2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

saçmalamasın doktorun canım benimde senin haftanda 1500 gr.dı ve cok normal dedi ki cogumuzunda öyle takma kafana ama sen almışsın die öle demiş olabilir bende 8 kilo almışım....bence bbebeğin gayet iii

saçmalamasın o dr...ben de 30+0 da gittiğimde oğlum 1510 gr.dı ve gayet normal dedi dr.um...senin ki de normal hiç moralini bozma..istersen aç gebelik sitelerini bak..4 kilo doğurmak değil sağlıklı bebek doğurmak marifet.

yuh diyorum doktoruna baska bıse demıyorum.bence gayet normal kılosu,senın kılo alman için sölemıs olabilir ama bunu baska şekıldede söleyebılırdı.bak bu siteye tıkla senınkı haftasının üstünde bile
Fetal Kilo Ağırlık Boy Uzunluk Tahmini Ölçümü Bebek Kilosu hesaplama Ağırlık bebek Boyu Hesaplama Doğum Kilosu Tahmini Zayıf küçük Gelişmemiş Kısa Köse cüce Bebek İri Kilolu Obez Bebek
minik kelebek nası 3.5 kg daha alırsan 90 olucan sen kac kg ile hamile kaldın 80 lemi. bana biraz fazla geldi cozemedim canım fotolarına baktım hic 80 kg birine benzemiosun

kaydirigubbakcemile3 evet canım ya maalesef 79 kıloyla hamıle kaldım.55 kıloyla evlendım 2 yılda kılom 72 ye cıktı :1shok: koçiş bana cok iyi baktışakkıdı birde temmuzdada tekrar hamıleydım düşük tehlıkem vardı, 4 hafta yattım,stresten hep yedım 5 kılo almıstım 1 ay içinde,üzüntüden yemege verdım kendımı ozaman.sonrasıda malüm topardım ama 79 kıloylada hamıle kaldım.durum bu yanı suan 86kıloyum gerıye 3.5 -4 kılo hakkım kaldı yanı kendı hesaplarıma göre ama pek öle olmıycak gıbı.acayıp iştahım var.o resımlerde ortalama hep 60_70 falanım eskı resımler yanı onlar.ama sen göbiş şova baktınmı oraya enson göbişimi koymustum baya tontişim şekerim

serapcım evet bız suan itibarıyle 8.aya gırmıs bulunuyoruz.bende 31+2 yım.yanı hazıran sonuna kadar 8.aydayız temmuz bıtene kadar 9.ay agustosun ik haftasıda bızım için 9ay 10 gunluk kısım oluyo delikafadulden

gönderdiğin linke baktım MıNıK KELEBEK, teşekkür ederim.bebeğim kilosu gayet normal. internetten araştığım kadarıylada, zaten düşük kilolu olarak görünmüyor. ama neden doktorum böyle bişey söyledi bende anlam veremedim. son 3 haftada sadece 300 gr almışım ben.belki benim kilo almam için söylemiştir. suan 57,5 kiloyum. bana göre gayet normal. doktorum 10 kg altında alınan kilolar loğusalık döneminde zorlayıcı olabiliyormuş.tabi bu her hamile için geçerli değil. zayıf hamile kalanlar için.

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden eee o zaman dr.un dediği gb bi dahaki ay beklycez her an bavul elimizde ayyyyyy çook heyecanlı yaaaa az kaldı içimizdei bücürleri görmeye onlarla tanışmaya

SEMALL sende baya baya zayıfmıssın kuzu,iştahınmı yok yoksa azmı tüketiyorsun? bencede doktorun senın kılo alman için sölemıs olabılır muhtemelen ama başka bı yol secebılırdı senı korkutmasına gerek yoktu.ama gercektende dogumdan sonra vücud direncın cok zayıf düşebılır canım,sanırım bebekte hep senın depondan kullanıyor oyüzden sende kılo alamıyorsun.

SEMALL, bebeğinin kilosu gaaaaayet iyi. hiç dert etme. doktorun neden öle demiş anlamadım. için rahat edecekse internette "haftahafta gebelik" diye arama yap da bak... oradan da göreceksin ki bebeğinin kilosu haftasına göre gayet uyumlu. hem ne kadar küçük doğarsa doğsun, gelişimini tamamlamış olduğu sürece , hiç sorun yok, hemencik toparlanıyor bebekler. 2.800 gr doğan bebekle 4.000gr doğan bebek 3-5 ay içinde aynı kiloya gelebiliyormuş. ki senin bebeğin 3 kilonun altında doğmayacaktır canım.

KAYRAcım, geçmiş olsun canım iştahın kesilmiş. neden ki? eşine yeniden mi aşık oldun yoksa? benim iştahımdan biraz vereyim ister misin? korrrrkunçççççç iştahım var. dünyayı koysunlar önüme yerim gibi....

