ohh maşşalah bebişine kocaman olmus.1.5kıloyu cokdanmnnn devırmıs bılemmmKilo 1600 civarı kelebekim... Kalsiyumun adı: Cal-D-Vita efervesan tablet şeklinde, suda eritip içileninden... Bunun bir zararı olduğüunu sanmıyorum, 1 ay ara vermiştik, daha önce de kullanmıştım, 15 gündür yeniden başladık. Doktoruma verdiği takviye ilaçlar konusunda güveniyorum, çünkü kendisi çok pimpirikli bu konularda... istersen bir eczacıya sor canım bu markayı.
,.................çünkü sabah yarım kilo süt, kahvaltı, yumurta falan ..................
1600 civarı canım, aklımda kalmadı tam gramı zaten eksi artı %15diyor yanılma payına..
boy da 40 cm civarı olmuş FL yazan değer 7 ile çarpılıyor, öyle hesapladı...
teşekkür ederiz teyzesi :)
evet az kaldı kızlar dayanın ağrılara sancılara... :asigim:
buarada ben calciumu 5 ve 6.aylarımda ictim iide oldu cunku hic sut icemiodum sutu yaklasık 1 aydır icmeye basladım diebilirim. eski azeri drum vermisti calciumu 2 ay icicen demisti. turk dr um devam ettirmedi sute basladıgım icin gerek gormedi
ohh neguzel keske bende baslayabılsem süt içimine.ama maalesef hala kokusuna dahi tahammülüm yok.ama peynır ve cesıtlerını cok tüketıyorum Allah tan yoksa dişlerim cokdan mahvolmustu.Allah a şükür agrı bıle olmadı 7.5 ay boyunca
cok sukur ii havadisler artık 2 haftada bir gidecegiz dra ve guzel guzel havadislerle gelicez cok guzel ya .
biz yarın piknige gidioruzzz :)) 1.5 saatlik mesafe yol temizmis o sebepten gidioruz arkadaslarla ins guzel gecer foto cekilirsem eklerim . yarın ben yokum merak etmeyin
ohh maşşalah bebişine kocaman olmus.1.5kıloyu cokdanmnnn devırmıs bılemmm
canım bende güvenıyorum doktoruma sadec prespektüsünü okuyunca korktum içmedım bende.ama şimdi senın ilaçın adını yazıp onunda prespektüsüne baktım uyarılar kısmında ikimizinkindede aynı seyler yazıyor.zaten sana msj yazdıktan sonra nette arastırdımda calsıyum il 3 ay verılmıyormus hamilere 6.aydan sonra kullanılıyormusyerimseniben
ee canım hersabah yarım kılo süt tüketıyorsan nıye kalsıyum içiyonkı :uhm: cok fazla kalsıyum alımıda bbeekte demır eksılıgı yapıyor dıe biliyorum
maşallah kuzuna
haziran annelerinde sezeryan olacak bi arkadaş sancısı tutmuş doktoruda pazaretesiyi bekleyelim diyormuş kadın doğuracak doktoır bekletiyor ya allah yardımcısı olsun nişanı filanda gelmiş 39+1 de bence heran doğurabilir dr niye müdahale etmiyorki acaba hafta sonu diyemi :1shok:CADIARZU
FL degerinin 7 ile carpılarak boyunun hesaplandıgını bilmiodum cok tskler cunku benim drum boyunu hic soylemiodu . hesaplamama gore 41 cm cıkıo boyu benim topusumun
FL degerinin 7 ile carpılarak boyunun hesaplandıgını bilmiodum cok tskler cunku benim drum boyunu hic soylemiodu . hesaplamama gore 41 cm cıkıo boyu benim topusumun
ohh maşşalah kız 41cm baya uzun olcek senın bebiş desene.ben enson mayısın 12sınde gıtmıstım ozaman carptım fl degerıyle 7yi 35 cıkmıstı.bakalım haftaya kac cıkıcak kuzumun boyu kılosu.acaba benımkı mınyonmu olcakki.3.5 hafta önce boyu 35cm kıloda ortalama 1040 gr demıstı doktorum 27 haftalıktık.normal demişti bakalım buay ne oldu prensesım
ya o sorun bendede var,diş etlerım kanıyo fırcalarken.yaa demır hapı kullanıncamı kanıyo.cok enteresan,aynen bende diste agrı yasamadım ama dis eti kanamam cok oluyor biara demir hapımı almamıstım ozaman gecmisti ama demir hapıylada alakalı benimki cunku hamile kaldıgım ay zaten tedavi olmustum disetlerimden vede 4-5.aya kadar sorun yasamadım.ama simdi yasıyorum ama tekrar tedavi filan olamam hormonal bi durum cunku
hımm, 6. aydan sonra serbest demek ama sanırım ben 5. ayda da kullandım benneyaptımki
bilmiyorum kelebeğim ya dr. ne derse yapmaya çalışıyorum ben, kalsiyumu 1 aydır almıyordum ama şimdi 30 gün kullanacaksın dedi (15i geçti zaten) yani 15 gün sonra kullanmayı bırakacağım. Ama benim demir hapımı da günde 2 ye çıkardı. Belki calsiyumla birlikte diye öyle yaptı. Yani 15 gündür de günde çift demir hapı alıyorum, 15 gün daha öyle sürecek... ...
sakaleyn yarın dogurabilir o anne , ne sacma ya bencede pazar gunu mafolmasın drun die bekletio gelen cocuga nasıl gelme diyeceksin yada sez sa hemen alınması gerekmiomu ameliyata buda ayrı bi vaka
ayy canım bebişim buyumustur dımı.cok össledım onu cookk.Allah tan artık kıpırtılarını cok güzel hissediyorus ya,cok mutlu oluyorum,konusunca benı anladıgını düşünüyorum hep,canım kızım benım zemuszemus3,5 haftada neler olmuştur neler, bence kilo ve boyunu duyunca şaşıracaksın bu seferki gidişinde, bu ara çok hızlı kilo aldıkları bir dönem... hihoyyyt
inşallah teyzesı inşallahminiss 1900 civarı cıkar senin kelebegin bence bu gidisinde . haftaa ortalama 150-200 gr alıolar
ya sorma onu bende okudum azönce yazık kıza ya,demen gıbı bıde amelıyatlıyatlıymıs mecbur sezeryan durumu yanı.bu doktorları varya bu doktorları yolmak laım yolmakkkkkızcağız mecbur sezeryanmış birde ameliyatlıymış sancısı baya varmış bu gecede gelebilir alsalar bari allah ikisininde yardımcısı olsun anneye kolay doğum versin hayırlısıyla kurtulsunlar inşallah:Saruboceq:
ben kactım canlarım herkese ii geceler simdiden ii pazarlar burda saat 11 bucuga gelio , kocis koltukta mayısmıs :) yarın aksam gelince acarım herkese sevgiler
ya o sorun bendede var,diş etlerım kanıyo fırcalarken.yaa demır hapı kullanıncamı kanıyo.cok enteresan,
yok canım 6.aydan sonra genelede verıyomus doktorlar.sadece ilk 3 ay kullanılması fetus acısından zararlıymıs.5.ayda gerek gördüyse bencede bı bıldıgı vardır canım.bende buaksamdan itibarenm heraksam içeyim barı.unutma ama demır hapını sabah al calsıyumu aksam.doktorum öle dedı.calsıyum demır emılımını azaltıyomus yanı ikisini enaz 6-8 saat arayla kullan daha iyi etkı etsın demıstı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?