2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ohh maşşalah bebişine kocaman olmus.1.5kıloyu cokdanmnnn devırmıs bılemmm
canım bende güvenıyorum doktoruma sadec prespektüsünü okuyunca korktum içmedım bende.ama şimdi senın ilaçın adını yazıp onunda prespektüsüne baktım uyarılar kısmında ikimizinkindede aynı seyler yazıyor.zaten sana msj yazdıktan sonra nette arastırdımda calsıyum il 3 ay verılmıyormus hamilere 6.aydan sonra kullanılıyormusyerimseniben
,.................çünkü sabah yarım kilo süt, kahvaltı, yumurta falan ..................

ee canım hersabah yarım kılo süt tüketıyorsan nıye kalsıyum içiyonkı :uhm: cok fazla kalsıyum alımıda bbeekte demır eksılıgı yapıyor dıe biliyorum

maşallah kuzuna
haziran annelerinde sezeryan olacak bi arkadaş sancısı tutmuş doktoruda pazaretesiyi bekleyelim diyormuş kadın doğuracak doktoır bekletiyor ya allah yardımcısı olsun nişanı filanda gelmiş 39+1 de bence heran doğurabilir dr niye müdahale etmiyorki acaba hafta sonu diyemi :1shok:CADIARZU

ohh neguzel keske bende baslayabılsem süt içimine.ama maalesef hala kokusuna dahi tahammülüm yok.ama peynır ve cesıtlerını cok tüketıyorum Allah tan yoksa dişlerim cokdan mahvolmustu.Allah a şükür agrı bıle olmadı 7.5 ay boyunca

FL degerinin 7 ile carpılarak boyunun hesaplandıgını bilmiodum cok tskler cunku benim drum boyunu hic soylemiodu . hesaplamama gore 41 cm cıkıo boyu benim topusumun

aynen bende diste agrı yasamadım ama dis eti kanamam cok oluyor biara demir hapımı almamıstım ozaman gecmisti ama demir hapıylada alakalı benimki cunku hamile kaldıgım ay zaten tedavi olmustum disetlerimden vede 4-5.aya kadar sorun yasamadım.ama simdi yasıyorum ama tekrar tedavi filan olamam hormonal bi durum cunku

evet evet inşallah alkisalkisalkis
hadi bakalım, size de iyi gezmeler, bol temiz havalar...

hımm, 6. aydan sonra serbest demek ama sanırım ben 5. ayda da kullandım benneyaptımki

bilmiyorum kelebeğim ya dr. ne derse yapmaya çalışıyorum ben, kalsiyumu 1 aydır almıyordum ama şimdi 30 gün kullanacaksın dedi (15i geçti zaten) yani 15 gün sonra kullanmayı bırakacağım. Ama benim demir hapımı da günde 2 ye çıkardı. Belki calsiyumla birlikte diye öyle yaptı. Yani 15 gündür de günde çift demir hapı alıyorum, 15 gün daha öyle sürecek...

teşekkürler sakaleyncim...
Allah yardımcısı olsun o annenin de... Doğpumun hafta sonu hafta içi mi olur ? Olmamalı...

FL degerinin 7 ile carpılarak boyunun hesaplandıgını bilmiodum cok tskler cunku benim drum boyunu hic soylemiodu . hesaplamama gore 41 cm cıkıo boyu benim topusumun

ohh maşşalah kız 41cm baya uzun olcek senın bebiş desene.ben enson mayısın 12sınde gıtmıstım ozaman carptım fl degerıyle 7yi 35 cıkmıstı.bakalım haftaya kac cıkıcak kuzumun boyu kılosu.acaba benımkı mınyonmu olcakki.3.5 hafta önce boyu 35cm kıloda ortalama 1040 gr demıstı doktorum 27 haftalıktık.normal demişti bakalım buay ne oldu prensesım

sakaleyn yarın dogurabilir o anne , ne sacma ya bencede pazar gunu mafolmasın drun die bekletio gelen cocuga nasıl gelme diyeceksin yada sez sa hemen alınması gerekmiomu ameliyata buda ayrı bi vaka

