2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yok canım doktorun dogum pozisyonu almıs dedıyse sanırım daha dönmez.benım bebısım daha almadı sanıyorum dogum pozisyonu,genelde yan durdugunu düşünüyorum.hatta gun içinde bıkac kez pozisyon degıstırıyor.enson doktora söledım güniçinde dönüyor bazen asagı bazen yukarı dedım.oda bu şekılde bulcak yolunu dedı.eger süreklı tekmelerı aynı yerde olursa o bebekler gec dönüyolarmıs dogum pozisyonuna bazense hiç dönmüyorlarmıs.bakalım cuma gunu ne dıycek doktor teyzemız.

valla canım bu konuda hiçbir bilgim yok,doktoruna sorsaydın keske o sana gereklı bılgıyı verırdı.sanırım elektronık aletlerın hepsi zararlı.gecen doktor televızyonda dıyorkı "kesınlıkle calısan camasır makınasının ve bulasık makınansının yanında durmayın özellıkle hamıleler,ve bırde fön makınasının.sacınızı mümkün oldugunca havluyla kurutun cok gerek olurssaa kullanın fön makınasını "dedı.enteresan yanı

ciğer gelişimi kaçıncı haftada tamamlanıyor acaba??

gypsyesraaaaa..bi ara alanya lafı mı okudum ne..alanya ya mı gelmeyi düşünüosunuz yoksa..bak gelirsen görüşelim muhakkak..

meltemmm
ben çok beğendim o örtüyü ama kullanış bakımından hatunlar haklı sanırım ama çk güzel yaa
benim kızım olsaydı düşünemiyorum bile neler yapıcamııı

2.posta makinayı açtım 3 makina anca yeticek sanırımmm yuh bana beaaa bissürü şey almışım yeni yeni farkediyorumm :1shok:

meltemmm buluşma topiğine uğradınmı?
artık görmeyen tüm ist hamislerini uyarıcam

canım dr.uma sordum birşey olmaz dedi ama yinede kafama takılmıyor değil yani... bakalım sağlıkla hayırla doğsalarda kucaklarımıza alsak allahın izniyle.....

gypsyesraaaaa..bi ara alanya lafı mı okudum ne..alanya ya mı gelmeyi düşünüosunuz yoksa..bak gelirsen görüşelim muhakkak..

tatlım benim zeki kocaya kallsa gidelim diyo ben nasıl dayanim o yolaa en uzak kuşadası olur alanya uzak kalıyo çok ama seneye gelirsem buluşuruz
uzun yıllar kopmayız dimi kızlar???
birden duygusallaştım kopmayalım hiç yaa ben çok seviyorum sizi amaaa :1no2:

Bende aynı durumda olduğum için nette araştırmıştım bak sana link veriyim için rahatlasın ki drunda zararı yok demiş zaten.
.:TÜBıTAK Bilim ve Teknik Dergisi:.

Saçlar güsel olmuş eşinle çocuklarınla daha nice yıldönümlerine inşallah.

Hani havlunun fotosu bakiim. Ben yarın gidicem rapor için 31+3 oluyorum yarın inşallah.
Bir de bugün ağdaya gitcem sen kuaföründen memnunmusun nereye gidiyosun ?benim yaklaşık 2 senedir gittiğim kuaför geçen ay mahvetti beni şu halimle olmadık şekillere girdim yine kalmış kıl tüy !!

Son düzenleme:
JENNY fotolarına baktım. ne kadar bebek yüzlüymüşsün sen... ama hamilelik senin çehreni çok değiştirmiş. kızkardeşine de benziyorsun bu arada.

saol canımcım - hamilelik aldı gençiliğimiz :))) Kardeşimle aramızda 6 yaş fark var 1 sene öncesine kadar hanginiz daha büyük diye soruyolardı - şimdi kilometrelerden belli :)))

GYPSYESRA canım bebişini mis gibi eşyaları hayırlı olsun :))) hadi bu işi de çıkardın aradan - şimdi ütülersin tek tek - sana sinir sistemi terapisi gibi gelir o ütü lülülülülülü - ay ne zevklidir - bakalım ben nezaman girişecem o işlere

benim çalıştığım odada da fotokopi makinası var yüzlerce fotokopi çektiğimiz oluyor.yapacak bir şey yok.

altına yapınca da haber ver tamam mı yavrum..özlemle bekliyorum

evet canım uğradım aslında benim taşınma günü 20 ya da 27 haziran 20 sinde taşınabilirsem 27 sinde mutlaka gelirim buluşmaya ee bu sefer avrupa yakasındakiler anadoluya geçmeliler tabii ki yani bostancı sahile gelirim kahvaltıda en güzel fikir
annemle aynı siteye taşınıyoruz o da 13 ünde taşınıyor malum ben hamile olunca eşyasını eve atıp sonra gelip bana yardım edicek dolayısyla 27 si de olabilir artık kısmet belli olunca haberdar ederim

başla bi an önceee çok zevklii sağolasınnn
bugün ne kadar su içtin söle bakim
altına yapınca da haber ver tamam mı yavrum..özlemle bekliyorum
aminnnnnnn sölememmiii ayyyy o günler bi gelsinnnn yüzümede işesinnn yeterkiii gelsin o günlerrrr opuyorumnanaktan

çekmedim çok özür ..ama al sana mothercare in sitesinden aynını buldum..

Swimming Hippo cuddle 'n' dry hooded towel : mothercare

kıslar bana banyo termometresi geldi hediye..hem oyuncak hem termometre ben çok beğendim..oda termometresi olarak da kullnılabiliyor çok sevimli bişey.belki siz de görmüşsünüzdür
[/URL][/IMG]

ayyy sağol kızlar valla allah razı olsun içimi rahatlattınız.... aylardır öcü gibi bakıyorum makineye elimden gelse atacağım camdan aşağı... artık fotokopiye gelenlere dövecek gibi bakıyorum....neyse bu konuda da beni rahatlattınız....

ya bebeğimin hareketlerinde değişiklir var sizdede oluyormu artık sanırım parmaklarını falanda hissediyorum değişik bir dokunuşlar oluyor minik minik sanki parmağı yada ayakları ne bilim içim gidiyor çok hoşuma gidiyor rabbim ayırmasın.....

kızlar, ben de varım buluşamaya. buluşma topiğini henüz görmedim duymadım bilmiyorum ama bana heryer uyar. 20 haziran daha çok uyar. ama 27 si yapalım diyorsanız onu da ayarlamaya çalışırım. bostancı sahilde kahvaltı süper olur. avrupa yakası da rahatlıkla geçer hem ido ile.

valla ben her nekadar düzenli girip yazamasam da burdaki herkes çok farklı gözümde..kopucağımızı sanmıyorum...ben de hepinizi çok seviyorum..

kıslar bana banyo termometresi geldi hediye..hem oyuncak hem termometre ben çok beğendim..oda termometresi olarak da kullnılabiliyor çok sevimli bişey.belki siz de görmüşsünüzdür
[/URL][/IMG]

canım görmemiştim ama çok güzelmiş güle güle kullansın meleğin ooyy onları yıkayacağız günler geldi gözüme yerim ben her yerini totosunuopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…