2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım özel belediye hastanesinde düşünüyorum...mmehmet çolakoğlu var bilirmisin prof.o giecek inşallah doğumuma.allahım o günleri nasip etsinde....

Kızlar herkese merhaba...

Dünkü cırcır olma maceram başarıyla sonuçlandı, kiloda problem çıkmadı doktorda :) mutluyum :)
Bu taktiği iyi buldum ben, aferin bana alkisalkisalkis

Bebiş de iyi maşallah... Çok şükür... Ama yan yatmış öyle duruyor, dolayısıyla kafaüstü dönsün tepetaklak olsun diye bekliyorum şimdi, zaten bebeklerin başı ağır çeker ve dönerlermiş ilerleyen zamanlarda. ınşallah bizimki de döner kafaüstü.

Takviye ilaçlarda bir değişiklik yok, kalsiyum, magnezyum, balık hapı vs...
ışte böylee...

kızlar sizde durumlar nasıl?benim kasılmalarım sıklaştı otururken bile kıvrandırıyor beni özellikle sag tarafımdan giriyor annem hemen biraz kaldırıp yürütüyor beni ama geçene kadar sıcak sıcak terler boşalıyor sanki başımdan aşşagı kızımın başı sol tarafta tam göbegimde saki sıkışıp kalmış gibi bir türlü dönemiyor çaktırmadan annemde endişelenmeye başladı çocuk içeride rahat degil yeri dar geliyor diyor ilk hamileligimde kızım çok kıpıraktı resmen taklalar atıyordu dışarıdan çok rahat görebiliyordu herkes ama burçin hareket dahi edemiyor arada birkaç kıpırtı o kadar oda ayklarını oynatıyor birazdan ılık bir duşa giricem resmen bunaltmaya başladı izmir sıcagı evde sanki sahildeymişim gibi taytlarla askılı badiyle dolaşıyorum dışarı asla çıkmıyorum mecbur kalmadıkça neyse kızlar sonra takılırım yine biraz serinlemem gerek öptüm herkesi

neyin var senin bebiş, nasıl bir ağrı bu? geçmiş olsun...

Ben de çıkıyorum kızlar, doktoru haber vereyim diye girmiştim, hava çok sıcak, bilgisayar da bunaltıyor haliyle...

cambaz
, iyi haberlerini bekliyoruz bu arada... ara ara gir yaz olur mu?

mucizem taa baştan beri olan bir ağrı.sinir basısıymış bir şey de yapılamıyor dayanmaya çalışıyorum ama ağrıdan bir süre sonra başım dönüp midem bulanıyor.oturamıyorum yürüyemiyorum yatmak zaten imkansız dün masaya başımı koyup uyumaya çalıştım nafile..kalçamdan ayak ucuma kadar olan bir şey..2 ağrı kesici ve jelle hafifledi ama geçmiyor..buna da şükür

ben iki tane parol içtim ağrımı tam geçirmedi ama daha iyiyim..doğum sancısına antreman oluyor..ağlıyorum falan ama yapacak bir şey yok.
ayy canım ya kıyama okadar fena yani agrın.aglıyorum yazmıssın ya cok üzüldüm.inşallah enkısa zamanda gecer.canım izne bı hafta erken ayrılsan olmazmı,evde daha rahat edersın belkı

maşşşalah bebişine kac kılo olmus bıse demedımı doktorun?
buarada canım içtiğin ilaçları yazmıssın ya,calsıyumun adı ne?banada yazdı doktorum ben istedım süt içemiyorum die.ama içeriğini okudum gebelık katagorisinde C yazıyor.yanı hamılelıkte kullılması cok acıl degılse tavsıye edılmeyen ilaçlardan.bebege kötü etkı edıyormus.senınkının adı ne benımkı calcimax dı galıba

yav miniş ben böyle bir ağrı görmedim..dayanıklıyımdır ama koyveriyorum yani 24 saat çekince.Allah beterinden saklasın.izin işine de haftaya karar vereceğim.doğum sonrasına aktarabilsem harika olur..bana doktor gereksiz kilo aldırdığı için bıraktırdı kalsiyumu.elevite de başlayınca bir ayda 4 kilo almıştım..bıraktım kalsiyumu eleviti de bir gün alıyorum bir gün almıyorum.bir de demir var..bu ağrılarımın da artmaması için çok almamalıymışım..üffff

hmm anladım canım,cok gecmıs olsun ya.baya baya fena agrıyo yanı kalçan.Allah daha buyuk dert vermesın ne dıyelım,bu agrında gecer inşallah kuzu enkısa zamanda.tabı dayanabılırsen bencede dogum sonrasına aktarırsın iznini.bebiinle daha cok vakıt gecırmek daha mantıklı.ama dayanamıycak gıbı olursan erken ayrıl derım.
ya doktor gerek görmedı kalsiyuma önce,sonra ben dedımkı süt içemıyorum enazından günaşırı falan içerim kalsıyumu siz yınede yazın dedım.çünkü elevıte artık gerek yok dedı bıraktım,sadece gyno ferro sanol(demır + vitamın olan ilaç) kalsıyumuda arada içerim die yazdırdım ama gebelık katogorısınde c yazdıgını görünce içmeden bıraktım.ama şimdi netten arastırdımda 6.aydan sonra kullanılıyormus ilk 3 ay sanırım fetus üerinde kötü etkısı varmıs,ondan öle yazıyomus prespektüsünde.neyse 2 gunde bır içerim belkı.sen hangısdını kullandın kalcıyumda.benımkı calcimax d3 efervesan tablet

geri döndüm ama hala çok sıcak :S

Anladım canım, kaçırmışım ben o kısmı, Allah şifa versin inşallah. Yani bende de ara ara oluyor ama sürekli olmamıştı. Seni yoran da sürekliliği olmuştur... Uyurken hissediyor musun ağrıyı? Ben uyurken çok fena oluyorum bazen, bir uyanıyorum üstüne yattığım taraftaki tüm kemiklerim lime lime olmuş gibi, dönüyorum, 10-15 dakika sonra diğer taraf aynı şekilde... Haklısın buna da şükür...

