2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayy yerim ben o kazin gidigini:)) eve kaz alip yolsak olma mi???

wcye gidiom sanki cok sıkısık hissediorum ama damlacık cıkıo sinir oluyorum sizede oluyomu boyle
bizim sipanin ayaklar benim mesaneyle pek hasi nesir, o tepiyo ben tuvalete idiyorum, 2 damla icin bile, ya bugun 2 damla kacti, nasil teptiyse..

saglik olsun tatlim ya, kalorisine gore iyi bir liste sanirim, 2 ay sikicaz disimizi..
tesekkur ederimm:)))

nurdaaaaaaaaaan DOGUM GUN UN KUTLU OLSUN daha nice yıllarfa saglıkla huzurla eşinle ve sevdiklerinle ogluşunla ve sonradan olacak cocuklarınla inş...

tesekkur ederiimm:)))

dogumgunumu kutlayan herkese cok tesekkur:))
aksama napcaz bilmiyorum, asil hic bisey yapasim yok, picamalarimla evde oturmak istiyorum...bakalim, belki esim gec gelir, bisey demedi daha sunu yapalim, bunu yapalim diye...gecmis artik bizdendelikafadulden

Norraa.. gectı mı senden kuzum.. ?? Cok yasa sen e mi kaydirigubbakcemile3

Kac tane kaz gıdısı lasım olacak soleyeyım ben sana.. ustunde 240 gr yazıoodu.. hade basarılar :)) haberdar et benı durumdan ama :)))

Az once dustan cıktım... cıddı cıddı karnımın daha da buyumus oldugunu farkettım.. benım onceden gıymedıgım bol !! ve uzun !! oldugunu dusundugum uc bes tısortun su an ustume tuttugumda pecete gıbı durdugunu ıftıharla soylerım arkadaslar.. gıyınme ısı gıttıkce zorlasıyor..

Norraa.. gectı mı senden kuzum.. ?? Cok yasa sen e mi kaydirigubbakcemile3

Kac tane kaz gıdısı lasım olacak soleyeyım ben sana.. ustunde 240 gr yazıoodu.. hade basarılar :)) haberdar et benı durumdan ama :)))

yetmezse bizim kedisin tuyunden tikarim, onda cok nasilsa:)))

o tisort olayini hic sorma yikayp yikayip ayni seyi giyiyorum, hic biiri olmuyor...

benim adam tam odun ya beni kızdırdı ağlattı şimdi hiçbirşey olmamış gibi ayaklarını uzatmış tv izliyor valla bıktım herşeden ya şimdi hamile olmasam alıp biralarımı sahile inmiştim ama hamileyim işte allaha büyük söylemeyeyim ama yapmasamıydım bu çocuğu ne yaşamaktan nefret ediyorum ben senağlama

wcye gidiom sanki cok sıkısık hissediorum ama damlacık cıkıo sinir oluyorum sizede oluyomu boyle

canım benimde 3 gün önce öyle oluyodu,ama kaşıntı felan yoktu. bide ek olarak hafiften kasıklarımda bi ağrı vardı. doktora gittim tahlillerden idrar yollarında iltihap var dedi. antibiyotik verdi. bide 3 literye yakın su içecekmişim. dikkat etmezsek erken doğuma kadar götürebillirmiş. neyse seninki umarım öyle çıkmaz ama yinede bi doktora danış bence.

canım galiba bu göbekler durup birden büyüyorlar. ben de birden farkediorum hep. bu gidişle giycek kıyafetimiz kalmıcak. ben almayı düşünmüorum. çünkü hepsi küçüldü . pazardan tshirt alırım belki 1-2 delikafadulden kuzeyin havuzu büyüo ne güsel

canım saçmalama öle hem sıkma canını sende rahat ol bebekte üzülmesin arada erkekler odun olur öle bunalıma bağlama kendini hemen istersen çık bi hava al

