evrişçim nassı oldun. klimalar ii geldi mi. sıcakta yoruodur .
oğluşumun cicilerini yıkdım kuruttum ütüledim yerleştirdim ve çokda yoruldum son bi particik kaldı onlarda kurudumu bu işimide halletmiş olucam sıra çantamı hazırlamaya gelicek
meryem anaya gideris hatta ordan şirinceye geçer bol bol şarap tadarıssssssshihoyyyt
vereliniortak tamam o zaman.ben de zaten meryemana'yı yazdığıma sonradan pişman oldum,yüksek orası serin olur,üşümeyelim.efes'e götüreyim ben sizi,orada hiç gölge yok.
Kusura bakmam tabiki canım sağolasın bilgilendirmen için. 75 de çok hakkaten. Yabancı bi teyze vardı demi misafirin başkalarıdamı geldi yoksa. Sevdiğin insanlarsa Allah kavuştursun diyorum.
bu gün yemeye içmeye taktığını gözlemliyorum canım..milletin de ağzını sulandırmışsın..ne iş?hıımmmmm karaddut şarabı içelim kanlanalım çocuklarında kafası güzel olur..:bbo:
didecim demekki hemen hemen aynı bizimkilerin boyutları daha 2 ay var ben son gittigimde 860 gr dı sonta 1754 cıktı yabi 4 haftada 900 gr almıs. daha 2 ay var yani 8 hafta nerden baksan 2 kg alırlar ki daha fazla gelisio couklar son haftalarda yine 4e yakın olur hic olmazsa 3700lu olurlar oyle olursa normal dogar benim 3600-3700 normal doguran tanıdıklarım var.ama 4 ve ustu derse ozaman normal dogurmam alttan kesilmektense ustten kesilirim daha ii ama yine Allah bilir nezaman ve nesekilde dogacaklarını birazda kaderciyim ben
bide buaralar dogum endisesi sardı beni yani korkusu eskiden hic korkmuodum ama artık korkmaya basladım dogumdan herturlusunden. kendimi hep avutuyorum butun dunyadaki kadınlar doguruyo benmi doguramıycam die ama ne bileyim iste biraz tedigrginim acıkcası
vallahi totoyu kaldırsalar iyi olur ağırlaşınca zor oluyor haberiniz olsun
evrişim şimdi nasılsın iş telaşından öyle bi bakınıp geçiyorum yazamadımda
didecim demekki hemen hemen aynı bizimkilerin boyutları daha 2 ay var ben son gittigimde 860 gr dı sonta 1754 cıktı yabi 4 haftada 900 gr almıs. daha 2 ay var yani 8 hafta nerden baksan 2 kg alırlar ki daha fazla gelisio couklar son haftalarda yine 4e yakın olur hic olmazsa 3700lu olurlar oyle olursa normal dogar benim 3600-3700 normal doguran tanıdıklarım var.ama 4 ve ustu derse ozaman normal dogurmam alttan kesilmektense ustten kesilirim daha ii ama yine Allah bilir nezaman ve nesekilde dogacaklarını birazda kaderciyim ben
bide buaralar dogum endisesi sardı beni yani korkusu eskiden hic korkmuodum ama artık korkmaya basladım dogumdan herturlusunden. kendimi hep avutuyorum butun dunyadaki kadınlar doguruyo benmi doguramıycam die ama ne bileyim iste biraz tedigrginim acıkcası
vallahi totoyu kaldırsalar iyi olur ağırlaşınca zor oluyor haberiniz olsun
evrişim şimdi nasılsın iş telaşından öyle bi bakınıp geçiyorum yazamadımda
öhöööööö..o koco totolunun biri de ben oluyorum..bişi sorcam 6 ay ve üzeri kıyafetleri de yıkadınızmı siz?
evet canım o vardı, gönderdik saolasın..eşimin kuzeni de geldi ailesiyle..bende kalmadılar otelde kaldılar ama haliyle akşamları felan buluştuk..oğlunun küçülenlerini getirmiş bizim için saolsun..yoğun bi 2 haftaydı benim için..ev karmançorman çocuğun eşyaları poşetlerde yığılı, hepsi beni bekler yıkanmak düzenlenmek için..de bi gaz lazım bana yoksa olmıycak böle..:1no2:
bu gün yemeye içmeye taktığını gözlemliyorum canım..milletin de ağzını sulandırmışsın..ne iş?
hayırlısı pervin..hiç düşünmemiştim kilosu hakkında sen yazana kadar..Sağlıklı olsunlar da..ben her iki doğum şekline de eşit uzaklıktayım şu anda..ikisinin de artı ve eksileri eşit gibi görünüyor.şimdi tek soru şu? hangi doğum şeklinde göbek daha çok sarkıyor..zor toplanan bir şey çünkü?
canım zaman yaklaştıkça o tedirginlik bendede var bir yandan mutlu oluyorum az kaldı diye çok seviniyorum bir yandan korkuyorum yapamayacakmışım gibime geliyor ama dediğin gibi biz doğum yapan ne ilk kadınız ne de son aksine ninelerimizi düşünürsek onlara göre çok çok şanslıyız tarlada tek başımıza doğurmak zorunda kalmıyoruz uzman ellerde doğum yapacağız allahın izniyle.... sonuçta herşey geçici korkunun ecele faydası yok öyle yada böyle çıkacak bu çocuklar herkesin dediği gibi onlar doğduktan sonra ne bir acı nede korku kalacak herşey çok güzel olacak allahın izniyle.....
Ay ne güzel Rüzgarın kıyafetleri çoğaldı. Benim evinde her yeri her yerde,bi gün izin var ondada illaki bi şeylerle uğraşıyoruz ev 2 haftadır kaldı öyle. Bu hafta perşembe kayınvalidemle kayınpederim gelicek temizliyelim evi diye sağolsunlar ama azcık toparlamazsam rezil olduğumun resmidir. Bugün onlara gitcem kalmaya yarın akşamda ne yapabilirsem kar işte.
arkadaşlar bebeklerinize yastık aldınızmı... elyafmı, silikonmu yada kaz tüyü falanmı yardımcı olursanız sevinirim... bebenim kızçemin daha yastığı bilem yok .....
Çok çok ıyıyımm.. cok cok sukurr.. gelıp gecıcı ataklar.. sukurler olsun..
İnan bıtmıyor Deryam.. bak bıttı dıyorum.. cıkıyor habıre bısıler.. hele kı ben kıştan basladım bı de .. dusunebılıyor musun?? kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bebeklerinize yastık aldınızmı... elyafmı, silikonmu yada kaz tüyü falanmı yardımcı olursanız sevinirim... bebenim kızçemin daha yastığı bilem yok .....
ben de sös verdim kendi kendime bu akşam cicilerle uğraşcam..dolapta oğlumuza da yer açmam lazım..bi işin ucundan tutayım bari bugün..yoksa bu kızların dilinden kurtulamıycaz..hazır ve nazırlar kervanına katılmak istiyorum..
ben hepsini yıkadım çekmecelerinede temiz çarşaf serdim onun içine yerleştirp bohça gibi üzerlerini kapattım daha var nasıl olsa toz filan olmasın kuzumun cicileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?