fasulyecim tum ceyiz isi falan yapan terziler dikerler boyle birsey ama kaca mal olurkuması vs bilmem t abi
ama pullu falan ustu bu nevresimin sanırım pek kullanıslı olmaz gibime geliyor bebek yatagı için ilerde 2+yaslarda flaan neyse yani
bende nevresim takımı bakıyrum ozdilek ve altınbasak markalarında begendim birseyler siparis vercem netten gidip sokaksokak gezip bakamıycam valla halim yokk
ben eleviti hergün içiyorum doktor devam diyor bu gün sabah tartıldım 1 kilo vermiş görünüyorum bende 15 aldım yaniiiiiiiiiiiiiiiSu an 15. kıloya gırmek uzereyım.. gram gram gıdıyorum cok sukur.. ama elevıtı kullanırken allahh allahh.. kılo kılo cıktımm bırden.. 1 aydır kontrol altında kılom.. yıne de cok fazla.. bır ay boyunca eger almaya devam etseydım, ınan 17 lere cıkmıstı kılom.
hay sen çok yaşa ya süpersin hiç üşenmemiş uğraşmış bende alıcam yaz sıcağında iyi olucak bu anlaşıldı
canım sağol
bebek için uyku seti almak şart mı hani şu yan korumalar nedeniyle diyorum yoksa sadece nevresim takımı iş görür mü
günaydın hepinize....
cuma günü ishaldim demiştim o gün 1 saat arayla tuvalete koşturdum en sonuda öğlen acile gittim.... oradaki dr. baktı hemen serum takındım bir şişe ve ondan sonra biraz toparladım.... dr. erkekti ve adamın ilk sorusu gebelik varmı oldu dedim var hemde 31 haftalık adam göbek sandı herhalde..... geçmişi okuyamadım epey kaynamış.....
[/URL][/IMG]
kızlar çok şık bir uyku seti beğendim netten siz ne dersiniz?
ama çooooook pahalı 396 tl böyle birşeyi diktirebileceğimiz süper bir terzi biliyormusunuz
bu arada eşim kızımın odasını pembeye boyadı haftasonu çok yorulmuş ama güzel olmuş eline sağlık kocacığımın
niye sordun ki bi sorunmu varkıslar nabız kaç atıyo sizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?