biz geldik biz geldikkkkkkk.
Mehmet Akif maşallah 39.8 cm boyu yani 40 cm.. kilomuzda 1478gr.gayet saglılı ve öle minicik ufak tefek bi bebek değil dedi.. maşallah yavruma.. herşeyi gayet normal haftasıyla uyumlu.çok şükür.. kuzucum tam biz bakarken bi tekmeledi ..25 haftalıkken gittiğimde kafası aşagıdaydı şimdi ise şekil değiştirmiş kafası solda popo aşagıda ayaklar ikibüklümyukarda bu haftalarda en rahat pozisyonu böyleymiş...ben döner ama dimi diye sordum tabiikide o gunde kaç defa dönuyor dedi..cinsiyetini tekrar sorduk bi değişme varmı diye hala erkek..:)
15 gun sonra ilişkiyi sonlandırıyoruz.. şimdilik 24 agustos muhtemel dgoum tarihimiz.. sabah yarım saat akşam yarım saat yrüyüş tavsiyesinde bulundu normal dogum için...
vee doktorcuumdan bana kocaman bi afferin.. toplam 6.5 kilo almışım...bundan sonra bebek daha hızlı kilo alıcak dedi..:)
hangi besinler bebeğe yarar yani ben kendimi değilde bebegi nasıl beslerim diye sordum.. protein ve kalsiyumdedi.. yani daha etçil olıcaz...yeşil mercimekde de protein çok fazla dedi.. elevit demir hapı ve calsiyum magnezyum içeren hapıma devam..elevit bitince yenisini almıcam..
bizden haberler böyle şükürler olsun mutluyum huzuruluyum sevinçliyim. Rabbim hepimizi sonuna kadar mutlu haberler dönmeyi nasip etsin...
tazefasulye bende dun seni gormustum ruyamda ya bi yatak gibi bisey vardı onu yerlestirmeye calısıodunuz habire ama bebek yatagı deil oylemi koysak boylemi koysak o yatakla yanyanamı koysak oyle bi ugrasınız vardı :))
ıkadar icice oldukki artık birbirimizi gorur olduk ne guzel
Günaydın güzel ağustos anneleriii....a.s.
KEDİCİ hoşgeldin cnm..:1hug: Verdiğin güzel bilgiler içinde ayrıca teşekkürler opuyorumnanaktan
JENNY dualarım seninle, içini ferah tut cnm..:teselli:
NAZAN, Naz'ın o dası çok güzel olmuş cnm..İyi günlerde kullansın inşallah.. sağlıkla mutlulukla.. Bende Can'nın odasının resimlerini koyucam ama işte sana dün gelen enerji bi de bana gelse :bbo:
canım emin ol eşyaları birbirine uydurmakta en güzel ve kolay yol aksesuar kullanmaktır. detaylarla uyum sağlayabilirsin. yoksa bizim odamızda da hem ahşap rengi hem de beyaz mobilya var. ama iki dolaba da aynı kağıdı kullanarak biraz olsun birbirine yakıştırmaya çalıştım.
hangi besinler bebeğe yarar yani ben kendimi değilde bebegi nasıl beslerim diye sordum.. protein ve kalsiyumdedi.. yani daha etçil olıcaz...yeşil mercimekde de protein çok fazla dedi.. elevit demir hapı ve calsiyum magnezyum içeren hapıma devam..elevit bitince yenisini almıcam..
bizden haberler böyle şükürler olsun mutluyum huzuruluyum sevinçliyim. Rabbim hepimizi sonuna kadar mutlu haberler dönmeyi nasip etsin...
mercimeğim ayaklarıyla kasıklarına vuruyomu benimki hep ölede o bakımdan diyorum terstir öleyse.dik durmaya özen göster oturuyosan arkadana yastık koy ben akjşamları özellijkler sol göğsümü yukarı tutuyorum gerilerek oturoyorum nefesim zor geliyo.
Mehmet Akif maşallah 39.8 cm boyu yani 40 cm.. kilomuzda 1478gr.gayet saglılı ve öle minicik ufak tefek bi bebek değil dedi.. maşallah yavruma.. herşeyi gayet normal haftasıyla uyumlu.çok şükür.. kuzucum tam biz bakarken bi tekmeledi ..25 haftalıkken gittiğimde kafası aşagıdaydı şimdi ise şekil değiştirmiş kafası solda popo aşagıda ayaklar ikibüklümyukarda bu haftalarda en rahat pozisyonu böyleymiş...ben döner ama dimi diye sordum tabiikide o gunde kaç defa dönuyor dedi..cinsiyetini tekrar sorduk bi değişme varmı diye hala erkek..:)
15 gun sonra ilişkiyi sonlandırıyoruz.. şimdilik 24 agustos muhtemel dgoum tarihimiz.. sabah yarım saat akşam yarım saat yrüyüş tavsiyesinde bulundu normal dogum için...
