günaydın kıslar...bende hiç uyuyamadım sabaha kadar dönüp durdum of puf sıcak bastı..dün sıcakloık 36 dereceydi .tabi ben uyuyamayınca eşimde benle birlikte nöbet tuttu...ah GPYESRACIM aynı bende depresyondayım geliyolar bana birden patlıyom başlıyom ağlamaya tahamülsüz bişi oldum..kimsyi görmek istemiyorum..tatile gitcektim 2-3 haftaşığına eşim nolu nolmas dedi istemdi o gelemicekti işleri var ben amcamla olcaktım ..güvenemedi aniden bişi oldu hastene uzak kafayı yerim dedi..günübirlik tatilllere kaldım...bunaldım yani...of ii dert yandım yafff
günaydın kızlarr
bi fikir istiyorum sizden şimdi ben bebişmin cicileri yıkıyacağım ama minik çoraplar felanda var onları nasıl yıkyacağım evrim bi poşet almıştı sanırım onlar için bende yok ondan acaba birşeyemi sarsam nasıl yapmsakineee gülistanımmmm sen naptın??
çok güzel bir konudasın nurdan..bu sonda nasıl bişeydir bir anlatsan..hastanede takma ihtimalleri var ya bize? ama istemiyom ben onubirde artik kendime sonda takicam kizlar, usandim tuvalete tasinmaktan yaa...vucuda girenden daha fazla su cikiyor inanin ki...
takılsaydın yafrum..evrim cırladı o kadar kimse yazmıyor diye..mısır pörtletecekti hattacancagzım benm ben zaten sabah erken kalkıyorum sankim 8 de mesaiye gidicem gibi... ama geceler artık çok rahatsız edici olmaya başladı dön bu yana dön o yana. ayhh evde tüm pencereler açıkyatıyoz yine tık yok malum korkudan sadece üst kısımda açıyoruz pencereleri onun da ne kadar faydası olursa...
bu arada gece muhabbet çok iyiymiş ya valla kırmış geçirmişisiniz...alkisalkisalkis
gel canım ya..takılalım..ben bir izne ayrılayım bu uykusuzlukla sabaha kadar topikteyim artık.esra absürt muhbbetler iki gündür bizded var aslında canımda ona sıkkın ya gece buraya takılsaydım çok iyi olucakmış süpersiniz ya
bulmalısın bence de..evin içi 32 dereceydi..ama dün biraz daha serindi kum fırtınası çıktı..az kaldı bir taşınayım açtırıp paketi kurduracam klimayınazan haftasonu gelmedin bugun gelip bişeyler yazarsın umarım..
AYÇA AYÇA AYÇA....
nerdesin yahu gelip gelip çıkıyosun bi ses ver aaaaaa aşk olsun ya valla bu kadar hamile kadını merakda bırakıyosun.......
nurdan ya ne guzel 20-21 dereceayhh dun istanbul 30 dereceymiş guya ama sen gel bana sor kesin 34ü geçmişdi.. şuanda evdeki derece en serin odada olmama ragmen 28 derec düşün bu oda en serin oda sabah güneşini almayan tek oda ve evde tum camlar açık..Allah yardımcımız olsun ben dide yi düşünüp teselli buluyorum malum orası dahda sıcak...
behiyecim ben alıp idareye vereceğim..sizin ki özel kurum galiba..sorarsın muhasebeye onlar yönlendirir seni.ARKADAŞLAR HERKESE GÜNAYDIN.
size bişi sormak istiyorum. şimdi çarşamba günü dr benim iznimi açacak ama 37. haftaya kadar çalışabilir diye hazırlayacak raporu.bende mümkün olduğunca çalışıp iznimi doğum sonrasına aktaramak istiyorum.o raporu ben muhasebeye mi verecem daha doğrusu nası yapçam ne yapçam bilmiyorum. bi de doğumdan sonra doğum paralarınıda mı bu raporla alacağız. anlatırsanız çok ama çok sevinirim. eğer daha önce konusu geçtiyse ve siz anlattıysanız kusuruma bakmayın....