gözünaydınnn tatlım maşallah bebişinee o kadar vardır bence boyu çokta uzun değil normal yanii bence
şu şerifede neymiş yaaa ağdacıının şekeride olurmuşş çok şeker deyio duruyosunuz yatırıyo yolum yolum yolup evine yolluyo seni nesi şeker olcak pehhh benim gözümde hiçbi ağdacııı şeker olamazzzz
bu arada kızlar şeker testi yaptırdım idrar kan ne varsa . temiz çıktı hepsi.
gözünaydın lalcimmm
Bundan sonra şerife nerde ben orda :))
şerifeeee sen neymişsinnn kızzzz yılın ağdacısı delikafadulden
a.s.
GYPSY gelecek ya, onun da olduğu bir zaman ayarlayalım diye konuşmuştuk ama? GYPSYYYY, kısım sen ne zaman geliyon bu yöne?
GELİYOMMM GELİYOMMMM BU CUMARTESİ YOLA ÇIKICAZ PAZAR OTELE GİRİŞ HAFTAYA CUMARTESİDE ÇIKIŞIMIZ OLUCAK KUŞADASINA GİDİYOSSS SİZ GÜNÜ BELİRLEYİN HAFTAİÇİMİ OLCAK H.SONUMU?TABE H.İÇİ DAHA MAKBULE GEÇER AMA BEN SİZE UYARIM AMA H.SONU OLURSA CUMARTESİ OLMASI ŞARTT YANİ HAFTAYA CUMARTESİ İST. DÖNERKEN İZMİRE UĞRARIZ KOCİŞ TAKILIR BENDE SİZE TAKILIRRRIMMM AYY ÇOK HEYECANLIIII...H.İÇİDE OLURSA FAKETMEZ GELİR İZMİRİ GEZMİŞ OLUŞURZ..AMA MANTIKLI Bİ YER SEÇİN MERKEZİ OLSUN BİZİM BULABİLCEMİZ YERLER OLSUNNN..GERÇİ BEN HER TÜRLÜ HER YERİ BULURUMDA delikafadulden
lalcim valla glikoz tadı banada kotu gelmdiydi yarım litrye suya karıstırınca gaye guzel oluyor ackarnına tatlı tatlı :) içtigim son tatlı seymis bileydim tadınıçıkara çıkara içerdim :))))
delikafadulden kıyamam sana ben yaaa az kaldı tatlım bikaç aya bol bol tatlı yersinn opuyorumnanaktan
Ciddi kalp carpıntıısı var.. onunla bogusuyorum su an.. aktıf yazamayabılırım.. bilginize...
canımsın :a015: şu günleri bi atlatsannn rabbim büyük veriyor sabrını..
ayyyyy ben biliyodummm yaaa amaa arkadaşım geldiii bütün gün giremedimmm hatta ilk ben kutlucaktımmm son kutlayan ben oldum pehhhh
CANIM NURDANIMMM NİCE GÜZEL SENELERE TİBETİNLE TEONLA ÖMÜR BOYU BOZULMASIN GÜZEL YUVANIZ BİRLİKTE YAŞLANINNN İNŞALLAHHHH
DOĞUM GÜNÜNNN KUTLU OLSUNNNN a.s.
İZMİRLİ KIZLAR,esra kuşadası'na gelecekse yormayalım misafirimizi,selçuk'ta buluşuverelim :jeyyar: 1 saatlik yol sizi yormaz değil mi? yormaz,yormaz... delikafadulden
NEVİNNN AĞZINI ÖPEYİMMM SENİNNN GEL GELL ÖPÜCEMMM SÜPER FİKİR delikafadulden OTEL RICHMOND KUŞADASI SANIRIM SELÇUKTA DUR Bİ İNCELEYEYİM TEKRAR delikafadulden
:dilcikar: lülülülülülü naniknanik
vereliniortak tamam o zaman.ben de zaten meryemana'yı yazdığıma sonradan pişman oldum,yüksek orası serin olur,üşümeyelim.efes'e götüreyim ben sizi,orada hiç gölge yok.
a.s. :1hug: delikafadulden
öhöööööö..o koco totolunun biri de ben oluyorum..bişi sorcam 6 ay ve üzeri kıyafetleri de yıkadınızmı siz?
ben hepsini yıkadımmmm
koca totoluuuu koca totoluuuu kaydirigubbakcemile2
Kaz tuyu aldım ben annem.. sık yıkanabılır olması.. oldukca yumusak olması,ter emmesı falan fılan ozellıklerı yuzunden onu tercıh ettım. ozdılekten aldım.
ne zaman kullanmaya başlıcaz peki?bebeklerde yastık kullanılmaz diye duymuştum ben yenidoğanlarda felan?
cicilerini yıkayan arkadaşlar sorun size.... bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum şimdi bu biz bütün cicileri yıkayacağız ya bana yıkanınca sanki o yeni görüntüsünü kaybedecek gibi geliyor......
valla bendeniz kekoooo herkes yarımsaatlik kısa prog yıkarkene bennnn 2 saatlik bebek programında yıkadımm sankim hafiften soldular gibi ama bazılarııı öyle oldu genel olarak hepsi misler gibi oldu sorun yok yaneee
tamam kuzum anladım..zottirik koymıycaz.:)
:roflol: koptum yaaa
derya ne tatlu hatunsun sennn zottirikk heee tosununn seni çok seviyooo :1hug:
bugun benim sıpamda keyif yok benim yok ya ondan cok az hareket etti , mutlu olması adına yemedigim sey kalmadı ama hic umrunda deil nadasa cekmis kendini . resmen psikolojimiz yansıo kızlar inanılmaz bisey bu
senin nie keyfin yok tatlım ben bişimi kaçırdım?? CADIARZU
bende olmuyoo öle bişi hatta iki bardak su içiyom 3 bardak işiyorum bırak damlayı felan -tatlicadiarzu-
- ŞEKER KIZLIĞIM TESCİLLENDİ:1no2:

