleri ayırsak mı acaba die düşünüyorum hatta eşime bir kaç kez çıtlattım ama yani kırmadan küstürmeden nasıl söleriz? Belki onlarda öle düşünüyorlardır di mi?

Sabah sabah canınızı sıktım özür dilerim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:ama burada anlatınca sizinde fikirlerinizi öğrenince gerçekten rahatlıyor insan.. İyiki varsınız kısslar a.s.

Merhaba,
Tartışmanız hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama sürekli yemeklerinizi kayınvalidenizle yemeniz bana çok garip geldi. Altlı üstlü de otursanız herkesin kendine ait yaşamı olmalı bence.
Sürekli onlarda mı yiyorsunuz yoksa arada sizin evde de yiyor musunuz?

Bence arada beraber yeseniz daha iyi olur.Bazen sen onları kahvaltıya veya yemeğe çağırırsın bazen de onlar sizi çağırır.

Eşin de böyle olmasını istiyorsa uygun bir şekilde söylebilirsiniz.

Canım,

Eşim tüm üni hayatını ailesinden uzakta yaşadığı ve uzuuun bir üni hayatı yaşadığı için ve hatta biz okulunu bitirmeden evlendiğimzi için ilk zamanlar hep beraber olmayı ben özellikle eşim için iyi olur die düşünmüştüm. Ama artık beraber kahvaltı yapmak akşam yemeğini hazırlamak istiyorum. Aslında kayınvalidem saolsun çalışırken bulunmaz nimet yemek derdi düşünmemek ama bence de biraz ayrı da kalmak daha doğru ama nasıl sölicezz bakalımm... Belki bebişten sonra kendiliğinden gelişicek böle bi durum. İnşallah öle olur diye umuyorum artık...

Cizo.. cok muhabbet.. tez ayrılık temasını bılıyorsun.. Herkesın kendıne aıt bır duzenının olması gerekır.. en sağlıklı olan bu dur.. kıssadan hısse benım dusuncem de budur.. yasanılan,paylasılan seyler pek de sağlıklı degıl.

canım ya üzülmekte haklı olabilırsın malüm hamilelik hormonları başa bela.ama yemeklerınızı ayırma konusunda sana katılıyorum,kayınvalıden yalnız yaşasa anlarım ama görüncen varmıs evde,sonucda yalnız yemek yemedıgıne göre sizde eşinle basbasa yıebılırsınız bencede.ki zaten başbaşa olmadıkca mutlaka tartısmalar 3.kişi yüzünden cıkar.kayınvalıdede bır anne oldugu için herzaman oğlu kıymetlı olur,ona bi iş buyurulmasından cogu zaman hiçbiri hoşlanmaz,sonrada tartısma cıkar(tabı kayınvalıden belkıde bunu cogu zaman bılerek veya bilmeyerek yapabılır)oyüzden bencde ayrılmasıcok daha iyi olur kuzu.bunda kırılacak darılacak bı durum yok,netıcede hala aynı paratmanda oturuyorsunuz evı tasımıycaksınız sadece mutfakaları ayırcaksınız

Turuncu kimin geldi bana, kırmızı alıcağını söylediğini hatırlıyorum. Bende bu yataktan aldım turuncu mavili. Maviyide görünce sizin yatakta( yoksa oonudamı yanlış gördüm Allahım renk körü müyüm neyim ) ahanda dedim turuncuya dönmüş kuzeyin yatakısı.Mışıl mışıl uyusun kuzucuklarımız içinde. Uyandıklarında güsel güsel gülümsesinler bize. Ne güzel olucak uyanıcaklar bizi görünce gülümseyecekler ... Tabi daha bunlar içinzaman var.

Evriş, Minik ben de tamamen katılıyorum size.. Ben de istiyorum artık ama birden de bıçak keser gibi kesmek üzülürler kızarlar arkasında başka bişi ararlar die düşünüyorum. O yüzden kızım doğsun belki o zman bahanem de olur diye umuyorum... Artık zor geliyor aşağı inmek ben yukarıda da yemek yapayım artık filan derim.

Bencede de en sağlıklısı bu ayrıı bir düzen oluşturmak tabi...Zaten bu yüzden de ben hala kendimi misafir gibi hissediyorum sanırım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 iyice corba oldu.. O Deryamın yatagı ıdı.. mavılı turunculu olan :)) Eylemım, hamılesın galıba :))

güzel dilekler bunlar.. ınsallahh gorecegız o gunlerı de, as kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…