2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

dnzyıldızı cnm sanırım eşin hamilik depreyonunagirmiş..senin yerine..bırak kendi haline sen bebişini düşün ..içip eve geliyosa sana öle ağır laflar ediyosa şuan tartışabilcek durumda diilsin..madem o susuyo sende sus tartışma uysal ol relax takıl annen yakınmış ona git arkadaşlarınla vakit geçöir ..bebişin gelecek onla yapacaklarını düşün...eşinde bunları fark edecektir..inanıyorum pişman olcaktır...öle ayrılma boşanmadan bahsetme sakın ...anlık snirle sölüyosun...biçok evde oluyoı bu olaylar..skıntı ,stres yok..elbet eşin sana adım adım gelcek ozamna hesabını sorarsın.. en ii yol ne biliyomusun..ortalık yatışkıtan sonra başına vura vura sev. kaydirigubbakcemile.ikinizde sinirli olmas biyere varamassınız...inatlaşmaktan başka..cnm kusura bakma akıl vermek gibi algılama tavsiye sadeece..umarım herşey gönlünce olur:1hug:

ohh ohh maşşallah bebişine,kocaman olmus.ee tabı ufak tefek olmass annesı,erkek o erkek :)) kemıklerı agır basıyo kaydirigubbakcemile3 Allah ım saglıkla kucagıma almayı nasip etsın inşallah bebeklerimizi

Allahım belimin ağrısından gebericem. Bir de bacaklarım da ağrıyor bugün. Hayır çok da değil, 1 kg aldım geçen haftadan beri? Uzun zamandır sabit gidiyordum. Ama bir uyandım, dayak yemiş gibiyim... Allahım hepimize kolaylıklar versin, işimiz zor!

Ben de önceki gece aramızdan birinin doğurduğunu görmüştüm ama, kim, bilmiyorum. Erken doğum havasında değildik ama? Acaba ilk doğuracak arkadaşı mı gördüm ki?? -tatlicadiarzu- Öyle sezgilerim yoktur merak etmeyin. Bana da buradan birini rüyamda görmek çok tuhaf gelmişti :) Dediğin gibi, ne kadar yakınlaştık birbirimize değil mi :)

İremcim naber canım yav? Özletin valla kendini.

Nazan, mobilyalar çok güzel. Zevkli ve iç açıcı. Güle güle büyüsün içinde Naz bebiş.:ecrin_bebek:

ayy kızlar benım aklıma bu sabah şey geldı.benım ilk doktorum bana "aa rahmin hafıf kalp şeklınde " demişti.sonra ben doktorumu degıstırdıgım için ve 8 haftalık oldugu birde herhangı bı sorun olmadıgı için vajınal ultrason yapmamıstık.bende unuttum tabi rahimim kalp seklınde oldugunu,doktorada sölemedım hiç.şimdi aklıma geldı acaba benım içim buyüzdenmı bukadar cok acıyokı.netten azcık arastırdımda genelde düşükle sonuclanabılıyormus yada erken dogumla :1shok: bunu belkıde hamılelıgın basından berı bilseydım süreklı streslı gecırcektım ama şimdide acayıp korku sardı.yarına kadar nası sabretcem bılmem.sanırım normal dogum yapamazmıs rahmi kalp seklınde olanlar.aman erken dogum falan olmasında sezeryan olurum,artık hayırlısı neyse o olsun.ayy hayırlısıyla bı kucagımıza alsaydık,şimdi ben bu korkuyla nası yaşıycam bilmem yanı neysekı 32.haftanın içinde bulunuyoruz.bebegım 36.haftaya kadar hayırlısıyla gelsede barı sonrasında belkıde sezeryanla erken alır doktorum.ayyyhh valla panik oldum yanee,kesın benım içim buyüzden bukadar acıyo,bebegım kıpırddıkca canım fena yanıyo

Pinky iyi haberlerine sevindim. "Elevitten sonra yenisini almıcam" diyorsun. Ama Doğumdan sonra da bir yıl elevite devam edilmesini öneriyorlar. Hem vücudun direncini arttırmak, hem de sütün kalitesini arttırmak için. Özellikle sütün kalitesini arttırıyorsa devam et derim. Sen de doktoruna bir sor istersen.

