2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrişçim nassı oldun. klimalar ii geldi mi. sıcakta yoruodur .

Şükür.. buna da şükür.. ıyı geldı kuzum saolasın, bunlar gelıp gecıcı seyler cok sukur ki.. sıcak yoruyor zaten Lalim.. ama yıne de Allahın sanslı kullarındanız, bu sene hava bıze ıyı kıyak gectı..

oğluşumun cicilerini yıkdım kuruttum ütüledim yerleştirdim ve çokda yoruldum son bi particik kaldı onlarda kurudumu bu işimide halletmiş olucam sıra çantamı hazırlamaya gelicek

Haydi gözün aydın Deryam.. darısı totosunu kaldırıp yapacak dıger arkadaslarımın basına :))

meryem anaya gideris hatta ordan şirinceye geçer bol bol şarap tadarıssssssshihoyyyt

Tabe tabe.. hı hı.. gıderıs Lalim.. şömine basında oturalım dıorumm sarabı ıcerken de.. nefıs bır enstantene bak..

vereliniortak tamam o zaman.ben de zaten meryemana'yı yazdığıma sonradan pişman oldum,yüksek orası serin olur,üşümeyelim.efes'e götüreyim ben sizi,orada hiç gölge yok.

Hah dedene rahmet.. gelıp toplasınlar bızı sonra arkadan.. kazırlar artık yerlerden.. uyar bana.. fekle gelıorumm naniknanik

Kusura bakmam tabiki canım sağolasın bilgilendirmen için. 75 de çok hakkaten. Yabancı bi teyze vardı demi misafirin başkalarıdamı geldi yoksa. Sevdiğin insanlarsa Allah kavuştursun diyorum.

evet canım o vardı, gönderdik saolasın..eşimin kuzeni de geldi ailesiyle..bende kalmadılar otelde kaldılar ama haliyle akşamları felan buluştuk..oğlunun küçülenlerini getirmiş bizim için saolsun..yoğun bi 2 haftaydı benim için..ev karmançorman çocuğun eşyaları poşetlerde yığılı, hepsi beni bekler yıkanmak düzenlenmek için..de bi gaz lazım bana yoksa olmıycak böle..:1no2:

hıımmmmm karaddut şarabı içelim kanlanalım çocuklarında kafası güzel olur..:bbo:
bu gün yemeye içmeye taktığını gözlemliyorum canım..milletin de ağzını sulandırmışsın..ne iş?

hayırlısı pervin..hiç düşünmemiştim kilosu hakkında sen yazana kadar..Sağlıklı olsunlar da..ben her iki doğum şekline de eşit uzaklıktayım şu anda..ikisinin de artı ve eksileri eşit gibi görünüyor.şimdi tek soru şu? hangi doğum şeklinde göbek daha çok sarkıyor..zor toplanan bir şey çünkü?

dide ve baybim.....

maşallah sizin kuzulara ne kaaa büyümüşler darısı bizim başımıza benim kızçem küçük sıska birşey olcak sanırım... 29 haftalıkken 1200 dü o zamandırda gitmedim bu hafta sonu randevumuz var bakalım 3 haftada ne kadar büyüdü ama bizimki genelde biraz geriden gidiyor ne yapalım sağlığı yerinde olsunda kilosu az olsada olur.....

vallahi totoyu kaldırsalar iyi olur ağırlaşınca zor oluyor haberiniz olsun
evrişim şimdi nasılsın iş telaşından öyle bi bakınıp geçiyorum yazamadımda

öhöööööö..o koco totolunun biri de ben oluyorum..bişi sorcam 6 ay ve üzeri kıyafetleri de yıkadınızmı siz?

canım zaman yaklaştıkça o tedirginlik bendede var bir yandan mutlu oluyorum az kaldı diye çok seviniyorum bir yandan korkuyorum yapamayacakmışım gibime geliyor ama dediğin gibi biz doğum yapan ne ilk kadınız ne de son aksine ninelerimizi düşünürsek onlara göre çok çok şanslıyız tarlada tek başımıza doğurmak zorunda kalmıyoruz uzman ellerde doğum yapacağız allahın izniyle.... sonuçta herşey geçici korkunun ecele faydası yok öyle yada böyle çıkacak bu çocuklar herkesin dediği gibi onlar doğduktan sonra ne bir acı nede korku kalacak herşey çok güzel olacak allahın izniyle.....

Çok çok ıyıyımm.. cok cok sukurr.. gelıp gecıcı ataklar.. sukurler olsun..

