günaydııııııınnn... hava çok sıcak yaa off yatamıyorum sıcakdan..sizde durumlar nasıl
norraaa aynıymısız canım ya vallahi. dogumdah sonra hedefim 52 :) ozaman okadar guzel oluyoki vucut dimi 36 beden duz karın her giydigin yakısıo hatta XS ler oluyo pofff simdi XL zor oluyor :)))))))))))))mafoldumben
günaydııııııınnn... hava çok sıcak yaa off yatamıyorum sıcakdan..sizde durumlar nasıl
günaydın hepinize....
cuma günü ishaldim demiştim o gün 1 saat arayla tuvalete koşturdum en sonuda öğlen acile gittim.... oradaki dr. baktı hemen serum takındım bir şişe ve ondan sonra biraz toparladım.... dr. erkekti ve adamın ilk sorusu gebelik varmı oldu dedim var hemde 31 haftalık adam göbek sandı herhalde..... geçmişi okuyamadım epey kaynamış.....
cancagzım benm ben zaten sabah erken kalkıyorum sankim 8 de mesaiye gidicem gibi... ama geceler artık çok rahatsız edici olmaya başladı dön bu yana dön o yana. ayhh evde tüm pencereler açıkyatıyoz yine tık yok malum korkudan sadece üst kısımda açıyoruz pencereleri onun da ne kadar faydası olursa...günaydın pinky..ben işteyim yatamıyorum ama geceler sıcak artık.
nazan haftasonu gelmedin bugun gelip bişeyler yazarsın umarım..
AYÇA AYÇA AYÇA....
nerdesin yahu gelip gelip çıkıyosun bi ses ver aaaaaa aşk olsun ya valla bu kadar hamile kadını merakda bırakıyosun.......
nurdan ya ne guzel 20-21 dereceayhh dun istanbul 30 dereceymiş guya ama sen gel bana sor kesin 34ü geçmişdi.. şuanda evdeki derece en serin odada olmama ragmen 28 derec düşün bu oda en serin oda sabah güneşini almayan tek oda ve evde tum camlar açık..Allah yardımcımız olsun ben dide yi düşünüp teselli buluyorum malum orası dahda sıcak...
gunaydin kizlar sozde evdeyim abahin 7.30unda hortladim esim giderken, ne guzel uyuma hayallerim vardi, uykular yalan olucak artik galiba...
ahh baay ahh, dugun fotolarima bakip bakip koca bir ahh cekerim, 2 senede once kademe kademe aldim, sonrada hamilelikte, ne guzel fistik gibiydim, 36 beden bile bol gelirdi, bel kismimda(((su hamilelik sonrasi hedefinde sonuna kadar yanindayim...52 yi birak 59-58 insem yeter...
tatlim burda suan sicak degil o kadar 20-21 derece hatta yagmur oluyo bazen yada bazen gunes ama bende uyuyamiyorum, don don don, yatak batiyor inanki...birde gunesi godummu, gozume isik geldi mi bittiiii...
yuh artik, ne gobegi, yani 30 uncu haftada da ayirt edilir heralde gebelik, tohtora bak ,pehhhh....kaydirigubbakcemile
ĞUNAYDINLARRR
bir suru alıntı yaptım dun ogleden sonra girmistim oysa ne çok kaynatmıssınızz
alahtan yanıt yazmamıstım ama ekran kut kpandı aklımda kalanlara yanıtlar asagıda:)
GULİSTANCIM
evet canım biz ilk evililgimiz 25/10/1997 de yaptık sonra 16/05/2005 de bosalndık :) uç ay sonra tekrar bir araya geldik birlikte yasamaya basladık ))) 06/06/2006 da da ikincikez evlendik :)))) yani ikinci evlilik uçuncu yılında su an ama toplamda 12 yıllık evliyiz:) çok mu karısık :)))
EVRİMCİM
katılıyroum bu gougs petleri konusunda bana kuzenim verdi birkutu almıshiç kullanamamıs gerekde olmamıs çok rahatda gelmemis takmıs rahatsız olmus aynı sekilde bende bir kaç tane denemelik kullandımhiç gerek gormedim sıkıntı bastı yaz sıcagında orda bir p arca çıkarıp atım kutunun kalanını bende hamile baska arkadasa verdim anlayacagın uç bebekli kadını gezdi bir kutu atılabilir ped kimbilir kim kullandı bilmem yani ama çokmemnun kalankullanan begenenlede var kisiye gore değisir butarz seylerin kalıcı olanlarına para vermeyin derim ben, eskiden dogumdan sonra çıkıp alamama endisesi vardı hani esler anlamaz kime aldırırım korkusu artıkinternet var bebek uyurken yarım saatte girer secer siparis verebilirsinzi yani, bence pesin pesinstoklamayın olur olmaz seyleri
biberon isiticisi vs de almayınbence yada steril aleti falan belki hiç biberon kullanmayacaksınız bebek altı ay emecek sonra yemeklere geçeceksiniz zaten ondan sonra biberonu steril etmeye pek luzum yok arada bir haftada falan kaynattınızmı bitti gitti, hem bebekten sonra bu tarzaletler evde insana sinir getiriyor bir anda heryeri alet kaplıyor bana oyle olmustu ki bana odunc veren çoktu geri verdimdi isim bittikce keyifle ev bosalmıstı
bebek olunca goreceksinzi bir suru yer kaplıycak herseyler isu an size hos gliyor olabilir bebek esyaları gormek ama zamanla yer tutcak ev dagınık goruncek herseybebege dair olcak falan ruhunuz sıkılabilir en azından benim sıkılmıstı,
hamile arkadasımdanbiri dedi bana yan yatırmak için yastık aldım sende alben yan yatırıp bir bebe battaniyesini rulo gibi kıvırıp yanına sokuyodum oyle yan yatıyordu gecici donem kullanmak için eve aparat almak maddiyati birakın sonra evde bir suru esya olusturuyor atsan kıyamıyosun sonra hamile kadınarıyorsun tırım tırım vermek için, o yuzden çok dolusturmayın herseyi almayın bencee,
EVLİLİK YİLDONUMUMUZU KUTLAYANHERKESEL SONSUZ TESEKURRLERRR
SACLARIMA YAPILAN İLTİFATLARADA AYNEN ÇOK MERCİİ:)
NAZANDAN HALA SES YOK SANIRIM ARIYCAM ARTIKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?