Canim oglum,
28 sene once bugun anneannen beni dogurdu, ve 27 senedir her 9 haziran dogum gunu kutluyorum, ama simdi anliyorum ki ufledigim her mum, aldigim her hediye anlamsizmis, benim en buyuk, en anlamli hediyem sensin!!! Dogum gunum ilk defa bu sene seninle anlam kazandi, cunku bundan sonra sen benim var olus sebebimsin... Iyiki dogmusum ve iyiki seni doguruyorum canim oglum..Şeniz
Canim oglum,
28 sene once bugun anneannen beni dogurdu, ve 27 senedir her 9 haziran dogum gunu kutluyorum, ama simdi anliyorum ki ufledigim her mum, aldigim her hediye anlamsizmis, benim en buyuk, en anlamli hediyem sensin!!! Dogum gunum ilk defa bu sene seninle anlam kazandi, cunku bundan sonra sen benim var olus sebebimsin... Iyiki dogmusum ve iyiki seni doguruyorum canim oglum..Şeniz
çorap giyişimiz aynı kaydirigubbakcemile5ayakkabıyı bırakalı 2 hafta oldu polaristen terlik aldım onun için sorun yok zemuszemus
Canim oglum,
Canim oglum,
Hala çorap giyilecek havada yaşayan o havayı teneffüs eden arkadaşlara ne mutlu.
çorap giyişimiz aynı kaydirigubbakcemile5ayakkabıyı bırakalı 2 hafta oldu polaristen terlik aldım onun için sorun yok zemuszemus
hatıracım sen çalışabilir raporu almadın dimi? ölesine çalışcan ay sonuna kadar mı?
:))) yok yafrum ne çorabı? Sadece uzun yürüyüşe çıkmam gerekirse (alışveriş gibi) spor ayakkabı giyiyorum, terlik uzun süreli iyi olmuyor. Spor ayakkabı içine de çorap giymeden olmuyor o bakımdan...
Ayrıca kuzuna kocaman bir maşallah :) Kocaman oldu sıpalar yaf.. Allahım sağ salim kavuşmak nasip etsin...
Canim oglum,
ben de sadece soluma yatabiliyorum artık...onda da kolum uyuşuyo hep..sağa dönersem beyfendi tepik atıyo..rahatsız oluyomuş...2 yastık başımın altına 1 yastık bacaklarımın arasına..girmediğim şekil kalmıyo..deliksiz uyku yokkkk..:(
mrb kızlar.biraz okuyabildim yazdıklarınızı.. hepimizde aynı sorunlar var gibi. benim en büyük sorunum bütün vücudum da oluşan kaşıntı ve kabarcıklar(( her yanım alev alev yanıyor ...eden oldugunu anlamadık daha..halinize şükür edin bence .anladımki hamilelik sorun çıkmassa oakadarda kötü degil aslında.bebişime gelince , o kıpır kııpır her an hareket hallinde:) 30 haftalık oldum.hepinizin allah yardımcısı olsun..
Merhaba arkadaşlar,
Benim son günlerde vajina etrafındaki kemikler ağrımaya başladı hafiften. Özellikle yatakta dönerken ve yürürken. Aşağıdaki kemikler hazırlığa başladılar herhalde.
Ben sabahları en az yarım saat yürüyüş yapıyorum.Kendimi çok iyi hissettiriyor.Normalde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bile, kıpır kıpırım evde. Ama bu haftadan itibaren ağırlık hissetmeye başladım.
Canim oglum,
yerin ben onu yerin..ben çoraplarımı oglusa giydirtiroyurm genelde ben sana azmı giydirdimhadi bakalım diyorum hem guluyorhem is verildi diyehosuna gidiyor gocunmadan ne istesem yapuyor canım oglum benim, ta içerlerden cagırıyroum berke gel yeresu dustu alıver diye kosa kosa gelip yardım ediyor:))
Allah yardımcın olsun hemşire.son aylar zor geçer derler bazılarımız için biraz daha zor..Rabbim mükafatını verir inşallah.Pazardan kuzum..
Ciddi kalp carpıntıısı var.. onunla bogusuyorum su an.. aktıf yazamayabılırım.. bilginize.
Keske gorebılseydın.. adam orjınal kutularından cıkarıp gosterıyordu yaaa..
Arkasalar dogumgunumu kutlayan herkese cok tesekkur ederim, sevindirik oldum:))))
ya asil koca koca yazicaktim, yanlislikla kucuk oldu:))))
LALcim canım insallah sende hayırlısıyla atlaırsın bu zamanıda esine kavusursun biran once. bakalım maceralarımız nasıl bitcek ben bıktım burdan walla en fazla 1 sene daha dayanıp donmek istiyoruz insan cok yanlız hissedio kendini .
buarada azonce bi arkadasımla msnde konusuyodum kontrole gittiginde dru dogumdaymıs adam normal dogumdan cıkmıs bebek 4350 ama anneyi hep parcalamıs enine boyuna kesmis dr vajinayı oyle demis kadın cok inat etmis normal dogurcam die ama mafetmis yani. benimki boyle tombul devam ederse anında sez gecerim hic kasmaya gerek yok
buarada 2 saat uyumusum ben nasıl oldu anlamadım ama ii geldi bugun pasaklılık ustumde ne yatagımı topladım ne mutfagı topladım heryer heryerde bitek sabah yuruyusumu yapıp geldim. simdide egzersizlerimi yapayım dusumu alayım biraz evi toplayıp bakarım ne kaynatıosunuz die...
buarad su teomanın coban yıldızı sarkısına bayılıorumm zaten cok severim kendisini :)
aaaa ben de çok seviyorum o şarkıyı..teomanı severim zaten..ama bir kaç şarkısı var ki harikadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?