şu an bariz bi kıpırtı yok tatlım yaa..meyve yedim bekliyorum..belki de uyuyo..dolaşınca rahatlıyorum ben de..oturamıyorum pek..zorluyo..

çok sevindim gülistannn
maşallah oğluna
bende 16 sında doktora gidicem bakalım neler diyecek işyerinde durup durup su içiyorum valla evde daha az aklıma geliyor
benim kızım da içimde kıpır kıpır tekmelerde bayağı güçlendi sanki canımı acıtmaya başladı prensesim

PİNKY cim, hadi gözünüzaydın. kocaman olmuş oğluş. bi de hala cinsiyet değişmiş olabilir mi diye mi soruyorsun. ayol nerdeyse çocuk sünnet olacak kıvama gelmiştir. karıştırılır mı hiç? sen de maşallah nasıl becerdin 6,5 kiloda kalmayı? ben 13 kilo aldım. ve hızlı bir şekilde gidiyorum, galiba 17 ile kapatırım hamileliği.

yaa bu çocuk yine ters döndü galiba..nefes alamıyorum, ölücem ..:1no2:

olabilir. ben de bazen otururken zorlanıyorum. dimdik oturmam gerekiyor. neyini dayıyor acaba göğsümün tam altına?

ohh ohh maşşallah bebişine,kocaman olmus.ee tabı ufak tefek olmass annesı,erkek o erkek :)) kemıklerı agır basıyo kaydirigubbakcemile3 Allah ım saglıkla kucagıma almayı nasip etsın inşallah bebeklerimizi
amin teyzesi. amin....hepimiz inş.

PINKYYY Maşallah Mehmet Akif'e :) Koca oğlan olmuş :)
saol tazem burcum:) he ya eşşek kadar olmuş sıpam..:)

ya elevit malu iştah acıcı ve fuzuli bir kilo aldırma özelliğ olan bir vitamin..bir sonraki kontralumde sorarım.. 35+1 de gidicem

yahu nerden aklına geldi hemen panik yapma.. hele bi yarın olsun bakalım..

nazan odanız çok güzel çok beğendim güle güle kullansın kızın inşallah... ayrıca o dolapların kenarını neyle kapladın merak ettim çok hoş olmuş..

minik kelebek sakın netten araştırıp kendini olur olmaz şeylerle üzme herşeyi dr.un bilir eğer öyle rahmin kalp gibi falan olsaydı bu gittiğin dr. her ultrasonda görmezmiydi canım mutlaka kesenden yada rahim görüntüsünden anlardı..... allaha kalmış iş eğer erken doğacağı varsa doğar hiçbir sorunu yokken erken doğuranlar var herşeyin hayırlısı sen üzülme ama emi....

jenny sende üzülme canım bak herşey güzel olacak temmuz annelerinden bir arkadaşımızında bebeğin kordunu dolanmış ama dr. onu istirahat et demiş ve ani hareketlerde bulunma demiş birkaç gün sonra gittiğinde kordon normal duruyormuş olabiliyor böyle şeyler sakın sende üzülme....

denizyıldızı canım sen çok hassas bir dönemdesin herşeyi biranda kestirip atma bak şurda 2 ayımız kaldı görbak eşin şimdi her ne kadar böyle davransada biliyorum tahammül etmek zor ama kızın için bir kere daha düşün ve bir şans daha ver eşine.... bebeğin doğduktan sonra eşin baknasıl yola gelecek oda hatasını anlayacak ama ozamanda baktın gördün adam olduğu yok ozaman kararını verirsin... arkadaşların dediği gibi biraz annene git kafan dağılsın değişik bir ortama girmek bazen çok yarıyor insana.....

dr. dan gelen arkadaşlarım gözünüz aydın maşallah artık epey büyüyorlar nerdeyse 2 kilo olacaklar....

