ayy yerim ben o kazin gidigini:)) eve kaz alip yolsak olma mi???Bebek ıcın alırken, yetıskınelre nazaran dıkkat edılmesı gereken gıdık tüyünden olanından almak.. yanı ne popo tuyu ne de kanat tuyu.. kıymetlı olan burada bebek ıcın gıdık tuyuncen yapılmıs olması kuzum.
.
bizim sipanin ayaklar benim mesaneyle pek hasi nesir, o tepiyo ben tuvalete idiyorum, 2 damla icin bile, ya bugun 2 damla kacti, nasil teptiyse..wcye gidiom sanki cok sıkısık hissediorum ama damlacık cıkıo sinir oluyorum sizede oluyomu boyle
saglik olsun tatlim ya, kalorisine gore iyi bir liste sanirim, 2 ay sikicaz disimizi..Evimi özlediiiiiimmafoldumbenÖff kaç gündür git okula, git hastaneye git kaynanana, EVİMDE OTURMAK İSTİYORUM ARTIIIIIK!!!
Neyse bilahare onun detaylarını anlatırım şimdi bir özet geçeyim:
- ŞEKER KIZLIĞIM TESCİLLENDİ:1no2:
- ADINA DİYET DİYEMEYECEĞİM BİR SAĞLIKLI BESLENME LİSTEM VAR, TAM 2400 KALORİLİK:1shok:
- ŞEKER YÜKSEKLİĞİ BEBEĞİN KALBİNİN ANİDEN DURMASINA BİLE NEDEN OLABİLİYORMUŞ (ALLAH KORUSUUUUN)
- BENİMKİ ÇOOK YÜKSEK DEĞİLMİŞ AMA KONTROL ETMELİYMİŞİM. 1 HAFTA DİYETİ TAKİP EDİP GÜNDE 3 SEFER ŞEKERİMİ ÖLÇECEĞİM, SORUN YOKSA DİYETLE DEVAM EDECEĞİZ, YOKSA İNSÜLİN VERİLECEK
- BUNA DA ŞÜKÜR, ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN
Dünürüm nice yıllara tatlıııma.s.
nurdaaaaaaaaaan DOGUM GUN UN KUTLU OLSUN daha nice yıllarfa saglıkla huzurla eşinle ve sevdiklerinle ogluşunla ve sonradan olacak cocuklarınla inş...
Norraa.. gectı mı senden kuzum.. ?? Cok yasa sen e mi kaydirigubbakcemile3
Kac tane kaz gıdısı lasım olacak soleyeyım ben sana.. ustunde 240 gr yazıoodu.. hade basarılar :)) haberdar et benı durumdan ama :)))
wcye gidiom sanki cok sıkısık hissediorum ama damlacık cıkıo sinir oluyorum sizede oluyomu boyle
Az once dustan cıktım... cıddı cıddı karnımın daha da buyumus oldugunu farkettım.. benım onceden gıymedıgım bol !! ve uzun !! oldugunu dusundugum uc bes tısortun su an ustume tuttugumda pecete gıbı durdugunu ıftıharla soylerım arkadaslar..gıyınme ısı gıttıkce zorlasıyor..
benim adam tam odun ya beni kızdırdı ağlattı şimdi hiçbirşey olmamış gibi ayaklarını uzatmış tv izliyor valla bıktım herşeden ya şimdi hamile olmasam alıp biralarımı sahile inmiştim ama hamileyim işte allaha büyük söylemeyeyim ama yapmasamıydım bu çocuğu ne yaşamaktan nefret ediyorum ben senağlama
canım saçmalama öle hem sıkma canını sende rahat ol bebekte üzülmesin arada erkekler odun olur öle bunalıma bağlama kendini hemen istersen çık bi hava al
gözünaydınnn tatlım maşallah bebişinee o kadar vardır bence boyu çokta uzun değil normal yanii benceMerhaba anneler.
Biz bsabah dr daydık Kemal Çağanımızı gördük raporumuzu aldık geldik. Boyunu yine söylemedi dr umuz bende sormadım FL yazan yerde 6 yazıyodu. 42 cm e tekabül ediyo ama bana çok uzun geliyo bu boy.1800 gr olmuş bende 75.5,12.5 kilo almışım. Mercimekim çok sağol kuaför tavsiyen için postanenin ilerisindeki şubelerine gittim,başkentin ilerisindeki yerdeki dükkandan geldi ağdayı yapcak olan bayan. Genç kızdı adıda şerifeymiş çok memnun kaldım.
gözünaydın lalcimmmbu arada kızlar şeker testi yaptırdım idrar kan ne varsa . temiz çıktı hepsi.
