yok canım doktorun dogum pozisyonu almıs dedıyse sanırım daha dönmez.benım bebısım daha almadı sanıyorum dogum pozisyonu,genelde yan durdugunu düşünüyorum.hatta gun içinde bıkac kez pozisyon degıstırıyor.enson doktora söledım güniçinde dönüyor bazen asagı bazen yukarı dedım.oda bu şekılde bulcak yolunu dedı.eger süreklı tekmelerı aynı yerde olursa o bebekler gec dönüyolarmıs dogum pozisyonuna bazense hiç dönmüyorlarmıs.bakalım cuma gunu ne dıycek doktor teyzemız.valla ya kelebeğimmm nasıl gecti zaman dimi zaten dr.temmuz girdimi tufan olcak dio bana hiç bişey anlamıycaksın dio yaaa cok heyecanlı ama bi o kadarda korkuyorum...benim kızım şimdi normal doğum pozisyonunda en sonki kontrolde 31.haftada öleydi ters dönebilirmi gene yaa
minik kelebek canım çok teşekkür ederim ilgin için.... kızımda bende iyiyiz çok şükür....
ya benim epeydir kafama takılan birşey var hepinize sormak istiyorum.... benim odamda fotokopi makinesi var ve ben gün boyu bazen fotokopi çekmek zorunda kalıyorum acaba bunun bebeğime bir zararı olurmu ki aklıma geliyor arada tedirgin oluyorum ama benden başka bu işi yapacak kimse yok mecbur odada tek başınayım ve ben yapıyorum hem bilgisayar başında işlerim oluyor ve fotokopiylede haşır neşirim malesef... dr. sordum bir sorun olmaz dedi ve netteki soru cevap şeklinde yanıtlayan kadın doğumcuya sordum kokusuna maruz kalma dedi ama imkansız kokusuna maruz kalmamak az çok bilirsiniz belli bir çekimden sonra makine ısınıyor ve ister istemez bir koku oluyor..... bir bilginiz var bu konu hakkında....
esracım zaten dr.umda dedi şimdi ciğer gelisimi var 8 temmuzda tamamlanıcak ozamana kadar doğmasın dinlen bol bol 8 temmuzdan sonra ne zaman isterse doğabilir küveze gerek kalmaz dedi...bende temmuz ortası gb diorum artık kelebek gb
yok canım doktorun dogum pozisyonu almıs dedıyse sanırım daha dönmez.benım bebısım daha almadı sanıyorum dogum pozisyonu,genelde yan durdugunu düşünüyorum.hatta gun içinde bıkac kez pozisyon degıstırıyor.enson doktora söledım güniçinde dönüyor bazen asagı bazen yukarı dedım.oda bu şekılde bulcak yolunu dedı.eger süreklı tekmelerı aynı yerde olursa o bebekler gec dönüyolarmıs dogum pozisyonuna bazense hiç dönmüyorlarmıs.bakalım cuma gunu ne dıycek doktor teyzemız.
valla canım bu konuda hiçbir bilgim yok,doktoruna sorsaydın keske o sana gereklı bılgıyı verırdı.sanırım elektronık aletlerın hepsi zararlı.gecen doktor televızyonda dıyorkı "kesınlıkle calısan camasır makınasının ve bulasık makınansının yanında durmayın özellıkle hamıleler,ve bırde fön makınasının.sacınızı mümkün oldugunca havluyla kurutun cok gerek olurssaa kullanın fön makınasını "dedı.enteresan yanı
gypsyesraaaaa..bi ara alanya lafı mı okudum ne..alanya ya mı gelmeyi düşünüosunuz yoksa..bak gelirsen görüşelim muhakkak..
minik kelebek canım çok teşekkür ederim ilgin için.... kızımda bende iyiyiz çok şükür....
ya benim epeydir kafama takılan birşey var hepinize sormak istiyorum.... benim odamda fotokopi makinesi var ve ben gün boyu bazen fotokopi çekmek zorunda kalıyorum acaba bunun bebeğime bir zararı olurmu ki aklıma geliyor arada tedirgin oluyorum ama benden başka bu işi yapacak kimse yok mecbur odada tek başınayım ve ben yapıyorum hem bilgisayar başında işlerim oluyor ve fotokopiylede haşır neşirim malesef... dr. sordum bir sorun olmaz dedi ve netteki soru cevap şeklinde yanıtlayan kadın doğumcuya sordum kokusuna maruz kalma dedi ama imkansız kokusuna maruz kalmamak az çok bilirsiniz belli bir çekimden sonra makine ısınıyor ve ister istemez bir koku oluyor..... bir bilginiz var bu konu hakkında....