Bu arada masaya başını koyabiliyor musun? Benim göbek mani oluyor :)

Kilo 1600 civarı kelebekim... Kalsiyumun adı: Cal-D-Vita efervesan tablet şeklinde, suda eritip içileninden... Bunun bir zararı olduğüunu sanmıyorum, 1 ay ara vermiştik, daha önce de kullanmıştım, 15 gündür yeniden başladık. Doktoruma verdiği takviye ilaçlar konusunda güveniyorum, çünkü kendisi çok pimpirikli bu konularda... istersen bir eczacıya sor canım bu markayı.

ben de her gün elevit alırken 1 ayda 4 kilo almıştım :S Bende de eleviti haftada 2 ye düşürdük... Az mı oldu acaba? :bbo:

basakcım canım cok gecmis olsun ılık dus umarım rahatlatır seni. burcin hanım baskı yapıo desene.

helincim bende bisiler yiyip uyanıp uyanınca midem yanar hep , o yuzden bisiler yemeden kestirmeye calısırım sonra mal gibi oluyorum kendime gelemiyorum

3k1m sen cırcır olup attınmı yani kilonu 1 gunde kandırıkmı yaptın :)))

bebisede masallah canım donmusmu peki ne alemde hersey yolundamı

buarada ben calciumu 5 ve 6.aylarımda ictim iide oldu cunku hic sut icemiodum sutu yaklasık 1 aydır icmeye basladım diebilirim. eski azeri drum vermisti calciumu 2 ay icicen demisti. turk dr um devam ettirmedi sute basladıgım icin gerek gormedi

Kısmen kandırık kısmen değil :) Şimdi her günkü şekilde beslenip gitsem kesin 1 kiloya yakın fark edecekti, çünkü sabah yarım kilo süt, kahvaltı, yumurta falan derken dr'a giderayak kilom artacaktı, yani gerçek bir artış değil ama tartıda çıkıyor işte :) Sabah bu beslenmeyi yapmadım (1 günden birşey olmaz, telafi ederim sonra kısmetse). E akşamdan da cırcıra sebep olacak şeyler tüketince, tartıda karşımıza kilo olarak çıkacak miktar azaldı tabi :)

E haliyle cuma öğleden sonradan itibaren biraz kendimi sıkmış oldum bu konuda ama en azından şimdi mutluyum, dr. kiloma kızmadı :)

canım özel belediye hastanesinde düşünüyorum...mmehmet çolakoğlu var bilirmisin prof.o giecek inşallah doğumuma.allahım o günleri nasip etsinde....

canım benim doktorumda mehmet çolakoğlu yalnız benden söylemesi cok yoğun bir doktor.ve belediyedemı yoksa selçuklu hastanesindemi yanı ben selçukluda diye biliyorum da o yuzden.değiştiyse bilemem bne özeline gidiyorum ve tahlillerimi tıp fakültesinde yaptırıyorum doktorumda benı fakülteye yonlendiriyor her konuda.

hayırdır başakcım ya nasıl sıklaştı bi doktora görünsen enfeksiyon filan olmasın sancın olunca bol su iç ve sol tarafına yat kadriye dolaşma bebeğin suyu az oluncada sancı oluyormuş geçen pazar bende yaşadım akşama kadar sürdü ara ara girdi ama ne sancı şeir dışındaydık birde 4.5 litre su içtim yattım ve rahatladım sürekli gezmekten heran su filan zamanında bulamadım havada sıcaktı dinlenip suyumu içince rahatladım
kendine dikkat et
mutlu haberlerle geldin maşallah bebişinde iyiymiş nasıl annesi kilosu boyu

senin işinde zor ben çok şükür atlattım benimde ağrılardan ağladığım oldu az kaldı bitirdik sonuna geldik

kilo telaşımdan bebiş sorsunu görmemişim :)

teşekkür ederiz teyzesi :) Suyu normalmiş. 6 gün önde gidiyoruz kimi ölçümlerde. Bebek yan yatıyormuş yani transfer pozisyon diyorlarmış bu şekil duruşa. Şu anda öyle, ama dönmesi için vakit var. Daha önce de bahsedilmişti sanırım 36. haftada bile dönen varmış. Ben istiyorum ki dönsün bir an önce tepetaklak olsun. Havadisler bu kadar.

mutlu haberlerle geldin maşallah bebişinde iyiymiş nasıl annesi kilosu boyu

senin işinde zor ben çok şükür atlattım benimde ağrılardan ağladığım oldu az kaldı bitirdik sonuna geldik

1600 civarı canım, aklımda kalmadı tam gramı zaten eksi artı %15diyor yanılma payına..
boy da 40 cm civarı olmuş FL yazan değer 7 ile çarpılıyor, öyle hesapladı...

teşekkür ederiz teyzesi :)

evet az kaldı kızlar dayanın ağrılara sancılara... :asigim:

cok sukur ii havadisler artık 2 haftada bir gidecegiz dra ve guzel guzel havadislerle gelicez cok guzel ya .

biz yarın piknige gidioruzzz :)) 1.5 saatlik mesafe yol temizmis o sebepten gidioruz arkadaslarla ins guzel gecer foto cekilirsem eklerim . yarın ben yokum merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…