şerifeeee sen neymişsinnn kızzzz yılın ağdacısı delikafaduldenBundan sonra şerife nerde ben orda :))
GELİYOMMM GELİYOMMMM BU CUMARTESİ YOLA ÇIKICAZ PAZAR OTELE GİRİŞ HAFTAYA CUMARTESİDE ÇIKIŞIMIZ OLUCAK KUŞADASINA GİDİYOSSS SİZ GÜNÜ BELİRLEYİN HAFTAİÇİMİ OLCAK H.SONUMU?TABE H.İÇİ DAHA MAKBULE GEÇER AMA BEN SİZE UYARIM AMA H.SONU OLURSA CUMARTESİ OLMASI ŞARTT YANİ HAFTAYA CUMARTESİ İST. DÖNERKEN İZMİRE UĞRARIZ KOCİŞ TAKILIR BENDE SİZE TAKILIRRRIMMM AYY ÇOK HEYECANLIIII...H.İÇİDE OLURSA FAKETMEZ GELİR İZMİRİ GEZMİŞ OLUŞURZ..AMA MANTIKLI Bİ YER SEÇİN MERKEZİ OLSUN BİZİM BULABİLCEMİZ YERLER OLSUNNN..GERÇİ BEN HER TÜRLÜ HER YERİ BULURUMDA delikafaduldena.s.
GYPSY gelecek ya, onun da olduğu bir zaman ayarlayalım diye konuşmuştuk ama? GYPSYYYY, kısım sen ne zaman geliyon bu yöne?
delikafadulden kıyamam sana ben yaaa az kaldı tatlım bikaç aya bol bol tatlı yersinn opuyorumnanaktanlalcim valla glikoz tadı banada kotu gelmdiydi yarım litrye suya karıstırınca gaye guzel oluyor ackarnına tatlı tatlı :) içtigim son tatlı seymis bileydim tadınıçıkara çıkara içerdim :))))
canımsın :a015: şu günleri bi atlatsannn rabbim büyük veriyor sabrını..Ciddi kalp carpıntıısı var.. onunla bogusuyorum su an.. aktıf yazamayabılırım.. bilginize...
ayyyyy ben biliyodummm yaaa amaa arkadaşım geldiii bütün gün giremedimmm hatta ilk ben kutlucaktımmm son kutlayan ben oldum pehhhhCanim oglum,
28 sene once bugun anneannen beni dogurdu, ve 27 senedir her 9 haziran dogum gunu kutluyorum, ama simdi anliyorum ki ufledigim her mum, aldigim her hediye anlamsizmis, benim en buyuk, en anlamli hediyem sensin!!! Dogum gunum ilk defa bu sene seninle anlam kazandi, cunku bundan sonra sen benim var olus sebebimsin... Iyiki dogmusum ve iyiki seni doguruyorum canim oglum..Şeniz
NEVİNNN AĞZINI ÖPEYİMMM SENİNNN GEL GELL ÖPÜCEMMM SÜPER FİKİR delikafadulden OTEL RICHMOND KUŞADASI SANIRIM SELÇUKTA DUR Bİ İNCELEYEYİM TEKRAR delikafaduldenİZMİRLİ KIZLAR,esra kuşadası'na gelecekse yormayalım misafirimizi,selçuk'ta buluşuverelim :jeyyar: 1 saatlik yol sizi yormaz değil mi? yormaz,yormaz... delikafadulden
:dilcikar: lülülülülülü naniknanikTabe canım.. neden yorsun.. nereden cıkarıyorsun bole hurafelerı.. hatta şöle oglen saatlerı falan cıksak.. bıraz da yuruyelımm dıorumm ben.. acılırızz ıyı gelır.. bekle Nevimimm, gelıyoruss annemm hunileri takıp laelaelaelaelae
a.s. :1hug: delikafaduldenvereliniortak tamam o zaman.ben de zaten meryemana'yı yazdığıma sonradan pişman oldum,yüksek orası serin olur,üşümeyelim.efes'e götüreyim ben sizi,orada hiç gölge yok.
ben hepsini yıkadımmmmöhöööööö..o koco totolunun biri de ben oluyorum..bişi sorcam 6 ay ve üzeri kıyafetleri de yıkadınızmı siz?
ne zaman kullanmaya başlıcaz peki?bebeklerde yastık kullanılmaz diye duymuştum ben yenidoğanlarda felan?Kaz tuyu aldım ben annem.. sık yıkanabılır olması.. oldukca yumusak olması,ter emmesı falan fılan ozellıklerı yuzunden onu tercıh ettım. ozdılekten aldım.
valla bendeniz kekoooo herkes yarımsaatlik kısa prog yıkarkene bennnn 2 saatlik bebek programında yıkadımm sankim hafiften soldular gibi ama bazılarııı öyle oldu genel olarak hepsi misler gibi oldu sorun yok yaneeecicilerini yıkayan arkadaşlar sorun size.... bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum şimdi bu biz bütün cicileri yıkayacağız ya bana yıkanınca sanki o yeni görüntüsünü kaybedecek gibi geliyor......