JENNY fotolarına baktım. ne kadar bebek yüzlüymüşsün sen... ama hamilelik senin çehreni çok değiştirmiş. kızkardeşine de benziyorsun bu arada.
benim çalıştığım odada da fotokopi makinası var yüzlerce fotokopi çektiğimiz oluyor.yapacak bir şey yok.minik kelebek canım çok teşekkür ederim ilgin için.... kızımda bende iyiyiz çok şükür....
semalll bizim meşhur ebeler var senin doktorda o versiyonn bence gayet güzel kilosu
ayrıca bende seni altta görüyodum hep oku oku nereye kadar nie yazmıyon heeeklava:
dideeee duy beniiii
bebişimin çamaşırları yıkandıı serdimmm ayy çok güzel miniş minişşş kuruyuncada yazıcam ütü yapıncada dolaba yerlşetirincede çatlada patlaaa :teytey: naniknanik
meltemmm
ben çok beğendim o örtüyü ama kullanış bakımından hatunlar haklı sanırım ama çk güzel yaa
benim kızım olsaydı düşünemiyorum bile neler yapıcamııı
2.posta makinayı açtım 3 makina anca yeticek sanırımmm yuh bana beaaa bissürü şey almışım yeni yeni farkediyorumm :1shok:
meltemmm buluşma topiğine uğradınmı?
artık görmeyen tüm ist hamislerini uyarıcam
başla bi an önceee çok zevklii sağolasınnnGYPSYESRA canım bebişini mis gibi eşyaları hayırlı olsun :))) hadi bu işi de çıkardın aradan - şimdi ütülersin tek tek - sana sinir sistemi terapisi gibi gelir o ütü lülülülülülü - ay ne zevklidir - bakalım ben nezaman girişecem o işlere
aminnnnnnn sölememmiii ayyyy o günler bi gelsinnnn yüzümede işesinnn yeterkiii gelsin o günlerrrr opuyorumnanaktanaltına yapınca da haber ver tamam mı yavrum..özlemle bekliyorum
evet canım uğradım aslında benim taşınma günü 20 ya da 27 haziran 20 sinde taşınabilirsem 27 sinde mutlaka gelirim buluşmaya ee bu sefer avrupa
Bende aynı durumda olduğum için nette araştırmıştım bak sana link veriyim için rahatlasın ki drunda zararı yok demiş zaten.
.:TÜBİTAK Bilim ve Teknik Dergisi:.
Saçlar güsel olmuş eşinle çocuklarınla daha nice yıldönümlerine inşallah.
Hani havlunun fotosu bakiim. Ben yarın gidicem rapor için 31+3 oluyorum yarın inşallah.
Bir de bugün ağdaya gitcem sen kuaföründen memnunmusun nereye gidiyosun ?benim yaklaşık 2 senedir gittiğim kuaför geçen ay mahvetti beni şu halimle olmadık şekillere girdim yine kalmış kıl tüy !!
tatlım benim zeki kocaya kallsa gidelim diyo ben nasıl dayanim o yolaa en uzak kuşadası olur alanya uzak kalıyo çok ama seneye gelirsem buluşuruz
uzun yıllar kopmayız dimi kızlar???
birden duygusallaştım kopmayalım hiç yaa ben çok seviyorum sizi amaaa :1no2:
kıslar bana banyo termometresi geldi hediye..hem oyuncak hem termometre ben çok beğendim..oda termometresi olarak da kullnılabiliyor çok sevimli bişey.belki siz de görmüşsünüzdür
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?