masum görünüşlü cingöz demek..hımmm sanırım beni tanımlıyor. salifo da diyordu kendimi de çektim diye..el de salladı hattakuzummm varya şimdi çıkamam hayatta bu sıcaktaaa istinyeparka gitmem gerek zor geliyooo çorabın içine koyucamm unuttum almayı o file torbalardan e bu cumarteside yola çıkıcaz bi an önce yıkayıp çantamı hazırlamam gerekicek hastane çantamızda yanımızda olucak olur ya izmirde felan doğururum delikafadulden
artık izmirin hatunları gelir ziyaretime yaptıkları bebek şekerlerinide getirirler kapı süsü felan delikafadulden
didoo kızz fotolarına baktım seni masum görünüşlü cingöz hatun seniii ne tatlı çıkmışsın pembiş tuniğini sevsinlerr bi fotoda kocişini gördük tv yansımasından delikafadulden
pervinnn ya ben seni kime benzetiyorum biliyomusun kaç zamandır söylicemm
hanii binbirgecede füsun vardı ya gelinleri ona çok benziyosun ama şöyle söylim sen tvde bakma onaa ben o kadının bütün oyunlarına gittim tv ile alakası yok çok manyak bi kadın yaa çok beğenirim o hatunu..ne bilem ben benzetiyorummm :asigim:
of bilmiyorumki DİDEcim bütün bu yaşadıklarıma depresyon diyorum.....tahammülsüzlüğümden herksi kırıyorum..kaynanamla aynı evdeyiz..ben somurtgn duruyorum , acaba bişimi oldu diyo eşime soruyo neden böle bişiyemi üsüldü anlamdan bişimi yaptık..ahan böle diyincede onalrı üsdüğpüm içinde üsülüyorum..
Kızlar herkese merhaba...
Dünkü cırcır olma maceram başarıyla sonuçlandı, kiloda problem çıkmadı doktorda :) mutluyum :)
Bu taktiği iyi buldum ben, aferin bana alkisalkisalkis
Bebiş de iyi maşallah... Çok şükür... Ama yan yatmış öyle duruyor, dolayısıyla kafaüstü dönsün tepetaklak olsun diye bekliyorum şimdi, zaten bebeklerin başı ağır çeker ve dönerlermiş ilerleyen zamanlarda. İnşallah bizimki de döner kafaüstü.
Takviye ilaçlarda bir değişiklik yok, kalsiyum, magnezyum, balık hapı vs...
İşte böylee...
maşallah bebeğine1600 civarı canım, aklımda kalmadı tam gramı zaten eksi artı %15diyor yanılma payına..
boy da 40 cm civarı olmuş FL yazan değer 7 ile çarpılıyor, öyle hesapladı...
teşekkür ederiz teyzesi :)
evet az kaldı kızlar dayanın ağrılara sancılara... :asigim:
bence gayet güzel çıkmış.artık daha hızlı büyüyecekler.sonlara yaklaşıyoruz nede olsaselam arkadaşlar.yoğunluktan size yazamıyordum artık okuyamıyorum bilebebek kilolarından bahsedilmiş son sayfalarda benim 32 haftada 1800 civarı çıktı buyuda fl yi 7 ile çarparsak 43 civarı. fena değil ha.. benim gibi bi ara bebişi küçük olan birine göre oğluş hızlandırmış büyümeyi galiba
demir hap bapı gyno ile duodenal arasında gidip geliyoruz:)
demir hapının yanında elevit türü vitamin içiyomusunuz.?
Hastane çantsını yavaş yavaş hazırlıyorsunuzdur sizlerde heralde okuyamadım geçmişi ama bebek doğduktan hemen sonra hemşirelere giydirmeleri için neler vereceksiniz?
Şaka maka yaklaşıyor doğumlar arkadaşlar!! sorumluluk artacak Allah yardımcımız olsun.
çok sevindim iyiy olmana canım.inşallah sorun çıkmaz ve zamanında gelir küçük kızın.bol bol dinlen sen canım.herkese selam kızlar,hastaneden cıktım evimde istirahatteyim şu an...
son durumum rahmimin kısalığı düzeldi çok şükür.yine de çrşmbaya kadar ilaçlara dvm ve carsamba kontrolum var.bebişiminde saglıgı yerindeymiş çok şükür.hastanedeyken anlamadım ama cok yorulmuşum.NST ye baglan serum merum ilaçlar falan derken cok şükür bitti.bebişim de kıpır kıpır teyzeleri.
ama bu fıstıgın işi belli olmaz bir an once dinlenip çarşambadan sonra hazırlıklarımı hızlandırmam lazım...
gözün aydın canım.bebeğine de koca bi maşallahselam kızlar nasılsınız???
ben bayadır giremiyorum son günler hasizlik bel ağrısı falan bilgisayar masaüstü olduğu için çok fazla oturamıyorum bazen okuyup çıkıyorum.
