2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende 2 haftada bir gitmeye basladım yani 2 hafta once gitmistim simdi ptesi gidicem walla boyle yakın olunca arası gunler gecmek bilmio hep aklım onda. halbuki gittigimde uyuyo oluyo ama dr icin daha rahat oluyo uyuması cunku olcumleri yapıo rahat rahat. bende gecen bidaha bak cinsiyetine dedim :)) artık gormem cok zor dedi bundan onceki drlar hep kız dediler ama icime kurt dustu gecenlerde. demekki olabiliomus normalmis bu sıralar

ademir, aftabru+, başak 35+, burko+, defnedamla, fasulyeko, irem34+, mentes, mercimekim+, milkshake, minik_kelebek+, norraa+, pinky_42+, tazefasulye+, tuana3434+

kızlar nasılsınız sesiniz cıkmıo. serap yok eksikligini aratmıyım dedim :)))

yahu nerden aklına geldi hemen panik yapma.. hele bi yarın olsun bakalım..
ayhh sorma,ben kac gundur bu agrının ne oldugunu düşünüp durdugum içn bıanda kafamda ampul yandı diyelım,hayırlısıyla gidip geliyim inşalah iyi haberlerle
ya işte netten bakınca bıanda moralım bozuldu.zaten dogur dürüst otorup kalkamıyom canım yanıyo.ya gözükürdü dimi usg de.bu doktorum hep karından baktı ondan dedım acaba görmedımıkı.evet canım Rabbim en hayırlısını bılır,hayırlısı olsun herseyın.bakma sen bana panık oldum dıyom ama kendı kendımı telkın edıyom bıyandan.kötü düşünmemeye özen gösterıyorum hep
hmm gercektenmı canım,senınde rahımde sorun var yanı.nebılım burda hıc rahım bozukluklarıyla ilgili mevzu gecmedı bende unutmusum,belkıde Allah tarafından unutturuldu :kedi: yoksa ben bu gecen 7 ayı nasıl gecırecektım kimbilir.çogu okudugum yerde 9 ay yatarak ve ilaçla gecırmısler hamılelıklerını.bazen bılmemek gercekten olumlu etkı yaratıyor galıba.neyse Allah ım hepimize hayırlı dogumlar saglılı bebekler nasip etsın inşallah.olumsuz hiç bişe düşünmemeye calısıyorum yerimseniben senınde doktorunun normal yapabılırsın demesıne cok sevındım

offff kara kara düşünüyorum öğlen ne yapsam ne yesem diye.... işyerinde tavuk varmış artık bıktım hergün et yemekten eve gitsem sıcakta gözüm yemiyor işyerim şehrin dışında kalıyor off ne zor yaa....

evden yemek getir sibel...ben öle yapıyorum..iş yerinin yemekleri ağır geliyo bana..yağları farklı..

hanımlar merhaba herkese
ayaklarınız çok şişiyormu benim ayaklarım davul gibi oluyor özellikle işyerinde aşağı sarkıttığım için ama başka bişey de yapamamki iş yerinde eve gelince uzanıp ayaklarımı havaya kaldırınca biraz iniyor ama neden şiştiğini anlayamıyorum sizde öylemisiniz dr haftaya gideceğim soracağım tabiki ama sizleri merak ettim endişeleniyorum valla

ayy canım bı haftadır böyleyim.onun dısında cok şükür 7 ay boyunca bıkere kanamam olunca panıklemıstım onun dışında cok olumluyumdur.buraya yazıyorum ama evde kendı kendımı nasıl teklın ettıgımı bilemezsın.ebe konusundada aylık kontrol gelmıştı,orayada heray gıdıyorum tansıyona ödeme bakılıyo ve kalp atısını dinliyoruz.ayrıca aylık kan sayımım ve idrar iltahap için tahlıl yapılıyor.busefer bu sorunuma denk geldı yoksa bu sorun için özellıkle gıtmedım.birde bu sorun tek bende olunca biraz telaslandımdı aslında.hayırlısıyla yarın usg ye gıreyımde rahatlarım.yoksa korkma şekerim benden panık atak cocuk dogmaz,baksana rahım problemimi bıle unatacak kadar rahatmıştım yerimseniben hatta bazen fazla bile rahat oldugumu söliyebılrım bır kaybım oolmuş olmasına ragmen

evden yemek getir sibel...ben öle yapıyorum..iş yerinin yemekleri ağır geliyo bana..yağları farklı..