İnan bıtmıyor Deryam.. bak bıttı dıyorum.. cıkıyor habıre bısıler.. hele kı ben kıştan basladım bı de .. dusunebılıyor musun?? kaydirigubbakcemile3

öhöööööö..o koco totolunun biri de ben oluyorum..bişi sorcam 6 ay ve üzeri kıyafetleri de yıkadınızmı siz?

Vallahı ben ne var ne yok yıkadım.. sonradan gıyeceklerı de onceden gıyeceklerı de.. hepsı ıc ıce duracagı ıcın.. ıstedım kı hepsı temız olsun.

Ay ne güzel Rüzgarın kıyafetleri çoğaldı. Benim evinde her yeri her yerde,bi gün izin var ondada illaki bi şeylerle uğraşıyoruz ev 2 haftadır kaldı öyle. Bu hafta perşembe kayınvalidemle kayınpederim gelicek temizliyelim evi diye sağolsunlar ama azcık toparlamazsam rezil olduğumun resmidir. Bugün onlara gitcem kalmaya yarın akşamda ne yapabilirsem kar işte.

ben sezeryan oldum ama hiç göbeğim yoktu kafanızı buna takmayın benim bir arkadaşım sezeryanlydı hiç çatlağıda yoktu göbeğide dümdüzdü bi arkadaşımında normal doğumdu ama göbeği vardı gitmesi için de yapamdığı kalmadı en son göbek eritmek içim alet almıştıkaydirigubbakcemile2
vucut yapınızla alakalı eğer göbek bölgesinden kilo alıyorsanız normalde olsa göbeğiniz oluyor

arkadaşlar bebeklerinize yastık aldınızmı... elyafmı, silikonmu yada kaz tüyü falanmı yardımcı olursanız sevinirim... bebenim kızçemin daha yastığı bilem yok .....

korkmayın kızlar sakin olun o an geldimi herşey kendiliğinden gelişyor şimdi bunları düşünüp kendinizi germeyin hep içinizden doğumum kolay olacak diye keçirin iste sezeryan istre normal rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

ben de sös verdim kendi kendime bu akşam cicilerle uğraşcam..dolapta oğlumuza da yer açmam lazım..bi işin ucundan tutayım bari bugün..yoksa bu kızların dilinden kurtulamıycaz..hazır ve nazırlar kervanına katılmak istiyorum..

ben hepsini yıkadım çekmecelerinede temiz çarşaf serdim onun içine yerleştirp bohça gibi üzerlerini kapattım daha var nasıl olsa toz filan olmasın kuzumun cicileri

arkadaşlar bebeklerinize yastık aldınızmı... elyafmı, silikonmu yada kaz tüyü falanmı yardımcı olursanız sevinirim... bebenim kızçemin daha yastığı bilem yok .....

Kaz tuyu aldım ben annem.. sık yıkanabılır olması.. oldukca yumusak olması,ter emmesı falan fılan ozellıklerı yuzunden onu tercıh ettım. ozdılekten aldım.

aman iyi ol canımopuyorumnanaktan
iş bitmez iki gündür çok yoruldum daha mutfağımda duruyor makinayı akşam kocişe boşaltırıcam artık eğilip doğrulamıyorum :1shok:

ben de almadım ama toyiki de chicco nun boğulmayı önleyici yastığını gördüm ondan almayı düşünüyorum mantıklı geldi

bende yayıldıkça yayıldım hele sıcaklardan ötürü canım birşey yapmak gelmiyor.... bende kızımın dolabının gelmesini bekliyorum anca ozaman hepsini yıkayıp dolabın içini bir güzel silip yerleştirmeyi düşünüyorum şimdi yıkasamda koyacak yerim yok hurç içinde duracaklar....

cicilerini yıkayan arkadaşlar sorun size.... bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum şimdi bu biz bütün cicileri yıkayacağız ya bana yıkanınca sanki o yeni görüntüsünü kaybedecek gibi geliyor......

ben hepsini yıkadım çekmecelerinede temiz çarşaf serdim onun içine yerleştirp bohça gibi üzerlerini kapattım daha var nasıl olsa toz filan olmasın kuzumun cicileri

oh oh mis gibilerdir şimdi onlar..valla iyi gaza geldim..hastane için bebeğe hangi tarz kıyafet koycaksın derya..malum biizmkiler sıcakta doğucaklar ya..ne giydircekler ki bizim bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…