2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

okeys
şık göründü ne bileyim işte
olmadı çilek teki uyku setini alıcam zaten

aa evet sizde terlik yasaktı
süprizzzzzbende 13 kilo aldım 30 haftada hayırlısı bakalım daha ne kadar olucaz

Naz da güzel alıştık biz...ben Şebnem i de çok beğenirim..

nazancım benim adım KAYRA ama....niye erkek ismi olsunki...arkadaşımın kızının ismide kayra..ama biz naza çok alıştıkkk

azmin zaferi gypy esra tebrikler şimdiden iyi tatiller
nazan hoşgeldin senin calıştığın birimi ağabeyimi arayıp bulduracaktım nerdeyse (aynı bankanın personelisiniz) korktuk hastamı diye

ayyy o zaman ben her sabah ne kadar yoğun olursam olayım girip bi yoklamamı vereyim kızlar. iyiyim der çıkarım olmadı. valla çok tatlısınız...
buarada beğendiğin örtü için biraz fazla mı tepki göstermişim ne? pardon yani...

bugün itibarıyle 7 kılo almıs bulunuyorum bakalım kac kıloyla doguma gırıcem.inşallah 90ı gecmez yaa.sadece 3.5 kılo hakkım kaldı 90 olmasına.gercı öle sölüyom ama hiçde kasmıyom he kendımı.ohh boyna acıkıyom boyna yiyom delikafadulden

valla ben de 30 haftada tam 13 kilo aldım..abur cubur hayatta sevmem ama nası aldım bilemiyorum..:uhm:

herkese merhaba. sizi çooookkk uzun süredir takip ediyorum. hepinizi tek tek tanıyorum artık desem yeridir. bir kaç kere yazdım belki aranızda hatırlayan olur. bebeğim 30+5 günlük. en son 2 gün önce kontrolüm vardı, 1623grdı kızım. ama doktor beni çok korkuttu. bebeğin çok zayıf olacak bakmakta çok güçlük çekesin diye. ama sizleri takip ediyorum sizin bebişlerinizin ortalama kg ile aynı. ben toplamda 5kg aldım çok yavaş kilo alıyorum galiba biraz kilo alıyım diye beni korkutmak istedi ama doktora uyuz oldum. sizce bebeğimin kilosu gerçekten çok mu az.herkes 4kilo bebek doğuramazki canım, önemli olan sağlıklı olmaları ama yinede kafama çok takıldı ((

kayracım neden yiyemiosun midenmi bulanıo hic olmazsa meyve ye zorla kendini biraz mercimek corbası filan ic yani bebise yarayacak yiyebilecegin seylerden yemelisin artık cok daha ii beslenmemiz lazım gelisimleri cok hızlı olcak cunku. cok gecmis olsun

fasulyeko bence o cicili bicili işlemeli ortusunu sadece mevlutunde kullanmak icin diktirebilrisin ama gunluk hayatta ona batar acıtır , kullanıslı olsun diktirirsende ben begendim ama gundelik olurmu bilemedim acıkcası

minik kelebek nası 3.5 kg daha alırsan 90 olucan sen kac kg ile hamile kaldın 80 lemi. bana biraz fazla geldi cozemedim canım fotolarına baktım hic 80 kg birine benzemiosun

merhaba arkadaşlar

geçmişi okuyamadım offf pufff üzgünüm çok sınavlarım var bugün yarın bir sürü iki günde bitirmek için hepsini tıkıştırdım sonrada ağır misafirlerim olacak rektörlükten onun hazırlıkları evi toparlamacalar derken en geç cumaya ankaraya gitmek istiyorummm. arada girmeye çalışırım, herkes kendine ve bebeğine iyi baksın... canan su içsin... nazan gözünaydın...

JENNY fotolarına baktım. ne kadar bebek yüzlüymüşsün sen... ama hamilelik senin çehreni çok değiştirmiş. kızkardeşine de benziyorsun bu arada.

fasulyeko bence o cicili bicili işlemeli ortusunu sadece mevlutunde kullanmak icin diktirebilrisin ama gunluk hayatta ona batar acıtır , kullanıslı olsun diktirirsende ben begendim ama gundelik olurmu bilemedim acıkcası

annem yedek 2 tane uyku seti almış bir tane de ben süslü püslü birşey alayım dediğim için bunu şık buldum hani madem oda yapıyoruz gösterişli bir uyku seti de olsun dedim kaçımız süslü işlemeli yatak örtülerini hergün seriyoruz ki çalışınca hele yılda 3-4 ü geçmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…