2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bugun benim sıpamda keyif yok benim yok ya ondan cok az hareket etti , mutlu olması adına yemedigim sey kalmadı ama hic umrunda deil nadasa cekmis kendini . resmen psikolojimiz yansıo kızlar inanılmaz bisey bu

hımm kaz tuyunun de cesitleri oldugunu bilmiodum bundan sonra gıdık tuyune dikkat etcem canım cok saol

Merak etme yıkanmışla yıkanmamış hali arasındaki tek fark yıkananların mis gibi kokmaları oluyor sadece.

hımm kaz tuyunun de cesitleri oldugunu bilmiodum bundan sonra gıdık tuyune dikkat etcem canım cok saol

Rıca ederım kuzu.. bende bu sıpa ıle ogrenıyorum ıste.. bır de esımın montundan dolayı kulagımda aşina ıdı.. yuzde 90 gıdık tuyu oluyor.

yannıs arkadaslar.. gıdık tuyu denen sey dıgerlerıne gore bıras pahalı.. haberınız olsun, ıyıce arastırın alın derım.

wcye gidiom sanki cok sıkısık hissediorum ama damlacık cıkıo sinir oluyorum sizede oluyomu boyle

Baska bısı olmasın.. sistit gıbı.. bende ole bısı olmuyor.. ya da o an bebısın kafası ıdrar torbasına baskı yapıyor olabılır.. ne kadar zamandır bole.. arada oluosa sorun etme.. pozısyondandır.

Evimi özlediiiiiimmafoldumbenÖff kaç gündür git okula, git hastaneye git kaynanana, EVİMDE OTURMAK İSTİYORUM ARTIIIIIK!!!

Neyse bilahare onun detaylarını anlatırım şimdi bir özet geçeyim:

- ŞEKER KIZLIĞIM TESCİLLENDİ:1no2:

- ADINA DİYET DİYEMEYECEĞİM BİR SAĞLIKLI BESLENME LİSTEM VAR, TAM 2400 KALORİLİK:1shok:

- ŞEKER YÜKSEKLİĞİ BEBEĞİN KALBİNİN ANİDEN DURMASINA BİLE NEDEN OLABİLİYORMUŞ (ALLAH KORUSUUUUN)

- BENİMKİ ÇOOK YÜKSEK DEĞİLMİŞ AMA KONTROL ETMELİYMİŞİM. 1 HAFTA DİYETİ TAKİP EDİP GÜNDE 3 SEFER ŞEKERİMİ ÖLÇECEĞİM, SORUN YOKSA DİYETLE DEVAM EDECEĞİZ, YOKSA İNSÜLİN VERİLECEK

- BUNA DA ŞÜKÜR, ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN

Dünürüm nice yıllara tatlıııma.s.

selamlar,
geçen hafta işten ayrıldım, o zamandan beri gezmekten okuyamamıştım.. bugün de yazlığa gidiyorum. cuma döneceğim doktor amcaya gideceğiz... okumak istedim ama kaçmış ipin ucu yine.. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.

yanma olmuyo ama oyle cokta bosalmıo yani belkide ben bası asagıda die oyle hissediyorum agır hissediorum yani cunku enfeksiyon vs cıkmamıstı tahlilde
evet bol bol su iciyorum min 2lt

formulu uyguladınmı seker gelisme varmı ben bayagı bi gelisme elde ettim halada devam ediorum

evriş cnm özdilekte var dimi sen ordan almıştın sanırım..kaça aldın.. satıcıyamı sorcam gıdığkmı kanatmı diye..bebk yorganı dimi....etiketinde de yasıyo dimi...

evriş cnm özdilekte var dimi sen ordan almıştın sanırım..kaça aldın.. satıcıyamı sorcam gıdığkmı kanatmı diye..bebk yorganı dimi....etiketinde de yasıyo dimi...

Yafrum.. satıcı da yönlendırır senı.. ustlerınde de yazıoo yuzde 90 gıdık tuyu dıye.. fıyatı 90 cıvarlarında..

Selam şekerler
azıcık uğrayıp geçmişe bakayım dedim - herkes iyidir umarım
bu akşam evdeyiz bende şimdi mutfağa gidiyorum marş marş :)
daha sonra gelirim yine

canım geçmiş olsun

slm misafirleirm gitti bende ancak nete gridim...

nurdaaaaaaaaaan DOGUM GUN UN KUTLU OLSUN daha nice yıllarfa saglıkla huzurla eşinle ve sevdiklerinle ogluşunla ve sonradan olacak cocuklarınla inş...

deryacım sende yıkama utuleme ve kaldırma işlerini bitirmişsin maşallah. eline saglık..

kızlar ya bguun msafirim vardı ya 12 de geldiler ufak bi brunch yaptık sonrasında öglen yemeği sonrasında çay ve ikramlar peki ben çok mu yoruldum yooooooooo...süperdi 2 tane yetişkin kız vardı..ayhh ben sadecemutfakda eşyalrın ve malzemelerin yerlerini gösterdim okadar herşeyi onlar yaptı ben sadece dunden biraz ikram hazırlamıştım okadar saolsun kızlar b,z otururken masayı toplayıp hemen makineye yerleştirip tezgahıda tertemiz yaptılar.. vallahi insanın kız evladının olması ne buyuk avantaj...Rabbim inş. hayırlı saglıklı bir kız kardeş nasip eder Mehmet Akif ime..:)ismide ZEYNEP NEVA.. nevayı dide teyzesinden çaldık zeynep hep vardıda...
öyle işte en son giderlerken son kez mutfaga el attılar aa harika valla böyle misafir hergun gelsin....

gypsm esram ya şafak saymadaki şiir yeteneğin muhteşem eferim sana ..seviom bens seni.... bakalım ben hangi ildeyim bugunn oglumla ve yarın ve diğer gun vsvs vsss

şeker kız geçmiş olsun canım listende hayırlı olsun aslında hepimize verselerde ona göre beslensek sanki dahamı iyi olacaktikiCADIARZU

oh gerçekten iyi yapmış kızlar onlar oturacakda senmi hizmet edecektin
kız meselesine gelince doğru allah yüzüme baktı kız evlat nasip etti diyorum hep şimdiden yavrum baya etkin bazı işlarde hele hasta olunca kuzum suyumu getirir yanımdan kalkmaz az daha büyük olsam anne sana yardım ederim işlerde der hep inşallah ogünleride görürüm
evet yıkama işlerim bitti şükür sıra çantamızda aldığım geceliğin birisi büyük oldu onuda değiştireyim de onaalrıda yıkayacağım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…