2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aman küçük olmuş yine ya bilen birisi buyultsun şunu bi zahmet

neeyyyssee kızlar hadi ben kaçıyorum sıcaktan mayıştım valla uzanıyorum birazda tv kurcalayayım.......belki tekrar girerim bu gece eşim de yok kızımla ikimiz başbaşayız koca yataktada ikimiz yatıcaz....

deniz yıldızım ahh kıyamamm sana yeni okudum valla ama yorum yapıpda senide alevlendimek istemiyorum.. ama kabullenmek lazım değişmesini beklemek çok zor bu zamandan sonra ..maya nasılsa yogurt öyle olur ya aynen öyle.....sen canı nı sıkma bebeişini düşün sen onu ne badirelerden sonra bulmuşsun sakın pişmanlık duyma lutfen o küçücük kalbiyle hemen hisseder bunu..lütfen o minicik yüreğini ferah tutu annesi

NEVİNNN AĞZINI ÖPEYİMMM SENİNNN GEL GELL ÖPÜCEMMM SÜPER FİKİR delikafadulden OTEL RICHMOND KUŞADASI SANIRIM SELÇUKTA DUR Bİ İNCELEYEYİM TEKRAR delikafadulden

evet canım,richmond selçuk'ta ama daha çok tanındığı için kuşadası diye reklam yapıyor namıssızlar klava: turlar otele mi ait?değilse meryemana,şirince,yedi uyuyanlar...ben gezdiririm annem seni,davetim geçerli.

keops, pinky, serap teşekkür ederim kızlar sağolun a.s.
inşallah bebişim bana mutluluklar getirir neyse umutmak istiyorum bakalım kaç gün sürecek bu küslük :umursamaz:

nice yıllara noracım oğlun eşin ve tüm sevdiklerinle beraber a.s.

deniz yıldızı öncelikle ne olursa olsun bebeğinden vazgeçme kavgalar gelir geçer ve hersey düzelir ama bebeğin... ben ilk bebeğine hamileyken kavgamızda neden bu bebeği yaptım diye düşünmüştüm birkaç hafta sonra bebeğimi düşürdüğümde çok parçalandım ve destek bulduğum eşimdi. bebeğini üzme ve asla ondan vazgeçme ama alttan da alma sadece ağlama üzülme ve eşinlede konuşmayarak onun hatasını anlamasını sağla olur mu canım yerimseniben

iremturla anlaştık ama turla bi alakamız olmuyacak sadece otel odası ayırttık ordan biz kendi aracımızla gideceğimiz için hemdee
sağolasın canımm eğer kocayı otelden çıkartamazsam seni ararımmm mutlaka ben gezdim meryemana selçuk oraları ,bizimki görsün istiyorum..
keops, pinky, serap teşekkür ederim kızlar sağolun a.s.
inşallah bebişim bana mutluluklar getirir neyse umutmak istiyorum bakalım kaç gün sürecek bu küslük :umursamaz:
canımcım ben karakter olarak umursamaz relax bi tipimdir normalde kolay kolay takmam bişiyi kafama ama bu hamilelik varya beni anormal bi tip yaptı ben kendimi tanımaz oldum yani normal şartlarda olsa s... ederiim diğer hatunlar gibi ama şu psikiloji ile evi yıkardım böle şeyler yapsa muhtemelenn..ama yinede sen umursamazlıktan ziyade oturup konuşmayı ne kadar üzüldüğünü böyle yapmamasını isteğdini vs onu ne çok sevdiğini ne şartlarda bu bebeğe sahip oldnuzu psikilojinin ne kadar kötü oldunu gereksiz kıskançlıklar yapabiliceni kısacası anlayış bekle yumuşucaktır birazda sırnaş illa onun gelmesini bekleme sende adım at bence

anaaa kimse yok topikteee
sanki sabahıın 7 si
yada gecenin 2 si bu ne yaaaa
en kötüsü nurdan olurduuu oda partide şimdi kaydirigubbakcemile3

ben doğumdan sonra düşünüyorum bu formülü şimdi hiçç uğraşamammm kahveyle limonlaa felannn bu sıcaktaaaa

GÜNÜN FIKRASI

Adam aldattığını düşündüğü karısını

sevgilisiyle yatakta basmaya
kararlıymış.

Evden çıkınca bindiği taksinin şoförüne olayı anlatmış.

Taksici şahit olmayı kabul etmiş ve bu ikili adamınevine geri dönmüşler.

Tabi beklenen gibi adam karısını sevgilisiyle içerde basmış.

Yorganı kaldırınca karısıyla adamı çırılçıplak görmüş.

Koca sinirli, neredeyse adamı öldürecek,

karısı 'Dur!!' demiş

'Niye?' diye sormuş adam.

'Şimdi oturduğumuz evi kim aldı biliyor musun?

Çocukları Amerika'da kim okutuyor sanıyorsun ?.

Bodrumdaki yazlıkla yeni tripleks villayı kim yaptırıyor zannediyorsun.

Hepsini bu adam yapıyor.

Kocası bunları duyunca daha çok sinirlenmiş.

Beraber baskın yaptıkları, şahit olacak olan taksiciye sormuş:

'Ne yapayım ben bu adama ha söyle' demiş 'ne yapayım ?'
Taksici çok sakin bi sesle:

-Üstünü ört abi üşümesin..))).

güzel haberlerine çok sevindim canım.naz hanımada maşallah diyelim.dönmüş olmasıda güzel haber.

kilosu gayet iyi.aşağı yukarı bi çoğumuzun aynı haftada bu kilolardaydı bebeklerimiz
tansiyonuna dikkat et.sık sık ölçtür.bebeğinin kilosu da gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…