Benım de esımın gıdık tuyunden montu var.. cok sık yıkadık bız.. eskısı gıbı oldu Babymm.. ondan belkı de ısrarla bebekler ıcın gıdık tuyu olanını tercıh edın dıyorlardır.. her ıkı aldıgım seyın ustunde de 30 c de makınede yıkanabılır yazıyordu.. ama kanat bolumundekı o kemık yapıları var yaa.. belkı ondan koku olmustur..
bende yayıldıkça yayıldım hele sıcaklardan ötürü canım birşey yapmak gelmiyor.... bende kızımın dolabının gelmesini bekliyorum anca ozaman hepsini yıkayıp dolabın içini bir güzel silip yerleştirmeyi düşünüyorum şimdi yıkasamda koyacak yerim yok hurç içinde duracaklar....
cicilerini yıkayan arkadaşlar sorun size.... bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum şimdi bu biz bütün cicileri yıkayacağız ya bana yıkanınca sanki o yeni görüntüsünü kaybedecek gibi geliyor......
hımm kaz tuyunun de cesitleri oldugunu bilmiodum bundan sonra gıdık tuyune dikkat etcem canım cok saol
wcye gidiom sanki cok sıkısık hissediorum ama damlacık cıkıo sinir oluyorum sizede oluyomu boyle
wcye gidiom sanki cok sıkısık hissediorum ama damlacık cıkıo sinir oluyorum sizede oluyomu boyle
selamlar,
geçen hafta işten ayrıldım, o zamandan beri gezmekten okuyamamıştım.. bugün de yazlığa gidiyorum. cuma döneceğim doktor amcaya gideceğiz... okumak istedim ama kaçmış ipin ucu yine.. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
evriş cnm özdilekte var dimi sen ordan almıştın sanırım..kaça aldın.. satıcıyamı sorcam gıdığkmı kanatmı diye..bebk yorganı dimi....etiketinde de yasıyo dimi...
Evimi özlediiiiiimmafoldumbenÖff kaç gündür git okula, git hastaneye git kaynanana, EVİMDE OTURMAK İSTİYORUM ARTIIIIIK!!!
Neyse bilahare onun detaylarını anlatırım şimdi bir özet geçeyim:
- ŞEKER KIZLIĞIM TESCİLLENDİ:1no2:
- ADINA DİYET DİYEMEYECEĞİM BİR SAĞLIKLI BESLENME LİSTEM VAR, TAM 2400 KALORİLİK:1shok:
- ŞEKER YÜKSEKLİĞİ BEBEĞİN KALBİNİN ANİDEN DURMASINA BİLE NEDEN OLABİLİYORMUŞ (ALLAH KORUSUUUUN)
- BENİMKİ ÇOOK YÜKSEK DEĞİLMİŞ AMA KONTROL ETMELİYMİŞİM. 1 HAFTA DİYETİ TAKİP EDİP GÜNDE 3 SEFER ŞEKERİMİ ÖLÇECEĞİM, SORUN YOKSA DİYETLE DEVAM EDECEĞİZ, YOKSA İNSÜLİN VERİLECEK
- BUNA DA ŞÜKÜR, ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN
Dünürüm nice yıllara tatlıııma.s.
şeker kız geçmiş olsun canım listende hayırlı olsun aslında hepimize verselerde ona göre beslensek sanki dahamı iyi olacaktikiCADIARZUEvimi özlediiiiiimmafoldumbenÖff kaç gündür git okula, git hastaneye git kaynanana, EVİMDE OTURMAK İSTİYORUM ARTIIIIIK!!!
Neyse bilahare onun detaylarını anlatırım şimdi bir özet geçeyim:
- ŞEKER KIZLIĞIM TESCİLLENDİ:1no2:
- ADINA DİYET DİYEMEYECEĞİM BİR SAĞLIKLI BESLENME LİSTEM VAR, TAM 2400 KALORİLİK:1shok:
- ŞEKER YÜKSEKLİĞİ BEBEĞİN KALBİNİN ANİDEN DURMASINA BİLE NEDEN OLABİLİYORMUŞ (ALLAH KORUSUUUUN)
- BENİMKİ ÇOOK YÜKSEK DEĞİLMİŞ AMA KONTROL ETMELİYMİŞİM. 1 HAFTA DİYETİ TAKİP EDİP GÜNDE 3 SEFER ŞEKERİMİ ÖLÇECEĞİM, SORUN YOKSA DİYETLE DEVAM EDECEĞİZ, YOKSA İNSÜLİN VERİLECEK
- BUNA DA ŞÜKÜR, ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN
Dünürüm nice yıllara tatlıııma.s.
slm misafirleirm gitti bende ancak nete gridim...
nurdaaaaaaaaaan DOGUM GUN UN KUTLU OLSUN daha nice yıllarfa saglıkla huzurla eşinle ve sevdiklerinle ogluşunla ve sonradan olacak cocuklarınla inş...
deryacım sende yıkama utuleme ve kaldırma işlerini bitirmişsin maşallah. eline saglık..
kızlar ya bguun msafirim vardı ya 12 de geldiler ufak bi brunch yaptık sonrasında öglen yemeği sonrasında çay ve ikramlar peki ben çok mu yoruldum yooooooooo...süperdi 2 tane yetişkin kız vardı..ayhh ben sadecemutfakda eşyalrın ve malzemelerin yerlerini gösterdim okadar herşeyi onlar yaptı ben sadece dunden biraz ikram hazırlamıştım okadar saolsun kızlar b,z otururken masayı toplayıp hemen makineye yerleştirip tezgahıda tertemiz yaptılar.. vallahi insanın kız evladının olması ne buyuk avantaj...Rabbim inş. hayırlı saglıklı bir kız kardeş nasip eder Mehmet Akif ime..:)ismide ZEYNEP NEVA.. nevayı dide teyzesinden çaldık zeynep hep vardıda...
öyle işte en son giderlerken son kez mutfaga el attılar aa harika valla böyle misafir hergun gelsin....
gypsm esram ya şafak saymadaki şiir yeteneğin muhteşem eferim sana ..seviom bens seni.... bakalım ben hangi ildeyim bugunn oglumla ve yarın ve diğer gun vsvs vsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?