2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

masum görünüşlü cingöz demek..hımmm sanırım beni tanımlıyor. salifo da diyordu kendimi de çektim diye..el de salladı hatta

canım söylesen onlara sizinle ilgisi yok kendimi iyi hissetmiyorum diye.böylece bir de onları üzdüm diye üzülmezsin

maşallah bebeğineherşeyin yolunda olmasına çok sevindim

bence gayet güzel çıkmış.artık daha hızlı büyüyecekler.sonlara yaklaşıyoruz nede olsa

çok sevindim iyiy olmana canım.inşallah sorun çıkmaz ve zamanında gelir küçük kızın.bol bol dinlen sen canım.

gözün aydın canım.bebeğine de koca bi maşallah.hızlı büyüyecekler artık

geçmiş olsun.çok çok su iç.ishalde vücut su kaybediyor

didom nolcak yanii şimdi siz ev bulamazsanız ve o arada ev sahibin evi satarsa sokaktamı kalıcaksınız kontrat filen yokmu olurmu öyle şey yaa orda lojman felan yokmu öğretmenevi vs
ay çok kötü yaa tayin felan isteyin ne işiniz var batmanlarda yaa senin eşinde öğetmendi dimi?siz niye gitmyosunuz başka yerlere bi ara bursadan felan bahsediyodun..herşeyin hayırlısı tabii..depresyon konusundada haklısın kimbilir belki sende yaşıyosun ama bize yansıtmıyosun değilmi??

esracım tayin isteyemiyoruz..3 yılı doldurmak zorundayız.doğu hizmeti diye bir şey var 2000'den sonra göreve başlayanlar için.kontrat temmuza kadar..bu evden nefret ediyorum kışın ısınmaz yazın 39 dereceyi bulur sıcaklık.klim da en büyüklerinden lazım ona da hat döşetmek lazım elektrik hattı kaldırmıyor..daha da fenası tayinimin çıktığı okula çok uzak iki dolmuş yapmak gerekiyor..arabayı tırsıyorum burada kullanamıyorum..tek umudumuz özel harekatçının bağdattan gelmesi evi taşıması.onun da eşi hamile yazık..bir de kocası hep dışarlarda operasyonda..ha bir de evsahibi 150 tl fazladan kira istiyor..hayırlısı artık..belirsizlik yumağı..her iş de salifoya kalıyor..koca ev..biz iki kere taşındık iki kere de iki başımızaydık..önce eskişehire sonra oradan buraya..bu sefer de üstesinden geliriz inşallah.

kızlarrr bişi sorcam yine
şimdi beyazlarını yıkıcam ama bazı baskılı badiler felan var bunları beyazlarla atsam olmaz dimi?çocuğun beyaz fazla bişiyide yok çoğu renklii nasıl yapıcam siz nasıl yıkadınız?

esracım 30 derecede yıkayacağın için bence birşey olmaz..boya veren olmazsa birlikte bile yıkayabilirsin.

hayırlısı ile gelirsniz üstesinden didommm bu sefer hamilelik bebek biraz daha zorlanırsınız belki ama hallolur yeterki sağlık olsu..kiralar 150 tlmi delikafadulden

şu ağlayan bebiş avatarını değiştir be esra yüreğime dokunuyor

esracım 30 derecede yıkayacağın için bence birşey olmaz..boya veren olmazsa birlikte bile yıkayabilirsin.

hepsinimi karıştırayım renkli beyaz boya verip vermiceni nasıl anlıcamkii
ay sanki hayatımda ilk kez çamaşır yıkıyorum yaa ödüm kopuyo oğlumun kıyafetlerine bişi olcak diyee

hayırlısı ile gelirsniz üstesinden didommm bu sefer hamilelik bebek biraz daha zorlanırsınız belki ama hallolur yeterki sağlık olsu..kiralar 150 tlmi delikafadulden

olurmu yafrum 150 tl..o adamın fazladan istediği..biz mesala şimdi 400 tl ye oturuyoruz..karşımızdaki bizden sonra girdi 375 tl veriyor..bu sene çıkamazsak 450 tl yapacak kirayı ev sahibi.ama gideceğimiz semt daha şehir dışı orada kiralar 300-350 tl ama bu yeni ev sahibi özel harekatçıdan 400 alıyormuş..bizden de 450 tl ister..buralı değiliz ya soyalım hesabı..lojmanların kime çıkacağı bellidir..buralı olan fosil öğretmenlere çıkar..hatta adamların 2-3 tane evi var onları kiraya verip kıç kadar lojmanlarda oturuyorlar..memleketimden manzaralar işte.naniknanik

bende dedim o fiyata kiramıı olurrr gerçi ist. şartlarına göre yinede uygun fiyat ama oralarda normaldir daha az olması..sizde eskiyincemi anca lojmana geçebiliceksiniz?

iyi yaptım çok şirinmiş köpecik..ben kendi adıma nevanın kışlık kıyafetlerini yıkamayacağım..yıkayacaklarım çıtçıtlı badiler,tulumlar,ağız mendilleri, picamalar ve penye battaniyeler olacak..örgüler kışlık eşofman altları filan sonra yıkarım..kendi hastane geceliklerimi de onlarla yıkayacağım..biri açık pembe zaten sabahlığı da var iyi yer tutar.

Son düzenleme:
bende dedim o fiyata kiramıı olurrr gerçi ist. şartlarına göre yinede uygun fiyat ama oralarda normaldir daha az olması..sizde eskiyincemi anca lojmana geçebiliceksiniz?

alsınlar lojmanlarını s....r bi tarflarına..buralı değiliz biz bize çıkmaz..girişimimiz bile olmadı.

günaydın herkese..
herkes iyidir umarım...ben bu gece hiç uyuyamadım desem yeridir..bacaklarımın ağrısından duramadım..şekilden şekile soktum ama olmadı..magnezyuma yeniden başlamam gerekecek...gelsin cırcırlı günler..bue seferde cırcırdan uyuyamam herhal..görcez bakalım..

cuma günkü araba macerasından sonra cmt.sabah aradım şirketi ve ben çok rahatsızım gelemiycem dedim, kendime tatil verdim...bundan sona böle

gypsym evet haklısın benzemisim bu hamislikteki sac modelimle ve tipimle , sen diyince bende benzettim.

bence hepsini bir at 30 derece yıka hic bisey olmaz . ben bazen kendi az kirli kıyafetlerimizide oyle yapıorum renk filan atmıolar . ama simdi atarsa seninkiler beni öldürmezssin dimi :))

mercimekim cok ii yapmıssın onlar seni dusunmuo senmi dusuncen ya salla gitsin surda ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…