- ADINA DİYET DİYEMEYECEĞİM BİR SAĞLIKLI BESLENME LİSTEM VAR, TAM 2400 KALORİLİK:1shok:

-Dünürüm nice yıllara tatlıııma.s.

sağlık olsun burkocum bebişin sağlıklı olsuında sen dikkat et yemene
Yafrum.. satıcı da yönlendırır senı.. ustlerınde de yazıoo yuzde 90 gıdık tuyu dıye.. fıyatı 90 cıvarlarında..
yuhh dicem ayıp olcekkk kalsın almim laelaelaelaelae
Selam şekerler
azıcık uğrayıp geçmişe bakayım dedim - herkes iyidir umarım
bu akşam evdeyiz bende şimdi mutfağa gidiyorum marş marş :)
daha sonra gelirim yine
bugün ne kadar su içtin bakemmm heee klava:
slm misafirleirm gitti bende ancak nete gridim...

gypsm esram ya şafak saymadaki şiir yeteneğin muhteşem eferim sana ..seviom bens seni.... bakalım ben hangi ildeyim bugunn oglumla ve yarın ve diğer gun vsvs vsss
benimde bugün arkadşaım vardı bizde kahvaltı diye niyetlendik bruncha döndü valla
şair oldum bendeee sırnaşık şey
kız çocuğun yeri ayrı ama erkek çocuğua bi başka hayırlı evlat olsundaa bazı erkek çocukları kız çocğu gibi yardım ediyo annesinee
bknzzz berkeee anacınınn çoraplarını giydiriyoo yerim ben onu yaaa
bencedeee bende bulam bi kaz yolayımmm :roflol:
benimki gibi d.günü yaşatmasın rabbim kimseye :çok üzgünüm:

denizyildizi uzme kendini olur oyle,gypyesra demisti sanirim erkeklerin hammedelerinde var bu hatasini anlar, alir birazdan gonlunu...
sakin oyle deme bebgine alinir kuser sonra...

özlem noldu canım?paylaşmak istersen yaz paylaşılabilicek bişeyse yaz
yazmak çok rahatlatıyor üzme kendini ne olursa olsun üzüldüğünle kalıyon olan sana oluyo adamlara bişi olduğu yokkk benneyaptımki

esram yirim ben seni, sagol kusum..
az once aradi benim saftirik kocam, ogleden sonra aramisti eve gelince gordum aradigini, bana hediye secememis, alisveris merkezinden ne istersin diye aramis, sonrada karar veremeis, bisey almamis, onu soyluyo suclu ve mahcup bi ses tonuyla..dedim yapaydin ortaya bi karisik:))) aksama da yemege cikalim, geliyorum dedi, iyi dedim, picamalarla gitsem olma mi?? cok rahat yaa..bide pofuduk terlik geciririm ayagimma....

ayyyy kalk giyinnn süslen püslenn hadeee ben içine ettim d.günümün zatiii
bide şöle güzel bi foto çekil tombiş tombişşş bugünün hatırasııı
hadeee kalkk çıkar picamalarııı pofuduk terliklermişşş çabuk hazırlannn :mymeka:

evrişimmmm duydunmuuu sesimiiiii
geliyommmm haftayaaa öpüjem seniiiiii
nevin güzel fikir sunmuş aslında nie beğenmedinkine delikafadulden

didoooo sende duy beniii
oğluşumun cicileri kuruduu yarında ütülücemm bu akşam geç oldu artıkınnn
seni özel olarak haberdar ederim delikafadulden

özlem bence söylediklerini duyma tepki verme bu adamlarda hamilelik psikolojisine giriyoo sen yeterki kendini üzme sakın bebişini düşünn

tam sopalık hakettmiş o sopayı valla klava: klava:
küs sende ona o zaman canım ölemi denirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…