SEMALL
bende 45 kiloyla hamile kaldım şimdiye kadar 8 kilo aldım ki yiyiyorumda cok kusma falanda olmadı bu kadar alabiliyorum demekki dr.uma görede gayet iii gidiyorum 4 kilo daha alırsın sen 12 kiloyla doğurursun tam normal ideal kilo yani dedi.şimdi 53 kiloyumm

evet yaaa cok heycanlı :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: valla ben zaten temmuzun 20sinden sonra heran gelebılır die düşünüyorum.kız bebek gününü pek doldurmazmıs 38.haftadan sonra hazırlıklı olmak gerek.38.haftamızda işte muhtemelen temmuz 20 den sonrakı günlere denk gelıyo.bakalım kısmet saglıkla gelsınlerde inşallah.zaten 36.haftamızı görürsek hayırlısıyla ozamnlar bellı olur kılosundan durusundan,kızz bişe kalmadı valla hayırlısıylaaa.31.haftadayız ortalama 8 haftacıkk kaldııııı

arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim. içim o kadar rahatladı ki..bu hamilelik insanı fazlasıyla pimpirikli ve duygusal yapıyo. yaşadığım şehirde hiç tanıdığım yok. durumu anlatıp moral alabileceğim arkadaşımda yok. bana cvp verdğiniz için tekrar teşekkür ederim:)))

valla ya kelebeğimmm nasıl gecti zaman dimi zaten dr.temmuz girdimi tufan olcak dio bana hiç bişey anlamıycaksın dio yaaa cok heyecanlı ama bi o kadarda korkuyorum...benim kızım şimdi normal doğum pozisyonunda en sonki kontrolde 31.haftada öleydi ters dönebilirmi gene yaa

iyi ya güzelim işte, değer mi kırk yılda bir kullanacağın şey için 400tl vermeye. diktirsen bile en az 200 e mal olur. ama üzüldüm bak şimdi, çok hevesin varsa böle süslü şeylere yaptır tabi. ayyy ne biliim ben hiç düşünmemiştim işlemeli yatak örtüsü bebek için. ilgim yoktur benim hiç işli şeylere.

minik kelebek canım çok teşekkür ederim ilgin için.... kızımda bende iyiyiz çok şükür....

ya benim epeydir kafama takılan birşey var hepinize sormak istiyorum.... benim odamda fotokopi makinesi var ve ben gün boyu bazen fotokopi çekmek zorunda kalıyorum acaba bunun bebeğime bir zararı olurmu ki aklıma geliyor arada tedirgin oluyorum ama benden başka bu işi yapacak kimse yok mecbur odada tek başınayım ve ben yapıyorum hem bilgisayar başında işlerim oluyor ve fotokopiylede haşır neşirim malesef... dr. sordum bir sorun olmaz dedi ve netteki soru cevap şeklinde yanıtlayan kadın doğumcuya sordum kokusuna maruz kalma dedi ama imkansız kokusuna maruz kalmamak az çok bilirsiniz belli bir çekimden sonra makine ısınıyor ve ister istemez bir koku oluyor..... bir bilginiz var bu konu hakkında....

canım bak bende izmirdeyim ve senin gbyim

canım sen su an rapor actırmısolmuyorsun zaten su an gidiyosun beyan vermisoluyorsun 32haftalık oldum ben diye calısabilir raporu alıyosun ondan sonra canın istedgi anda gidip ben artık çalısamıycam deyip raporunu actırıyorsun zaten gitigin gunler 32 den itibaren ekleniyor sonraya, yani illa son uç haftaya kadar calısmang erekmiyor bir kere calısabilir raporu aldın diye çokeminim konu boyle,

aaa ikimizin günü aynıymışşşş ne güzeell benim dr.um temmuzda her an olablir dedi
biz şimdi 8 aylıkmıyız ne oluyo

simdi 7 ayı bitirdik doldurduk serap, 8, aya basladık ama su an allah korusun dogsalar 7 aylık dogmus sayılıyolar 8 den gun almaya basladık 8 e girdik diye tamamlamıs olmuyoruz bugibi durumlarda doldurulanhaftalar aylar baz alınıyor

dr unu anlamadım valla nas ıyanii ya az kilolu dogar zorbuyutursun ne bicim dr nası laflar bunlar hani sen yemezsin ozellikle vucudun bozulmasın falan dye de oyle korkutur bu lafları ederek adam oyleb iseyde yokheralde bunyen almıyor kilo demekki çok sasırdım dr una pes yanii,

bu arada neden okuyup yazmıyosun bizleri tanıyorsun ama biz seni niye tanımıyoruz haksızlık dğilmiii????

nazannn

oda ne durumdaaa bitmedimi hala yaptıgınız devsirme islerbebek doacak siz hala oda yapıyorsunuz kuzum at sana tam bir odanın resminifalan

esracım zaten dr.umda dedi şimdi ciğer gelisimi var 8 temmuzda tamamlanıcak ozamana kadar doğmasın dinlen bol bol 8 temmuzdan sonra ne zaman isterse doğabilir küveze gerek kalmaz dedi...bende temmuz ortası gb diorum artık kelebek gb

semalll bizim meşhur ebeler var senin doktorda o versiyonn bence gayet güzel kilosu
ayrıca bende seni altta görüyodum hep oku oku nereye kadar nie yazmıyon heee klava:

dideeee duy beniiii
bebişimin çamaşırları yıkandıı serdimmm ayy çok güzel miniş minişşş kuruyuncada yazıcam ütü yapıncada dolaba yerlşetirincede çatlada patlaaa :teytey: naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…