2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

biraz düşük çıkabiliyor hamilelerin ki..ama bu bizim için tehlike arzetmiyormuş..doktorum öyle dedi.

benım zaten normal zamanlardada pek 12-8 olmazdı.hep düşük seyreder tansıyonum hamileliğimdede her ölçüm genelde 11-7 yada 10-6 oldu hep.ama benımm doktorda yüksek cıkmasındasa düşük seyretmesı daha iyi hem senın hem bebegın için demıstı.

hep huysun olan ben oluyom zaten mafoldumben geçen seferki gibi yapmadım sustum bu sefer
esranın baskılı badileri
memleket meselesi..hadi bakalım heyecanla bekliyoruz.Şeniz
:mymeka: ne sandın heee sen daha yıkayamadın tabee kıskanmaa laelaelaelaelae

cumadan beri senin yüzünden sırt ağrıma inat pc nin başında oturup seni bekledim.neyse gözün aydın.sevindim iyi olmanıza.nazada maşallah....

kızlar simdi bi yazı okudumda kadının biri dogumdan sonra tekrar eski kilosuna donmus kısa surede ama karnı cok sarkık kalmıs onuda lahana tohumu yagı ile sıklastırmıs cok guzel olmus. aklınızda bulunsun birimiz unutursak hatırlatırız onada biri tavsiye etmis ve gece yatmadan surup yatmıs sadece .

simdi cok samimi bir arkadasımla konustum inat etti normal dogum yaptı demsitim ya 20 gunluk olmus bebegi 74le doguma girmis simdi 65mis. 6-7 kg dogumda gitmis .

foto yorumları icin cokkk tsk ederim herkese

kızlar ya iştah sıfır.hiçbir şey yiyemiyorum.ne yapcam ben?1,5 kilo vermişim.yarın doktora gideceğim soracağım ama sadece kahvaltı yapabiliyorum başkada birşey yiyemiyorum.annem ve eşim çok üzülüyor ama içim almıyor...

evet canım...küçük olanın yükselmesi bizim için tehlikeliymiş..

bende kendimden şüphe ettim acaba benmı yanlış biliyorum diye ama senınkı normalmı olacak yanı cumadan gidiyor pazartesi geliyor pazartesi de ameliyat gunu haberin olsun.yanı acil birşey olduğunda denk gelemeyebilir.bu arada bende selçukluda istiyorum doğumu sezeryan olur herhalde.konusmadık haftaya salı randevum var bakalım ne diyecek.

canım bir sıkıntı olmazsa normal istiyorum.allah bilir tabii.ama evini falan biliyorum birde ararsın mutlaka gelirim dedi.ameliyat ne kadar bilgin varmı?ben dış kadro oluyorum ya ona göre geleyim.yani sezeryan olursak yada normal.varmı bilgin?

evet canım...küçük olanın yükselmesi bizim için tehlikeliymiş..

evet canım ,arkadaısm oyüzden bır hafta hastanede yattı,hazıran annelerınden bırı.hatta baksan cokda yüksek degıl normalın bı üstü,13-9 du doktor yatırmıstı hastaneye.cumada dogum yaptı.sey demıs ona doktoruda,buyugu 14 cıksada bazen cok sorun yaratmıyo am eger küçüğü 8i gecerse bebege gıden damar tıkanıyomuymuş neymiş ondan tehlıkelıymıs.neyse cogumuzun tansıyonu cok normal galıba.Allah a şükür

minikim ben demirden bahsetmiştim ama tansiyon diye anlaşıldı..

e ben demistimaz çok tanımısım seni nazo: ))) sarjı bitmistir unutmustur gormemistir dedim

masalahh naz a ismi naz kaldı dimi ???
ay dr unda içine sinmesi guzel normal dogurmaman için neden yok
normal douranları ayrıca tebrik etcem unutursam hatırlatın :) hayranım cesaretinizee

canım sayet maddi durumun çok çok kotu değlise o paraya kesin ihtiacın yoksa sayet calısma kendini riske atma strese sokma sinrilernii bozma oyle bir is yerinde huzurla kalamassın ay sonuna kadar bebekte strese giriyor sende, imkanınvarsa bence tam zamanında ayrıl ben oyle yapcams tresliyim is yerinde çogu zaman çunku rahat sakin evimde oturamk istiyorum
keyifle bebegimi beklemek istiyorum çok ozel bir donemindeyizhayatımızın

