2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Nurdanım;

Sevdıklerınle nıce nıce uzun yaslara.. en guzel hedıyenle uzun yıllar saglıklı,huzurlu bırlıkte olman dılegıyle.. Dogum gunun kutlu olsun kuzum
.

nurdancım doğum günün kutlu olsun oğluşunla ve eşinle nice mutlu ve sağlıklı günlere inşallah....

nice nice mutlu yaşlara tüm sevdiklerinle birlikte inşallahhhhh

ya ben çorabımı kendim giyiyorum hatta spor ayakkabımı bile bağlıyorum a tabii biraz zorlanıyorum ama yine de yapıyorum zaten eşim işe benden önce gidiyor 20 dk ayağımda ayakkabılar ne yapayımmm delikafadulden

Kuzey dayadı ayagını.. masaj yapıyorumm.. bu sefer poposunu da ıyıce cıkarttı.. oraya da masaj yapıyorumm.. Aslan burcu olacaktı bu cocuklar de mı?? Yedik naneyi...

nurdancım nice mutlu yaslara insallahhhh
inan bu kendine dair son dogum gunun bundan sonra kendi doumgununden çok oglunun doumgnuu senin için çok ozel olacak
benim oyle oluyor sahsen kendi doumgunumde bu kadar heyecanlanıp duygulanmıyorumhele ilk yillar oglumun dogumugunlerinde oyle ozel geliyordu ki simdi deoyle aslında, 11 temmuzlra benim için bir baska geçer hep hayal ederim o gun su saatlerde surdaydım su saatlerde hastanedeydim vsvs diye

evriş ya o orjinal kutulu amca bospaya da gelio mudur. geliosa ne şirin. onların çoğu semt semt gezio çünkü. bu amca da onlardan mı ki

Gelıo bebısımm.. orada hatta daha buyuk bır stand acıyorlarmıs..

canım bende zorda kalırsam yapıyorum ama etrafta insanlar varkenniye yapayım diye dusunuyorum

Neyı Esracım?

KARPUZUN FAYDALARI
Karpuzun, bol miktarda C vitamini ve antioksidan özelliği ile çeşitli kanser türlerine karşı etkili olan Beta karoten içerdiğini belirten uzmanlar, içerdiği yüksek potasyumun da kalp fonksiyonlarının ve kan basıncının düzenlenmesine yardımcı olduğunu vurguladı.

Uzmanlar, aynı zamanda iyi bir lif kaynağı olduğundan bağırsak hareketlerini düzenleyen ve bağırsak kanserini önlemede rol oynayan karpuzun çekirdeklerinin de, içinde bulunan Cucurbocitrin adlı madde ile kan basıncını düşürmeye ve böbrek fonksiyonlarının düzenlenmesine yardımcı olduğunu kaydetti.

Şimdi işyerindeyim nerden bulam ben karpuzu aklıma düşürdün yahu akşamada daha çok var klava: Bende hep çekirdeklerini yerim karpuzun kıra kıra

meltem yazmıs demisya evrim ben ayakkabılarımı kendim giyip baglıyorum falan diye ona yanıt vermistim hemen yazdım diye hitap etmedim ama aynı anda birçokkisi yazmısız araya kisiler girince neye kime yanıt yazdıgım anlasılmadı pardonss

NURDAN'ım,doğum günün kutlu olsun,nice yıllara...
İZMİRLİ KIZLAR,esra kuşadası'na gelecekse yormayalım misafirimizi,selçuk'ta buluşuverelim :jeyyar: 1 saatlik yol sizi yormaz değil mi? yormaz,yormaz... delikafadulden

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden

pervinciğim tombul derken şu an kaç gr..ben de ona göre kes diyeceğim doktora..yavaştan aklım kayıyor sezeryana zaten.:1no2:

dido gecen ptesi gitmistim 1754 gr cıktı boyu 41 cm bakalım haftaya kac cıkacak yani benimkinin kilolu olma ihtimali cok yuksek. dr dediki sen neyle besliosun bunu masallah diyin tosun kızceme benim teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…