2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ne güzel yazmışsın öle içinden gelenleri annelerimiz ne kadar değerliymişş dimi bunu hamilelikte çok daha ii anlıyosun hep derler ya sende anne ol anlarsın die....canım benim nice nice uzun mutlu birlikte gecireceğiniz yıllara sağlıkla inş..

Amanda aman nasılda minik minik yazarmış gözümüze soksana yahu. İyi seneler güselim seneye dahada bi anlamlı olucak bugün oğluşunla eşinle inşallah. İyiki doğmuşsun. Seni anan Tibet için doğurmuş canım hamurunu Teo için yoğurmuş hihoyyyt

çorap giyişimiz aynı kaydirigubbakcemile5ayakkabıyı bırakalı 2 hafta oldu polaristen terlik aldım onun için sorun yok zemuszemus

corap işinde eşim yardım ediyo evdeyken ama o yokken bende öle giyiyorum hatta artık corapta gerekmiyo ayaklarım yanıyoo benimm.

polarisin nasıl terliğini aldın bende zorlanmadan giyeceğim ayağımı yormayan ortepatik bi terlik istiyorum ama bulamadım senin ölemi

norraa doğum günün kutlu olsun nice nice yıllara oğluşunla,eşinle ve tüm sevdiklerinle inşallah.çok duygulandım yazına gzölerim doldu senağlama

Nice senelere Nurdan... Teo ile birlikte üçünüze nice mutlu, sağlıklı ve uzuuun ömürler dilerim :) opuyorumnanaktan

Hala çorap giyilecek havada yaşayan o havayı teneffüs eden arkadaşlara ne mutlu.

:))) yok yafrum ne çorabı? Sadece uzun yürüyüşe çıkmam gerekirse (alışveriş gibi) spor ayakkabı giyiyorum, terlik uzun süreli iyi olmuyor. Spor ayakkabı içine de çorap giymeden olmuyor o bakımdan...

Ayrıca kuzuna kocaman bir maşallah :) Kocaman oldu sıpalar yaf.. Allahım sağ salim kavuşmak nasip etsin...

çorap giyişimiz aynı kaydirigubbakcemile5ayakkabıyı bırakalı 2 hafta oldu polaristen terlik aldım onun için sorun yok zemuszemus

Aynen canım. bkz yukarıda açıkladım :) Dün okula bile parmakarası deri terliklerimle gittim. Şık değil, sandalet tarzı :))

hatıracım sen çalışabilir raporu almadın dimi? ölesine çalışcan ay sonuna kadar mı?

Çalışamaz raporu aldım. Evt ay sonuna kadar düşünüyorum.

Amin canım sağol hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah. Keşke çorap giyecek kadar serin olsa havalar.

Doğum günün kutlu olsun. Umarım oğlun ve diğer sevdiklerinle geçireceğin nice uzun ve mutlu yılların olur.

Arkasalar dogumgunumu kutlayan herkese cok tesekkur ederim, sevindirik oldum:))))
ya asil koca koca yazicaktim, yanlislikla kucuk oldu:))))

benim soluma yata yata sol yanım artık agrıo zonkluo ondan sag sol nasıl rahat edersem oyle uyuyorum zaten kus kadar uykumuz var

benimde aynıydı 23-26 hafta arası sonradan gecti ama izleri kaldı sakın katır kutur kasıyıp yolma benim gbi gecirmeye ugrasırsın sonra

aynen benimde cok hareketliyim ama bugun iflas etti bedenim kımıldayacak halim yok catın genislio olabilir

canım nice nice yıllaraaa teocukla esinle beraber insallah nede duygusal yazarmıs masallah size a.s.

LALcim canım insallah sende hayırlısıyla atlaırsın bu zamanıda esine kavusursun biran once. bakalım maceralarımız nasıl bitcek ben bıktım burdan walla en fazla 1 sene daha dayanıp donmek istiyoruz insan cok yanlız hissedio kendini .

buarada azonce bi arkadasımla msnde konusuyodum kontrole gittiginde dru dogumdaymıs adam normal dogumdan cıkmıs bebek 4350 ama anneyi hep parcalamıs enine boyuna kesmis dr vajinayı oyle demis kadın cok inat etmis normal dogurcam die ama mafetmis yani. benimki boyle tombul devam ederse anında sez gecerim hic kasmaya gerek yok

buarada 2 saat uyumusum ben nasıl oldu anlamadım ama ii geldi bugun pasaklılık ustumde ne yatagımı topladım ne mutfagı topladım heryer heryerde bitek sabah yuruyusumu yapıp geldim. simdide egzersizlerimi yapayım dusumu alayım biraz evi toplayıp bakarım ne kaynatıosunuz die...

buarad su teomanın coban yıldızı sarkısına bayılıorumm zaten cok severim kendisini :)

yerin ben onu yerin..
Pazardan kuzum..

Ciddi kalp carpıntıısı var.. onunla bogusuyorum su an.. aktıf yazamayabılırım.. bilginize.

Keske gorebılseydın.. adam orjınal kutularından cıkarıp gosterıyordu yaaa..
Allah yardımcın olsun hemşire.son aylar zor geçer derler bazılarımız için biraz daha zor..Rabbim mükafatını verir inşallah.
Arkasalar dogumgunumu kutlayan herkese cok tesekkur ederim, sevindirik oldum:))))
ya asil koca koca yazicaktim, yanlislikla kucuk oldu:))))

yav niye açık veriyorsun koca koca yazacaktım diye delüüüüü
doğum günün kutlu olsun..sağlıkla gelsin bebişin..bu arada ben 1 ağustos cumartesi doğumluyum kızım eğer bu sene 1 ağustosda doğarsa o da cumartesi günü doğmuş olacak..salifo da 2 ağustos pazar doğumlu..olamaz mı ?olabiler

pervinciğim tombul derken şu an kaç gr..ben de ona göre kes diyeceğim doktora..yavaştan aklım kayıyor sezeryana zaten.:1no2:

aaaa ben de çok seviyorum o şarkıyı..teomanı severim zaten..ama bir kaç şarkısı var ki harikadır

NORRAA,cığım,
Nice mutlu yıllara canım. Bebişinle ve eşinle sağlıkla girmen dileğiyle...

EVRıŞ,im,
Seni gayet iyi anlayabiliyorum. Allah yardımcımız olsun... Bu arada yorganınız da hayırlı olsun, iyi günlerde kullansın Kuzey'imiz...

ESRAKO,
Oğluşunu benim yerime öp canım. Bayıldım doğrusu hareketine.

JENNY,
Ben de yarın doktora gideceğim canım. ınşallah iyi haberlerle döneriz canım.

Çoban yıldızı bana birden kavak yellerinin final bölümünü hatırlattı. Harika bi şarkı.

Saol Şebnemim.. sabahları bende de baslıyor bazen.. uzun sürerse de cok yoruyor... resmen halsız kaldım su an.. ama evın ıcını buz gıbı yaptım.. o cok ıyı geldı... sımdı yıne normale donuyorum yavas yavas..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…