esramm aferinn yaptırın iki kisi rezerve oh ne guzel simdi tam nereye gidiyorsunuz benhiç atlamadan okuyorum ama niye atlamısım izmir de bir otelemi gidiyorsunuz ahh bende gitcektimmmm ;((( bayramda insalah niyetliyim bebegide alıp giderizartık :))

azmin zaferi gypy esra tebrikler şimdiden iyi tatiller
nazan hoşgeldin senin calıştığın birimi ağabeyimi arayıp bulduracaktım nerdeyse (aynı bankanın personelisiniz) korktuk hastamı diye

bugün itibarıyle 63 kilo olmuşum. yani hamileliğimin 7 ayında 13 kilo almış oldum. ayaklarım da çok şişiyor 3 gündür. 37 numara bir ayakkabı almam lazım. bugün işe şık bir terlikle geldim. çok hafif topuğu var. hamileyim diye kimse bişey demez.
FASULYEKO, bence o çok beğendiğin uyku seti hiç de kullanışlı olmaz canım. ne o öle, gelin çeyizi gibi. ne gerek var ki bebeğe öle sırma işli örtüye filan. yok yok alma sen onu. zaten çok da pahalı. terziye diktireceksen de bence işli mişli bişeyler yaptırma. bebeği üzerine koyayım desen cildini tahriş eder valla o işler. ne lüzumsuz bişey olmuş o öle yauw... şahsen ben hiç beğenmedim. git güzelce yumuşacık pamuklu bir takım al ser.

ESRAKO, cebimin şarjı çok çabuk bitiyor artık. acaba içine mp3 yükledik diye mi ki? çok eski bi telefon değil. hor da kullanmadım, ama hergün şarjı biter oldu. 3 yıllık bir tel. bıktım artık şarjetmekten.
sormayın kızlar, benim kızın adı NAZ kalacak galiba. hala başka bişey bulamadık. seçenekler; AYÇA, CEREN, ŞEBNEM, BERNA ve KAYRA. ilk ikisi arasında daha çok gidip geliyoruz. aslında KAYRA yı çok beğeniyoruz ama erkek ismi diye geçiyor. ne olacak gerçi koysak, ben takmam öle şeyleri. ne de olsa kulağa gayet feminen geliyor di mi?
SEERNı, CAMBAZ, BADıBADE, ve diğer gözden kaçıdığım arkdaşlar... doktordan güzel haberle gelen tüm anne adaylar... hepinize gözünüzaydın diyorum. binbirkere maşallah hepinize.

allaha çok şükür Esrako kötü değil maddi durumumuz ama eşim de civil mühendis olduğu için onun da garanti bi işi yok özel sektör yani..pat diye kapı önüne koyulma korkumuz var..araba taksiti ödüoruz, ev de kira..ne kadar birikim o kadar iyidir diye düşündüm..gerçi şirket çalışmasam da bana tam maaş verse yeridir o ayrı mesele de..bi sürü hakkımı yediler vs.vs...işte yapmazlar sen haklı olunca..onlar haklı ise hemen hak hukuk devreye girer..neyse, gönülden çalışmak istemiyorum işin açığı..bi bakıcam bakıiyim..

sen bilirsin..şimdi ayın 18.inden itibaren ben raporumu alabiliyorum..tam 32 haftalık oluyorum...çalışabilir raporumu da alırsam aynı zamanda ve o raporla haziran sonuna kadar çalışsam sadece yani 12 gün daha, temmuz başı gibi bıraksam çalışmayı olur mu sence ?? yani doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışmasam olma mı??

minikim ben demirden bahsetmiştim ama tansiyon diye anlaşıldı..

kaydirigubbakcemile3 valla msjları bilem nasıl okudugumu anla işte.evet demırde dşük cıkabulıyor bakalım almaya gidicem bırasdan sonucları.inşallah sınırın cok altında cıkmaz yoksa önümüzdekı doktor kontrolunde muhtemelen 2 ye cıkarır hapı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…