Canim oglum,
28 sene once bugun anneannen beni dogurdu, ve 27 senedir her 9 haziran dogum gunu kutluyorum, ama simdi anliyorum ki ufledigim her mum, aldigim her hediye anlamsizmis, benim en buyuk, en anlamli hediyem sensin!!! Dogum gunum ilk defa bu sene seninle anlam kazandi, cunku bundan sonra sen benim var olus sebebimsin... Iyiki dogmusum ve iyiki seni doguruyorum canim oglum..Şeniz
ben çoraplarımı oglusa giydirtiroyurm genelde ben sana azmı giydirdimhadi bakalım diyorum hem guluyorhem is verildi diyehosuna gidiyor gocunmadan ne istesem yapuyor canım oglum benim, ta içerlerden cagırıyroum berke gel yeresu dustu alıver diye kosa kosa gelip yardım ediyor:))
evriş ya o orjinal kutulu amca bospaya da gelio mudur. geliosa ne şirin. onların çoğu semt semt gezio çünkü. bu amca da onlardan mı ki
canım bende zorda kalırsam yapıyorum ama etrafta insanlar varkenniye yapayım diye dusunuyorum
KARPUZUN FAYDALARI
Karpuzun, bol miktarda C vitamini ve antioksidan özelliği ile çeşitli kanser türlerine karşı etkili olan Beta karoten içerdiğini belirten uzmanlar, içerdiği yüksek potasyumun da kalp fonksiyonlarının ve kan basıncının düzenlenmesine yardımcı olduğunu vurguladı.
Uzmanlar, aynı zamanda iyi bir lif kaynağı olduğundan bağırsak hareketlerini düzenleyen ve bağırsak kanserini önlemede rol oynayan karpuzun çekirdeklerinin de, içinde bulunan Cucurbocitrin adlı madde ile kan basıncını düşürmeye ve böbrek fonksiyonlarının düzenlenmesine yardımcı olduğunu kaydetti.
hava cook sıcak buuz gb karpuuz kestim onu yiyiyorummmmmmm.......
offf kutur kutur ne iiyi giderdi...hava cook sıcak buuz gb karpuuz kestim onu yiyiyorummmmmmm.......
hava cook sıcak buuz gb karpuuz kestim onu yiyiyorummmmmmm.......
NURDAN'ım,doğum günün kutlu olsun,nice yıllara...
İZMİRLİ KIZLAR,esra kuşadası'na gelecekse yormayalım misafirimizi,selçuk'ta buluşuverelim :jeyyar: 1 saatlik yol sizi yormaz değil mi? yormaz,yormaz... delikafadulden
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden
pervinciğim tombul derken şu an kaç gr..ben de ona göre kes diyeceğim doktora..yavaştan aklım kayıyor sezeryana zaten.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?