mavişşş sen 100 şeker testini yaptırdınmı
kayracım saol tatlım senin bebişinde guzel gunlerde kullansın cicilerini inş.
bu arada sen dogumudamı konyada yapıcaksın? peki hangi hastanede yapıcaksın malum konyalıyım ya bilirim herbir karesini...ahh ahhh.:)
ben yokken bi gelişme olmamış sanırım nazan gelmemiş hala.. neyhse birazdan eşim gelir..yarın nikah var üstelik tam gunun ortasında 13 45 hiç sevmediğim bi saat tum gun mahvoluyor ya böle akşam yapsalr ya şu düğünleri. neyhse ben çıkıyorum yemeğe kayınvalidemleri çagırdım badana ve temizlik yapıyorda bende yardım edemiyorum bari bi hayrım olsun yemeği ben yapayım dedim.. sankim tek gelin benmişim gibi hep içime dert olur böle şeyler vicdan meselesi sanırım. napalım annemiz bizi böle yetiştirmiş.:)
helin çok teşekkür ederim.haftaya izin için yine gideceğim..bu sefer daha iyi olacak diye umuyorum.
ben iki tane parol içtim ağrımı tam geçirmedi ama daha iyiyim..doğum sancısına antreman oluyor..ağlıyorum falan ama yapacak bir şey yok..güzel haftasonları herkese..burada hava çooook sıcak..sizler dışarı çıkarken güneş kremlerinizi sürmeyi unutmayın saın..haytırlatayım dedim:))
ayy canım ya kıyama okadar fena yani agrın.aglıyorum yazmıssın ya cok üzüldüm.inşallah enkısa zamanda gecer.canım izne bı hafta erken ayrılsan olmazmı,evde daha rahat edersın belkıben iki tane parol içtim ağrımı tam geçirmedi ama daha iyiyim..doğum sancısına antreman oluyor..ağlıyorum falan ama yapacak bir şey yok.
Kızlar herkese merhaba...
Dünkü cırcır olma maceram başarıyla sonuçlandı, kiloda problem çıkmadı doktorda :) mutluyum :)
Bu taktiği iyi buldum ben, aferin bana alkisalkisalkis
Bebiş de iyi maşallah... Çok şükür... Ama yan yatmış öyle duruyor, dolayısıyla kafaüstü dönsün tepetaklak olsun diye bekliyorum şimdi, zaten bebeklerin başı ağır çeker ve dönerlermiş ilerleyen zamanlarda. İnşallah bizimki de döner kafaüstü.
Takviye ilaçlarda bir değişiklik yok, kalsiyum, magnezyum, balık hapı vs...
İşte böylee...
ayy canım ya kıyama okadar fena yani agrın.aglıyorum yazmıssın ya cok üzüldüm.inşallah enkısa zamanda gecer.canım izne bı hafta erken ayrılsan olmazmı,evde daha rahat edersın belkı
maşşşalah bebişine kac kılo olmus bıse demedımı doktorun?
buarada canım içtiğin ilaçları yazmıssın ya,calsıyumun adı ne?banada yazdı doktorum ben istedım süt içemiyorum die.ama içeriğini okudum gebelık katagorisinde C yazıyor.yanı hamılelıkte kullılması cok acıl degılse tavsıye edılmeyen ilaçlardan.bebege kötü etkı edıyormus.senınkının adı ne benımkı calcimax dı galıba
yav miniş ben böyle bir ağrı görmedim..dayanıklıyımdır ama koyveriyorum yani 24 saat çekince.Allah beterinden saklasın.izin işine de haftaya karar vereceğim.doğum sonrasına aktarabilsem harika olur..bana doktor gereksiz kilo aldırdığı için bıraktırdı kalsiyumu.elevite de başlayınca bir ayda 4 kilo almıştım..bıraktım kalsiyumu eleviti de bir gün alıyorum bir gün almıyorum.bir de demir var..bu ağrılarımın da artmaması için çok almamalıymışım..üffff
mucizem taa baştan beri olan bir ağrı.sinir basısıymış bir şey de yapılamıyor dayanmaya çalışıyorum ama ağrıdan bir süre sonra başım dönüp midem bulanıyor.oturamıyorum yürüyemiyorum yatmak zaten imkansız dün masaya başımı koyup uyumaya çalıştım nafile..kalçamdan ayak ucuma kadar olan bir şey..2 ağrı kesici ve jelle hafifledi ama geçmiyor..buna da şükür
ayy canım ya kıyama okadar fena yani agrın.aglıyorum yazmıssın ya cok üzüldüm.inşallah enkısa zamanda gecer.canım izne bı hafta erken ayrılsan olmazmı,evde daha rahat edersın belkı
maşşşalah bebişine kac kılo olmus bıse demedımı doktorun?