evriş sana çok teşekkür ediyorum şu avantajlı ürünlerin sitesini verdin gamzede bursada olduğnu söyledi sağalsun yoksa adrese bakmamıştım hiç dün oraya gittim ufak tefek eksiklerimizi de tamamladık haftayada kendime bi şeyler bakıcam ordan görerek almak siteden almaktan daha iyi tabi bide çok tatlı kıyafetler vardı sitede görmemiştim onları hiç
dün bebeğimizide görmeye gittik her şey iyiymiş maşşallah1400 dedi kilosu için bu haftadan sonra daha hızlı kilo alır dedi hep istediğim bir şey var 3500 gr veya daha fazla doğsun istiyorum olur inşallah. boyuda 42 cm.. bu arada dr ilk defa bana kızdı şimdiye kadar kilom hakkında hiç yorum yapmıyodu ama çok kilo almışsın dedi 15 kilo almışım ama sadece hamur işi tatlıları kesmemi söyledi tatlı ihtiyacını meyveden karşıla dedi ama mesela dondurma falan da yiyebilirsin diyo
şu kramp işini bende sordum zaten calsiyum kullanıyodum. unuttuğum zaman oluyodu bende.
günde 2 bardak süt 1 bardak yoğurt birde calsiyumu alırsan kramp olmaz dedi bunlardan birini eksik yaparsan olur dedi süt az içiyodum arttırdım şimdi magnezyum da verdi 2 haftada bir gidicem artık kan idrar testi isticek bi tane daha test isticekmiş ama unuttum ismini daha önce hiç duymadığım bi şey yeni çıkan bişeymiş sanırım. bu arada bebeğim dönmüş kafa aşşağı duruyo hiç farketmedim döndüğünü ama hareketlerde farklılık var aşşağıda daha büyük hareketler hissediyorum artık tekmeden çok farklı bazende kafayı dışarı çıkarcakmış gibi oluyo top gibi bişey çıkıyo başını okşuyorum elimle çok garip bi duygu
çok uzattım sıkılcaksınız aklıma bi şey gelise tekrar yazarım çok özlemişim yazmayı.....
geçmiş olsun.çok çok su iç.ishalde vücut su kaybediyorgünaydın hepinize....
cuma günü ishaldim demiştim o gün 1 saat arayla tuvalete koşturdum en sonuda öğlen acile gittim.... oradaki dr. baktı hemen serum takındım bir şişe ve ondan sonra biraz toparladım.... dr. erkekti ve adamın ilk sorusu gebelik varmı oldu dedim var hemde 31 haftalık adam göbek sandı herhalde..... geçmişi okuyamadım epey kaynamış.....
didom nolcak yanii şimdi siz ev bulamazsanız ve o arada ev sahibin evi satarsa sokaktamı kalıcaksınız kontrat filen yokmu olurmu öyle şey yaa orda lojman felan yokmu öğretmenevi vs
ay çok kötü yaa tayin felan isteyin ne işiniz var batmanlarda yaa senin eşinde öğetmendi dimi?siz niye gitmyosunuz başka yerlere bi ara bursadan felan bahsediyodun..herşeyin hayırlısı tabii..depresyon konusundada haklısın kimbilir belki sende yaşıyosun ama bize yansıtmıyosun değilmi??
esracım tayin isteyemiyoruz..3 yılı doldurmak zorundayız.doğu hizmeti diye bir şey var 2000'den sonra göreve başlayanlar için.kontrat temmuza kadar..bu evden nefret ediyorum kışın ısınmaz yazın 39 dereceyi bulur sıcaklık.klim da en büyüklerinden lazım ona da hat döşetmek lazım elektrik hattı kaldırmıyor..daha da fenası tayinimin çıktığı okula çok uzak iki dolmuş yapmak gerekiyor..arabayı tırsıyorum burada kullanamıyorum..tek umudumuz özel harekatçının bağdattan gelmesi evi taşıması.onun da eşi hamile yazık..bir de kocası hep dışarlarda operasyonda..ha bir de evsahibi 150 tl fazladan kira istiyor..hayırlısı artık..belirsizlik yumağı..her iş de salifoya kalıyor..koca ev..biz iki kere taşındık iki kere de iki başımızaydık..önce eskişehire sonra oradan buraya..bu sefer de üstesinden geliriz inşallah.
esracım 30 derecede yıkayacağın için bence birşey olmaz..boya veren olmazsa birlikte bile yıkayabilirsin.
hayırlısı ile gelirsniz üstesinden didommm bu sefer hamilelik bebek biraz daha zorlanırsınız belki ama hallolur yeterki sağlık olsu..kiralar 150 tlmi delikafadulden
olurmu yafrum 150 tl..o adamın fazladan istediği..biz mesala şimdi 400 tl ye oturuyoruz..karşımızdaki bizden sonra girdi 375 tl veriyor..bu sene çıkamazsak 450 tl yapacak kirayı ev sahibi.ama gideceğimiz semt daha şehir dışı orada kiralar 300-350 tl ama bu yeni ev sahibi özel harekatçıdan 400 alıyormuş..bizden de 450 tl ister..buralı değiliz ya soyalım hesabı..lojmanların kime çıkacağı bellidir..buralı olan fosil öğretmenlere çıkar..hatta adamların 2-3 tane evi var onları kiraya verip kıç kadar lojmanlarda oturuyorlar..memleketimden manzaralar işte.naniknanik
bende dedim o fiyata kiramıı olurrr gerçi ist. şartlarına göre yinede uygun fiyat ama oralarda normaldir daha az olması..sizde eskiyincemi anca lojmana geçebiliceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?