esrako sen izne bu cuma mı çıkıyordun??
çok kötüyüm dimi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
Şimdi işyerindeyim nerden bulam ben karpuzu aklıma düşürdün yahu akşamada daha çok varklava: Bende hep çekirdeklerini yerim karpuzun kıra kıra
ama biz işteyiz nasıl yiycez kıpkırmızı karpuzlarıııııııııcokacimcoook
offf kutur kutur ne iiyi giderdi...
pis yaaa ..yerden bulam ben şimdi karpuzu..mafoldumben
NURDAN'ım,doğum günün kutlu olsun,nice yıllara...
İZMİRLİ KIZLAR,esra kuşadası'na gelecekse yormayalım misafirimizi,selçuk'ta buluşuverelim :jeyyar: 1 saatlik yol sizi yormaz değil mi? yormaz,yormaz... delikafadulden
eylemcim seninde gozun aydın drdan ii haberlerle gelmissin cok sevindim
Bu konuda bıraz daha hassas olursak ıyı olur arkadaslarım.. etrafında olan var olmayan var.. hepımız ıkı can tasıyorus.. sonra bole uzucu yorumlar okuyoruz, uzuluyorum.
haftaya bguun son is gunum meltem
16 haziran son is gunum yani , 17 si dr a gidiyorum izin actırmaya o gun 31+3 oluyorum aslında 31+1 itibari ile acılabilimesi gerek yani pazartesi o da ama dr nedense 17-18 gibi gel acalım dedi birsy diyemedim malum yeni dra basladım samimiyetim pek yok israrcı olamadım neyse artık zaten yerime gelen eleman baska yere kaydı simdi yeni biri alınıyor onubeklioyrum is anlatmak içni birkaç gune ihtiyacım var insalah haftaya salı iste son is gunum bugunu saymassam 5 is gunum kaldıııı çok mutluyumm su an varya sırtım için için nası agrıyortum un anlatamamm yatıcam evde diye nası seviniyorum
Tabe canım.. neden yorsun.. nereden cıkarıyorsun bole hurafelerı.. hatta şöle oglen saatlerı falan cıksak.. bıraz da yuruyelımm dıorumm ben.. acılırızz ıyı gelır.. bekle Nevimimm, gelıyoruss annemm hunileri takıp laelaelaelaelae
Evet neyse elbet intikam çanları çalınır bi gün kötükedihüso
Sen bi yere kıyafet bakmaya gidicektin noldu gittin mi, benim üstümdeki tunik haftayada giyersem yırtılabilir valla .
dido gecen ptesi gitmistim 1754 gr cıktı boyu 41 cm bakalım haftaya kac cıkacak yani benimkinin kilolu olma ihtimali cok yuksek. dr dediki sen neyle besliosun bunumasallah diyin tosun kızceme benim teyzeleri
Tabe canım.. neden yorsun.. nereden cıkarıyorsun bole hurafelerı.. hatta şöle oglen saatlerı falan cıksak.. bıraz da yuruyelımm dıorumm ben.. acılırızz ıyı gelır.. bekle Nevimimm, gelıyoruss annemm hunileri takıp laelaelaelaelae
yerim ben o teomanıdelikafaduldenBen de Teoman'i cok seviyorummmmŞenizsırnaşık şey
valla evriş masjı ayağını sırtını çeksin diye yapıyorsan işe yaramaz..ben de yaramıyor..ben masaj yaptıkça hoşuna gidiyor cadının daha çok dayıyor..benim ayak sandığım yeri poposuymuş bu arada..kuru döt kızım beni..ayaklar çapraz kaburgamda ,sırtı sola dayalı.bu haftalarda büyük çoğunluğunun pozisyonu buymuş..acı var mı acı? benimki acıtıyor bazenKuzey dayadı ayagını.. masaj yapıyorumm.. bu sefer poposunu da ıyıce cıkarttı.. oraya da masaj yapıyorumm.. Aslan burcu olacaktı bu cocuklar de mı?? Yedik naneyi...
benim zuzu da 1740 dı geçen hafta..olabilir mi büyük? bak şimdi..gerçi bakıyorum ortalamanın hep üstünde çıkıyor..ama sonuçta bu gramlarda normal.bir makale okudum bu haftalarda kız bebeklerin daha kilolu olduklarıyla ilgiliydi..maşalllah kuzularımıza..dido gecen ptesi gitmistim 1754 gr cıktı boyu 41 cm bakalım haftaya kac cıkacak yani benimkinin kilolu olma ihtimali cok yuksek. dr dediki sen neyle besliosun bunumasallah diyin tosun kızceme benim teyzeleri
meryem anaya gideris hatta ordan şirinceye geçer bol bol şarap tadarıssssssshihoyyyt
mmm..evet evet gittim..genelde şu şilebezi tarzı elbiselerden var..hani askılı oluyo göğüs kısmı lastikli, uzun vs.vs. ve otantik elbiseler de var..pek üst yok..bol bol elbiseler var..çuvalımsı...bir de t-boxlar var..uzun elbiseler 75 civarı almadım ben..pahalı geldi, vardı o tip elbisem..1 tane t-box aldım kırmızı çiçekli..tboxlar 25 liraymış..askılı olduğu için rodiden de üstüne bi tane bolero aldım şimdilik..bi tanede diktirmeyi planlıyorum..
bakmak istersen ''hera'' diye bir mağaza...büyük otel tarafındaki anayoldaki migrosa gelmeden...pahalı geldi bana biraz...rodi ye de bakabilirsin..
böle şeker..bu ara dalgınım misafirim felan vardı, gönderdim yeni yeni aklım başıma geliyo lütfen kusura bakma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?