3,5 haftada neler olmuştur neler, bence kilo ve boyunu duyunca şaşıracaksın bu seferki gidişinde, bu ara çok hızlı kilo aldıkları bir dönem... hihoyyyt

minik kelebek bana hep drlar uzun bacaklı kız dediler. sanırım ondan babası gibi sıgdıramıo bacaklarını biyere ondan kıpır kıpır surekli. babasıda otobuse filan binsek keza ucak bacaklarını biyere sıgdıramaz sanırım ona cekmis.

ya o sorun bendede var,diş etlerım kanıyo fırcalarken.yaa demır hapı kullanıncamı kanıyo.cok enteresan,

yok canım 6.aydan sonra genelede verıyomus doktorlar.sadece ilk 3 ay kullanılması fetus acısından zararlıymıs.5.ayda gerek gördüyse bencede bı bıldıgı vardır canım.bende buaksamdan itibarenm heraksam içeyim barı.unutma ama demır hapını sabah al calsıyumu aksam.doktorum öle dedı.calsıyum demır emılımını azaltıyomus yanı ikisini enaz 6-8 saat arayla kullan daha iyi etkı etsın demıstı.

sakaleyn yarın dogurabilir o anne , ne sacma ya bencede pazar gunu mafolmasın drun die bekletio gelen cocuga nasıl gelme diyeceksin yada sez sa hemen alınması gerekmiomu ameliyata buda ayrı bi vaka

kızcağız mecbur sezeryanmış birde ameliyatlıymış sancısı baya varmış bu gecede gelebilir alsalar bari allah ikisininde yardımcısı olsun anneye kolay doğum versin hayırlısıyla kurtulsunlar inşallah:Saruboceq:

ben kactım canlarım herkese ii geceler simdiden ii pazarlar burda saat 11 bucuga gelio , kocis koltukta mayısmıs :) yarın aksam gelince acarım herkese sevgiler

gelgitcim mehmet çolakoğlu aile doktorumuzdur.ben burada her randevumdan sonra onu cepten ararımanlatırım.teyzeme tüp bebek yapmıştı.yani 20 yıldır falan tanışığız.özel muayenesi 150 tl biliyorum ama onu çok sever çok güvenirim.her aramamda cevap verir asla geri çevirmez sağolsun..anneme sordum özel selçuklu hastanesindeymiş canım karıştırmışım..

3,5 haftada neler olmuştur neler, bence kilo ve boyunu duyunca şaşıracaksın bu seferki gidişinde, bu ara çok hızlı kilo aldıkları bir dönem... hihoyyyt
ayy canım bebişim buyumustur dımı.cok össledım onu cookk.Allah tan artık kıpırtılarını cok güzel hissediyorus ya,cok mutlu oluyorum,konusunca benı anladıgını düşünüyorum hep,canım kızım benım zemuszemus
miniss 1900 civarı cıkar senin kelebegin bence bu gidisinde . haftaa ortalama 150-200 gr alıolar
inşallah teyzesı inşallah
ya sorma onu bende okudum azönce yazık kıza ya,demen gıbı bıde amelıyatlıyatlıymıs mecbur sezeryan durumu yanı.bu doktorları varya bu doktorları yolmak laım yolmakkkk
ben kactım canlarım herkese ii geceler simdiden ii pazarlar burda saat 11 bucuga gelio , kocis koltukta mayısmıs :) yarın aksam gelince acarım herkese sevgiler

ii geceelr kuzu.yarında güzel piknıkler,bızım yerımızede yee oldumu cokacimcoook

Demir hapının tekini öğle yemeğinden yarım saat önce, diğerini de öğle yemeğinden 2 saat sonra alıyorum. Kalsiyumu ise akşam tok karna al demişti canım.

Şu cevizle de aram bir türlü barışamadı Önceden severdim, son zamanlarda midemi yakmaya başladı, dolayısıyla yerken çok zorlanıyorum, ama sütün içine ez karıştır falan da uğraşamam. Arada atladığım günler oluyor ama yemeye çalışıyorum gene de kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…