vee doktorcuumdan bana kocaman bi afferin.. toplam 6.5 kilo almışım...bundan sonra bebek daha hızlı kilo alıcak dedi..:)
yaa bu çocuk yine ters döndü galiba..nefes alamıyorum, ölücem ..:1no2:
amin teyzesi. amin....hepimiz inş.ohh ohh maşşallah bebişine,kocaman olmus.ee tabı ufak tefek olmass annesı,erkek o erkek :)) kemıklerı agır basıyo kaydirigubbakcemile3 Allah ım saglıkla kucagıma almayı nasip etsın inşallah bebeklerimizi
saol tazem burcum:) he ya eşşek kadar olmuş sıpam..:)PINKYYY Maşallah Mehmet Akif'e :) Koca oğlan olmuş :)
ya elevit malu iştah acıcı ve fuzuli bir kilo aldırma özelliğ olan bir vitamin..bir sonraki kontralumde sorarım.. 35+1 de gidicemPinky iyi haberlerine sevindim. "Elevitten sonra yenisini almıcam" diyorsun. Ama Doğumdan sonra da bir yıl elevite devam edilmesini öneriyorlar. Hem vücudun direncini arttırmak, hem de sütün kalitesini arttırmak için. Özellikle sütün kalitesini arttırıyorsa devam et derim. Sen de doktoruna bir sor istersen.
yahu nerden aklına geldi hemen panik yapma.. hele bi yarın olsun bakalım..ayy kızlar benım aklıma bu sabah şey geldı.benım ilk doktorum bana "aa rahmin hafıf kalp şeklınde " demişti.sonra ben doktorumu degıstırdıgım için ve 8 haftalık oldugu birde herhangı bı sorun olmadıgı için vajınal ultrason yapmamıstık.bende unuttum tabi rahimim kalp seklınde oldugunu,doktorada sölemedım hiç.şimdi aklıma geldı acaba benım içim buyüzdenmı bukadar cok acıyokı.netten azcık arastırdımda genelde düşükle sonuclanabılıyormus yada erken dogumla :1shok: bunu belkıde hamılelıgın basından berı bilseydım süreklı streslı gecırcektım ama şimdide acayıp korku sardı.yarına kadar nası sabretcem bılmem.sanırım normal dogum yapamazmıs rahmi kalp seklınde olanlar.aman erken dogum falan olmasında sezeryan olurum,artık hayırlısı neyse o olsun.ayy hayırlısıyla bı kucagımıza alsaydık,şimdi ben bu korkuyla nası yaşıycam bilmem yanı neysekı 32.haftanın içinde bulunuyoruz.bebegım 36.haftaya kadar hayırlısıyla gelsede barı sonrasında belkıde sezeryanla erken alır doktorum.ayyyhh valla panik oldum yanee,kesın benım içim buyüzden bukadar acıyo,bebegım kıpırddıkca canım fena yanıyo
şu an bariz bi kıpırtı yok tatlım yaa..meyve yedim bekliyorum..belki de uyuyo..dolaşınca rahatlıyorum ben de..oturamıyorum pek..zorluyo..
canm benm sende guzel ve mutlu haberlerle gelirsin inş.çok sevindim gülistannn
maşallah oğluna
bende 16 sında doktora gidicem bakalım neler diyecek işyerinde durup durup su içiyorum valla evde daha az aklıma geliyor
benim kızım da içimde kıpır kıpır tekmelerde bayağı güçlendi sanki canımı acıtmaya başladı prensesim
PİNKY cim, hadi gözünüzaydın. kocaman olmuş oğluş. bi de hala cinsiyet değişmiş olabilir mi diye mi soruyorsun. ayol nerdeyse çocuk sünnet olacak kıvama gelmiştir. karıştırılır mı hiç? sen de maşallah nasıl becerdin 6,5 kiloda kalmayı? ben 13 kilo aldım. ve hızlı bir şekilde gidiyorum, galiba 17 ile kapatırım hamileliği.
pinky bir dahaki kontrolüm 35+1 demişsin geç değilmi ya???? ama demekki her dr. un uygulaması farklı artık 2 haftaya düşmesi gerekmiyormu???? hatta son ay haftada 1 bile çağırıyorlar diye biliyorum.....
ya sizler normalde 3 haftada bir giderken ben 6 haftada bir gidyordum bi sorun olmadıgı sürece doktorum çokda sık girmenınmanası olmadıgını düşünüyor..zaten bugun 29+1 idim 4 haftasonrasıiçin çagırdı yani 34+1 olcam ama 35 ci haftanın içinde olcam şimdi 29 + olunca 30 haftalık oluyorus ya o sebepden.. birde saglıkocagınada gidiyorumya ordada kalp atışını dinliyolar tansiyon ve tahlillerde yapılıyor ya içim rahat yani.pinky bir dahaki kontrolüm 35+1 demişsin geç değilmi ya???? ama demekki her dr. un uygulaması farklı artık 2 haftaya düşmesi gerekmiyormu???? hatta son ay haftada 1 bile çağırıyorlar diye biliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?