:roflol: koptum yaaatamam kuzum anladım..zottirik koymıycaz.:)
senin nie keyfin yok tatlım ben bişimi kaçırdım?? CADIARZUbugun benim sıpamda keyif yok benim yok ya ondan cok az hareket etti , mutlu olması adına yemedigim sey kalmadı ama hic umrunda deil nadasa cekmis kendini . resmen psikolojimiz yansıo kızlar inanılmaz bisey bu
bende olmuyoo öle bişi hatta iki bardak su içiyom 3 bardak işiyorum bırak damlayı felan -tatlicadiarzu-wcye gidiom sanki cok sıkısık hissediorum ama damlacık cıkıo sinir oluyorum sizede oluyomu boyle
- ŞEKER KIZLIĞIM TESCİLLENDİ:1no2:
- ADINA DİYET DİYEMEYECEĞİM BİR SAĞLIKLI BESLENME LİSTEM VAR, TAM 2400 KALORİLİK:1shok:
-Dünürüm nice yıllara tatlıııma.s.
yuhh dicem ayıp olcekkk kalsın almim laelaelaelaelaeYafrum.. satıcı da yönlendırır senı.. ustlerınde de yazıoo yuzde 90 gıdık tuyu dıye.. fıyatı 90 cıvarlarında..
bugün ne kadar su içtin bakemmm heeeSelam şekerler
azıcık uğrayıp geçmişe bakayım dedim - herkes iyidir umarım
bu akşam evdeyiz bende şimdi mutfağa gidiyorum marş marş :)
daha sonra gelirim yine
benimde bugün arkadşaım vardı bizde kahvaltı diye niyetlendik bruncha döndü vallaslm misafirleirm gitti bende ancak nete gridim...
gypsm esram ya şafak saymadaki şiir yeteneğin muhteşem eferim sana ..seviom bens seni.... bakalım ben hangi ildeyim bugunn oglumla ve yarın ve diğer gun vsvs vsss
bencedeee bende bulam bi kaz yolayımmm :roflol:ayy yerim ben o kazin gidigini:)) eve kaz alip yolsak olma mi???
aksama napcaz bilmiyorum, asil hic bisey yapasim yok, picamalarimla evde oturmak istiyorum...bakalim, belki esim gec gelir, bisey demedi daha sunu yapalim, bunu yapalim diye...gecmis artik bizdendelikafadulden
ağlamaktan kendimi alamıyorum ki sokaktakiler tuhaf tuhaf bakar :1no2:
özlem noldu canım?paylaşmak istersen yaz paylaşılabilicek bişeyse yazbenim adam tam odun ya beni kızdırdı ağlattı şimdi hiçbirşey olmamış gibi ayaklarını uzatmış tv izliyor valla bıktım herşeden ya şimdi hamile olmasam alıp biralarımı sahile inmiştim ama hamileyim işte allaha büyük söylemeyeyim ama yapmasamıydım bu çocuğu ne yaşamaktan nefret ediyorum ben senağlama
esram yirim ben seni, sagol kusum..
az once aradi benim saftirik kocam, ogleden sonra aramisti eve gelince gordum aradigini, bana hediye secememis, alisveris merkezinden ne istersin diye aramis, sonrada karar veremeis, bisey almamis, onu soyluyo suclu ve mahcup bi ses tonuyla..dedim yapaydin ortaya bi karisik:))) aksama da yemege cikalim, geliyorum dedi, iyi dedim, picamalarla gitsem olma mi?? cok rahat yaa..bide pofuduk terlik geciririm ayagimma....
eşin duymuyomu senin ağlamanı canım
nurdan odun olduğu kesin zaten ... hepsinin böyle olduğunu sanmıyorum .
valla serap duyuyor o koltukta uzanıyor az önce dedi kalk yemek ye madem besleyemeyecektin neden yaptın çocuğu diyor sen hem üz hem gönlümü almaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?