2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

fasulyem meltemim tuanam çoksagolun kizlar
valal cift dikis olldu daha kopmayız allahın izniyle ,

tesekkurler tekrar

Günaydın arkadaşlar,
Dün gece yazılanları okudum da.
Ya şu Elevit gerçekten kilo aldırıyor mu acaba?
Ben de evlenmeden 52 kiloydum,4 yılda 59 oldum ve hamile kaldım. Şimdi toplamda nerdeyse 14 kg aldım
Gerçi 1-2 hafta biraz dikkat ettiğimde baktım ki kilo almıyorum ama devam ettirmedim.
Elevitte az miktarda demir var diye almaya devam ediyorum.Doktorum bana demir hapı falan vermedi çünkü.
Neyse eşime derim artık aşkım elevit aldırıyormuş kiloyu diye :) Yediğim tatlıların ve benim hiiiç suçum yokmuş kaydirigubbakcemile2

esrako nazanı arayınca yaz hemen bize olurmu

burasıda aksi gibi yagmur yagmıs ve esio serin ve ben kombiyi actım dun geceden beri. ayrıca dun piknikteykende yagmur basladıgı icin kalkmak zorunda kaldık ama zaten doymustuk artık temiz havaya.. bugunki silme supurme isi tamam biraz dinleneyim parka cıkıp serinligi yuzume carpttırcam :))

didecim cok tskler foto yorumun icin. unutma insanlar umutarıyla yasar :)) sende umut et bence nie dusmeyelimki banada hep boyle bıngıl bıngıl kaalcam gibi geliodu ama artık oyle sanmıyorum kendimi motive ettim.

tazefasulye yazacaktım sana unuttum saclarını halaya benzettin ya fondendir o diycektim ama ben demeye kalmadan zaten yıkanıp toplanıp cici kız olunmus :)

bende 2 gündür doğru dürüst uyuyamıyorum melek bir de sabah kalk işe gel bitiyorum resmen haftasonu ayaklarım hiç şişmedi mesela hafta içi aşağı sürekli sallandığı için şişiyor. oyy oyy 17 temmuz a kadar çalışabilirsem çalışcam ama dayanmak zorlaşıyor:1closedeyes:

esrako insallah dedigin gibi sarjı bitiktir haberi yoktur ve ptesi yogunlugundan giremiodur die umidedelim. aksi bisey dusunmek istemiyorum

günaydın kızlarr
bi fikir istiyorum sizden şimdi ben bebişmin cicileri yıkıyacağım ama minik çoraplar felanda var onları nasıl yıkyacağım evrim bi poşet almıştı sanırım onlar için bende yok ondan acaba birşeyemi sarsam nasıl yapmsakineee gülistanımmmm sen naptın??

onları ince nylon corabın icine koy oyle yıka sutyen yıkar gibi. penti coraplar var ya o tarz kadın corabına koy at makinaya hicte bisey olmaz canım

birde artik kendime sonda takicam kizlar, usandim tuvalete tasinmaktan yaa...vucuda girenden daha fazla su cikiyor inanin ki...
çok güzel bir konudasın nurdan..bu sonda nasıl bişeydir bir anlatsan..hastanede takma ihtimalleri var ya bize? ama istemiyom ben onu
takılsaydın yafrum..evrim cırladı o kadar kimse yazmıyor diye..mısır pörtletecekti hatta
esra absürt muhbbetler iki gündür bizded var aslında canımda ona sıkkın ya gece buraya takılsaydım çok iyi olucakmış süpersiniz ya
gel canım ya..takılalım..ben bir izne ayrılayım bu uykusuzlukla sabaha kadar topikteyim artık.
bulmalısın bence de..evin içi 32 dereceydi..ama dün biraz daha serindi kum fırtınası çıktı..az kaldı bir taşınayım açtırıp paketi kurduracam klimayı
behiyecim ben alıp idareye vereceğim..sizin ki özel kurum galiba..sorarsın muhasebeye onlar yönlendirir seni.

kendinizi depresyon depresyon diye şartlamayın lütfen.böyle dedikçe herşey hormaonların oyunu gibi gelir ve siz düzelmek için çabalayamazsınız..yapmayın böyle.güzel şeyler yaşıyoruz.tadını çıkaralıma.s

günaydın hepinize....
haftalık adam göbek sandı herhalde..... geçmişi okuyamadım epey kaynamış.....
e yuhh o doktora yaaa sende ne abuk sabuk doktoralara düşüyosun be kuzumm göbek sanılırımı artıkınn bi foto koyda görelim senin göbişi heee
su hamilelik sonrasi hedefinde sonuna kadar yanindayim...52 yi birak 59-58 insem yeter...
benim hedefim 65-70 arası onada razıyım sonrasına bakarız insan 90 kilo olunca mafoldumben
malum korkudan sadece üst kısımda açıyoruz pencereleri onun da ne kadar faydası olursa...
tatlım neyden korkuyosunuz??ev alt katta felanmı valla bizde 1. kattayız ama açıyorum camı sonuna kadar geberiyorum sıcaktan bide ben memelerim altına bezler koymaya başladım ninem gibi kocaman oldular göbeğimle birşeliyolar pişik oluyo off yaa ne bu rezalet sıyırcamm
nazana sms attım bankadadır isi youndur aramayayım dedim ama sms gitmedi bunun uzerine aradım cep telefonu kapalı iyce merak etmeye basladım,
ama nazo habersiz bırakmazdı ya bi şekilde giriyodu iki kelime yazıp çıkıyodu ben şimdi kurarda kurarım sendede öle olmuştum zaten öfff
:1no2:

onları ince nylon corabın icine koy oyle yıka sutyen yıkar gibi. penti coraplar var ya o tarz kadın corabına koy at makinaya hicte bisey olmaz canım

sağol bebişimmm iyi fikirrr gidiyorum yıkamaya birazdann çok heyecanlıyımmm opuyorumnanaktan

didom siz ev buldunuzmu ne zaman taşınıyosunuz??

