2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya aslında esra tamam hamileyiz ilişki falan yasak ama insan gelir sarılır ilgi gösterir sanki sarıldığında illa ki şey yapmak zorundayız onu geçtim bugün daha önce tartıştığımız bir konu vardı otelde arkadaşı çalışıyor onun yanına gitmişti otel sahibi bir bayan var geçen gittiğinde oturup yemek yemişler içmişler falan beni anneme bırakmıştı dedim tanımadığım bir bayanla neden yemek yediniz madem bayan vardı benide götürseydin evde sıkılıyorum zaten arkadaşımda yok hepsi sezonda çalışıyor dedi söz bir daha gittiğimde götürürüm bugün yine gitmiş tesadüfen aradığımda öğrendim bana geldiğinde hep yorgun gezemez edemez ama kendisi gider güya pastacı ya oraya pastaistenmiş onu götürecekmiş falan haber bile vermeden gitti kızdım güvenmiyorum ona kendimi çirkin hissediyorum yazlık yerde herkes çıtır modunda geziyor minilerle ayy çok uzattım bebeğim olmasa çoktan giderdim valla senağlama korkuyorum kendimden .....

dnzyıldızı
kızmakta haklısın valla bende gelemem öle şeylere aah bu erkekler yaaaaa nie böle oluyolar ki canım valla bende burnundan getiririm ama sen yapma şimdi hamilesin sakinleş tabi demesi kolay ama bebeğin için....onunda aklı başına gelir

neyse ben koca totomu ve gobeemi kaldirip hazirlaniyorumm...gorusuruk sonraa...

sonrada sana diycekki gel begen alalım biseyler sende bisey begenemiyceksin bosver diyceksin oyle kalacak sekil 1a biz ve yıldonumuz.
sekil2a sana guzel bi supriz hediye almıs olabilir hatta teoya ki ins oyledir ve seni cok mutluu eder canım

sen aglama lutfen bebisinide aglatıosun ama iliski yoksa sade o cekmioki seninde canın var sende sonucta bebek yuzunden uzak kalıosun.bide yapmasaydın cocuk dio esin istemiomuyduki cocuk yapmayıda oyle dio. maalesef bazen cok dusuncesiz davranabiliolar canım sen uzme kendini biliorum demesi kolay. o kadınada gıcık oldum tamda zamanında pörtlemis. bide evde hamile karısı varken nie seni yanlız bırakıp elin karısıyla icio bunları ona soyle ama yumusak ses tonuyla kavga seklinde deil

evet gobekler nası buyuyo anlamıoz haftadan haftaya farkedio walla ben oturunca artık gobusum bacagıma düşüyo:CüvCüv: ins bu gece uyurum ya

gypsy esram dun uyuyamadım ondan bugun hic keyfim yok bide sol ayagım agrıo aksayarak yuruyorum 2 gundur masaj yaptım yinede gecmedi.yurudukce acılır sandım ama acılmıo artık bedenim yukumu tasırken zorlanıoo

o kadın bekarmış güya 50 li yaşlardaymış ama nereden bileyim görmedim ki ??!! cnm bizim bebeğimiz tedaviyle oldu 2. aşılamada isteyerek yani ama şimdi birşey olduğunda yapmasaydın o zaman diyor bebeğimizi çok sevdiğini biliyorum ama ç
ok düşüncesiz işte aile ortamı görmemiş ki çocuk yaşta ailesinden kopup bekar hayatı yaşamış evliliğede çok zor adapte olmuştu zaten bana ilk evlendiğimizde iki üç gün olmuştu çayı yaparsın bende film kiralayıp gelirim demişti tam 3 saat sonra geldi arkadaşlarıyla karşılaşmış çağırmışlar gidip onlarla sohbet etmiş umutsuz yani durumu tam odun....

