herkese merhaba. sizi çooookkk uzun süredir takip ediyorum. hepinizi tek tek tanıyorum artık desem yeridir. bir kaç kere yazdım belki aranızda hatırlayan olur. bebeğim 30+5 günlük. en son 2 gün önce kontrolüm vardı, 1623grdı kızım. ama doktor beni çok korkuttu. bebeğin çok zayıf olacak bakmakta çok güçlük çekesin diye. ama sizleri takip ediyorum sizin bebişlerinizin ortalama kg ile aynı. ben toplamda 5kg aldım çok yavaş kilo alıyorum galiba biraz kilo alıyım diye beni korkutmak istedi ama doktora uyuz oldum. sizce bebeğimin kilosu gerçekten çok mu az.herkes 4kilo bebek doğuramazki canım, önemli olan sağlıklı olmaları ama yinede kafama çok takıldı((
serap bazen kal gelio insana ya hicbisey yazamıosun oyle mal mal okuyosun banada cok oluyo :)
herkese merhaba. sizi çooookkk uzun süredir takip ediyorum. hepinizi tek tek tanıyorum artık desem yeridir. bir kaç kere yazdım belki aranızda hatırlayan olur. bebeğim 30+5 günlük. en son 2 gün önce kontrolüm vardı, 1623grdı kızım. ama doktor beni çok korkuttu. bebeğin çok zayıf olacak bakmakta çok güçlük çekesin diye. ama sizleri takip ediyorum sizin bebişlerinizin ortalama kg ile aynı. ben toplamda 5kg aldım çok yavaş kilo alıyorum galiba biraz kilo alıyım diye beni korkutmak istedi ama doktora uyuz oldum. sizce bebeğimin kilosu gerçekten çok mu az.herkes 4kilo bebek doğuramazki canım, önemli olan sağlıklı olmaları ama yinede kafama çok takıldı((
yuh diyorum doktoruna baska bıse demıyorum.bence gayet normal kılosu,senın kılo alman için sölemıs olabilir ama bunu baska şekıldede söleyebılırdı.bak bu siteye tıkla senınkı haftasının üstünde bileherkese merhaba. sizi çooookkk uzun süredir takip ediyorum. hepinizi tek tek tanıyorum artık desem yeridir. bir kaç kere yazdım belki aranızda hatırlayan olur. bebeğim 30+5 günlük. en son 2 gün önce kontrolüm vardı, 1623grdı kızım. ama doktor beni çok korkuttu. bebeğin çok zayıf olacak bakmakta çok güçlük çekesin diye. ama sizleri takip ediyorum sizin bebişlerinizin ortalama kg ile aynı. ben toplamda 5kg aldım çok yavaş kilo alıyorum galiba biraz kilo alıyım diye beni korkutmak istedi ama doktora uyuz oldum. sizce bebeğimin kilosu gerçekten çok mu az.herkes 4kilo bebek doğuramazki canım, önemli olan sağlıklı olmaları ama yinede kafama çok takıldı((
minik kelebek nası 3.5 kg daha alırsan 90 olucan sen kac kg ile hamile kaldın 80 lemi. bana biraz fazla geldi cozemedim canım fotolarına baktım hic 80 kg birine benzemiosun
serapcım evet bız suan itibarıyle 8.aya gırmıs bulunuyoruz.bende 31+2 yım.yanı hazıran sonuna kadar 8.aydayız temmuz bıtene kadar 9.ay agustosun ik haftasıda bızım için 9ay 10 gunluk kısım oluyo delikafadulden
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden eee o zaman dr.un dediği gb bi dahaki ay beklycez her an bavul elimizde ayyyyyy çook heyecanlı yaaaa az kaldı içimizdei bücürleri görmeye onlarla tanışmaya
annem yedek 2 tane uyku seti almış bir tane de ben süslü püslü birşey alayım dediğim için bunu şık buldum hani madem oda yapıyoruz gösterişli bir uyku seti de olsun dedim kaçımız süslü işlemeli yatak örtülerini hergün seriyoruz ki çalışınca hele yılda 3-4 ü geçmez yani
arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim. Içim o kadar rahatladı ki..bu hamilelik insanı fazlasıyla pimpirikli ve duygusal yapıyo. Yaşadığım şehirde hiç tanıdığım yok. Durumu anlatıp moral alabileceğim arkadaşımda yok. Bana cvp verdğiniz için tekrar teşekkür ederim:)))
allaha çok şükür Esrako kötü değil maddi durumumuz ama eşim de civil mühendis olduğu için onun da garanti bi işi yok özel sektör yani..pat diye kapı önüne koyulma korkumuz var..araba taksiti ödüoruz, ev de kira..ne kadar birikim o kadar iyidir diye düşündüm..gerçi şirket çalışmasam da bana tam maaş verse yeridir o ayrı mesele de..bi sürü hakkımı yediler vs.vs...işte yapmazlar sen haklı olunca..onlar haklı ise hemen hak hukuk devreye girer..neyse, gönülden çalışmak istemiyorum işin açığı..bi bakıcam bakıiyim..
sen bilirsin..şimdi ayın 18.inden itibaren ben raporumu alabiliyorum..tam 32 haftalık oluyorum...çalışabilir raporumu da alırsam aynı zamanda ve o raporla haziran sonuna kadar çalışsam sadece yani 12 gün daha, temmuz başı gibi bıraksam çalışmayı olur mu sence ?? yani doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışmasam olma mı??
aaa ikimizin günü aynıymışşşş ne güzeell benim dr.um temmuzda her an olablir dedi
biz şimdi 8 aylıkmıyız ne oluyo
SEMALL
bende 45 kiloyla hamile kaldım şimdiye kadar 8 kilo aldım ki yiyiyorumda cok kusma falanda olmadı bu kadar alabiliyorum demekki dr.uma görede gayet iii gidiyorum 4 kilo daha alırsın sen 12 kiloyla doğurursun tam normal ideal kilo yani dedi.şimdi 53 kiloyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?