GYPSM ESRAM ben onları yıkamak için file torba aldım bebek magazalrında satılıyor.. hatta etrafında miniço yada civil gibi bi magaza varsaksin vardır.. yoksa onlar kaybolur zaen minicikler araya falan girer. sen önce o torbadan al sonra yıkamaya başla..

nazan için olumlu düşünelim..bir sorun olduğunu sanmıyorum ben herşey gayet normaldi.

kuzummm varya şimdi çıkamam hayatta bu sıcaktaaa istinyeparka gitmem gerek zor geliyooo çorabın içine koyucamm unuttum almayı o file torbalardan e bu cumarteside yola çıkıcaz bi an önce yıkayıp çantamı hazırlamam gerekicek hastane çantamızda yanımızda olucak olur ya izmirde felan doğururum delikafadulden
artık izmirin hatunları gelir ziyaretime yaptıkları bebek şekerlerinide getirirler kapı süsü felan delikafadulden

didoo kızz fotolarına baktım seni masum görünüşlü cingöz hatun seniii ne tatlı çıkmışsın pembiş tuniğini sevsinlerr bi fotoda kocişini gördük tv yansımasından delikafadulden

pervinnn ya ben seni kime benzetiyorum biliyomusun kaç zamandır söylicemm
hanii binbirgecede füsun vardı ya gelinleri ona çok benziyosun ama şöyle söylim sen tvde bakma onaa ben o kadının bütün oyunlarına gittim tv ile alakası yok çok manyak bi kadın yaa çok beğenirim o hatunu..ne bilem ben benzetiyorummm :asigim:

of bilmiyorumki DıDEcim bütün bu yaşadıklarıma depresyon diyorum.....tahammülsüzlüğümden herksi kırıyorum..kaynanamla aynı evdeyiz..ben somurtgn duruyorum , acaba bişimi oldu diyo eşime soruyo neden böle bişiyemi üsüldü anlamdan bişimi yaptık..ahan böle diyincede onalrı üsdüğpüm içinde üsülüyorum..

kızlar yaaa son zamanlarr bu depresif durumlar genelimizde oluyo sanırım??günler yaklaştıkçaaa bi hallere girdik özellikle bennn sonumuz hayır olsunn

didom nazan için iyi düşünmeye çalışıyorum evet birşey yoktu ama biliyosun okuduklarmız vs belli olmuyor pat diye erken doğumlar felan ne bilim yaa inşallah bi sorun yoktur sağlıklı güzel haberlerle gelirr

sağol bebişimmm iyi fikirrr gidiyorum yıkamaya birazdann çok heyecanlıyımmm opuyorumnanaktan

didom siz ev buldunuzmu ne zaman taşınıyosunuz??
esra bu ev sahipleri kesin bir şey söylemiyorlar.2-3 ev vardı hepsi fos çıktı..bir ev daha var adam özel harekatçı eşyalarını toplamışlar adam bağdattan gelememişki taşınsınlar..onlar bu hafta sonu taşınacaklar..şöyle bir sorun varki ev sahibi onların taşınacağını bizden öğrendi bir de batmanlı olmadığımızı öğrenince astronomik bir fiyat çekme planları yapıyor..araya tanıdık koyacağız artık..ev de tam tayinim çıkacak okulun dibinde bir de yanında sağlık ocağı var..bir de 2. kat..çok ideal ama işte buradaki ev sahipleri çok paragöz.ülkenin her yanında kiralar düşer evler boş kalır maşallah buradaki üreme hızından mütevellit boş ev yok.bir de bizim taşınmak istediğimizi öğrenen ev sahibimiz evi satılığa çıkardı.bir ordu eve bakmaya geldi.170 metrekare eve küçük dediler..artık kaç kişi yaşayacaklarsa..ev de satılırsa bir de ev bulamazsak köprü altı yolları göründü anlayacağın..bir yandan da eşya toplanıyor evde..heryer dağınık..nevanın eşyaları yıkanmadı..depresyon nedeni çok yani..bala bla bla
demesi kolay mirmirmirmir

bana bak gadın iyi be vur kendini depresyonun acılı yollarına bir güzel hırpala kendini..bebeişinde büzüm büzüm büzülsün üzülsün bu mu yani doğru olan.kıcıksın demiştim di mi?

esracım yastıkkılıfınada doldurabilirsin minik esyaları bir iple baglarsın agzını da

ohh ohh ne güzel fikirlerr iiki almamışım bu torbayı dicem nerdeyse delikafadulden
sağol tatlımm
bide sen dün msnden yazımışsın bana o ara tatil kavgasındaydık malum sonra baktım ç.dışı olmuşsun
27 haziranda karar kıldık o zaman kesinleşti şimdi gelelim mekana yada açtığımız topiğe gidelim orda karar verelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…