günaydın kıslar...bende hiç uyuyamadım sabaha kadar dönüp durdum of puf sıcak bastı..dün sıcakloık 36 dereceydi .tabi ben uyuyamayınca eşimde benle birlikte nöbet tuttu...ah GPYESRACIM aynı bende depresyondayım geliyolar bana birden patlıyom başlıyom ağlamaya tahamülsüz bişi oldum..kimsyi görmek istemiyorum..tatile gitcektim 2-3 haftaşığına eşim nolu nolmas dedi istemdi o gelemicekti işleri var ben amcamla olcaktım ..güvenemedi aniden bişi oldu hastene uzak kafayı yerim dedi..günübirlik tatilllere kaldım...bunaldım yani...of ii dert yandım yafff
e yuhh o doktora yaaa sende ne abuk sabuk doktoralara düşüyosun be kuzumm göbek sanılırımı artıkınn bi foto koyda görelim senin göbişi heeegünaydın hepinize....
haftalık adam göbek sandı herhalde..... geçmişi okuyamadım epey kaynamış.....
benim hedefim 65-70 arası onada razıyım sonrasına bakarız insan 90 kilo olunca mafoldumbensu hamilelik sonrasi hedefinde sonuna kadar yanindayim...52 yi birak 59-58 insem yeter...
tatlım neyden korkuyosunuz??ev alt katta felanmı valla bizde 1. kattayız ama açıyorum camı sonuna kadar geberiyorum sıcaktan bide ben memelerim altına bezler koymaya başladım ninem gibi kocaman oldular göbeğimle birşeliyolar pişik oluyo off yaa ne bu rezalet sıyırcammmalum korkudan sadece üst kısımda açıyoruz pencereleri onun da ne kadar faydası olursa...
ama nazo habersiz bırakmazdı ya bi şekilde giriyodu iki kelime yazıp çıkıyodu ben şimdi kurarda kurarım sendede öle olmuştum zaten öfffnazana sms attım bankadadır isi youndur aramayayım dedim ama sms gitmedi bunun uzerine aradım cep telefonu kapalı iyce merak etmeye basladım,
onları ince nylon corabın icine koy oyle yıka sutyen yıkar gibi. penti coraplar var ya o tarz kadın corabına koy at makinaya hicte bisey olmaz canım
demesi kolay mirmirmirmirkendinizi depresyon depresyon diye şartlamayın lütfen.böyle dedikçe herşey hormaonların oyunu gibi gelir ve siz düzelmek için çabalayamazsınız..yapmayın böyle.güzel şeyler yaşıyoruz.tadını çıkaralıma.s
GYPSM ESRAM ben onları yıkamak için file torba aldım bebek magazalrında satılıyor.. hatta etrafında miniço yada civil gibi bi magaza varsaksin vardır.. yoksa onlar kaybolur zaen minicikler araya falan girer. sen önce o torbadan al sonra yıkamaya başla..
esra bu ev sahipleri kesin bir şey söylemiyorlar.2-3 ev vardı hepsi fos çıktı..bir ev daha var adam özel harekatçı eşyalarını toplamışlar adam bağdattan gelememişki taşınsınlar..onlar bu hafta sonu taşınacaklar..şöyle bir sorun varki ev sahibi onların taşınacağını bizden öğrendi bir de batmanlı olmadığımızı öğrenince astronomik bir fiyat çekme planları yapıyor..araya tanıdık koyacağız artık..ev de tam tayinim çıkacak okulun dibinde bir de yanında sağlık ocağı var..bir de 2. kat..çok ideal ama işte buradaki ev sahipleri çok paragöz.ülkenin her yanında kiralar düşer evler boş kalır maşallah buradaki üreme hızından mütevellit boş ev yok.bir de bizim taşınmak istediğimizi öğrenen ev sahibimiz evi satılığa çıkardı.bir ordu eve bakmaya geldi.170 metrekare eve küçük dediler..artık kaç kişi yaşayacaklarsa..ev de satılırsa bir de ev bulamazsak köprü altı yolları göründü anlayacağın..bir yandan da eşya toplanıyor evde..heryer dağınık..nevanın eşyaları yıkanmadı..depresyon nedeni çok yani..bala bla blasağol bebişimmm iyi fikirrr gidiyorum yıkamaya birazdann çok heyecanlıyımmm opuyorumnanaktan
didom siz ev buldunuzmu ne zaman taşınıyosunuz??
demesi kolay mirmirmirmir
esracım yastıkkılıfınada doldurabilirsin minik esyaları bir iple baglarsın agzını da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?