NEVİNNN AĞZINI ÖPEYİMMM SENİNNN GEL GELL ÖPÜCEMMM SÜPER FİKİR delikafadulden OTEL RICHMOND KUŞADASI SANIRIM SELÇUKTA DUR Bİ İNCELEYEYİM TEKRAR delikafadulden
nice yıllara noracım oğlun eşin ve tüm sevdiklerinle beraber a.s.Canim oglum,
28 sene once bugun anneannen beni dogurdu, ve 27 senedir her 9 haziran dogum gunu kutluyorum, ama simdi anliyorum ki ufledigim her mum, aldigim her hediye anlamsizmis, benim en buyuk, en anlamli hediyem sensin!!! Dogum gunum ilk defa bu sene seninle anlam kazandi, cunku bundan sonra sen benim var olus sebebimsin... Iyiki dogmusum ve iyiki seni doguruyorum canim oglum..Şeniz
evriş konular öyle derin ki aslında benim bu güven duygum aile ortamımda sarsıldı o yüzden hiçbir ilişkimde güven duygusu yoktu benim bu yüzden biraz daha hassasiyet bekledim hep ama sanki tam tersini yapıyor ben mutsuz olduğum sürece bebeğimde olamaz şimdi aslında pişmanım onuda kendi mutsuzluklarıma ortak ettiğim için inş.herşey düzelir beni anlar.... beyefendi şimdiye kadar hep alttan almaktan bıkmış birgün alıp başını gidecekmiş bunu şimdi değil bir önceki tartışmamızda söylemişti hem suç işle hem ben alttan alayım bu kadar pişkinlik olmaz neyse ya çok uzattım boşverin sağolun tavsiyeleriniz için opuyorumnanaktan
iremturla anlaştık ama turla bi alakamız olmuyacak sadece otel odası ayırttık ordan biz kendi aracımızla gideceğimiz için hemdeeevet canım,richmond selçuk'ta ama daha çok tanındığı için kuşadası diye reklam yapıyor namıssızlarklava: turlar otele mi ait?değilse meryemana,şirince,yedi uyuyanlar...ben gezdiririm annem seni,davetim geçerli.
canımcım ben karakter olarak umursamaz relax bi tipimdir normalde kolay kolay takmam bişiyi kafama ama bu hamilelik varya beni anormal bi tip yaptı ben kendimi tanımaz oldum yani normal şartlarda olsa s... ederiim diğer hatunlar gibi ama şu psikiloji ile evi yıkardım böle şeyler yapsa muhtemelenn..ama yinede sen umursamazlıktan ziyade oturup konuşmayı ne kadar üzüldüğünü böyle yapmamasını isteğdini vs onu ne çok sevdiğini ne şartlarda bu bebeğe sahip oldnuzu psikilojinin ne kadar kötü oldunu gereksiz kıskançlıklar yapabiliceni kısacası anlayış bekle yumuşucaktır birazda sırnaş illa onun gelmesini bekleme sende adım at bencekeops, pinky, serap teşekkür ederim kızlar sağolun a.s.
inşallah bebişim bana mutluluklar getirir neyse umutmak istiyorum bakalım kaç gün sürecek bu küslük :umursamaz:
anaaa kimse yok topikteee
sanki sabahıın 7 si
yada gecenin 2 si bu ne yaaaa
en kötüsü nurdan olurduuu oda partide şimdi kaydirigubbakcemile3
benim çatlaklarıda geçirir mi evriş göbeme kadar çıkanları ne dersin canım
güzel haberlerine çok sevindim canım.naz hanımada maşallah diyelim.dönmüş olmasıda güzel haber.selam arkadaşlar,
geçmişi okumadan yazmaya başlayayım dedim ama daha bu sayfanın başından anladığım kadarıyla merak etmişsiniz beni. kusura bakmayın, gerçekten, giremedim bir türlü... şimdi bebekten haberler...
cuma akşam doktordaydık. tahmin ettiğim gibi bebeğim 1.700gr olmuş. cimcimem benim. çok şirindi. veeeee en önemlisi nihayet başaşağı dönmüş. yani diğer faktörler de normal çıkarsa normal doğum yapabileceğim. çok sevindim. utanmadan sordum doktoruma; "cem bey, normal doğumda nasılsınızdır? güvenir misiniz kendinize? tecrübeniz nasıl? çok normal doğum yaptırdınız mı?" diye. ben bunları sorarken eşim benden utanıyor tabi... adam da anlayışla karşıladı benim endişemi. açıklama getirdim zaten dedim "artık doktorların sezeryan tecrübesi süper, hepsi mükemmel sezeryan yapıyor ama normal doğum konusunda çok tecrübe sahibi olamıyorlar genelde herkes sezeryan olduğu için". o da "endişe etmeyin, çok normal doğum yaptırdım." dedi. sonra "eşiniz nasıl doğum yaptı" dedim. o da "sezeryan" dedi. e peki neden diye sordum. "cesaret edemedi, yoksa ben normal doğum taraftarıyımdır, ama hamilenin de bunu istiyor olması gerek" dedi. yani adam hiçbirşeye zorlamıyor. sadece uyardı beni normal doğumun zorlukları ile ilgili. bakalım, çatı muayenesi filan da olumlu çıkarsa ve herşey yolunda giderse avaz avaz bağıracağım günü heyecanla bekliyorum. doktora dedim "sakın bu kadar istekliyim diye sanmayın ki korkmuyorum, ortalığı birbirine bile katabilirim , hatta ağrılar bastırınca vazgeçip sezeryan olmak istiyorum diye basbasbağırabilirim, ama siz bana bakmayın., devam edin, bağıra çağıra doğurayım"
eeee şimdi de biraz geçmişe bakıp görelim kimlerde ne havadisler varmış?
kilosu gayet iyi.aşağı yukarı bi çoğumuzun aynı haftada bu kilolardaydı bebeklerimizherkese merhaba. sizi çooookkk uzun süredir takip ediyorum. hepinizi tek tek tanıyorum artık desem yeridir. bir kaç kere yazdım belki aranızda hatırlayan olur. bebeğim 30+5 günlük. en son 2 gün önce kontrolüm vardı, 1623grdı kızım. ama doktor beni çok korkuttu. bebeğin çok zayıf olacak bakmakta çok güçlük çekesin diye. ama sizleri takip ediyorum sizin bebişlerinizin ortalama kg ile aynı. ben toplamda 5kg aldım çok yavaş kilo alıyorum galiba biraz kilo alıyım diye beni korkutmak istedi ama doktora uyuz oldum. sizce bebeğimin kilosu gerçekten çok mu az.herkes 4kilo bebek doğuramazki canım, önemli olan sağlıklı olmaları ama yinede kafama çok takıldı((
tansiyonuna dikkat et.sık sık ölçtür.bebeğinin kilosu da gayet iyi.kızlar günaydın hergün sizlerin yazdıklarını okuyorum fakat ben arasıra yazabiliyorum.bende 32+2 günlüğüm dün çalışabilir raporumu aldım.ama doktor tansiyonumu ölçtü 13,5-8,5 . kendine dikkat et.ve ne kadar erken çıkabilirsen çık izne dedi.17 kilo almışım.bebişim 2,160 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?