bugün itibarıyle 63 kilo olmuşum. yani hamileliğimin 7 ayında 13 kilo almış oldum. ayaklarım da çok şişiyor 3 gündür. 37 numara bir ayakkabı almam lazım. bugün işe şık bir terlikle geldim. çok hafif topuğu var. hamileyim diye kimse bişey demez.
FASULYEKO, bence o çok beğendiğin uyku seti hiç de kullanışlı olmaz canım. ne o öle, gelin çeyizi gibi. ne gerek var ki bebeğe öle sırma işli örtüye filan. yok yok alma sen onu. zaten çok da pahalı. terziye diktireceksen de bence işli mişli bişeyler yaptırma. bebeği üzerine koyayım desen cildini tahriş eder valla o işler. ne lüzumsuz bişey olmuş o öle yauw... şahsen ben hiç beğenmedim. git güzelce yumuşacık pamuklu bir takım al ser.
ESRAKO, cebimin şarjı çok çabuk bitiyor artık. acaba içine mp3 yükledik diye mi ki? çok eski bi telefon değil. hor da kullanmadım, ama hergün şarjı biter oldu. 3 yıllık bir tel. bıktım artık şarjetmekten.
sormayın kızlar, benim kızın adı NAZ kalacak galiba. hala başka bişey bulamadık. seçenekler; AYÇA, CEREN, ŞEBNEM, BERNA ve KAYRA. ilk ikisi arasında daha çok gidip geliyoruz. aslında KAYRA yı çok beğeniyoruz ama erkek ismi diye geçiyor. ne olacak gerçi koysak, ben takmam öle şeyleri. ne de olsa kulağa gayet feminen geliyor di mi?
SEERNİ, CAMBAZ, BADİBADE, ve diğer gözden kaçıdığım arkdaşlar... doktordan güzel haberle gelen tüm anne adaylar... hepinize gözünüzaydın diyorum. binbirkere maşallah hepinize.
ESRAKO, cebimin şarjı çok çabuk bitiyor artık. acaba içine mp3 yükledik diye mi ki? çok eski bi telefon değil. hor da kullanmadım, ama hergün şarjı biter oldu. 3 yıllık bir tel. bıktım artık şarjetmekten.
sormayın kızlar, benim kızın adı NAZ kalacak galiba. hala başka bişey bulamadık. seçenekler; AYÇA, CEREN, ŞEBNEM, BERNA ve KAYRA. ilk ikisi arasında daha çok gidip geliyoruz. aslında KAYRA yı çok beğeniyoruz ama erkek ismi diye geçiyor. ne olacak gerçi koysak, ben takmam öle şeyleri. ne de olsa kulağa gayet feminen geliyor di mi?
SEERNİ, CAMBAZ, BADİBADE, ve diğer gözden kaçıdığım arkdaşlar... doktordan güzel haberle gelen tüm anne adaylar... hepinize gözünüzaydın diyorum. binbirkere maşallah hepinize.
azmin zaferi gypy esra tebrikler şimdiden iyi tatiller
nazan hoşgeldin senin calıştığın birimi ağabeyimi arayıp bulduracaktım nerdeyse (aynı bankanın personelisiniz) korktuk hastamı diye
buarada beğendiğin örtü için biraz fazla mı tepki göstermişim ne? pardon yani...
kızlar ya iştah sıfır.hiçbir şey yiyemiyorum.ne yapcam ben?1,5 kilo vermişim.yarın doktora gideceğim soracağım ama sadece kahvaltı yapabiliyorum başkada birşey yiyemiyorum.annem ve eşim çok üzülüyor ama içim almıyor...
yazdıklarınızı okuyorum ama uyuzluk var bugün ben bi cvp yazamıyorum yaaaaa
fasulyeko bence o cicili bicili işlemeli ortusunu sadece mevlutunde kullanmak icin diktirebilrisin ama gunluk hayatta ona batar acıtır , kullanıslı olsun diktirirsende ben begendim ama gundelik olurmu bilemedim acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?