Ha sen bu adamın yaptıkları ıcın mı üzülüyorsun.. ben olsamm s......... takmam, kusura bakma ama.. hamıle kadına boyle cumle kurulur muymuşş, yok artık!!!

evrişimmmm duydunmuuu sesimiiiii
geliyommmm haftayaaa öpüjem seniiiiii
nevin güzel fikir sunmuş aslında nie beğenmedinkine delikafadulden

Ay duydum sımdı annemm.. nevin in güzel fikrini ben oglen salata olarak yedım annem.. İzmir ı de gezmen ıcın senı sabırsıslkla yanımısa feklıyoruss kuzumm.. :)))

ya ben nasil kaciriyorum bu bulusmayi yaaaaaaaaaaaamafoldumben

Sen olmasan da daima kalbımızdesın.. bunu bılıyorsun degıl mı?? çok kıymetlısın bızım ıcın.

aile cok önemli canım ya bunun hep altını çizerdi annem bende ne alaka derdim benimde aynen seninki gb eşim tek başına büyümüş ailesi, köydeymiş kendi kendini yetiştirmiş şikayetim yok allahtan ii yetiştirmiş kendini şanslıyım ben ama bazı şeylerde hep aklıma gelir o laf.......
hakkaten o kadına bende sinir oldum gerizeklaı kadının düşmanı gene kadın olacak işmi yaaaa

Lalimmm.. hakıkaten buyuyorsa da bırden buyuyor..

Babymm işin enteresan tarafı bırden buyumesı.. bı bakıosun.. şok oluyorsun.. ama yeri daraldı Kuzey ın cıddı cıddı hıssettıryor bana sagolsun :)

Valla sevgılı Deniz.. hıc bır sey evlattan daha kıymetlı olmaz bu noktada.. hele hele boyle dusunen bır adam ıcın oturup asla gozyası dokmem.. burada daha sana neler yazardım da neyse.. kısacası üzülmen cok ama cok gereksız.. bı yastan sonra ınsanlar asla degısmezler.. bunu kabullen.. gormezden gel, görme onu.. bır ınsana verılebılcek en buyuk ceza onu gormemezlıkten gelmektır,önemsemektır..ha ben senın yerınde olsam boyle bıle tepkı vermezdım ya.... hele hele bu adam bır de bu kadar vıcdansızsa..

valla cnm bende takmamaya çalışıyorum ama hep beni kızdırdığında aklıma eski yaptıkları da geliyor elimde değil işte belkide yapacak birşeyler olsa takmayıp onunla ilgilenicem ama her yaz sezonluk işlerde çalışıyordum pek takmıyordum bu sene çalışamam ee tüm arkadaşlarım işe girdi yalnızım ve mutsuzum :1no2:

kadın yaşlıymış tesadüfen karşılaşmışlar diyor sen söyleyince ben kendimden utandım nasıl yaşlı bir kadınla beni öyle şeylere yakıştırıyorsun için fesat senin diyor bende dedim illa birşey olması gerekmez benimde değişikliğe ihtiyacım vardı benide götürseydin diye ama ne çare kime anlatacaksın ??

evriş konular öyle derin ki aslında benim bu güven duygum aile ortamımda sarsıldı o yüzden hiçbir ilişkimde güven duygusu yoktu benim bu yüzden biraz daha hassasiyet bekledim hep ama sanki tam tersini yapıyor ben mutsuz olduğum sürece bebeğimde olamaz şimdi aslında pişmanım onuda kendi mutsuzluklarıma ortak ettiğim için inş.herşey düzelir beni anlar.... beyefendi şimdiye kadar hep alttan almaktan bıkmış birgün alıp başını gidecekmiş bunu şimdi değil bir önceki tartışmamızda söylemişti hem suç işle hem ben alttan alayım bu kadar pişkinlik olmaz neyse ya çok uzattım boşverin sağolun tavsiyeleriniz için opuyorumnanaktan

denizyıldızım,üzme kendini canım.hiçbir şey senden ve bebişinden önemli değil... Şeniz

kıslarrrrr sonunda bitti hani otokoltugu diye badlandırılan anakucgı için battaniye örüyordum ya en sonunda bittii resmini umarım eklemeyi başarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…