gülistan maşallah oğluşuna ..aynen nazana katılıyorum :roflol: sünnet olcak nerdeyse hala soruyon..sağlıkla gelsin inşallah bebişin

pinky bir dahaki kontrolüm 35+1 demişsin geç değilmi ya???? ama demekki her dr. un uygulaması farklı artık 2 haftaya düşmesi gerekmiyormu???? hatta son ay haftada 1 bile çağırıyorlar diye biliyorum.....

canm benm sende guzel ve mutlu haberlerle gelirsin inş.

nazancım teşekkür edrim sanada.. öncelikle cinsiyet konusunda eşimin iş ortagının yuzunden içimize kurtdüştü.. eşime alışveriş için acele etmeyin yada ortak renkler alın demiş onunda kızına 7 aya kadar erkek demişlerde. kordonla karıştırıyolar demiş ben görmüştüm ama yinede sorduk işte eşimin ısrarları sonucu.. bu defa eskisi gibi rahatca göremedik pipisini malum ayakları ikibüklüm duruyordu yavrucum..
gelelim kilo mevzusuna valla ben hiç aman dikkat edeyim kilo almıyayım havalrında değilim hiç önüme ne gelse yiyorum ama bol su tuketiyorum kesin onun faydası vardır. aslında çokda kafama takmıyorum kiloyu napalım oglum saglıklı olsun da benim için kilo tehdit etmediği sürece problem değil bi şekilde dogumdan sonra veririm.azmime guveniyorum... ayrıca hamileliğe zayıf başlıyanlar için 20 kilo normal ama benm maksimum zaten 14 le bitirmem gerek..ben zayıf bir anne adayı değildim çünkü..:)

Pinky gözün aydın..hep böle mutlu etsin paşan..

Minik...dr.unla konuşmadan sakın böle şeyler düşünme..ben de ters rahimliyim..herkes normal doğum yapamazsın diyodu ama dr.lar yapabililirisn bi sorun olmaz diyolar..sıkma canını..kontrolünde herşeyi sor bakalım dr.una..

pinky bir dahaki kontrolüm 35+1 demişsin geç değilmi ya???? ama demekki her dr. un uygulaması farklı artık 2 haftaya düşmesi gerekmiyormu???? hatta son ay haftada 1 bile çağırıyorlar diye biliyorum.....

ben 2 haftada 1 gidicem artık..36'dan sonra da haftada 1 gidicem..

ya sizler normalde 3 haftada bir giderken ben 6 haftada bir gidyordum bi sorun olmadıgı sürece doktorum çokda sık girmenınmanası olmadıgını düşünüyor..zaten bugun 29+1 idim 4 haftasonrasıiçin çagırdı yani 34+1 olcam ama 35 ci haftanın içinde olcam şimdi 29 + olunca 30 haftalık oluyorus ya o sebepden.. birde saglıkocagınada gidiyorumya ordada kalp atışını dinliyolar tansiyon ve tahlillerde yapılıyor ya içim rahat yani.

PINKY cok sevindim ii haberlerle gelmene gozun aydın bugun bayramdır artık sana . ay ptesi olsun die 4gozle bekliom walla bende. masallah Mehmet Akifimize ve sanada almadıgın gereksiz kilolar icin

MINIK KELEBEK surekli bi panik halinde oldugunun farkındamısın. surekli ebelerdesin surekli bisiler okuyosun ve kendini olumsuzluklara surukluosun. lutfen yapma relax ol. panikatak bi cocuk dogurmak istemezsin sanırım. cunku sen nasılsan cocukta senin aynın suanda yani hepimiz icin gecerli bu durum

MERCIMEKIM benimkide donerken nefesim kesilio o esnada bide poposunumu sırtınımı anlamadım gogsume yaslıo nefes alamıorum

benim evi silme isim ve dus isim kaldı bugunde yemek yapma oncesi mesaimi tamamladım sayılır. yine kapkara su cıkcak yerlerden ya sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…