ya kaç kere denedim canım ama işyerinde evden getirdiğimde odamda yemek zorundayım ondada odamın kapısını açık gören öğle arası falan demeden dalıyor içeri.... odanın içindeykende kapıyı kilitlemek olmuyor oyüzden sorun yaşıyorum kalkıpta yemek hanede de evden getirdiğimi yiyemem mecbur kalıyorum yemekhanede yemeğe ama artık bıkkınlık geldi diğerleri hep et yemek istiyorlar her öğlen köfte yada tavuk yenirmi ya sıcakta insana baygınlık geliyor.... diyorum ya sebze yemeği yapın, dolma olabilir, karnıyarık olabilir vs. ama yemeği yapan kadın diğerleri et yemek istiyor diyor ben azınlıkta kalıyorum.... şu 2 ayıda bir atlatsam ondan sonra allahın izniyle her öğlen evime gidicem hem yemek yerim hem kızımı görür severim onuda emzirmiş olurum.....

canım cok normal ayaklarını sarkıttıgın için oluyor.ben calısmıyorum ve gun içinde ayaklarımı uzatma fırsatım cok fazla oldugu için cok şişmiyor.ama gecen gün,doktorun amelıyattan cıkmasını baya uzun süre bekledık gesdık falan derken eve geldıgımde ayakkabının izi cıkmıstı ayagımda kaydirigubbakcemile3 doktorum "cok uzun süre oturma,eger oturmak zorunda kalırsan yadsa yolculuk yapacaksan her 2 saatte bır 15 dakıka yürü dedı.kan dolasımımız yavasladıgı için şişiyodu sanırım.sen saat bası 10 ar dakıka yürüsen belkıde şişmez.

ben varım ben ben....şişmekte ne kelime bilek namına birşey kalmıyor sanki orası bana ait değil dün öyle bir şiştiki akşam eve gidince eşim bili korktu yazık bana acıyan gözlerle baktı ayaklarımananiknanik hiçbirşey olmuyor ayağıma dün sandalet giymiştim rahat olur diye ama ayaklarımın üstünden falan etler pörtledi çok kötü şişti.... ayaklar salık kaldığından kaynaklanıyor şöyle tabure falan yok benim masa altında arada uzatabileceğim gün boyu salık birde havaların çok sıcak olmasından sanırım.....

Nazan, mobilyalar çok güzel. Zevkli ve iç açıcı. Güle güle büyüsün içinde Naz bebiş.:ecrin_bebek:

sağol canım. oda çok tıkış tıkış gibi olacak, pek de içaçıcı olmayacak maalesef ama en azından açık renkler kullanarak biraz ferahlatmaya çalıştık.

MİNİK KELEBEK, canım sen de kendini üzmeye yer mi arıyorsun kuzum. hepimizin hala riski var. hepimiz düşünsek, kendimize has, başkalarında olmaya bir risk mutlaka buluruz. ama artık düşünme bunları, şöyle düşün, bu satten sonra doğsa bile yaşayacak bu bebişler allahın izniyle... içini rahat tut. ağrı sancı hepimizde oluyor. ama senin karnında benim kalçamda, ama TAZEnin ayaklarında EVRİŞ in başında...

nazan odanız çok güzel çok beğendim güle güle kullansın kızın inşallah... ayrıca o dolapların kenarını neyle kapladın merak ettim çok hoş olmuş..

..

teşekkürler canım. daha iyileri sizlerin olsun inşallah.odayı güzelleştirecek olan bebişlerimizin gülücükleri aguuları, ıngaaları... di mi?

Tesekkur ederım guzel acıklamaların ıcın.. ellerıne sağlık.

Canan.. Allah yardımcın olsun, ama yazılanları okudum.. hıc te ole kotu bı durum yok... kendını salma,evladına tutun.. az kaldı yolun sonuna.. her sey ıyı olacak ınsallah.

Nazan, ellerine saglık.. cok gusel gorunuyor oda..

