- 6 Mayıs 2008
- 212
- 0
- 316
maşallah canım bebişine... gayet güzel...
ben demir hapı günde 2 tane, elevit haftada 2 tane içiyorum...
hemşirelere ne verilecek bilmiyorum ama sanırım tulum ile bez yeterli olur. Belki şapka ve eldiven de gerekir.. başkaaaaa, başka birşey gelmiyor aklıma, bebek daha minnacık zaten, altını üstünü iyice sardık mı yeter sanırım.
Yaff ben bir de hemşireye falan vermek istemem ya, getirsinler bebeğimi ben giydiririm, niye öyle ayrı bir yerde giydiriyorlar??? Arıza bir lohusa olacam sanırım -tatlicadiarzu-
maşallah canım bebişine... gayet güzel...
ben demir hapı günde 2 tane, elevit haftada 2 tane içiyorum...
hemşirelere ne verilecek bilmiyorum ama sanırım tulum ile bez yeterli olur. Belki şapka ve eldiven de gerekir.. başkaaaaa, başka birşey gelmiyor aklıma, bebek daha minnacık zaten, altını üstünü iyice sardık mı yeter sanırım.
Yaff ben bir de hemşireye falan vermek istemem ya, getirsinler bebeğimi ben giydiririm, niye öyle ayrı bir yerde giydiriyorlar??? Arıza bir lohusa olacam sanırım -tatlicadiarzu-
mucizem taa baştan beri olan bir ağrı.sinir basısıymış bir şey de yapılamıyor dayanmaya çalışıyorum ama ağrıdan bir süre sonra başım dönüp midem bulanıyor.oturamıyorum yürüyemiyorum yatmak zaten imkansız dün masaya başımı koyup uyumaya çalıştım nafile..kalçamdan ayak ucuma kadar olan bir şey..2 ağrı kesici ve jelle hafifledi ama geçmiyor..buna da şükür
1600 civarı canım, aklımda kalmadı tam gramı zaten eksi artı %15diyor yanılma payına..
boy da 40 cm civarı olmuş FL yazan değer 7 ile çarpılıyor, öyle hesapladı...
teşekkür ederiz teyzesi :)
evet az kaldı kızlar dayanın ağrılara sancılara... :asigim:
zıbın alt üst olarak tulum alt bezi şapka eldiven battaniye ilk bunlar gerekli
malesef arıza lohusam doğumun ardından öyle yorgun olacaksınızki hep uyumak gelecek içinizden ve herf ırsattada uyuyakalacaksınız doğum sonrası bütün ayların yorgunluğu çıkıyor birde vucütta cayip rahatlama oluyor
bebeğinizi emzirirken bile uyuyakalabilirsiniz onun için yanınızda her zaman birileri özellilklede ilk haftalarda birileri olması gerek gece bile kaydirigubbakcemile3
evet hep bunları konuşuyoruz değilmi şunu yedim bunu içtim madde dünyasında madde sohbeti halbuki içimizde capcanlı dünya güzeli bir varlık gelişiyor onun sadece besine ihtiyacı yokki
öyleyse ne yapıyoruz bu son haftalarda bol bol bebeklerimizle konuşuyoruz seviyoruz okşuyoruz sevgiyi almayı beklemeden vermek saf sevgi olsa gerek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:) bizim dikişler atılırkenbebişleri hazırlıycaklar sanırım. hem o ilk giysiler biraz daha çabuk kirlenicek odaya gelince istediğimiz kıyafetlerini giydiririz hayırlısıyla :ecrin_bebek:
zıbın alt üst olarak tulum alt bezi şapka eldiven battaniye ilk bunlar gerekli
malesef arıza lohusam doğumun ardından öyle yorgun olacaksınızki hep uyumak gelecek içinizden ve herf ırsattada uyuyakalacaksınız doğum sonrası bütün ayların yorgunluğu çıkıyor birde vucütta cayip rahatlama oluyor
bebeğinizi emzirirken bile uyuyakalabilirsiniz onun için yanınızda her zaman birileri özellilklede ilk haftalarda birileri olması gerek gece bile kaydirigubbakcemile3
didecim cok gecis olsun seni cok iyi anliyorum; o siyatik donemi 2-3 hafta canimdan can gitti ben boyle bi agri gormedim hayatimda..insallah cabucak gecer..
masallah kuzuna canim ya cok iyi cikmis herseyi...
tazecim kramplarin hayirli olsun-tatlicadiarzu-benimde magnezyuma ragmen sabaha karsi gerinince bi kilitleniyor, ciglik atiyorum:1no2:
kızcağız mecbur sezeryanmış birde ameliyatlıymış sancısı baya varmış bu gecede gelebilir alsalar bari allah ikisininde yardımcısı olsun anneye kolay doğum versin hayırlısıyla kurtulsunlar inşallah:Saruboceq:
Kızlar emzirme sütyeni yerine emzirme atleti almanın daha mantıklı olduğu konuşulmuştu değil mi bir ara? Yani ağustos sıcağında atleti giymenin daha uygun olacağı? Bugün biraz bakındım da alışveriş için sütyenleri hiç beğenmedim, rahat da bulmadım açıkçası.. Belki atlet almak yeterli olacaktır. Ama o göğüs pedlerini atletin arasına sıkıştırısak durur mu bir de o var tabi...
ben emzirme sütyeni aldım ama hiçde hoşoma gitmiyor açıkçası atlet dahamı mantıklı hemde göbek bölgesini toparlayan modeller var onlardanda almayı düşünüyorum
Ona cok bakıyorum.. hem toparlayan, hem de atletlı sutyen olanını bulamadım bır turlu Deryam.. bılgın varsa paylasır mısın??
.
evriş, o zaman sütyenli emzirme atleti almak en mantıklısı sanırım. Neyse bakalım daha az da olsa vakit var... Buluruz bişeyler...
evrim kuzu ebrunun cok guzel atleti hem emzirme kismi cok guzel toparliyor, istersn benimkinin resmini ceker koyarim, fikir edinmek istersen..
Valla sahane.. ozellıkle bel kısmının uzun olması cok ıyı, bebısın sırtını desteklemek amacıyla.. gule gule kullanın.. yastıgını da gule gule kullan canım benım.
ebru maternıtynın dı mı o annem.. oraya da bakımm bı.. baya bı yere baktım..o toparlayıcı ozellıgı olanlardan goremedım.. saol annem paylasımın ıcın.sımdı hemen netten bakarım ona, senı yormayayım..
noracim iyi gunlerde kullan çok guzelmis.hangi siteden aldin port bebe ni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?