buarada canım içtiğin ilaçları yazmıssın ya,calsıyumun adı ne?banada yazdı doktorum ben istedım süt içemiyorum die.ama içeriğini okudum gebelık katagorisinde C yazıyor.yanı hamılelıkte kullılması cok acıl degılse tavsıye edılmeyen ilaçlardan.bebege kötü etkı edıyormus.senınkının adı ne benımkı calcimax dı galıba
yav miniş ben böyle bir ağrı görmedim..dayanıklıyımdır ama koyveriyorum yani 24 saat çekince.Allah beterinden saklasın.izin işine de haftaya karar vereceğim.doğum sonrasına aktarabilsem harika olur..bana doktor gereksiz kilo aldırdığı için bıraktırdı kalsiyumu.elevite de başlayınca bir ayda 4 kilo almıştım..bıraktım kalsiyumu eleviti de bir gün alıyorum bir gün almıyorum.bir de demir var..bu ağrılarımın da artmaması için çok almamalıymışım..üffff
3k1m sen cırcır olup attınmı yani kilonu 1 gunde kandırıkmı yaptın :)))
bebisede masallah canım donmusmu peki ne alemde hersey yolundamı
canım özel belediye hastanesinde düşünüyorum...mmehmet çolakoğlu var bilirmisin prof.o giecek inşallah doğumuma.allahım o günleri nasip etsinde....
hayırdır başakcım ya nasıl sıklaştı bi doktora görünsen enfeksiyon filan olmasın sancın olunca bol su iç ve sol tarafına yat kadriye dolaşma bebeğin suyu az oluncada sancı oluyormuş geçen pazar bende yaşadım akşama kadar sürdü ara ara girdi ama ne sancı şeir dışındaydık birde 4.5 litre su içtim yattım ve rahatladım sürekli gezmekten heran su filan zamanında bulamadım havada sıcaktı dinlenip suyumu içince rahatladımkızlar sizde durumlar nasıl?benim kasılmalarım sıklaştı otururken bile kıvrandırıyor beni özellikle sag tarafımdan giriyor annem hemen biraz kaldırıp yürütüyor beni ama geçene kadar sıcak sıcak terler boşalıyor sanki başımdan aşşagı kızımın başı sol tarafta tam göbegimde saki sıkışıp kalmış gibi bir türlü dönemiyor çaktırmadan annemde endişelenmeye başladı çocuk içeride rahat degil yeri dar geliyor diyor ilk hamileligimde kızım çok kıpıraktı resmen taklalar atıyordu dışarıdan çok rahat görebiliyordu herkes ama burçin hareket dahi edemiyor arada birkaç kıpırtı o kadar oda ayklarını oynatıyor birazdan ılık bir duşa giricem resmen bunaltmaya başladı izmir sıcagı evde sanki sahildeymişim gibi taytlarla askılı badiyle dolaşıyorum dışarı asla çıkmıyorum mecbur kalmadıkça neyse kızlar sonra takılırım yine biraz serinlemem gerek öptüm herkesi
mutlu haberlerle geldin maşallah bebişinde iyiymiş nasıl annesi kilosu boyuKızlar herkese merhaba...
Dünkü cırcır olma maceram başarıyla sonuçlandı, kiloda problem çıkmadı doktorda :) mutluyum :)
Bu taktiği iyi buldum ben, aferin bana alkisalkisalkis
Bebiş de iyi maşallah... Çok şükür... Ama yan yatmış öyle duruyor, dolayısıyla kafaüstü dönsün tepetaklak olsun diye bekliyorum şimdi, zaten bebeklerin başı ağır çeker ve dönerlermiş ilerleyen zamanlarda. İnşallah bizimki de döner kafaüstü.
Takviye ilaçlarda bir değişiklik yok, kalsiyum, magnezyum, balık hapı vs...
İşte böylee...
mucizem taa baştan beri olan bir ağrı.sinir basısıymış bir şey de yapılamıyor dayanmaya çalışıyorum ama ağrıdan bir süre sonra başım dönüp midem bulanıyor.oturamıyorum yürüyemiyorum yatmak zaten imkansız dün masaya başımı koyup uyumaya çalıştım nafile..kalçamdan ayak ucuma kadar olan bir şey..2 ağrı kesici ve jelle hafifledi ama geçmiyor..buna da şükür
3k1m sen cırcır olup attınmı yani kilonu 1 gunde kandırıkmı yaptın :)))
bebisede masallah canım donmusmu peki ne alemde hersey yolundamı
mutlu haberlerle geldin maşallah bebişinde iyiymiş nasıl annesi kilosu boyu
senin işinde zor ben çok şükür atlattım benimde ağrılardan ağladığım oldu az kaldı bitirdik sonuna geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?