Denızyıldızı.. cok uzuldum yasadıklarına.. ne dıyecegımı bılemıyorum.. en dogrusunu evladın ve kendın ıcın sen bılırsın.. Allah yardımcın olsun.

tabıkı canım biliyorum ama bıan bugun aklıma pat die geldı rahımde anormallık die gecıyor uterus septummu ne adı(rahimim kalp şeklındeymiş) yanı unutmusum bıle düşün.inan kendıme sorun cıkaracak olsam yada süreklı panık havası yaratsam aklımdan bıan bıle cıkmazdı.maşşalahım var pek kötü düşüncelerle aram yoktur.yanı enazından gectıgımız 7 ay boyunca halımden cok az şikayet edenlerdendım Allah a şükür.yada belkı 7 ay boyunca rahat bı hamılelık gecırmıs olmamın etkısı var.rahatsız edıcı bi durum ve ben süreklı düşünüyorum neden kaynaklanabılecegını,kalçadakı agrıyı beldekını yada sırttakını doktor tanımlayabılıyor,ama benımkı için bişe söliyemedı.yanı göek delıgının acıması etrafında hafıf agrı yada acı normal dedı.ama benım agrım anormal gece 4 uyanıyorum 6.5 a kadar kıvranıyorum,gün içinde evde cok az hareket halındeyim yatsamda acıyor otursamda. düşünürken aklıma geldı,belkıde rahımımın kalp seklınde olması yapıyor bu agrıyı die.çünkü suan rahımızın bulundugu yerler(göbek delıgı ve bazen üstü) acıyor.bebek netarafa gıtse orda acı ve agrı var.neyse işte inşallah hayırlı haberlerle gelırım doktordan :1rolleyes:

selam kızlar.belimin ağrısı düzeldi çok şükür.yani yine kalkarken otururken zorluyor beni ama öyle tutulma korkunç ağrı kalmadı.en azından yürüyorum.şimdi iyiyim yani.geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler kızlar
canım inşallah kalp atışları normal çıkar bi dahakine.senin heyecan ve korkun onu da etkilemiş olabilir

güzel haberlerine sevindim.oğluşuna maşallah

neyse kızlar ya,valla bukadar tepki çekecegımı düşünmemiştim sizide fazla kastım galiba.nebılıyım herkez gibi bende yazınca rahatlarım sandım ama gercekten bi haftadan beri nerdeyse hergun bişe yazmısım yenı farkedıyorum lülülülülülü nebiliyim sanırım evde kalmak bana yaramadı lmaz: hergun gesmeye alısmıs biri olarak evde durunca kafayı sıyırdım sanırım :kedi: buhafta denıze girme planlarım vardı oda yatınca ve herkezı denıze giderken görünce kendime sardım demek kafamçokkarıştı teşekkür ederım hepinize iyi dileklerı için kuzular

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.beatrise......................................... 6 agustos __________________ ERKEK
13.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA

14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
27.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
43.gzlfb...........................................25 agustos______________________ ALPEREN

42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

48.cambaz64.................................28 agustos ______________________ AYŞE DURU
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

İremcim naber canım yav? Özletin valla kendini.
Canıım beniim teşekkür ederim iyi sayılırım.. bu aralar çok yoğun geçiyor maalesef.. hem iş hemde tezim yüzünden iyice sıkışmış durumdayım ama temmuz 1 itibariyle evdeyim..rahatım.. inşallah o zaman bol bol yazışırız zemuszemus Şimdi göz ucuyla da olsa takip ediyorum fakat fazla katılamıyorum muhabbet :1no2: ama işte dediğim gibi acısını çıkartacağım günler yakındır yerimseniben

slm kızlar biz geldiik gene...

NAZAN odanızı güle güle kullansın sağlıkla büyüsün orda naz hanım çok cici bende hergün kızımın odasına girip bakıyorum gece yatmadan falan bakmadan uyuyamıyorum seninde öledir simdi canım

DENİZYILDIZI o kadar hemen kötü kararlar verme canım dur biraz bende üzüldüm yaaaaa

PİNK oğluşunada maşallah canım herseyin ii olması ne güzellll....

Kedici..hayırlı uğurlu olsun evladın...sık sık katıl aramıza..
bende de gebelikten önce reflü vardı..benim stresli olduğum anlarda daha da bi azıyodu..famodin ve famoser kullanıyodum..dediğin gibi süt da azdırıyor..ama gebelikte gaviscon çok işime yaradı benim..7 şişe devirdim şu ana kadar 8.ye başladım..gebelikten sonra tekrar bi endoskopi çektirmeyi düşünüorum bakalım ne durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…