2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

:) bizim dikişler atılırken bebişleri hazırlıycaklar sanırım. hem o ilk giysiler biraz daha çabuk kirlenicek odaya gelince istediğimiz kıyafetlerini giydiririz hayırlısıyla :ecrin_bebek:

zıbın alt üst olarak tulum alt bezi şapka eldiven battaniye ilk bunlar gerekli
malesef arıza lohusam doğumun ardından öyle yorgun olacaksınızki hep uyumak gelecek içinizden ve herf ırsattada uyuyakalacaksınız doğum sonrası bütün ayların yorgunluğu çıkıyor birde vucütta cayip rahatlama oluyor
bebeğinizi emzirirken bile uyuyakalabilirsiniz onun için yanınızda her zaman birileri özellilklede ilk haftalarda birileri olması gerek gece bile kaydirigubbakcemile3

didecim cok gecis olsun seni cok iyi anliyorum; o siyatik donemi 2-3 hafta canimdan can gitti ben boyle bi agri gormedim hayatimda..insallah cabucak gecer..

masallah kuzuna canim ya cok iyi cikmis herseyi...

tazecim kramplarin hayirli olsun-tatlicadiarzu-benimde magnezyuma ragmen sabaha karsi gerinince bi kilitleniyor, ciglik atiyorum:1no2:

o zaman ilk etapta ciic seyler vermemek en iyisi, basit olan seyleri verip, odada degistirirz..

anlaştık vereliniortak

:) bizim dikişler atılırken bebişleri hazırlıycaklar sanırım. hem o ilk giysiler biraz daha çabuk kirlenicek odaya gelince istediğimiz kıyafetlerini giydiririz hayırlısıyla :ecrin_bebek:

o da mümkündür :)

hımm, peki ben o halsizlikle arıza çıkaramayacak mıyım yani kaydirigubbakcemile3
sağlık olsun :)

teşekkürler teyzoşu :) çığlık değil ama elimi dişlerimin arasına alıp ısırıp ısırıp eşimin kramp giren yeri sallamasını ve o düğümü çözmesini bekliyorum. O arada garip sesler çıkıyor elbet :)

kizlaaarr bugun bebisime kangru aldim, burda port-bebe deniyor ama sanirim o bizim kangru dedgimiz sey.. normal fiyati 100 euro, internetten2. el aldim, sadece 2-3 ay kullanmislar, 30 euroya:)))tertemizzz.. dogumdan 12kg ya kadar kullaniliyor:))))hem bebegin yuzu sana hemde disari bakabiliyor..

Ben boyle doktorun taaaaaaaaaaaaaaaaaa... gıtsın baska doktora yaa, bı o mu kaldı koca sehırde doktor,peah.

Emzırme atletı de kendınden sutyenlı yafrum.. yanı sadece duz atlet degıl.. zaten oylesınden de alma.. habıre sut akan goguslerle basa cıkamazsın sadece atlet olanıyla derım ben.

ben emzirme sütyeni aldım ama hiçde hoşoma gitmiyor açıkçası atlet dahamı mantıklı hemde göbek bölgesini toparlayan modeller var onlardanda almayı düşünüyorum

Ona cok bakıyorum.. hem toparlayan, hem de atletlı sutyen olanını bulamadım bır turlu Deryam.. bılgın varsa paylasır mısın??

Didom.. gecmıs olsun annemm yaa.. kıyamam sana.. bende eskı agrılar basladı, bacagı yuz ustu yatırdım mı uyuyabılıyorum.. yoksa emınım geceler cok uzun olacaktı.. korkumdan da magnezyumu her gun alıyorum.. Allah yardımcın olsun.

birde emzirme yastigi aldim, hamileyken uyumak icin cok pratik, sonrada kivirip emziriyosun hayya bebegi ustune yatiriyorsun, promosyan yapmislar, %50 fiyatina aldim:))))bugun iyi alisverisler yaptim, mutluyum:))keyfim yerine geldii:))

Ona cok bakıyorum.. hem toparlayan, hem de atletlı sutyen olanını bulamadım bır turlu Deryam.. bılgın varsa paylasır mısın??
.

evrim kuzu ebrunun cok guzel atleti hem emzirme kismi cok guzel toparliyor, istersn benimkinin resmini ceker koyarim, fikir edinmek istersen..

Valla sahane.. ozellıkle bel kısmının uzun olması cok ıyı, bebısın sırtını desteklemek amacıyla.. gule gule kullanın.. yastıgını da gule gule kullan canım benım.

evrim kuzu ebrunun cok guzel atleti hem emzirme kismi cok guzel toparliyor, istersn benimkinin resmini ceker koyarim, fikir edinmek istersen..

ebru maternıtynın dı mı o annem.. oraya da bakımm bı.. baya bı yere baktım..o toparlayıcı ozellıgı olanlardan goremedım.. saol annem paylasımın ıcın.sımdı hemen netten bakarım ona, senı yormayayım..

netten baktim ama cok ayrintili gorunmuyor..nerde satiliyor biliyormusun, salepcioglunda zuhal camasir var, orada bulabilirsin..

bu zuhal hamilelik-bebe ve zuhal camasir ebru maternitynin tum mallarini satiyor hamile kiyafetleri, emzirme sutyeni atleti, hamile kilodu hersey var, hepsi ebrunun mallari, baska markalarda var ama, bi bak derim, kesin orada bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…